GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκη για την Καβάλα, άξια της μοίρας της η ΑΕΚ...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο   http://www.balla.gr/ Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε απόψε η Καβάλα, καθώς στο πλαίσιο της...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
 http://www.balla.gr/
Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε απόψε η Καβάλα, καθώς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα νίκησε την ΑΕΚ 2-1, χάρη στα γκολ των Βουτσίτσεβιτς (14`) και Ονουάτσι (47`), ενώ η Ενωση μείωσε στο 86` με τον Σκόκο.
H εικόνα του αγώνα
Οι γηπεδούχοι επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και έφτασαν στο γκολ με δυνατή κεφαλιά του Βουτσίτσεβιτς στο 14ο λεπτό. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Σάχα απεσώβησε το 2-0 στο πλασέ του σκόρερ της Καβάλας, ενώ...
 αντίδραση της ΑΕΚ ήταν νωχελική και έτσι οι παίκτες του Κάσπερτσακ διατήρησαν σχετικά άνετα τον έλεγχο στον χώρο της μεσαίας γραμμής και κατ΄επέκταση τον ρυθμό του αγώνα.
Στην επανάληψη, οι «Αργοναύτες» μπήκαν και πάλι πιό δυνατά από την ΑΕΚ και στο 47ο λεπτό ο Ονουάτσι δεν δυσκολεύθηκε με κοντινό πλασέ να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Καβάλα.
Στην συνέχεια, η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν κατάφερε να γίνει ουσιαστική σε καμμία περίπτωση, αφού ούτε ο Λυμπερόπουλος, ούτε οι Σκόκο και Μπλάνκο, μπόρεσαν να απειλήσουν τον Γκαλίνοβιτς.
Στο 72ο λεπτό, ο Παντελής Καφές τραυματίσθηκε και άφησε την ΑΕΚ με δέκα παίκτες, αφού ο Χιμένεθ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του, γεγονός που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, στο 86ο λεπτό, ο Σκόκο εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια των αμυντικών της Καβάλας και με έναν «κεραυνό» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκαλίνοβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Πως έπαιξαν οι πάγκοι
ΚΑΒΑΛΑ (Χένρι Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (57` Σιόντης), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόζο, Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιέ, Ονουάτσι (89` Αλεξάντροβιτς), Βουτσίτσεβιτς (82` Ντικρόκ).
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου (46` Γκέντσογλου), Νασούτι, Γιάχιτς, Λεονάρντο (55` Λυμπερόπουλος), Μπλάνκο, Μάκος, Λαγός, Εντερ (46` Σκόκο), Μπερνς.

4 σχόλια

  1. Αυτά παθαίνεις όταν παίρνεις τηλεσχολιαστές και τους βάζεις να κάνουν τον προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AEKAKI MIA ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πειράζει ρε παιδιά.
    Και μην ανησυχείτε για την ΑΕΚ.
    Θα συνέρθει με τον Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η μονη λαμογια που εγινε κ. Σαλπιγκιδη θα μπορουσε να πει κανεις ηταν η δικη σου που στον αγωνα με την Αυστρια εισουν τουριστας για να κρατησεις δυναμεις , σε αντιθεση με τον Τοροσιδη που τα εδωσε ολα με αποτελεσμα να μην παιξει. Γιατι αν επαιζε και ο Τορο θα ειχατε φυγει με Πενταρα απο το Καραισκακη..
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση