GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κλίμα αποσταθεροποίησης οι εκλογές...

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Μετά το κλίμα πτώχευσης που οδήγησε στην πτώχευση της χώρας με την ενεργοποίηση του μηχανισμού διάσωσης, τώρα δ...

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Μετά το κλίμα πτώχευσης που οδήγησε στην πτώχευση της χώρας με την ενεργοποίηση του μηχανισμού διάσωσης, τώρα διαμορφώνεται από τα γνωστά αγγλοσαξονικά κέντρα, κλίμα αποσταθεροποίησης που θα οδηγήσει την χώρα σε νέες περιπέτειες και το πολιτικό σύστημα σε νέες μορφές διάσωσης του προσωπικού του.
Οι σημερινοί Financial Times υπήρξαν σαφείς ως προς τις προθέσεις των έμπιστων συνεργατών του πρωθυπουργού στα διεθνή κέντρα των αποφάσεων, οι οποίοι, όπως τονίζει η εφημερίδα, «κάνουν ότι καλύτερο μπορούν να στηρίξουν τον κ. Παπανδρέου», μεταθέτοντας ακόμα και τα στοιχεία για την αναθεώρηση του ελλείμματος του 2009 μέχρι τις τοπικές εκλογές. Αυτοί λοιπόν οι υποστηρικτές της κυβέρνησης Παπανδρέου, δια της εφημερίδας που εκπροσωπεί το γνωστό πολιτικοοικονομικό λόμπι των ΗΠΑ, διαμορφώνουν ένα απίθανο κλίμα αποσταθεροποίησης, το οποίο συνδέουν με...
 την απόφαση του πρωθυπουργού να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές. Αναφέρουν ότι: «οι βομβιστικές ενέργειες…στοχεύουν στην αναζωπύρωση των προεκλογικών εντάσεων, εντείνοντας τους φόβους ότι οι εξτρεμιστές θα προκαλέσουν νέο κύμα βίας, όπως αυτή που εμπόδισε την προσπάθεια μεταρρύθμισης νωρίτερα μέσα στο 2010».
Αρνούμαι να σχολιάσω το παραπάνω απόσπασμα. Ξαναδιαβάστε το με προσοχή για να αντιληφθείτε με ποιόν τρόπο προβληματοποιούν την κατάσταση στην χώρα μας και ανακαλύψτε μόνοι σας την χυδαιότητα του μηνύματός του. Το σημειώνω απλώς για όσους αναζητούν αποδείξεις για να κατανοήσουν την σοβαρότητα της κατάστασης και τον ρόλο του πρωθυπουργού στην τροφοδότηση αυτής της εικόνας της χώρας, που την αναπαριστά στην διεθνή κοινή γνώμη σαν άντρο τρομοκρατών και εξτρεμιστών κάθε είδους. Δεν διατηρώ πλέον καμία αμφιβολία ότι ο κ. Παπανδρέου και οι συνεργάτες του διαμορφώνουν τις συνθήκες, ώστε το πείραμα της διεθνούς πολιτικοοικονομικής ελίτ στην Ελλάδα να περάσει στην δεύτερη φάση μετά τις εκλογές. Το ακριβές περιεχόμενο αυτής της φάσης μου είναι άγνωστο, αλλά θα μπορούσα εύκολα να το φανταστώ στην γενικότητά του. Δεν πρόκειται όμως να γράψω ούτε μια αράδα πλέον που θα μπορούσε να εκληφθεί ως εικασία.
Παρότι μέχρι τώρα όλες οι εκτιμήσεις και πληροφορίες τις οποίες έχω μοιραστεί με διαδικτυακούς φίλους, έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι κεραίας, δεν θα δοκιμάσω να μιλήσω για την επόμενη μέρα. Δεν υπάρχει λόγος. Άλλωστε δεν είναι πλέον δύσκολο να υποθέσει κανείς πού οδηγεί το σύνθημα της κυβέρνησης: «Η Ελλάδα δεν είναι Υεμένη». Σε ανάλογη περιπέτεια με αυτήν που ακολούθησε του συνθήματος: «Η Ελλάδα δεν είναι Ντουμπάι». Μόνον που αυτήν την φορά τα πράγματα δεν θα περιοριστούν σε ένα μνημόνιο. Τώρα θα υπογράψουμε μπόλικα μνημόνια και σε άλλους τομείς της διοίκησης πέραν των οικονομικών.
Είναι βέβαιο ότι ο κ. Παπανδρέου κινείται βάσει σχεδίου, το οποίο ασφαλώς δεν έχει καμία σχέση με το σχέδιο εξουσίας που παρουσίασε στον ελληνικό λαό για να κερδίσει την ψήφο του. Συνειδητά έμπλεξε την χώρα στην περιπέτεια της οικονομικής απορρύθμισης, η οποία έχει οδηγήσει στα τραγικά αποτελέσματα που διαπιστώνονται από όλους ανεξαιρέτως τους φορείς μέτρησης της οικονομικής δραστηριότητας στον πλανήτη και τώρα συνειδητά την οδηγεί σε τεχνητή αποσταθεροποίηση. Αν ήθελε να καταφύγει σε εκλογές, ισχυριζόμενος ότι θεωρεί πως δεν απολαμβάνει της αναγκαίας υποστήριξης των πολιτών μετά από ένα ενδεχομένως ατυχές αποτέλεσμα στις περιφερειακές εκλογές, θα το έκανε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Το ότι επέλεξε να θέσει τις βουλευτικές εκλογές ως δίλημμα προς στους πολίτες που θα ψηφίσουν την Κυριακή για να αναδείξουν τις τοπικές εξουσίες, όχι απλώς εξευτελίζει την διαδικασία, αλλά, όπως παρατηρείτε, δίνει χρόνο σε αποσταθεροποιητικές δυνάμεις εντός και εκτός της χώρας να διαμορφώσουν κλίμα τρόμου, πριν φτάσει ο πολίτης στην κάλπη για να απαντήσει στο δίλημμα. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να σχολιάσω και εγώ το πάρτι των κερδοσκόπων με τα ελληνικά ομόλογα. Άσχημα παιχνίδια, τα οποία δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά βάσει οποιασδήποτε λογικής που απορρίπτει σενάρια συνομωσίας.
Η νομιμοποίηση που επιχειρεί η κυβερνητική προπαγάνδα στην ανερμάτιστη πολιτικά συμπεριφορά του πρωθυπουργού, δεν είναι απλώς επικοινωνιακά αδύναμη, αλλά πολιτικά άθλια. Είναι σαν η δημοκρατία στην Ελλάδα να κρίνεται από την ψευδοαντιπαλότητα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Από την στιγμή κατά την οποία ο κυρίαρχος πολιτικός λόγος δομείται στην βάση ενός γαντιού το οποίο ο πρωθυπουργός πετάει ή σηκώνει ή δεν ξέρω τι άλλο κάνει στο πλαίσιο της αντιπαράθεσής του με την αντιπολίτευση, τότε μιλάμε για κομματοκρατία και όχι για δημοκρατία. Το δίλημμα των βουλευτικών εκλογών μέσω των περιφερειακών εκλογών δεν είναι πολιτικό δίλημμα, αλλά φτηνή αναπαράσταση του κομματισμού στην χώρα, που εξευτελίζει, πέραν όλων των άλλων και σοβαρούς ανθρώπους που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ στις τοπικές εκλογές. Για φαντάσου να σε συναντούν στον δρόμο και να σου λένε «εσένα δεν θα σε ψήφιζα ποτέ, αλλά έχε χάρη που ο Γιώργος απείλησε με εκλογές και σε ψηφίσαμε για να μην χάσουμε την κυβέρνηση!».
Διαφωνώ και με τον διαχωρισμό «μνημονιακοί-αντιμνημονιακοί» υποψήφιοι, που επιχείρησε η αντιπολίτευση. Αποπνέει προβληματική πολιτική κουλτούρα, αλλά τουλάχιστον αυτό εμπεριέχει και πολιτικότητα, ενώ το δίλημμα του Γιώργου είναι κυνικός εκβιασμός προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Τους συμπεριφέρεται σαν να πρόκειται για πρόβατα σε κομματικό μαντρί, που αν δεν μείνουν πιστά στον τσοπάνη θα ανοίξει η στάνη και θα μπει ο κακός λύκος να τα κατασπαράξει. Νομίζω, όμως, ότι τα ούτως ή άλλως θορυβημένα πρόβατα έχουν αντιληφθεί ότι αυτός που τους θέτει το δίλημμα είναι ο ίδιος ο λύκος. Εγώ νομίζω, αλλά δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι είναι σε θέση οι πολλοί να συνειδητοποιήσουν ποιος τελικά είναι ο λύκος. Το κλίμα αποσταθεροποίησης είναι βέβαιο ότι θα τους μπερδέψει ακόμα περισσότερο, αφού μάλιστα μέχρι τώρα δεν υπήρξε απολύτως καμία πολιτική δύναμη, η οποία να εκφράσει το συγκυριακό λαϊκό αίτημα ως πρόταση εξουσίας. Βρισκόμαστε, δηλαδή, μέσα σε ένα θολό προεκλογικό τοπίο, με φοβισμένους από την οικονομική κρίση πολίτες, εντός του οποίου τυχοδιωκτικά συμφέροντα έχουν βρει πεδίο πειραματισμού και ελευθερία κινήσεων από την κυβέρνηση.
Μια, λοιπόν και έτσι έχουν τα πράγματα, εκτός από επίδειξη ψυχραιμίας ψάξτε, αν έχετε κέφι, έναν τρόπο να καταλήξει αυτό το άρθρο σε ένα μήνυμα, διότι εγώ … πλέον δυσκολεύομαι! Είναι μάλλον κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια.

13 σχόλια

  1. Τα πασοκολαμόγια ζητούν φόρους και από τους πεθαμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν δεν σου βγαίνει το "σχέδιο" και είσαι δεσμευμένος ότι θα διαλύσεις τα πάντα ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γαμηστε τον καθυστερημενο γαπ χωρις ελεος πια

    οπως και αυτος δεν μας εδειξε ελεος ο ψευταρας παλιοπουστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΡΑΤΩΝ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ,ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ,ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΛΑΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΥΟ ΙΔΡΩΤΑ.Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΗ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΕΛΘΗ ΤΟΥ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟΝ,Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΕΤΥΧΕΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ.ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΧΥΤΗΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΕΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΛΑΙΦ ΜΟΤΙΦ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΚΑΤΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ.ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΜΗΠΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ?ΓΕΟ.ΜΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΡΑΤΩΝ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ,ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ,ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΛΑΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΥΟ ΙΔΡΩΤΑ.Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΗ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΕΛΘΗ ΤΟΥ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟΝ,Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΕΤΥΧΕΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ.ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΧΥΤΗΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΕΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΛΑΙΦ ΜΟΤΙΦ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΚΑΤΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ.ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΜΗΠΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ?ΓΕΟ.ΜΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΡΑΤΩΝ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ,ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ,ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΛΑΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΡΥΟ ΙΔΡΩΤΑ.Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΗ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΕΛΘΗ ΤΟΥ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟΝ,Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΕΤΥΧΕΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ.ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΧΥΤΗΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΕΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΛΑΙΦ ΜΟΤΙΦ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΚΑΤΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ.ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΜΗΠΩΣ Η ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ?ΓΕΟ.ΜΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΩΑΜΠΕΛΗ, ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ3 ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ.
    ---------------
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ.
    Κοτζάμ άντρες με παντελόνια, να διεκδικούν τη μεγαλύτερη περιφέρεια της Επικράτειας, τη δεύτερη δηλαδή πρωθυπουργία, και να συμπεριφέρονται όπως οι φιλάρες της σχολικής ηλικίας. Ρε συ τι έγινε, την κουτούπωσες τη μικρή;

    Τώωωρα! Ποια η αλήθεια; Απλώς έπεσε πάνω της και το μοναδικό πράγμα που βγήκε από τα τρεμάμενα χείλη του ήταν ένα «γεια». Και μάλιστα ψιθυριστά. Κάπως έτσι και με τον γνωστό υποψήφιο που δεν αποκλείεται τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών να μας προκύψει θριαμβευτής ως τάχα μου ανεξάρτητος και του Μνημονίου πολεμοχαρής. Συνάντησε, λέει, τους αρχηγούς όλων των παρατάξεων της Βουλής. Τρίχες κατσαρές για χαϊβάνια της νεοελληνικής γης. Απαντες τον διαψεύδουν πλην του Αντώνη Σαμαρά. Δηλαδή γιατί να πει τέτοια μπαρούφα έτσι μέσα στην ψύχρα; Για να παραστήσει τον υπερκομματικό. Για να παρασύρει τον ανίδεο ψηφοφόρο τον φτωχό. Ετσι για να κάνει φιγούρα στον Λαό. Ετσι για να αποδείξει πως είναι δημοκράτης και κουβεντιάζει με όλους χωρίς προκατάληψη κομματική και ιδεολογική. Εγώ, ο μόνος που εκφράζω όλο το φάσμα το χρωματικό. Αποτέλεσμα; Χρεοκοπία του υποψήφιου περιφερειάρχη. Χρεοκοπία των πολιτών που τον ακολουθούν. Χρεοκοπία των θεσμών που τον στήριξαν μέχρι εδώ. Και χειρότερη χρεοκοπία αν στις 14 Νοεμβρίου εκλεγεί ως πρώτος περιφερειάρχης με εξουσίες που κανείς μέχρι σήμερα σε αυτή τη θέση δεν είχε δει. Καταλάβατε; Από τις λεπτομέρειες κρίνεται ο χαρακτήρας του καθενός. Από τα μικρά, τα καθημερινά, τα αυτονόητα τεστάρεται η σοβαρότητα του κάθε πολιτικού ανδρός. Οπως με την Οικονομία έτσι και με την τρέχουσα πολιτική. Αντί για Εφορία κάτω από το τραπέζι συναλλαγή. Αντί για Δημόσιο μόνο καρέκλες, τηλεφωνήματα και συνταγές μαγειρικής. Αντί για Στατιστική, μόνο αλχημεία και γομολάστιχα κυβερνητική. Και τώρα αντί για περιφερειάρχη Αττικής μπορεί να μας προκύψει ένα ανέκδοτο να γελάμε στις ταβέρνες πίνοντας κρασί. Χα-χα-χου-χα η ψήφος μέχρι η χώρα να φάει τη σφαλιάρα και να βυθιστεί!

    Στήλη άλατος BHMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. " Καιρός να γίνουν επαναστάτες οι δεξιοί. Αν δεν γίνουν, χαθήκαμε…
    Δεν θα ακολουθήσουμε τους πολλούς στην αδράνεια. Θα τους τραβήξουμε μπροστά.”

    Στις 15 Νοεμβρίου, ημέρα εκ νέου άφιξης της Τρόικα εδώ, η κα Παπαρήγα είπε στην προχθεσινή της πολύ καλή παρεμπιπτόντως ομιλία, ότι το ΚΚΕ θα οργανώσει “συλλαλητήριο υποδοχής”.

    Να μην έχουμε αμφιβολία ότι θα είναι μεγάλη συγκέντρωση, αν κρίνω από τον κόσμο που είδα στο Πεδίο του Άρεως προχτές. Βέβαια ίσως ήταν κατάλληλα πλάνα του σκηνοθέτη, δε μπορώ να ξέρω.

    Γιατί δεν θα μπορούσε να γίνει και από την πλευρά της ΝΔ αυτό ;

    Να ενωθούν δύο συγκεντρώσεις υποδοχής ;

    Είναι μια κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει από την πρώτη κιόλας επίσημη “άφιξη” της Τρόικας εδώ.
    Υποδοχή στο Σύνταγμα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΟΠΡΑΓΜΑ
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΑΝΙΚΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ
    ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΟΥΝΑΚΗ !!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ...ΠΟΥΣΤΡΕΨΕ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΤΥΠΟΣ
    ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ
    ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ..ΧΟΥΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καμία συγκυβέρνηση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
    Αν ο λαός πιστέψει στον κοινωνικό φιλελευθερισμό και επιλέξει την ΝΔ για κυβέρνηση έχει καλώς.
    Αν όχι ας μείνουμε για πάντα στην αντιπολίτευση.
    Όχι άλλα πειράματα τύπου “μεσαίου χώρου”.

    Ούτε να το σκέφτεται ο Σαμαράς για συγκυβέρνηση.
    Ούτε βλέφαρο να μην παίζει κατά κει, γιατί και το βλέφαρο το ερμηνεύουν ως συγκατάβαση.

    Αν θέλει να έχει κάποιο μέλλον και να μην καταγραφεί στην ιστορία απλώς ως “πιο ανθρώπινος” απο τον ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ WASP Παπανδρέου.

    Άλλωστε, στη ζωή σου δίνεται πάντα μόνο ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    - ΟΧΙ δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ.
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ. ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ
    ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΤΕ συνένοχοι στην Αλητεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αναχρονιστικα κολπα παλαιας κοπης, πασοκικες βρωμιες, που ξεπερασα ακομα και τον εαυτο του το πασοκ, προβοκατσιες και παρακρατικα τερτιπια, που δεν τα πιστευουν πλεον ουτε μικρα παιδακια, το φτηνο παρακρατος σε ολο του το μεγαλειο, τη στιγμη που πρεπει παντα!!! στη πρωτη πορεια σκοτωσαν τους εργαζομενους της μαρφιν για να φοβισουν το κοσμο να ξαναπαρει μερος στις πορειες, αποδειξη αυτου οτι στις επομενες πορειες πηγαινε τρεις και ο κουκος, ψευτοτρομοκρατικες σαχλαμαριτσες με παιδαρελια που επαιζαν με σπιρτα και τους βαφτισαν τρομοκρατες!!!! λες και αν ηθελαν να κανουν ζημια θα εβαζαν σπιρτοσκονη !!!!!!! ξεπερασμενς πασοκικες τακτικες, αστειοτητες που δεν θα τις εκαναν ουτε μικρα παιδια δημοτικου!!!!
    θαυμαστε τους......ξαναψηφιστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολα αυτα αν τα εκανε η "κακια δεξια" αν τολμαγε να τα εξαγγειλει δεξιος προθυπουργος ακομα θα μετραγαμε νεκρους!!! δεν θα ειχε μεινει τιποτα ορθιο στην Ελλαδα!! τωρα η απολυτη σιωπη!!! η απολυτη ταξη και ηρεμια!! οπως ειπε και η μεγαλυτερη συγχρονη μορφη της χωρα μας ο μικης θεοθωρακης!!!! αλλα που ασφαλως δεν επαιξε σε κανενα ....δημοκρατικο καναλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Το γλυκό της Κυριακής:
    Γαμήσι με αμμοχάλικο και φλόκια γλάσσο για πασόκους"________________

    Γλυκό για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ:

    Υλικά :
    1 πασόκος
    2 καπότες
    400 γρ αμμοχάλικο
    Άφθονο σάλιο
    Ξύσμα από τ’ αρχίδια σας
    Καθόλου λύπηση και καθόλου λιπαντικό

    Διαδικασία :
    Ακούμε τις προεκλογικές εξαγγελίες του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ. Ακούμε τις απειλές περί πρόωρων εκλογών του ιδίου.

    Καυλώνουμε. :
    Φοράμε τη διπλή καπότα για να μη κολλήσουμε τίποτα από το βρωμόκωλο σκατόψυχο πασόκο.
    Στήνουμε τον πασόκο στα 4.
    Του τοποθετούμε στην κωλοτρυπίδα (το κέντρο της σκέψης του) το αμμοχάλικο.

    Αρχίζουμε το πήδημα :
    Με το που αρχίζει τα «αχ» και «ωχ» ξύνουμε τ’ αρχίδια μας (το ξύσμα που λέει παραπάνω).

    Συνεχίζουμε απτόητοι παρά τις οιμωγές να τον γαμάμε ασυστόλως.

    Τον φτύνουμε για την προδοτική του στάση.
    Συνεχίζουμε το πήδημα χωρίς λιπαντικό και χωρίς λύπηση.

    Την ώρα που ετοιμαζόμαστε να χύσουμε, βγάζουμε το διπλοκάποτο και του κάνουμε ΑΤΜ (=Ass To Mouth, που λένε και στην επίσημη γλώσσα του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής) και promptly τον χύνουμε στη μάπα.

    Αφού τον «γλασσάρουμε» με το ψωλόχυμα, τον αφήνουμε και του κλείνουμε ραντεβού για τη Δευτέρα για να το εμπεδώσει.

    Καλά γαμήσια.


    EΠΙΣΗΣ πρόγνωση καιρού την Κυριακή:

    Βροχή θα πέφτουν οι ΨΩΛΕΣ για τους εθνικοσοσια-ΛΗΣΤΕΣ οπαδούς του ΠΑνελλήνιου Συλλόγου Οργανωμένης Κλοπής και του αυτιστικού προδότη σάπιου σπέρματος φιλέλληνα τουρίστα bravoyorgo tsant mineiko ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση