GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στo Aττικό Νοσοκομείο...

Photo by Katerina Kechaya

Photo by Katerina Kechaya

8 σχόλια

  1. Μπράβο ! Ωραία πρωτοβουλία.Μακάρι να απαλλαγούμε από αυτή τη μάστιγα των λαδωμάτων και της εξαχρείωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, μόνο που ο γιατρός πρώτα θα το ανοίξει και μετά θα ασχοληθεί μαζί σου ...
    Ωραίες είναι τέτοιες προσπάθειες αλλά δεν έχουν πρακτική αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητηρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν σου ΖΗΤΗΣΟΥΝ φακελάκι, όλοι συμφωνούμε, δώσε άδειο ή κάνε καταγγελία. Μαζί με τα ξερά όμως δυστυχώς, καίγονται και τα χλώρα. Οι περισσότεροι ιατροί δεν ζητάνε χρήματα, αλλά κακά τα ψέμματα, δέχονται ευχάριστα το "φακελάκι" ώς ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, προς έναν άνθρωπο που δουλεύει σκληρά, με πολλές ευθύνες, χωρίς περιθώρια λάθους και αμοίβεται με 1400 ευρώ τον μήνα (Επιμελητής Β, με 25ετή υπηρεσία). Για να φτάσει ο εν λόγω ιατρός να παίρνει στην καλύτερη περίπτωση 2.400 ευρώ, πρέπει να κοιμάται 6 με 7 νύχτες στο νοσοκομείο και να δουλεύει 24 ώρες, ακόμα και αν έχει φτάσει τα 50!
    Είναι εύκολο να κατακρίνουμε, αδιακρίτως ολόκληρο το ιατρικό σώμα, άλλωστε αυτο πουλάει πολύ στα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια. Ακούμε για πολιτικούς που κλέβουν εκατομμύρια και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να τους ψηφίζουμε. Διατυμπανίζουμε όμως, ότι το "φακελάκι" είναι το μοναδικό μίασμα της κοινωνίας αυτής.
    Στο κάτω κατω, μπουρμπουάρ αφήνουμε και στο παιδί που φέρνει την πίτσα, ως δείγμα ευγνωμοσύνης για τον κόπο του, ενώ η μεταφορά έχει ήδη πληρωθεί και ενσωματωθεί στην τιμή του προιόντος που αγοράσαμε.
    Επιμένω τέλος, ότι το φακελάκι που ζητήται είναι κολάσιμη πράξη. Αυτό που προσφέρεται όμως, είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και καθρέφτης κοινωνικής ανατροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοει αδειο στην καλπη.
    Ειναι του Πασοκ το οποιο πρωτο επισημα εισηγαγε την μιζα(Μαυρακης - Αντρεας= 500 μυρια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΦΙΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν είναι να σωθούμε από μια αφίσα, βγάλτε αφίσες για κάθε πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΦΙΣΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?? ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4-11-2010 ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΓ.ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΦΙΣΕΣ, ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ (1100 euro). ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ?? ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ!! Η ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ?? ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑΤΕ?? ΕΓΩ ΟΧΙ!!!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ!!! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση