GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαν σήμερα...

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Σαν σήμερα έφυγε ο "Μάρκος", ένας μεγάλος αγωνιστής της ελευθερίας και του σοσι...

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Σαν σήμερα έφυγε ο "Μάρκος", ένας μεγάλος αγωνιστής της ελευθερίας και του σοσιαλισμού...
Η ΜΝΗΜΗ είναι το καλύτερο ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ!
«Ένα φάντασμα πλανάται πάνω απ’ την Ευρώπη. Ναι, αλλά και ένα ουράνιο τόξο, και το ΠΑΚ ήταν (είναι) ένα από τα χρώματα του φάσματός του.
Το κληροδοτούμε στους κάτωθι:
α). Στα νιάτα για να εμπνέονται, να αγωνίζονται και να ελπίζουν
β). Στο σύστημα για να...»
 φοβάται
Κώστας Τσίμας, Οκτώβρης 2001

22 σχόλια

  1. ΠΩΠΩ...ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΞΕΜΠΛΕΞΑΜΕ

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ
    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
    ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ, για πες μας: με τα λεφτά του πακ ο άκης και κάτι σαν του λόγου σου παίζατε στα καζίνο της Γερμανίας ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" ΣΤΗ ΝΕΤ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ???

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!


    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:33

    Επειδή πηγαίνεις στην κατοχή θα ήθελα να σου θυμίσω ότι θα πρέοπει να έχεις ακούσει για σφαγές με κονσερβοκούτια που έκαναν οι σύντροφοί σου και για εξαναγκασμούς κοριτσιών να χορεύουν γυμνά μπροστά στους πατεράδες τους.

    Αν αυτό το θεωρείς κουλτούρα που δεν την έχουν οι δεξιοί, τότε τι να σου πω.

    Θα έχεις επίσης ακούσει για συντρόφους σου που μπουκαραν νύχτα στα σπίτια των ανθρώπων και αρπούσαν τα κορίτσια τους και τα πήγαιναν στο βουνό.

    Στα χωριά μας όλα τα σπίτια έχουν και από μία ιστορία να διηγηθούν ως παθόντες.

    Γι αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις κατάμερους τις αναδρομές στο παρελθόν γιατί δεν σε συμφέρει καθόλου.

    Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω, φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα χρόνια τής Παντοδυναμίας του (ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ),είχε στήσει τήν προσωπική του (ουσιαστικά τού σιδερένιου) ναυτιλική εταιρεία,μέ διαχειριστήν,ένα απατεώνα λαθρέμπορο όπλων καί ναρκωτικών,πού αργότερα καταδικάσθηκε σέ 12 χρόνια φυλακή διά λαθρεμπόριο κοκκαίνης (Κολομβία)!!!

    Ένα ακόμη αρχιλαμόγιο καί συνεταίρος τού αρχιμαφιόζου σιδερένιου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταραμένε Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τά-ξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρε-λαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα! Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιά-χνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.
    Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιά-χνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;
    Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες… Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μα-κριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;
    Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε!
    Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!
    Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.
    Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία!
    Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοι-κίες! Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!
    Τι κατάφερες ρε; Τί μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξ ης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη;
    Δεν ντράπηκες να ταπεινώσεις το δολάριο επί τόσα χρόνια;Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΓΚΑΚΕ ΜΠΕ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΛΜΠΑΝΙΑ ΚΛΠ ΧΩΡΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κοινα ταγματα με τουσ βουλγαρους της σνοφ με τους αλβανους εκαναν οι προδοτεσ ρωσοδουλοι κομμουνιστομμοριτες. διαβαστε θεοδωρακη και μανουκα του παιδομαζωματος ανανδροι αριστεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρειάστηκε να περάσουν 20 ολόκληρα χρόνια από την αυτό-κατάρρευση του μπολσεβικισμού στην Ρωσία, για να αναγνωριστεί και επίσημα από το ρωσικό κράτος η απίστευτης έκτασης ομαδική δολοφονία (με μία σφαίρα στο σβέρκο) 22.000 Πολωνών αξιωματικών, στο δάσος του Κατύν και σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως στο εσωτερικό της ΕΣΣΔ, η οποία είχε «χρεωθεί» από την επίσημη συμμαχική μεταπολεμική προπαγάνδα, στους Γερμανούς. Έτσι, με απόφαση της ρωσικής Βουλής (Δούμα), η σφαγή αναγνωρίστηκε επίσημα ως «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας». Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται -μεταξύ άλλων- τα εξής: “Τα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα οποία είχαν παραμείνει επί πολλά χρόνια στα μυστικά αρχεία, αποκαλύπτουν το μέγεθος της φοβερής αυτής τραγωδίας, αλλά επιβεβαιώνουν επίσης ότι το έγκλημα του Κατύν διαπράχθηκε με προσωπική διαταγή του Στάλιν και άλλων μελών της σοβιετικής ηγεσίας. Η ευθύνη για το έγκλημα αυτό καταλογίσθηκε από τη σοβιετική προπαγάνδα στους Ναζί εγκληματίες, γεγονός που προκάλεσε την οργή, την πίκρα και τη δυσπιστία του πολωνικού λαού”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η 23η Αυγούστου έχει καθιερωθεί ως Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα όλων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων. Φυσικά, μην περιμένετε να διαβάσετε κάτι σχετικό στα ελληνικά μέσα μαζικής επικοινωνίας, τα οποία «αριστεροκρατούνται». Η είδηση θα «πνιγεί», δεν θα φτάσει καν ως «υπόμνηση» στους αρχισυντάκτες. Ποιος θα τολμήσει άλλωστε, «να μπει στο μάτι» του («προοδευτικού») συστήματος, να υποστεί διώξεις; Ο εν Ελλάδι κομμουνισμός (κατά τον Νίκο Καζαντζάκη «πνευματική ψώρα»), παρά τα αναρίθμητα και διαπιστωμένα εγκλήματά του, εξακολουθεί να παραμένει «αποδεκτή» από το σύστημα ιδεολογικοπολιτική θεώρηση και πρακτική (βλέπε ενέργειες ΠΑΜΕ). Στους κόλπους της αστικής (και «καθωσπρέπει» και καθ’ όλα «φιλελεύθερης») Δεξιάς, υπάρχουν πολλοί που «ξέχασαν» τα εγκλήματα των κομμουνιστών την περίοδο 1942-49, που ξέχασαν τον Φενεό, τον Μελιγαλά, το Κιλκίς, που ξέχασαν τις επετείους στο Γράμμο & Βίτσι και στο Μακρυγιάννη, που ξέχασαν όλους όσους δολοφονήθηκαν από τα πιστόλια της ΟΠΛΑ, όλους όσους έπεσαν μαχόμενοι κατά της ΣΝΟΦ και των Ελλήνων συνοδοιπόρων της, για να παραμείνει ελεύθερη και ελληνική η Μακεδονία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όμως, κάποιοι από εμάς δεν ξεχνούν. Ίσως να είναι η μνήμη του αδικοχαμένου Κίτσου Μαλτέζου, ίσως να είναι η μνήμη του συνταγματάρχη Ψαρρού ή η μνήμη του μικρού Μαραθέα, ίσως να είναι η μνήμη των δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων που σφαγιάστηκαν την περίοδο 1942-49 από τους κομμουνιστές, ίσως να είναι η μνήμη των δεκάδων χιλιάδων θυμάτων του παιδομαζώματος (που καταδίκασε η διεθνής κοινότητα), ίσως να είναι η μνήμη των χιλιάδων Πολωνών αξιωματικών που δολοφονήθηκαν στο Κατίν, ή των δεκάδων εκατομμυρίων πολιτών της ΕΣΣΔ, μεταξύ τους και πολλών Ελλήνων, που έχασαν τη ζωή τους στα γκουλάγκ της Σιβηρίας (που έστησε ο «πατερούλης» της ελληνικής αριστεράς Στάλιν), ή η μνήμη των θυμάτων των Ερυθρών Χμερ στην Καμπότζη, ή των εκατομμυρίων θυμάτων του Μάο Τσε Τουνγκ.

    Ίσως να είναι η συνεχής ανεύρεση ομαδικών τάφων στη Ρωσία, μία στην Αγία Πετρούπολη, μια στο Βλαδιβοστόκ, ή αλλού. Ίσως να είναι η μνήμη όσων έπεσαν προσπαθώντας να διαβούν το Τείχος του Βερολίνου προς την ελευθερία (το τραγούδι του David Bowie «Heroes», θα μας θυμίζει πάντα τους ήρωες εκείνους). Ίσως να είναι ακόμα και η μνήμη των «εσωτερικών» εχθρών (τροτσκιστών και αρχειομαρξιστών) που έπεσαν από τα χέρια «συντρόφων» τους στο Μπούλκες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλλά κάποιοι από εμάς δεν ξεχνούμε, αλλά ούτε σκοπεύουμε να το κάνουμε. Και ας κόβουν βόλτες αριστεροί με κουμπούρια… εν έτει 2010! Αμετανόητοι… Βέβαια και στην Κατοχή έκοβαν βόλτες οι «κόκκινοι» δήμιοι. Όμως, ο Κίτσος Μαλτέζος και οι συναγωνιστές του δεν φοβήθηκαν τις «ερυθρές» ύαινες. Ούτε φοβήθηκαν όλοι όσοι όρθωσαν το ανάστημά τους στου Μακρυγιάννη τον Δεκέμβρη του ‘44, προστατεύοντας τα ιερά και όσια του έθνους και την ελευθερία. Ούτε οι νεαροί χωροφύλακες, οι Ιερολοχίτες που πολέμησαν κατά του Ναζισμού, του δίδυμου αδερφού του κομμουνισμού, στο Ελ Αλαμέιν και στο Ρίμινι, φοβήθηκαν.

    Ο φόβος έχει παραλυτικά αποτελέσματα. Η λενινιστική αριστερά το γνωρίζει και γι’ αυτό χρησιμοποιεί την τρομοκρατία ως κύριο μέσο για την επίτευξη των στόχων της. Και επιμένει πεισματικά, παρά το γεγονός ότι από το 1949 και μετά, αποτυγχάνει συνεχώς στη συστηματική προσπάθειά της να κερδίσει την καρδιά και την ψυχή των Ελλήνων (τζάμπα οι «υπερωρίες» των στρατευμένων ιστοριογράφων). Η βία, είναι το κυρίαρχο στοιχείο στην κομμουνιστική θεώρηση, που δεν έχει κανένα ουμανιστικό υπόβαθρο. Οι «εχθροί του λαού» και οι «αντιδραστικοί», απλά εξοντώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι όμως, στην εποχή του ελληνικού παραλόγου, τύποι ευτραφείς στα βόρεια προάστια της Αθήνας αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη για δολοφονίες, αποδεικνύοντας με τη στάση τους ότι δεν σέβονται ούτε σκοπεύουν να σεβαστούν στο μέλλον την ανθρώπινη ζωή. Κάποιοι αιμοδιψείς και βίαιοι «ερυθροί», ακόμα και σήμερα, θέτουν ευατούς εκτός ευρωπαϊκού πολιτισμικού πλαισίου. Κι όμως, εν έτει 2010, υπάρχουν Έλληνες (αλλά όχι και τόσο «Ευρωπαίοι) που «υπερασπίζονται» δολοφόνους, που υπερασπίζονται αυτούς που επιβουλεύονται την ελευθερία μας, υπάρχουν «ακτιβιστές» που ζητούν τη ρεβάνς, που γράφουν στους τοίχους «Βάρκιζα τέλος». Είμαστε η μόνη χώρα όπου έγινε διαδήλωση υπέρ τρομοκρατών, με τη συμμετοχή ομάδων της άκρας αριστεράς.Στην Ελλάδα, ευδοκιμούν αμετανόητοι θιασώτες της κομμουνιστικής θηριωδίας και απανθρωπιάς, θιασώτες των γκουλάγκ, οι οποίοι αρνούνται να αποδεχθούν την ήττα τους (που τους επιβλήθηκε από το λαό), που μιλούν συνέχεια για τη Μακρόνησο και τη Γυάρο αλλά ποτέ για το Μπούλκες ή το Φενεό και φυσικά, αρνούνται πεισματικά να ωριμάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όμως, η συνέχιση στη χώρα μας (είμαστε πλέον οι μόνοι στην Ευρώπη) της τρομοκρατίας της οπισθοδρομικής εγχώριας άκρας αριστεράς που σκοτώνει αδιάκριτα και τυφλά όποιον θεωρεί ότι στέκεται εμπόδιο στο δρόμο της (παιδιά μεταναστών, μεροκαματιάρηδες αστυφύλακες, μεταξύ άλλων), προβληματίζει. Όπως προβληματίζει και η εξόφθαλμη ανοχή που επιδεικνύει απέναντί της το σύστημα, όπως προβληματίζει και η στάση κάποιων «αριστερών», που έβαλαν κοστούμια και το γύρισαν στο διεθνισμό του κεφαλαίου, το νεοφιλελευθερισμό. Από την πίσω πόρτα που λέμε, στο δρόμο για την υιοθέτηση του «σοσιαλισμού» της Νέας Τάξης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης…

    Όμως, δεν θα τους περάσει ούτε αυτή τη φορά. Οι διάφοροι αριστεριστές, θιασώτες της δικτατορίας του προλεταριάτου (αλλά και οι θιασώτες της δικτατορίας του κεφαλαίου, που δεν διαφέρουν από τους προηγούμενους), οι οποίοι επιβουλεύονται τις ελευθερίες μας, θα μας βρουν μπροστά τους. Τα όσα τράβηξαν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Βόρειας Κορέας, οι οποίοι διασύρθηκαν δημόσια στην πατρίδα τους λόγω της ανεπιτυχούς παρουσίας τους στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, ελπίζουμε να αποτελέσουν άλλη μια ιστορία κομμουνιστικού παραλογισμού, που απλά δεν θα επαναληφθεί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ούτε τους Άγγλους συγκίνησε, αλλά ούτε και τους «δεξιούς» πολιτικούς σαν τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο. Λίγες ημέρες μετά την φρικτή εκτέλεση 2.000 Ελλήνων πατριωτών στο Μελιγαλά, ο πολιτικός της δεξιάς και μετέπειτα πρωθυπουργός Παναγιώτης ή Παναγιωτάκης Κανελλόπουλος βγήκε στην εξέδρα σε δημόσια ομιλία στον Πύργο της Ηλείας μαζί με τον Άρη Βελουχιώτη. Δίπλα τους και ένας Άγγλος αξιωματικός. Η αλληλοσφαγή άρχισε τον Δεκέμβριο του 1944. Κόκκινος, εκείνος ο εφιαλτικός μήνας, κόκκινος από τον ποταμό του αδικοχαμένου αίματος δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων. Οι κομμουνιστικές ορδές του ΕΛΑΣ συγκεντρώθηκαν πέριξ των Αθηνών και σε συνεργασία με τους μπολσεβίκους της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Αθηνών καθώς και με πλήθος αλητών «λουμπεν-προλεταριακών» στοιχείων, πλιατσικολόγων και εγκληματιών προσπάθησαν με πρωτοφανή λύσσα να επιβληθούν δια των όπλων και να καταλάβουν την αρχή, συγκρουόμενοι με δυνάμεις της αστυνομίας και χωροφυλακής, της νεοσυσταθείσης Εθνοφυλακής, της Γ’ Ορεινής Ταξιαρχίας, του Ιερού Λόχου, της Εθνικής Οργανώσεως «Χ», αλλά και αγγλικών στρατευμάτων. Οι κομμουνιστές βαρύνονται με πρωτοφανή εγκλήματα, αφαντάστου αγριότητος βασανιστήρια, ομηρία αθώων πολιτών και μαζικές εν ψυχρώ δολοφονίες. Τις αγριότητες αυτές έχει παραδεχθεί και αυτό το ίδιο το ΚΚΕ: «Αγριότητες έγιναν κατά τον Δεκέμβρη και τέτοιες έκαμαν τα μέλη του κόμματος». Ν. Ζαχαριάδης 12η Ολομέλεια Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ (25-27 Ιουνίου 1945).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τον Οκτώβριο του 1944 οι Γερμανοί αποχώρησαν από την Πατρίδα μας, δεν έφυγαν όμως και τα βάσανα του Ελληνικού λαού. Σε μία περίοδο μεταβατική και δραματική, όπου οι Άγγλοι έκαναν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τους σοβιετικούς φίλους τους και τους φίλους των φίλων τους, δηλαδή, τους κομμουνιστές αντάρτες του ΕΛΑΣ, φάνηκε ολοκάθαρα ότι σκοπός των δυνάμεων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ δεν ήταν ποτέ η αντίσταση, αλλά η ένοπλη εξέγερση, προκειμένου να εγκαταστήσουν σοβιετικό καθεστώς στον τόπο. Αυτόν τον σκοπό είχε και η εκτέλεση χιλιάδων Εθνικιστών και Πατριωτών στην διάρκεια ακόμη της κατοχής, ακόμη και πατριωτών που έκαναν αντίσταση κατά των Γερμανών, όπως ο Συνταγματάρχης Ψαρρός. Ήθελαν να προετοιμαστούν για την ανταρσία τους και δεν ήθελαν εμπόδια στον δρόμο τους. Του Δεκεμβρίου του 1944 είχε προηγηθεί η μεγάλη σφαγή στον Μελιγαλά της Μεσσηνίας από τις δυνάμεις του Άρη Βελουχιώτη, ένα φρικτό έγκλημα που δεν συγκίνησε όμως τους Άγγλους «ελευθερωτές» μας, που ήδη οι σύνδεσμοί τους είχαν φθάσει στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαρακτηριστική είναι επίσης η ομολογία ενός εκ των ερυθρών δημίων Σ. Λιόλιου, ο οποίος έδρασε στις σφαγές του διυλιστηρίων της ΟΥΛΕΝ. Κατέθεσε λοιπόν ο Σ. Λιόλιος ενώπιον του δικαστηρίου:
    «Έδινα εντολή εις τους προς εκτέλεσιν να γδυθούν, έπειτα να γονατίσουν και να πλησιάσουν το κεφάλι τους επάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχαν αραδιαστεί έξω από τα διυλιστήρια. Έπαιρνα το τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους τελείωνα με την πρώτη, συνέχιζα έως ότου τελειώσουν. Οι Τζογανάκος και Μακαρώνας έδιναν μια μαχαιριά στην καρδιά. Ούτε θυμάμαι πόσους σκότωσα μόνος μου, πάντως πάνω από 100».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δηλαδη μπορεί να πιστευει κανείς οτι το 2014 θα ειναι ολοι αυτοι
    οι χαμογελαστοι και δυστυχισμενοι Σοσιαλιστες ΕΔΩ ??
    Θα μας αφησουν τη χαρα και την ευτυχια του ΔΝΤ και θα πανε ταξιδι. Στα αρχίδια τους.Ζωα.ΖΩΑ του ΚΕΡΑΤΑ

    Αλλά η παρακαταθήκη τους θα μείνει.

    Το ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν το έχουν αντιληφθεί πολλοί δεν είναι κόμμα είναι καθεστώς: εξυπηρετήσεων, βολέματος, χρηματοδοτήσεων.
    Ως μέλος έχεις εξασφαλίσει σπουδές, πτυχία, βόλεμα, προβολή, καρέκλες, χρήμα.
    Για να ξεριζωθεί η νοοτροπία δεν θέλει σφαλιάρα αλλά …κατραπακιά.


    ΥΓ.
    Το ξανάγραψα δεν ζητά συναίνεση από την κοινωνία ο ΓΑΠ, από τα ρετιρέ του κόμματός του ζητά. Αν κάνει εκλογές, για αυτό θα γίνουν, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ που και ο ίδιος ανέθρεψε τόσα χρόνια.

    Νομίζεις ότι θέλει συναίνεση από τη ΝΔ το ΚΚΕ ή το ΣΥΡΙΖΑ ;
    Από τον Φωτόπουλο, τον μανταλάκια, τον Παπασπύρου, εκλιπαρεί συναίνεση, τους Προέδρους και τα ΔΣ.

    Τους μισθοφόρους του καθεστώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Mέχρι τώρα ξέραμε
    – απο τα spam mails –
    την επιμηκυνση πέους.

    Τώρα θα μας γανώσουν
    το κρανίο με την επιμήκυνση χρέους.

    Νομιζω οτι και στις δυο περιπτώσεις προκειται για χοντρή απάτη.

    ΕΣΎ ΚΡΕΤΙΝΕ με το συνεχές copy .
    ΚΑΦΡΕ... Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ '''''''''''''''''''''''
    ΠΟΥ
    ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΥΜΙΖΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑI ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    AΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ
    ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ νεοΝΑΖΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ....

    ΠΡΟΣΕΞΕ.
    τώρα που σε επιστράτεψαν ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ
    μην σου κόψουν και το πουλί σου
    και στο δώσουν να το φάς
    ΠΡΙΝ
    ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΣΕ ΠΑΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    KAI TA BAFFEN ΤΩΝ SS // PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε Χίτες, ταγματασφαλίτες,γερμανοτσολιάδες, συνεργάτες των κατακτητών από πού γνωρίζετε εσείς την αντίσταση; Οι μισοί φύγατε για Μ. Ανατολή και μηχανορραφούσατε με τους Εγγλέζους ενάντια στο λαό μαζί με τους Παπανδρέου, Σοφούλη, Βενιζέλο, Τσαλδάρη κλπ, και οι άλλοι μισοί ήσασταν κουκουλοφόροι και κάνατε μπίζνες με τους Γερμανούς και κονομάγατε επάνω στο αίμα των αγωνιστών. Αντε στα λαγούμια σας προδότες, σας έκανε τον πάτο σα βάζο ο Βελουχιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε Χίτες, ταγματασφαλίτες,γερμανοτσολιάδες, συνεργάτες των κατακτητών από πού γνωρίζετε εσείς την αντίσταση; Οι μισοί φύγατε για Μ. Ανατολή και μηχανορραφούσατε με τους Εγγλέζους ενάντια στο λαό μαζί με τους Παπανδρέου, Σοφούλη, Βενιζέλο, Τσαλδάρη κλπ, και οι άλλοι μισοί ήσασταν κουκουλοφόροι και κάνατε μπίζνες με τους Γερμανούς και κονομάγατε επάνω στο αίμα των αγωνιστών. Αντε στα λαγούμια σας προδότες, σας έκανε τον πάτο σα βάζο ο Βελουχιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε Χίτες, ταγματασφαλίτες,γερμανοτσολιάδες, συνεργάτες των κατακτητών από πού γνωρίζετε εσείς την αντίσταση; Οι μισοί φύγατε για Μ. Ανατολή και μηχανορραφούσατε με τους Εγγλέζους ενάντια στο λαό μαζί με τους Παπανδρέου, Σοφούλη, Βενιζέλο, Τσαλδάρη κλπ, και οι άλλοι μισοί ήσασταν κουκουλοφόροι και κάνατε μπίζνες με τους Γερμανούς και κονομάγατε επάνω στο αίμα των αγωνιστών. Αντε στα λαγούμια σας προδότες, σας έκανε τον πάτο σα βάζο ο Βελουχιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση