GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκστρατεία ενημέρωσης για το AIDS...

Από την   ΜΚΟ ΝΕΟΙ Με πολύ επιτυχία στέφθηκε και φέτος η εκστρατεία ενημέρωσης που οργάνωσε η ΜΚΟ Ν.Ε.Ο.Ι. υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσ...

Από την  ΜΚΟ ΝΕΟΙ
Με πολύ επιτυχία στέφθηκε και φέτος η εκστρατεία ενημέρωσης που οργάνωσε η ΜΚΟ Ν.Ε.Ο.Ι. υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 03 Δεκεμβρίου 2010 στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.
Η οργάνωση ΝΕΟΙ μοίρασε 1000 προφυλακτικά με την ευγενική χορηγία της DUREX καθώς και ενημερωτικό υλικό μαζί με κόκκινες κορδέλες, τα οποία οι πολίτες δέχθηκαν με ενδιαφέρον.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στη μεγάλη συμμετοχή των εθελοντών που απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι οι νέοι είναι πάντα στην πρώτη γραμμή για τον αγώνα καταπολέμησης του AIDS και του κοινωνικού ρατσισμού.
Η Πρόεδρος της οργάνωσης κ. Άννα Ευθυμίου δηλώνει...
 «Είναι εύκολο να θεωρούμε ότι το AIDS είναι μια αρρώστια που πρέπει να ανησυχεί κάποιους άλλους, όπως ομοφυλόφιλους, χρήστες ναρκωτικών, ανθρώπους που αλλάζουν πολύ συχνά ερωτικούς συντρόφους και όχι εμάς τους ίδιους. Εδώ όμως είναι που κάνουμε το μεγάλο λάθος. Όλοι μας και ιδιαίτερα οι νέοι, ανεξαρτήτου οικονομικής και κοινωνικής θέσης, πρέπει να πάρουμε τον ιό του AIDS σοβαρά, να ενημερωθούμε και να εξοπλιστούμε με τις κατάλληλες γνώσεις, για να είμαστε σε θέση να προστατευθούμε, ξέροντας τα γεγονότα και πώς να αποφύγουμε τη μόλυνση. Για το λόγο αυτό, η οργάνωση ΝΕΟΙ, ανέλαβε να ενημερώσει τους νέους μέσα από μια εκστρατεία καταπολέμησης της άγνοιας αναφορικά με το AIDS, την προκατάληψη αλλά και το ρατσισμό και τη φοβία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εκστρατεία αυτή αντιπροσωπεύει ένα βήμα προς τα εμπρός στη διεύρυνση της γνώσης μας αναφορικά με την επιδημία του AIDS στην Ελλάδα, μέσα από τα μάτια της νεολαίας, παρέχοντας τα απαραίτητα στοιχεία για έναν ανοιχτό διάλογο και αποτελεσματική δράση αναφορικά με το AIDS.»

2 σχόλια

  1. ******************************************






    ΝΔ- ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΛΙΠΟΤΑΞΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΙΑΣ!!!!

    2 Κοινοβουλευτικές θητείες - 5 πραγματικά έτη στην κυβέρνηση!!!!!!

    Ο μπουχέσας, μόνος του δεν τις προκήρυξε τις εκλογές ή κάνω λάθος????

    Είχε ή δεν είχε το Σεπτέμβριο του 2009 ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????

    Τότε γιατί το έκανε???

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ- ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η "ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΤΟΥ, ΕΧΑΣΑΝ "ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΜΑΧΗΣΑΝ!!!

    ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ- ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΥΑΙΝΕΣ- ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ, ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΜΕ!!!!

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ- ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!!!!!


    ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 8 ΑΠΟ ΑΥΤΑ (3+5)!!!!!!

    ΤΥΧΑΙΟ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ – ΠΩΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο το aids
    το έπαθες.

    ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΒΡΟΜΙΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
    ΜΕ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ
    ΧΩΡΙΑΤΑΡΕ
    ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση