GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλες έχουν chip άλλες όχι...

Από το http://whitetoweraris.blogspot.com/ Σε όλες τις γυναίκες, μόλις γεννηθούν, γίνεται μια μυστική εμφύτευση ενός ειδικού μικροτσίπ, ...

Από το http://whitetoweraris.blogspot.com/
Σε όλες τις γυναίκες, μόλις γεννηθούν, γίνεται μια μυστική εμφύτευση ενός ειδικού μικροτσίπ, που τις κάνει ρομαντικές, μονογαμικές κι αφοσιωμένες στον σύντροφό τους.
Κάποιες όμως, καταφέρνουν να βρουν σε ποιο σημείο του κορμιού τους είναι το τσιπ. Και με μια περίπλοκη εγχείρηση το αφαιρούν.
Έτσι απολαμβάνουν πλέον τον έρωτα και το σεξ με πολλαπλούς εραστές, χωρίς να νιώθουν τύψεις ή ενδοιασμούς.
Είναι οι...
 λεγόμενες ...Ξετσίπωτες.

2 σχόλια

  1. Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010
    Αυτοκτόνησε Υπάλληλος για να μην του πάρουν το σπίτι και το εφάπαξ οι τράπεζες
    Το άκουσα χθες στην τηλεόραση και δεν κάθισα να σκεφτώ εάν είναι αλήθεια ή ψέμα, εξάλλου το μύνημα που θέλουν να μας περάσουν, γιατί να μην ισχύει και εδώ; Το είπε η Τηλεόραση άρα είναι αλήθεια. Για αυτό όμως θα μιλήσουμε άλλη φορά.
    Αυτοκτόνησε λοιπόν ο άνθρωπος αφού η οικονομική κρίση τον έφερε στο έσχατο σημείο, μεγένθυνε τα ήδη τεράστια οικονομικά προβλήματα που είχε, λόγω κυρίως κάποιων προβλημάτων υγείας μελών της οικογενείας του και για να μην πέσουν στα χέρια των αρπακτικών που όλο και πιο πολύ τον πλησιάζανε, το σπίτι αλλά και το εφάπαξ που θα έπαιρνε, πήρα την μεγάλη απόφαση και έδωσε τέλος στην ζωή του.
    Δεν μπήκα στον κόπο να μάθω άλλα, αλλά αυτό μου αρκούσε για να καταλάβω, που οδηγούμαστε ως κοινωνία και κυρίως ως πολιτεία, ως κράτος. Στα σκαριά είναι χιλιάδες απολύσεις, άνθρωποι θα βρεθούν από την μια στιγμή στην άλλη στους δρόμους, περιουσίες θα χαθούν, και όλα αυτά ως παράπλευρες απώλειες μιας κρίσης που μας επιβλήθηκε με την κακή διαχείριση της δημόσιας οικονομίας.
    Αλλη μιας ανάλυση για το ποιος έφταιγε δεν θα ωφελούσε. Μετά το 1981 όταν η χώρα είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω της, περάσανε 30 χρόνια. Στην ηγεσία της χώρας βρεθήκανε πολλοί πολιτικοί άνδρες και ακόμα περισσότεροι στα έδρανα του κοινοβουλίου. Και από όλους αυτούς κανείς δεν έκλεψε, κανείς δεν έβλαψε αυτή την χώρα; Τότε γιατί μας συμβαίνει αυτός ο εφιάλτης; Ποιος θα ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια που κλαίει τον αδικοχαμένο άνθρωπο της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι εσυ παντως τσιπακι δεν εχεις
    αν κρινουμε απο τα γραφομενα σου



    χαχολε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση