GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κόσμος τόχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι...

Από την ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Προς τον κ. Χρήστο Βαρσάμη Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΛΤΑ 101 88 ΑΘΗΝΑ Κύριε Σύμβουλε, Στη Θεσσαλονί...

Από την ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Προς τον κ. Χρήστο Βαρσάμη
Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΛΤΑ
101 88 ΑΘΗΝΑ
Κύριε Σύμβουλε,
Στη Θεσσαλονίκη «ο κόσμος τόχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι».
Ο Διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, μια ακόμη φορά λειτούργησε «αψυχολόγητα» και έξω από τις υπηρεσιακές του υποχρεώσεις. Μετά από διαπισ-τώσεις υπηρεσιακών παραγόντων για πράξεις ή παραλήψεις συγκεκριμένων υπαλλήλων σε Καταστήματα δικαιοδοσίας του, κώφευσε και απέφυγε, να παραπέμψει άμεσα στα αρμόδια ε-λεγκτικά όργανα, τις υποθέσεις αυτές. Αποτέλεσμα της αδράνειας του αυτής ήταν να εκτεθεί ο Οργανισμός, να μεγαλώσει το εύρος των ατασθαλιών και να δημιουργηθεί κλίμα φόβου και δυσπιστίας μεταξύ των...
 συναδέλφων, στοιχεία που αποσυντονίζουν το έργο των Ταχ. Καταστη-μάτων και τα απομακρύνουν από τους επιχειρησιακούς τους στόχους.
Τι προσπαθεί να κάνει; Να καλύψει «τα δικά τους» παιδιά;
Για αρκετό καιρό είχε ξεσπάσει στο Κεντρικό Κατάστημα Σταυρούπολης τεράστιο οι-κονομικό σκάνδαλο και κανένας επίσημα δεν είχε πει τι γίνεται.
Δικαιολογούσαν τα αδικαιολόγητα και προσπαθούσαν με ανορθόδοξες μεθόδους και έξω από αυτά που προβλέπονται υπηρεσιακά να τακτοποιήσουν την υπόθεση των χρημάτων. Γιατί άραγε;
Σε άλλη περίπτωση υπάλληλοι φορτωμένοι με ατασθαλίες επιβραβεύτηκαν.
Για μία ακόμη φορά, καλύφθηκαν «οι δικοί τους» άνθρωποι;
Ζητάμε άμεσα να βγουν όλα στο φως.
Ζητάμε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
Κύριε Σύμβουλε,
Φρονούμε ότι πρέπει να παρέμβετε επανεξετάζοντας την επιλογή σας (;) στη Θεσσα-λονίκη και να οδηγήσετε τα ΕΛΤΑ της Περιφέρειάς μας, στο δρόμο της εξυπηρέτησης των συμ-φερόντων του Οργανισμού και όχι της Παραδιοίκησης.
Αν θα παραμείνει ο ίδιος Διευθυντής ή θα επιλεγεί κάποιος άλλος δε μας ενδιαφέρει.
Φροντίστε όμως να υπάρξει κάποιος - όποιος και αν είναι - που θα λειτουργεί υπηρε-σιακά και μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των υποχρεώσεων που προβλέπονται από το Κανονιστικό Πλαίσιο και όχι ως κομματικός εγκάθετος.
Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι καιροί είναι για όλους μας δύσκολοι και φαινόμενα που αποσυντονίζουν το Προσωπικό θα επιβαρύνουν περισσότερο τους διαλυτικούς παράγοντες που έχουν εμφανιστεί στον Οργανισμό.
Καταστάσεις ίσως μοιραίες για τη βιωσιμότητα του Ομίλου ΕΛΤΑ και το «ψωμί» των Ταχυδρομικών.
ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

3 σχόλια

  1. Τα ιδια ακριβώς συμβαίνουν και στην Κοζάνη,οι υπάλληλοι κάνουν εκκληση προς τη Διοίκηση να συμμαζέψει τον τρελό Γενιτσαρο Διευθυντή της Κοζανης ,υποτακτικό του άκρως επικίνδυνου καταχραστη τεμπέλη συνδικαλιστή , με πλαστό πτυχίο βοηθού Νηπιοτροφου.
    Γίνεται της μουρλης στην περιοχή, μεταθέσεις , αποσπάσεις, μη αρεστών, απειλές , εκφοβισμοι κ.λ.π. και
    το τραγικώτερο όλων συγκαλυψεις
    παραβατικών συμπεριφορών ημετερων
    κάθε φύσης ..... για να δείξουμε ότιόλα πανε καλά...
    Οι ελεγκτικοί μηχανισμο διαλύθηκαν με τις επιλογές των ασχετων ημετερων ...
    Τα απείρου κάλους εγγραφα που σκυκλοφορούν από τον αγράμματο ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ και τον ΑΣΧΕΤΟ και ΑΝΙΚΑΝΟ μυσογύνη ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ θα αποτελέσουν ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ αντικείμενα !!!!!
    Αν εχουν έστω και ελάχιστη αξιοπρέπεια πρεπει άμεσα να παραιτηθούν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ, τί πάθαμε ο λαός από την κρίση?

    Άρχισαν να μας τη βγαίνουν οι δεξιοί από τα αριστερά τώρα!
    Μιλάνε για δοσίλογους, Γκεστάπο, ταγματασφαλήτες, κάτω οι ΗΠΑ και οι τραπεζίτες.....!!!!!

    Ψυχίατρεεεεεε.....τα χάαααααααπια μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ο Κουρασμένος και η ληστοπαρέα του διόρισε αβέρτα στα ΕΛΤΑ εσείς που κόπτεστε για τη νομιμότητα που ήσασταν????
    Αλλά βέβαια τότε διόριζαν τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ παιδιά.
    Ντροπή σας προσκυνημένοι βολεβάκηδες να διαμαρτύρεστε τώ΄ρα γιά θέματα που αν ισχύουν θα έπρεπε να πάτε στον Εισαγγελέα εσείς οι ίδιοι και να τα καταγγείλετε.
    Αλλα μάλλον ως συνήθως φωνάζετε γιά να καλύψετε τις δικές σας βρωμιές.
    Σας μάθαμε καλά την περασμένη πενταετία και νοιώθουμε ακόμα στο πετσί μας και θα τις νοιώθουμε για καιρό ακόμα τις συνέπειες της αρπακτικής και ληστρικής πολιτικής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση