GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας, Καθ. κ. Αχιλλέα Μητσού...

Από τον Καθ. κ. Ιωάννη Α. Τσουκαλά , ευρωβουλευτή της ΝΔ,  μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας του ΕΚ, Με θλίψη αλλ...

Από τον Καθ. κ. Ιωάννη Α. Τσουκαλά,
ευρωβουλευτή της ΝΔ, 
μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας του ΕΚ,

Με θλίψη αλλά χωρίς έκπληξη πληροφορήθηκα τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας, Καθ. κ. Αχιλλέα Μητσού.
Είχα στηρίξει πολλές ελπίδες στη μακρά εμπειρία του ως Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Έρευνας και Τεχνολογίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ήλπιζα ότι η κυβέρνηση θα τον στήριζε ώστε η μακρά αυτή εμπειρία του να αποδώσει το έργο που η ερευνητική κοινότητα της χώρας έχει μεγάλη ανάγκη. Παραβλέπω την απογοήτευσή μου για την πλήρη παραθεώρηση του...
έργου της ΝΔ (νόμος 3653/2008, τον οποίο το ΠΑΣΟΚ αρνήθηκε να εφαρμόσει), παρόλο που ο κ. Μητσός σε επανειλημμένες δημόσιες δηλώσεις του υποστήριζε τις ίδιες αρχές διαφάνειας, αξιοκρατίας και αριστείας, όπως και η ΝΔ με τον παραπάνω νόμο.
Δυστυχώς ατομικές πολιτικές προσώπων της κυβέρνησης, που υπερβαίνουν κατά πολύ και τη νομιμότητα και τον θεσμικό ρόλο τους (και όπως προκύπτει και από την παραίτηση του κ. Μητσού, ρίχνουν σκιές σχετικά με την αποτελεσματικότητα και τη διαφάνεια του τρόπου διαχείρισης των κοινοτικών κονδυλίων), αποδίδουν στη χώρα έναν τύπο διοίκησης της «αυλής Λουδοβίκου του 14ου».
Με καλή πίστη και χωρίς πρόθεση πολιτικής αντιπαράθεσης, κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό, όπως και στην Υπουργό Παιδείας, να επαναφέρει σε τάξη στελέχη της κυβέρνησής του που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη δημοκρατική συγκρότηση της χώρας.

50 σχόλια

  1. ΒΡΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ

    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑΑ ΚΛΕΒΕΙ
    ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

    ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ

    ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΊΕΣ ΤΗς ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
    ΝΑ:


    Αίτηση – Καταγγελία – Υπόμνημα

    Προς: Κ. ΠΑΝΑΡΕΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ


    Κοιν.
    • 1.Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Πρόεδρο Αρείου Πάγου, Εισαγγελία Εφετών Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας
    • 2. Υπουργείο Παιδείας, ΑΣΠΑΙΤΕ, Υπουργό Δικαιοσύνης, Πρωθυπουργό, Υπουργείο Παιδείας, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Βουλευτές και ΜΜΕ
    Αθήνα - 1 – 2011.

    Υπόθεση: Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Επιμορφώσεις καθηγητών, Παράνομες Εκλογές Καθηγητών, εκβιασμοί, συκοφαντίες κλπ.
    (Υπόθεση διαφοράς εις βάρος του Δημοσίου και διώκεται και αυτεπαγγέλτως).
    ΑΣΠΑΙΤΕ. Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ. Τ.Κ. 14121. ΤΗΛ. 210 2896763
    Καταθέτω νέα αποκαλυπτικά στοιχεία, όπως τα έγγραφα της προϋπηρεσίας της κ. Μακρή Μπότσαρη Ευανθίας, όπου αποδεικνύεται ότι δεν είχε την απαιτούμενη προϋπηρεσία για να εκλεγεί Καθηγήτρια ΑΣΠΑΙΤΕ!!


    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...
    Παρατήρηση: Επί επτά χρόνια (από το 2004) οι υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Δικαιοσύνης, το ΣΕΕΔΔ και οι Πρόεδροι της ΑΣΠΑΙΤΕ, «δεν μπορούν να βρουν» το εξής απλό, που όλοι το γνωρίζουν: Ένας Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όταν αποσπάται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αποσπάται για να βοηθήσει γραμματειακά και μόνο το έργο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Δηλαδή ο αποσπασμένος είναι γραμματέας των Καθηγητών και Ερευνητών του Πανεπιστημίου και δεν είναι πανεπιστημιακός καθηγητής και ερευνητής! Το ίδιο ισχύει και για την κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη. Αποσπάστηκε ως Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας (ΠΕ17) στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Φιλοσοφική Σχολή) να υπο-βοηθήσει γραμματειακά στο εκεί έργο.

    Περιέργως πώς, το γραμματειακό έργο της ως αποσπασμένη «το εξέλαβαν » κατά την «κρίση της ως Καθηγήτριας» στην ΑΣΠΑΙΤΕ, ως ερευνητικό έργο, σαν να ήταν πανεπιστημιακή ερευνήτρια!. Είναι αστεία η υπόθεση! Και στην συνέχεια, ως επιβράβευση έγινε Αντιπρόεδρος Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και Πρόεδρος Επιμόρφωσης, Αξιολόγησης, όλων των καθηγητών και χειρίστηκε Ευρωπαϊκά Προγράμματα του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης Εκατομμυρίων Ευρώ!

    Πέραν αυτού έχει προκύψει, εκ των πραγμάτων πλέον, θέμα με τα πτυχία της κ. Μπότσαρη, αν είναι νόμιμα, αν έχει νόμιμες εγγραφές στα Πανεπιστήμια πότε σπούδασε κλπ..Μα δεν υπάρχει ένας σοβαρός να αποδώσει Δικαιοσύνη?

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...
    Αίτημα: Παρακαλώ, να επανεξεταστεί ταχύτατα η υπόθεση με τα νέα στοιχεία που επισυνάπτω.
    1. Να γίνει Ε.Δ.Ε. από το Υπουργείο Παιδείας γιατί όλα έγιναν και στην ΑΣΠΑΙΤΕ και στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και στο υπουργείο Παιδείας.
    2. Άλλη Ε.Δ.Ε. πώς τόσα χρόνια δεν εξιχνιάστηκε η υπόθεση παρά τις καταγγελίες. 3.Να ανασυρθεί η υπόθεση εναντίον της κ. Μότσαρη –Μακρή Ευανθίας (ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Διαφθορά κλπ). Να αναζητήσετε τα πτυχία της.
    4. Να ενημερώσετε εγγράφως τον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Δικαιοσύνης καθώς και τον OLAF.
    5. Να απαγγελθούν κατηγορείς εναντίον των Προέδρων της ΑΣΠΑΙΤΕ και των αρμοδίων του Υπουργείου Παιδείας, που συγκάλυψαν την υπόθεση γιατί είχαν στον φάκελο της σχολής όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και δεν τα «εξέταζαν»!
    6.Η κ. Μπότσαρη Μακρή μισθοδοτείται από το δημόσιο, αν κάποιος είναι «ελεήμων», ας την βοηθήσει από την τσέπη του, δεν δικαιούται όμως να σκορπά χρήματα του Δημοσίου. Αντίθετα η κ. Μπότσαρη δεν έδειξε έλος σε κανέναν!
    7. Η κ. Μπότσαρη θα πάρει πολλούς μαζί της, προσέχετε!

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ....
    Ιστορικό: Με την υπ.αρ. 2900/8-5-2007 αναφορά στον Υπουργό Δικαιοσύνης του βουλευτή του Πασοκ κ. Καρχιμάκη Μιχάλη άρχισε Εισαγγελικός έλεγχος με την Εισαγγελέα κ. Ελένη Ράϊκου με την Α. Β.Μ. Β-07/2328/10-9-2007. η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης. Στην συνέχεια – όπως με ενημέρωσαν στις 28-12-2010 από την Εισαγγελία- η υπόθεση ήρθε στα χέρια του Εισαγγελέα κ. Ιωαννίδη Ευάγγελου. Τέλος ο Εισαγγελέας κ. Ιωαννίδης Ευάγγελος την έθεσε στο αρχείο (25-6-2009, αρθρο9. Κ. 43 Κωδ. Β). Παρακαλώ, να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να προχωρήσει ταχύτατα, ως υπόθεση διαφθοράς και εναντίον του Δημοσίου και πρόληψη δολοφονίας.

    Καταθέτω πρόσθετα στοιχεία, υπομνήματα, σχετικά και μήνυση συνολικά 164 σελίδες. Με βάση αυτά τα έγγραφα «προϋπηρεσίας» αποδεικνύεται περίτρανα ότι η κ. Μπότσαρη, όντως δεν είχε την απαιτούμενη προϋπηρεσία 7 ετών και παράνομα εξελέγη απευθείας «Καθηγήτρια», όπως εξελέγη τότε μια βδομάδα πριν τις εκλογές του Μαρτίου 2004. Είτε το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ δεν ήταν σωστό είτε κάτι άλλο συμβαίνει.
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ....
    Επισήμανση:
    1. Να αναζητηθεί πώς ο κ. Χατζηδάκης Κων/νος υπέγραψε το 8-12-2003 έγγραφο με αρ. πρωτ. 138419/Δ2 του τμήματος Γ΄ Υπεπθ σύμφωνα με το οποίο α) δεν αναφέρεται τι εκπαιδευτικός είναι η κ. Μπότσαρη, β) πώς «θα προσφέρει στο ερευνητικό διδακτικό και λοιπό έργο του τομέα». Είναι μόνο «βοηθητικό το έργο» κάποιου εκπαιδευτικού που αποσπάται σε Παν/μιο και όχι «κύριο» και δεν πιάνεται το βοηθητικό έργο ερευνητή ως προϋπηρεσία, αλλά μόνο το κύριο έργο».!
    2. Σύμφωνα με το νόμο δεν μπορεί να μετρηθεί ως "προϋπηρεσία" σύμφωνα με τον νόμο η απόσπαση της κ. Μπότσαρη στην Φιλοσοφική. Η αντίθετη «ερμηνεία» από τις «βεβαιώσεις» είναι λανθασμένη, αν δεν υπάρχει το χρονικό αυτό διάστημα στον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου, όπου αμείβεται επιπλέον του μισθού της και φαίνεται ότι έκανε «κύριο ερευνητικό έργο» και όχι «βοηθητικό ερευνητικό έργο».


    ΥΠΟΜΝΗΜΑ Κατηγορίας
    Υπόθεση Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Επιμορφώσεις καθηγητών, Παράνομες Εκλογές Καθηγητών κλπ.
    (Υπόθεση διαφοράς εις βάρος του Δημοσίου και διώκεται και αυτεπαγγέλτως).

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...
    Μετά από την ενημέρωση που μου έκανε στις 23-11-2010 η κ. 24η Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών και μου έδωσε τον σχετικό φάκελο με όλα τα έως τότε σχετικά, εκεί αποκαλύφτηκε ότι η κ. Μπότσαρη είχε καταθέσει και τα σχετικά έγγραφα που αφορούν την πολυσυζητημένη προϋπηρεσία της και αποκαλύπτονται οι παρανομίες της. Σύμφωνα με το νόμο όλα τα αδικήματα τελέστηκαν τον χρόνο που ο «παθών» έλαβε γνώση, άρα καταθέτω εμπροθέσμως.

    Με βάση αυτά τα έγγραφα «προϋπηρεσίας» αποδεικνύεται περίτρανα ότι η κ. Μπότσαρη, όντως δεν είχε την απαιτούμενη προϋπηρεσία και παράνομα εξελέγη «Καθηγήτρια», όπως εξελέγη τότε μια βδομάδα πριν τις εκλογές του Μαρτίου 2004. Είτε το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ δεν ήταν σωστό είτε κάτι άλλο συμβαίνει.

    Πλην αυτού από τον Φάκελο λείπουν τα «πτυχία» της κ. Μακρή-Μπότσαρη Ευανθίας που οφείλετε να τα αναζητήσετε, αυτεπαγγέλτως, όπως και τις «εγγραφές της» στα Πανεπιστήμια που σπούδασε. Επίσης πότε και από πού πήρε το Διδακτορικό της και πότε ορκίστηκε. Η ημερομηνία ορκωμοσία στο Διδακτορικό Δίπλωμα είναι πολύ σημαντική, γιατί από τότε και μετά αρχίζει να μετρά η «προϋπηρεσία» της για να εκλεγεί Καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ.
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...
    Άρα πρέπει να εξεταστεί:
    α) πότε πήρε και ορκίστηκε η κ. Μακρή-Μπότσαρη στο Διδακτορικό,
    β) αν η διδασκαλία σε διάφορα ιδρύματα (ΕΑΠ, ΙΚΑΡΩΝ) συνέπιπτε χρονικά, δηλ. έχουμε αλληλοεπικάλυψη χρονική και μόνο μια δραστηριότητα μετρά ανά έτος, (ειδάλλως μόνο σε 4 χρόνια κάποιος που δίδασκε και ήταν ταυτόχρονα ερευνητής θα μπορούσε να είναι καθηγητής, όμως θέλει 7 χρόνια),
    γ) να υπάρχει σαφή εγγραφή στον Ειδικό Λογαριασμό του ΕΚΠΑ η πιθανή αμοιβή της για συμμετοχή σε προγράμματα, γιατί τότε λογίζεται ως προϋπηρεσία στην εκλογή καθηγητή στην ΑΣΠΑΙΤΕ,
    δ) η απόσπαση στο πανεπιστήμιο είναι «δευτερεύον έργο» και δεν λογίζεται ως προϋπηρεσία για την εκλογή Καθηγητή στην ΑΣΠΑΙΤΕ και
    ε) όλα να έχουν κατατεθεί έως 29/8/2003 όταν έληγε η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών.

    Αίτηση Υπόμνημα Ειδικό
    Υπόθεση Ευανθία Μακρή Μπότσαρη, ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Επιμορφώσεις καθηγητών κλπ. (διαφορά εις βάρος του Δημοσίου. Διώκεται και αυτεπαγγέλτως).
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ....
    Η υπόθεση αυτή μπορεί να γίνει κατανοητή με το εξής παράδειγμα:
    Σε μια φανταστική χώρα η Γραμματέας Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου Αμαρουσίου αποσπάται στον Αρειο Πάγο να βοηθήσει γραμματειακά τον Άρειο πάγο. Επειδή συνυπογράφει έγγραφα με τους Δικαστικούς Αρεοπαγίτες, τα εμφανίζει στην συνέχεια σε τρίτους ως Δικαστικό έργο. Στις επόμενες κρίσες Αρεοπαγιτών υποβάλλει και η ίδια αίτηση και εμφανίζει και ένα «πτυχίο νομικής. Παρουσιάζει την απόσπασή της για γραμματειακό διοικητικό έργο ως Δικαστικό έργο. Ξεφεύγει της προσοχής των κριτών και εκλέγεται Αρεοπαγίτης! Στη συνέχεια γίνεται Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου και Σύμβουλος του Υπουργού Δικαιοσύνης και από την θέση της απειλεί όσους τολμούν να την αποκαλύψουν! Κάποιοι δικαστικοί την καταγγέλλουν έστω ανώνυμα. Τότε αντί να απαντήσει «επί της καταγγελίας» αν έχει τα νόμιμα προσόντα για τη θέση του Αρεοπαγίτη δηλώνει ότι συκοφαντείται και εκβιάζεται! Αυτή η εκλογή στον Άρειο Πάγο μπορεί να έγινε από λάθος ή σκόπιμα για να ελέγξουν τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα αξίας εκατό εκατομμυρίων Ευρώ.

    Στην περίπτωση τώρα της κ. Μακρή Μπότσαρη κατ’αναλογίαν με το παράδειγμα έχουμε την κ. Μακρή Μπότσαρη που υπηρετούσε ως ΠΕ017 σε τεχνικό Σχολείο της ΣΕΛΕΤΕ να αποσπάται στην φιλοσοφική Σχολή για γραμματειακό βοηθητικό διοικητικό έργο. Στην συνέχεια αφού κατάφερε να βγάλει ένα χαρτί που το υπογράφει ο κ. Χαντζηδάκης Κων/νος το 2003 (μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων) ότι η εκπαιδευτικός κ. Μπότσαρη Μακρή Ευανθία αποσπάται της στη Φιλοσοφική για να βοηθήσει (εννοείται γραμματειακά, αλλά σκοπίμως δεν το διευκρινίζει και δεν το τονίζει) στο ερευνητικό, διδακτικό κλπ..έργο. Γίνεται σύγχυση μεταξύ του έργου γραμματέως μιας αποσπασμένης εκπαιδευτικού στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με το κύριο έργο ενός πανεπιστημιακού ερευνητή (σκοπίμως ή όχι)!

    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η υπόθεση αυτή μπορεί να γίνει κατανοητή με το εξής παράδειγμα:
    Σε μια φανταστική χώρα η Γραμματέας Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου Αμαρουσίου αποσπάται στον Αρειο Πάγο να βοηθήσει γραμματειακά τον Άρειο πάγο. Επειδή συνυπογράφει έγγραφα με τους Δικαστικούς Αρεοπαγίτες, τα εμφανίζει στην συνέχεια σε τρίτους ως Δικαστικό έργο. Στις επόμενες κρίσες Αρεοπαγιτών υποβάλλει και η ίδια αίτηση και εμφανίζει και ένα «πτυχίο νομικής. Παρουσιάζει την απόσπασή της για γραμματειακό διοικητικό έργο ως Δικαστικό έργο. Ξεφεύγει της προσοχής των κριτών και εκλέγεται Αρεοπαγίτης! Στη συνέχεια γίνεται Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου και Σύμβουλος του Υπουργού Δικαιοσύνης και από την θέση της απειλεί όσους τολμούν να την αποκαλύψουν! Κάποιοι δικαστικοί την καταγγέλλουν έστω ανώνυμα. Τότε αντί να απαντήσει «επί της καταγγελίας» αν έχει τα νόμιμα προσόντα για τη θέση του Αρεοπαγίτη δηλώνει ότι συκοφαντείται και εκβιάζεται! Αυτή η εκλογή στον Άρειο Πάγο μπορεί να έγινε από λάθος ή σκόπιμα για να ελέγξουν τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα αξίας εκατό εκατομμυρίων Ευρώ.

    Στην περίπτωση τώρα της κ. Μακρή Μπότσαρη κατ’αναλογίαν με το παράδειγμα έχουμε την κ. Μακρή Μπότσαρη που υπηρετούσε ως ΠΕ017 σε τεχνικό Σχολείο της ΣΕΛΕΤΕ να αποσπάται στην φιλοσοφική Σχολή για γραμματειακό βοηθητικό διοικητικό έργο. Στην συνέχεια αφού κατάφερε να βγάλει ένα χαρτί που το υπογράφει ο κ. Χαντζηδάκης Κων/νος το 2003 (μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων) ότι η εκπαιδευτικός κ. Μπότσαρη Μακρή Ευανθία αποσπάται της στη Φιλοσοφική για να βοηθήσει (εννοείται γραμματειακά, αλλά σκοπίμως δεν το διευκρινίζει και δεν το τονίζει) στο ερευνητικό, διδακτικό κλπ..έργο. Γίνεται σύγχυση μεταξύ του έργου γραμματέως μιας αποσπασμένης εκπαιδευτικού στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με το κύριο έργο ενός πανεπιστημιακού ερευνητή (σκοπίμως ή όχι)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ....

    Έτσι η κ. Μπότσαρη Μακρή κατάφερε να «ξεγελάσει» την επιτροπή και να παρουσιάσει την απόσπαση της ως ερευνητικό έργο! Στην συνέχεια έγινε ταχύτατα Αντιπρόεδρος Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της Υπουργού Παιδείας της κ. Γιαννάκου για να ελέγξει τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Εκατομμυρίων Ευρώ. Όταν κάποιοι ανώνυμα κατήγγειλαν την κ. Μπότσαρη αντί να απαντήσει επί της καταγγελίας για να παρασύρει δημοσιογράφους και Εισαγγελείς απαντά ότι συκοφαντείται και δήθεν εκβιάζεται. Έτσι οποισδήποτε πει κάτι εναντίον της στοχοποιείται ήδη από πριν και είναι δήθεν εκβιαστής και συκοφάντης. Έτσι κατάφερε μετά από μια μακροχρόνια ανάκριση του ΣΕΔΔ , επί δεξιάς, να έρθει η υπόθεση στην Εισαγγελία, να αλλάξει ο Εισαγγελέας και να τεθεί στο αρχείο.
    Ήδη η υπόθεση ξανα-εξετάζεται με δική μου αίτηση υπόμνημα αφού παρουσίασα και τα πρόσθετα στοιχεία που μου έδωσε η 24η Ανακρίτρια, από τις 28-12-2010 από τον κ. Εισαγγελέα ΣΔΟΕ.

    Η κ. Μπότσαρη όπως στο παράδειγμα η γραμματέας Πρωτοδικείου «αναβάθμισαν παράνομα την απόσπασή τους». Η γραμματέας σε Δικαστικό έργο, η δε κ. Μπότσαρη σε ερευνητικό έργο! Έγινε και κάτι άλλο, αφού άρχισαν οι καταγγελίες αντί οι εισαγγελείς να ασχοληθούν σε βάθος με το βάσιμο ων καταγγελιών, παραπλανήθηκαν από την κ. Μπότσαρη και ασχολιόντουσαν με την δήθεν εκβίαση και συκοφαντία! Έτσι η κ. Μπότσαρη απολάμβανε τα προγράμματα του Γ΄ Κοινοτικού Ταμείου Στήριξης, αξίας πολλών εκατομμυρίων Ευρώ! Εις υγείαν!
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ....
    Στην συνέχεια μου προξένησαν και οικογενειακό πρόβλημα για να μην μιλήσω, ενώ δεν γνώριζα!

    Παρακαλώ, να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο και να προχωρήσει ταχύτατα, ως υπόθεση διαφθοράς εναντίον του Δημοσίου και εκβιασμού μου μέσω εφημερίδων, τηλεοράσεων, μπλογκ, ιστοσελίδων για να μην αποκαλυφτεί η διαφθορά εναντίον του Δημοσίου (Κακούργημα).

    Η κ. Μακρή Μπότσαρη χειρίστηκε ως Αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Ευρωπαϊκά Προγράμματα εκατομμυρίων Ευρώ!! Να ερευνηθεί πού πήγαν τα χρήματα; Να ερευνηθεί γιατί η υπόθεση συγκαλύφτηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

    Καταθέτω και την μήνυση που κατέθεσα στις 13-12-2010 στην Εισαγγελία Πειραιά για να την διαβιβάσει στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου. Η μήνυση στρέφεται και κατά παντός Εισαγγελέα και Ανακριτού του Πρωτοδικείου Αθηνών και γι’αυτό το λόγο η όλη υπόθεση πρέπει να έρθει σε πιο «έμπειρα χέρια του Αρείου Πάγου ή του Εφετείου. Το Πρωτοδικεία Αθηνών, πλέον δεν μπορεί να «χειριστεί» καμία υπόθεση που αφορά την κ. Μπότσαρη Μακρή Ευανθία και τις παρεπόμενες και αυτές που αφορούν εμένα.
    Έχω καταθέσει ήδη Αίτημα- Υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 17-12-2010 να ανασύρει την υπόθεση από το αρχείο και να την πάρει από τα χέρια του Πρωτοδικείου Αθήνας για λόγους αυτοεξαίρεσης των εισαγγελέων και ανακριτών.

    Είναι λυπηρό που το Γενικό Τμήμα Παιδαγωγικών Μαθημάτων και ο Πρόεδρος της ΑΣΠΑΙΤΕ που έχει μπροστά του όλα τα στοιχεία και τα προσκόμισα ήδη μέσω δικηγόρου και ο ίδιος δεν τολμά να κάνει Ε.Δ.Ε και έτσι μέσα σε μια εβδομάδα να ξεκαθαρίσει την υπόθεση, αλλά με την καθυστέρηση δίνει την δυνατότητα στην κ. Μπότσαρη Μακρή να καλύπτει τις παρανομίες της και να πληρώνεται κανονικά, να απειλεί μάρτυρες, να βγει αύριο στην σύνταξη, εις «υγείαν κορόιδα» και η χώρα να χρεοκοπεί!

    Όλα αυτά έχουν κατατεθεί και στο Υπουργείο Παιδείας και στον Υφυπουργό κ. Πανάρετο Γιάννη και στον Πρόεδρο της ΑΣΠΑΙΤΕ κατ’ επανάληψιν και στις 3-1-2011 (μαζί με τα έγγραφα προϋπηρεσίας της κ. Μακρή Μπότσαρη Ευανθίας).

    Το υπόμνημα αυτό έχει και θέση μήνυσης έγκλησης και πολιτικής Αγωγής
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΗΜΕΙΩΣΗ

    αΚΟΜΑ Ο πΑΝΑΡΕΤΟς
    ΨΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

    ΨΑΞΕ ....ΨΑΞΕ

    ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΕ

    ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ....
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ
    Σε συνάρτηση με τα πρακτικά της εκλογής της
    «στο χρονικό διάστημα από 01/09/1996 μέχρι 31/08/2003 (διάρκεια 7 ετών) περιλαμβάνονται 3 έτη αυτοδύναμης διδασκαλίας, η οποία διανυθεί στη Σχολή Ικάρων (1996-2003) και στο ΕΑΠ (22/01/2000 – 22/01/2002)

    Τρία έτη αυτοδύναμη (εντάξει )
    Τα 7 έτη (01/09/1996 μέχρι 31/08/2003) περιλαμβάνουν επίσης τη συμμετοχή με αμοιβή σε οργανωμένα και μη επικαλυπτόμενα χρονικά ερευνητικά προγράμματα συνολικής διάρκειας ίσης με 2 έτη – 1 μήνα – 7 ημέρες. Η συμμετοχή αυτή προκύπτει ως εξής: ( ακολουθεί ο πίνακας)
    2 ΕΤΗ –ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ (ΕΝΤΑΞΕΙ)
    ΣΥΝΟΛΟ 5 ΕΤΗ ΚΑΙ1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ (ΕΝΤΑΞΕΙ)
    ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...
    ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ …..ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΠ. ΛΑΘΟΣ
    (1996-2003) Σχολή Ικάρων
    (22/01/2000 – 22/01/2002) ΕΑΠ
    προγράμματα: ΕΚΠΑ
    19-10-1998 ως 12-02-1999
    22-02-1999 ως 30-09-1999
    11-10-1999 ως 21-01-2000
    01-02-2002 ως 28-06-2002
    01-02-2003 ως 15-06-2003
    16-06-2003 ως 28-07-2003 ΓΓΕΤ

    ΟΛΑ ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ στην Ικάρων η το ΕΑΠ
    ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 01/09/1996 ΜΕΧΡΙ 31/08/2003 ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ (1) ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ Φ.Π.Ψ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ 01-09-1997 ΜΕΧΡΙ 31-08/2003 (2) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ (3) ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΕΡΓΟ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΔΕΠ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟΥ

    1. Η απόσπαση στα ΑΕΙ των εκπαιδευτικών γίνεται με βάση το άρθρο 16 παρ. γ ν. 1566/85. Επίσης με ποιοι πτυχίο έπαιρνε αποσπάσεις στην Φιλοσοφική Σχολή αφού είχε διοριστεί ως ΠΕ17 πτυχιούχος ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ (διετούς φοίτησης;) Ο νόμος των αποσπάσεων ορίζει ρητώς ότι ο αποσπασμένος πρέπει να έχει συνάφεια πτυχίου με την Σχολή που αποσπάται! Να ερευνηθούν τα πτυχία τους, η φοίτηση και οι νόμιμες εγγραφές σε αυτά!
    Το έργο του είναι επικουρικό (πρακτικές φοιτητών, γραμματεία κλπ.)
    2. Τα χρονικά διαστήματα 01-09-1997 μέχρι 31-08/2003 επικαλύπτουν πλήρως τα παραπάνω χρονικά διαστήματα.
    3. Ήταν μέλος ΔΕΠ ή αποσπασμένη; (Όχι δεν ήταν)

    Η κ. Εισηγήτρια ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ (3) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΑΙ

    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ....

    Επομένως όταν η απόσπαση στοιχειοθετείται από τα σχετικά πιστοποιητικά που τεκμηριώνουν και την πραγματοποίηση ερευνητικού έργου, η απόσπαση υπολογίζεται ως επαγγελματικό έργο.
    Εδώ η κ. εισηγήτριαΕΙΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΑΙ. Δεν μπορεί να εκληφθεί ως "προϋπηρεσία" σύμφωνα με τον νόμο η απόσπαση της κ. Μπότσαρη Μακρή στην Φιλοσοφική!! Δεν είχε σύμβαση 407 ή άλλη!!

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (7 ΕΠΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ. Δεν μπορεί να εκληφθεί ως "προϋπηρεσία" σύμφωνα με τον νόμο η απόσπαση της κ. Μπότσαρη στην Φιλοσοφική!! Είχε σύμβαση 407 ή κάποια άλλη; Ακόμα και αν έβαλε το όνομά της σε κάποιες εργασίες αυτές λογίζονται μόνο ως δημοσίευση και όχι ως προϋπηρεσία. Έχει λάβει κάποια ιδιαίτερη αμοιβή με ειδική σύμβαση με κάποιο πρόγραμμα κατά το διάστημα της απόσπασή της στη Φιλοσοφική; Αν δεν έχει τότε δεν υπάρχει νόμιμη προϋπηρεσία για να εκλεγεί στην ΑΣΠΑΙΤΕ.
    Η κ. Μπότσαρη Μακρή δεν είχε την προϋπηρεσία των 7 ετών και το ήξερε!
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...

    Μετά από την ενημέρωση που μου έκανε στις 23-11-2010 η κ. 24η Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών και μου έδωσε τον σχετικό φάκελο με όλα τα έως τότε σχετικά, εκεί αποκαλύφτηκε ότι η κ. Μπότσαρη είχε καταθέσει και τα σχετικά έγγραφα που αφορούν την πολυσυζητημένη προϋπηρεσία της και αποκαλύπτονται οι παρανομίες της. Σύμφωνα με το νόμο όλα τα αδικήματα τελέστηκαν τον χρόνο που ο «παθών» έλαβε γνώση, άρα καταθέτω εμπροθέσμως.

    Με βάση αυτά τα έγγραφα «προϋπηρεσίας» αποδεικνύεται περίτρανα ότι η κ. Μπότσαρη, όντως δεν είχε την απαιτούμενη προϋπηρεσία και παράνομα εξελέγη «Καθηγήτρια», όπως εξελέγη τότε μια βδομάδα πριν τις εκλογές του Μαρτίου 2004. Πλην αυτού από τον Φάκελο λείπουν τα «πτυχία» της κ. Μακρή-Μπότσαρη Ευανθίας που οφείλετε να τα αναζητήσετε, αυτεπαγγέλτως, όπως και τις «εγγραφές της» στα Πανεπιστήμια που σπούδασε. Επίσης πότε και από πού πήρε το Διδακτορικό της και πότε ορκίστηκε. Η ημερομηνία ορκωμοσία στο Διδακτορικό Δίπλωμα είναι πολύ σημαντική, γιατί από τότε και μετά αρχίζει να μετρά η «προϋπηρεσία» της για να εκλεγεί Καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ.

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ....
    Άρα πρέπει να εξεταστεί:
    α) πότε πήρε και ορκίστηκε η κ. Μακρή-Μπότσαρη στο Διδακτορικό,
    β) αν η διδασκαλία σε διάφορα ιδρύματα (ΕΑΠ, ΙΚΑΡΩΝ) συνέπιπτε χρονικά, δηλ. έχουμε αλληλοεπικάλυψη χρονική και μόνο μια δραστηριότητα μετρά ανά έτος, (ειδάλλως μόνο σε 4 χρόνια κάποιος που δίδασκε και ήταν ταυτόχρονα ερευνητής θα μπορούσε να είναι καθηγητής, όμως θέλει 7 χρόνια),
    γ) να υπάρχει σαφή εγγραφή στον Ειδικό Λογαριασμό του ΕΚΠΑ η πιθανή αμοιβή της για συμμετοχή σε προγράμματα, γιατί τότε λογίζεται ως προϋπηρεσία στην εκλογή καθηγητή στην ΑΣΠΑΙΤΕ,
    δ) η απόσπαση στο πανεπιστήμιο είναι «δευτερεύον έργο» και δεν λογίζεται ως προϋπηρεσία για την εκλογή Καθηγητή στην ΑΣΠΑΙΤΕ και
    ε) όλα να έχουν κατατεθεί έως 29/8/2003 όταν έληγε η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών.
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ....

    Η κ. Μακρή Μπότσαρη σύμφωνα με τα σχετικά που μου έδωσε η 24η Ανακρίτρια για το χρονικό διάστημα από 01/09/1996 μέχρι και 31/08/2003 που δεν καλύπτονται από την τριετή αυτοδύναμη διδασκαλία και από τη συμμετοχή σε οργανωμένα ερευνητικά προγράμματα, καλύπτονται από την (α) απόσπαση της υποψήφιας στο Τομέα Φ.Π.Ψ. της Φιλοσοφικής Σχολής Αθήνας , δηλ. από 01-09-1997 μέχρι 31-08/2003 (β) και κατά τη διάρκεια της οποίας η υποψήφια πρόσφερε (γ) διδακτικό, ερευνητικό και λοιπό έργο. Είναι λάθος η άποψη ότι
    όταν η απόσπαση ακολουθείται από σχετικά πιστοποιητικά που τεκμηριώνουν και την πραγματοποίηση ερευνητικού έργου, η απόσπαση υπολογίζεται ως επαγγελματικό έργο για την εκλογή στην ΑΣΠΑΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...

    Πράγματι, δεν μπορεί να πιαστεί ως «προϋπηρεσία» σύμφωνα με τον νόμο η απόσπαση της κ. Μακρή-Μπότσαρη στην Φιλοσοφική Αθήνας. Εάν είχε σύμβαση ερευνήτριας και εάν είχε απόδειξη από τον Ειδικό λογαριασμό τότε μόνο. Αν έβαλε το όνομά της σε κάποιες εργασίες αυτές λογίζονται μόνο ως δημοσίευση και όχι ως προϋπηρεσία, αλλά δεν τις έχει προσκομίσει. Δεν έχει λάβει κάποια ιδιαίτερη αμοιβή με ειδική σύμβαση για κάποιο πρόγραμμα κατά το διάστημα της απόσπασή της στη Φιλοσοφική Αθήνας.

    Σχετικά με το έγγραφο περί «απόσπασης» της κ. Μπότσαρη στην Φιλοσοφική Σχολή
    Έγγραφο που υπογράφει ο κ. Χατζηδάκης Κων/νος στις 8-12-2003: α) Δεν διευκρινίζει. σε ποια δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι διορισμένη (γενική ή Τεχνική) ούτε την ειδικότητα, και β) Ο νόμος για τις απόσπασης λέει, ότι πρέπει να είσαι σε σχετική ειδικότητα με το τμήμα που αποσπάσαι, μόνο για «βοηθητικό έργο» το οποίο δεν καταμετράται ως «προϋπηρεσία» για την εκλογή καθηγητή στην ΑΣΠΑΙΤΕ, παρά μόνο το «κύριο έργο ερευνητή. Με άλλα λόγια μόνο η προϋπηρεσία «κύριου ερευνητή» και με απόδειξη από τον Ειδικό λογαριασμό του Πανεπιστημίου προσμετρείται ως «προϋπηρεσία για την εκλογή Καθηγητή στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Αν κανείς είναι «βοηθός αποσπασμένος» στη διάθεση του «κύριου ερευνητή δεν μετράει ως προϋπηρεσία για την εκλογή Καθηγητή στην ΑΣΠΑΙΤΕ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 42041/Δ1 ΤΗΣ 16-4-2010 (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ) ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ : «ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ/ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ.
    ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Η ΤΕΙ ΘΑ ΑΣΚΟΥΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Η ΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΩΝ ΤΕΙ ΕΡΓΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ».
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ Κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ –ΜΑΚΡΗ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΕ ΛΑΘΟΣ, ΣΚΟΠΙΜΩΣ Η ΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Π.Δ. 407. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΣ “ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ”, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΚΠΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΟΓΙΣΤΕΙ ΩΣ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ.

    Η κ. Μακρή-Μπότσαρη αν δεν έχει βεβαίωση του Ειδικού Λογαριασμού του ΕΚΠΑ τότε η απόσπαση δεν πιάνεται ως «ερευνητικό έργο», αλλά ως «βοηθητικό έργο» σε μια έρευνα! Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Τότε δεν προσμετρείται ως «προϋπηρεσία» για την ΑΣΠΑΙΤΕ.
    Οι «βεβαιώσεις» των καθηγητών (Νόβα κλπ..) χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου και υπογραφή Προέδρου Τμήματος δεν λένε τίποτα νομικά για την «προϋπηρεσία» και ούτε έπρεπε να ληφθούν υπόψη, αν δεν έχουν και απόδειξη από τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου. Είναι απλές «συστατικές επιστολές» και η «χρήση τους» βαραίνει την κ. Μακρή-Μπότσαρη γιατί οι Καθηγητές είναι αξιόλογη και η κ. Μακρή-Μπότσαρη τους «παγίδεψε». Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η κ. Νόβα δεν έχει καμία παράνομη συμμετοχή σε τίποτα και πιθανόν δεν φανταζόταν την «χρήση» από την κ. Μακρή-Μπότσαρη.

    Επομένως η κ. Μακρή-Μπότσαρη δεν είχε την προαπαιτούμενη (5) έτη, ένα (1) μήνα και κάτι μέρες. Επομένως δεν μπορεί να εκλεγεί απευθείας στη βαθμίδα του Καθηγητή, γιατί δεν έχει συνολικά επτά (7) χρόνια. Παρατήρηση: Όλα ήταν στην διάθεση των τότε «αρχών» και δεν τα έδωσα εγώ.
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ...
    Πώς οι Εισαγγελικές αρχές «πείστηκαν» ότι όντως κάποιοι τηλεφωνούν στην κ Μακρή-Μπότσαρη είναι ένα βασικό ερώτημα. Να αρθεί τώρα το απόρρητο του τηλεφώνου της κ. Μακρή-Μπότσαρη να δούμε αν ποτέ έγιναν οι «κλήσεις των αγνώστων» ή η κ. Μακρή-Μπότσαρη παραπλάνησε σκοπίμως την Δικαιοσύνη, πράγμα που είναι παράνομο και διώκεται αυτεπαγγέλτως.

    Η κ. Καλούρη με ενημέρωσε από το Καλοκαίρι του 2009 ότι «υπάρχει πρόβλημα με τις εγγραφές της κ. Μπότσαρη στα πανεπιστήμια που δήθεν σπούδασε! Πώς απέκτησε τα πτυχία της; Και γιατί η κ. Μακρή-Μπότσαρη δεν κάνει μήνυση στην Προϊσταμένη της την κ. Καλούρη Ουρανία ότι την συκοφαντεί, εκτός αν η κ. Καλούρη «γνωρίζει την αλήθεια».

    Η ίδια να φέρει τις εγγραφές (αν έχει, όπως την καταγγέλλει η κ. Καλούρη Ουρανία Καθηγήτρια της ΑΣΠΑΙΤΕ) στα Πανεπιστήμια που φέρεται ότι φοίτησε. Γιατί δεν κάνει μήνυση στην κ. Καλούρη και να αφήσει την «παραπλανητική τακτική των αγωγών- μηνύσεων καταχωρήσεων σε δεξιές εφημερίδες και τηλεοράσεις», ότι δήθεν της τηλεφωνούσαν – λες και ο κόσμος δεν έχει άλλα προβλήματα- γιατί γελάει όλη Ελλάδα και η Πανεπιστημιακή Κοινότητα, αφού γνωρίζει την υπόθεση και γελάει ο κάθε πικραμένος.
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ...

    Σας επισημαίνω ότι η κ. Μακρή -Μπότσαρη μπορεί ανά πάσα στιγμή να δολοφονήσει και εμένα και την σύζυγό μου κ. Σμυρναίου Ζαχαρούλα την οποία απειλεί και εξαναγκάζει να μείνει σε «διάσταση» για να μην μπλέξει! Παρακαλώ την προστασία μάρτυρα για εμένα και τους μάρτυρες.


    Η Υπόθεση αυτή δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν τελεσιδικίσει η υπόθεση εναντίον της κ. Μακρή-Μπότσαρη που άρχισε ο κ. Καρχιμάκης και η κ. Εισαγγελέας κ. Ράϊκου Ελένη. Επίσης πρέπει να τελεσιδικίσουν οι μηνύσεις που της έχω κάνει.
    Ακόμα και να «καλυφτεί στην Ελλάδα», θα πάει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια γιατί «χειρίστηκε χρήματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων» και η Ελλάδα πάει σε πτώχευση γιατί αυτά τα «κυκλώματα καλύπτοντα», αλλά όχι πλέον.
    Παρακαλώ να ενεργήστε ταχύτατα στα πλαίσια του νόμου.
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!

    ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
    ΠΟΛΛΑ ΛΡΦΤΑ
    ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ

    ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χα χα

    Χα χα ο κ. Παναρετος Δεν μπορει να βρει τα πλαστα πτυχια και την ανυπαρκη επιστημονικη προυπηρεσια της Μακρη Μποτσαρη Ευανθιας

    χα χα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΝΑΡΕΤΕ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!

    ΠΟΙΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η μαφία
    Τα ίδια άτομα φέρονται να είναι μπλεγμένα σε μια ΜΚΟ της κ. Ρουμπάνη Νίκη – Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης, φίλη της κ. Δαμανάκη Μαρίας (και δεν ψάξατε αν μοιραζόντουσαν τα κέρδη) η οποία δήθεν προστάτευε «γυναίκες από την βία», αλλά όπως αποκαλύφτηκε αυτές οι γυναίκες μετά «διοχετεύονταν» σε «στριπτζιζάδικα» και πορνεία της οδού Συγγρού. Όταν ο Εισαγγελέας κ. Σανιδάς ερεύνησε αυτή την «συμμορία της ΜΚΟ Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης» τότε εμφανίστηκε «μάρτυρας υπεράσπισης» το 2008 η κ. Μαρία Δαμανάκη στης οποίας το γραφείο είχε εργαστεί η σύζυγος μου! Είχα ήδη αντιληφθεί ότι κάτι «συμβαίνει» και όταν της είπα της συζύγου μου στις 1-1-2005 να φύγει από το γραφείο της κ. Δαμανάκη τότε η σύζυγός μου φυγαδεύτηκε – απήχθηκε από την γραμματέα της κ. Δαμανάκη Μαρίας, η οποία μένει στην περιοχή Συγγρού - Φιξ!.
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ...
    Στη συνέχεια με απειλούσαν δια των αστυνομικών και γραμματέων που είχε η κ. Δαμανάκη Μαρία η «βουλευτής» Γιατί δεν ψάχνετε αν κάποιοι αστυνομικοί «προστατεύουν την «Συγγρού»? . Ευτυχώς η Εισαγγελέας Εφετών κ. Βιργινία Σακελαροπούλου δεν άκουσε τα ψέματα της κ. Δαμανάκη και συνέλαβαν την συμμορία της ΜΚΟ. Στις 7 επτά μηνύσεις μου εναντίον της κ. Δαμανάκη έλεγα να «ερευνηθεί αν στο γραφείο της κ. Δαμανάκη Μαρίας υπάρχει «καλυμμένο δίκτυο πορνείας που προωθεί κορίτσια και αγόρια ψηλότερα»!.
    Έτσι δεν μπόρεσαν να ρίξουν στην διαφθορά την σύζυγό μου όπως ήθελαν, βάσει των οδηγιών της κ. Μπότσαρη Μακρή, Παπαθανασόπουλου Σπήλιου κλπ.. αλλά της «στέρησαν τη γέννηση παιδιού (κακούργημα) και ακόμα την απειλούν – εκβιάζουν και ενώ το γράφω κανείς Εισαγγελέας δεν κάνει τίποτα (γιατί φοβούνται, δεν το πιστεύουν, δεν μπορούν ή κάπου «εμπλέκονται» δια της σιωπής?!
    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ....
    ola ta kala paidia mazi

    Η Δαμανάκη Μαρία, η Γιαννάκου Μαριέττα, η Μπότσαρη Μακρή Ευανθία, ο Παπαθανασόπουλος Σπήλιος κλπ… είναι άτομα (παρά τις δήθεν αντιθέσεις τους) που μοιράζονται με ποσοστά την δημόσια «πίττα» και όλες τις «παρανομίες και κανείς «δεν το βλέπει». ! Η κ. Μαρία Δαμανάκη είναι κόρη αξιωματικού χωροφυλακής, εβραϊκής καταγωγής ονομάζεται «Μυριαμ» και συνεργάζεται σύμφωνα με «πληροφορίες» με τις «υπηρεσίες» ξένης χώρας και γι’αυτό ‘προωθήθηκε’ και τα περί «Πολυτεχνείου» είναι εντελώς αλλιώς!!
    Ίσως να μην γνωρίζεται ότι ακόμα από την αρχαιότητα πολιτικοί όμως ο Αλκιβιάδης και άλλοι είχαν «ιδιόκτητα πορνεία» στην Αθήνα και έπαιρναν τα έσοδα. Αυτό συνεχίστηκε και ως σήμερα έστω ‘καλυμμένα»!

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ...
    Ανάμεσα στους κατηγορούμενους, για το άλλο «παραδικαστικό κύκλωμα» (Οικόπεδα Αιξωνής) παρελαύνουν ονόματα δικηγόρων, συμβολαιογράφων, μηχανικών και ιδιωτών, που αναμένεται να δικαστούν για μια σειρά αδικημάτων, τα οποία κατά περίπτωση αφορούν «απάτη κατά του Δημοσίου», «υφαρπαγή ψευδούς βεβαιώσεως», «πλαστογραφία», καθώς και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις. Σύμφωνα με το υπ' αριθμόν 2499/08 αμετάκλητο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών σε δίκη παραπέμπονται: ο . Παπαθανασόπουλος Σπήλιος κλπ… μαζί με τον κ. Λυκουρέζο (της Ν.Δ).
    Σας γνωρίζω ότι ένα μέρος του πολιτικού γραφείου της κ. Δαμανάκη “συνεργαζόταν με ένα μέρος του πολιτικού γραφείου της κ. Γιαννάκου και βρέθηκε και ο κ. Παπαθανασόπουλος να “δέσει το γλυκό”!
    Προσέχετε γιατί η κ. Μπότσαρη θέλει να πάρει πολλούς μαζί της στο «δρόμο για τον Κορυδαλλό» και αν μιλήσει πολλοί θα πάνε μέσα, ελπίζω όχι και εσείς!

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ...
    Πώς η σύζυγός μου όταν έφυγε από το γραφείο της κ. Δαμανάκη Μαρίας (μετά από παρέμβαση του Γραφείου του Παπανδρέου και μετά από 7 μηνύσεις) πήγε στο γραφείο της κ. Μακρή Μπότσαρη στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο?.
    Από αυτό και μόνο το γεγονός φαίνεται η υπόγεια σύνδεση των γραφείων Δαμανάκη και Γιαννάκου!
    Πώς η σύζυγός μου ξέχασε ότι η κ. Μπότσαρη δολοφόνησε το παιδί της που ήταν έγκυος.

    APOKALYCH
    Ποιοι εκβιάζουν και απειλούν την σύζυγό μου κ. Σνα μην τεκνοποιήσει (κακούργημα). Ποιοι την εκβιάζουν και να «υιοθετήσει παιδιά» από δικό τους «κύκλωμα». Ποιοι εμπορεύονται αυτά τα παιδιά να ερευνηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ...
    Τέλος να προστατέψετε την σύζυγό μου από τον κ. Παπαθανασόπουλο Σπήλιο για πιθανή πρόκληση νέων αδικημάτων. Θέλει να την χωρίσει για να την εκβιάσει στη συνέχει και να την δολοφονήσει μαζί με το κύκλωμα της ΑΣΠΑΙΤΕ που συνεργάζεται. Όσο είναι νόμιμη σύζυγός μου δεν τολμούν να την δολοφονήσουν γιατί θα εγείρω μήνυση. Αν είναι χωρισμένη κανείς δεν θα ψάξει την υπόθεση. Είστε συνυπεύθυνοι στο σχέδιο δολοφονίας της συζύγου μου αν δεν συλλάβετε τους ανωτέρω.
    Σας ενημερώνω ότι η κ. Δαμανάκη Μαρία πλέον επειδή πλέον φοβάται τις αποκαλύψεις την οποία εμπλέκει στα δικόγραφά του σκοπίμως ο κ. Παπαθανασόπουλος όχι μόνο δεν κινείται εναντίον μου αλλά ο σύμβουλος της ο κ. Σρατ. μου είπε ότι όλα τα κάνει μόνος του ο κ. Παπαθανασοπουλος Σπήλιος (ξανακατέβει σκοπίμως το όνομά της).
    Η υπόθεση Ευανθία Μπότσαρη Μακρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ...
    Μερικές χρήσιμες – κρίσιμες ημερομηνίες
    Α. ΦΕΚ προκήρυξης θέσης στην ΑΣΠΑΙΤΕ 24/07/2003 και έληγε σύμφωνα με την ΑΣΠΑΙΤΕ στις 19 / 09/ 2003 αντί στις 24.10.2003 γιατί μεσολαβεί ο Αύγουστος που είναι κλειστά τα πανεπιστήμια!!
    Από αυτό και μόνο το γεγονός η εκλογή είναι παράνομη και παράτυπη!!
    Β. "Εξελέγη" η κ. Μπότσαρη με Πράξη του ΔΕ σχολής 11/27.2.2004 (επί υπηρεσιακής κυβέρνησης, αν είναι δυνατόν, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2004 που έγιναν στις 7 / 03/2004). Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και με επίγνωση ότι το ΠΑΣΟΚ χάνει και στη Σχολή ¨κυβερνούσε” ο «γνωστός» κ. Ψυχογιός Ιωάννης, ο οποίος εκ των υστέρων «διαφώνησε» και με την κ. Μπότσαρη). Η ορκωμοσία της κυβέρνησης Καραμανλή και της κ. Γιαννάκου έγινε στις 10/03/2004.
    Γ. ΦΕΚ διορισμού της κ. Μπότσαρη 90/07.04.2004 με ημ. Δημοσίευσης 14/04/2004 ως Καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ το υπογράφει η κ. Γιαννάκου και όχι υπουργός του ΠΑΣΟΚ, όπως πολλοί κακόβουλα διαδίδουν. Γιατί δεν έγινε σωστός έλεγχος νομιμότητας;.
    Δ. Φεκ. Διορισμού της κ. Μακρή- Μπότσαρη ως Αντιπροέδρου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου 15/04/2004 (μια μέρα μετά το διορισμό της ως καθηγήτρια και πριν αναλάβει υπηρεσία ως καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ (που έγινε αυτό στις 24/04/2004).
    Ε. Από τις 15/04/2004 έως τις 24/04/2004 ήταν ακόμα καθηγήτρια δευτεροβάθμιας ΠΕ 017ως πτυχιούχος ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ κάτι που το είχε αποκρύψει κατά την εκλογή της και εμφανιζόταν ως μαθηματικός!!
    ΣΤ. Τα πτυχία που έχει η κ. Μπότσαρη καταγγέλλονται από το Καλοκαίρι του 2009 από την Καθηγήτρια κ. Καλούρη Ουρανία, που ήταν τότε Προϊσταμένη και τώρα ξαναέγινε ότι δεν είναι νόμιμα (δεν έχει νόμιμες εγγραφές σε κάποια από αυτά.!!


    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ...
    Μερικές χρήσιμες – κρίσιμες ημερομηνίες
    Α. ΦΕΚ προκήρυξης θέσης στην ΑΣΠΑΙΤΕ 24/07/2003 και έληγε σύμφωνα με την ΑΣΠΑΙΤΕ στις 19 / 09/ 2003 αντί στις 24.10.2003 γιατί μεσολαβεί ο Αύγουστος που είναι κλειστά τα πανεπιστήμια!!
    Από αυτό και μόνο το γεγονός η εκλογή είναι παράνομη και παράτυπη!!
    Β. "Εξελέγη" η κ. Μπότσαρη με Πράξη του ΔΕ σχολής 11/27.2.2004 (επί υπηρεσιακής κυβέρνησης, αν είναι δυνατόν, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2004 που έγιναν στις 7 / 03/2004). Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και με επίγνωση ότι το ΠΑΣΟΚ χάνει και στη Σχολή ¨κυβερνούσε” ο «γνωστός» κ. Ψ, ο οποίος εκ των υστέρων «διαφώνησε» και με την κ. Μπότσαρη). Η ορκωμοσία της κυβέρνησης Καραμανλή και της κ. Γιαννάκου έγινε στις 10/03/2004.
    Γ. ΦΕΚ διορισμού της κ. Μπότσαρη 90/07.04.2004 με ημ.
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ...
    Δημοσίευσης 14/04/2004 ως Καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ το υπογράφει η κ. Γιαννάκου και όχι υπουργός του ΠΑΣΟΚ, όπως πολλοί κακόβουλα διαδίδουν. Γιατί δεν έγινε σωστός έλεγχος νομιμότητας;.
    Δ. Φεκ. Διορισμού της κ. Μακρή- Μπότσαρη ως Αντιπροέδρου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου 15/04/2004 (μια μέρα μετά το διορισμό της ως καθηγήτρια και πριν αναλάβει υπηρεσία ως καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ (που έγινε αυτό στις 24/04/2004).
    Ε. Από τις 15/04/2004 έως τις 24/04/2004 ήταν ακόμα καθηγήτρια δευτεροβάθμιας ΠΕ 017ως πτυχιούχος ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ κάτι που το είχε αποκρύψει κατά την εκλογή της και εμφανιζόταν ως μαθηματικός!!
    ΣΤ. Τα πτυχία που έχει η κ. Μπότσαρη καταγγέλλονται από το Καλοκαίρι του 2009 από την Καθηγήτρια κ. Καλούρη Ουρανία, που ήταν τότε Προϊσταμένη και τώρα ξαναέγινε ότι δεν είναι νόμιμα (δεν έχει νόμιμες εγγραφές σε κάποια από αυτά.!!
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ...
    . Άρχισε Εισαγγελικός έλεγχος με την Εισαγγελέα κ. Ελένη Ράϊκου. Με την Α. Β.Μ. Β-07/2328/10-9-2007 η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

    Στην συνέχεια – όπως με ενημέρωσαν στις 28-12-2010 από την Εισαγγελία- η υπόθεση ήρθε στα χέρια του Εισαγγελέα κ. Ιωαννίδη Ευάγγελου. Τέλος ο Εισαγγελέας κ. Ιωαννίδης Ευάγγελος την έθεσε στο αρχείο (25-6-2009, αρθρο9. Κ. 43 Κωδ. Β).
    Σε αναφορά μου στην Εισαγγελέα κ. Βλάχου στις 28-12-2009 (αρ. πρωτ. 89638) ζήτησα με τα πρόσθετα στοιχεία που προσκόμισα (την προϋπηρεσία της κ. Μπότσαρη Μακρή που μου είχε δώσει η κ. 24η Ανακρίτρια) να βγει η υπόθεση από το αρχείο.

    Ανάλογες αναφορές μου εντός του Δεκεμβρίου 2010) έχουν ήδη πάει στον Εισαγγελέα ΣΔΟΕ, Αρείου Πάγου και Εφετών. Περιμένω την απάντησή τους. Άρα η παρούσα κατάθεσή μου δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αν δεν ολοκληρωθούν και τελεσιδικήσουν όλα τα ανωτέρω
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ...
    Σύμφωνα με τον νόμο οποιαδήποτε «ανώνυμη καταγγελία» φτάνει σε μια εφημερίδα υποχρεούται ο ιδιοκτήτης πριν τη «δημοσιεύσει- αναρτήσει» να την «ελέγξει, γιατί μόνο αυτός έχει την ευθύνη ης δημοσίευσης!
    Άλλο η ανάγνωση μιας εφημερίδας ή μιας ιστοσελίδας που γίνεται από όλους νόμιμα και άλλο «δημοσίευση – ανάρτηση»!
    Αργότερα έμαθα όταν κλήθηκα περιέργως στην υπηρεσία Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ότι κάποιοι έγραφαν γενικά σε ιστοσελίδες εναντίον της κ. Μακρή Μπότσαρη, αλλά όπως συμφωνούν και οι ίδιοι αυτό δεν έγινε από την δική μου διεύθυνση!
    Μετά δύο μέρες η κ. Μακρή Μπότσαρη καθαιρέθηκε από Αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου! Γιατί άραγε? Τι φοβήθηκε ο νέος Υπουργός Παιδείας κ. Στυλιανίδης?
    Γιατί δεν ας φέρνει η κ. Μπότσαρη Μακρή τι έγραφε το «Βήμα της Κυριακής» και το «Πρώτο θέμα» και άλλες εφημερίδες για την ίδια?
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ...
    Η κ. Μπότσαρη αντί να απαντήσει στις καταγγελίες «πετάει την μπάλα στην εξέδρα» και λέει «με εκβιάζουν δήθεν», άρα δεν υπάρχει εκ μέρους της παρανομία!
    Έτσι «στοχοποιεί από πριν» οποιονδήποτε μελλοντικά βγει και πει εναντίον της!
    Το ίδιο μοτίβο της «δήθεν εκβίασης» το ακολούθησαν πολλοί παράνομοι.
    « Κύριοι είμαι η/ο τάδε μεγαλόσχημων δεξιός/α, παρανομώ, αλλά αφού τα μπλογκ βγάλανε τις παρανομίες μου τότε «εκβιάζομαι – τι ωραία λέξη- άρα δεν υπάρχει παρανομία! Τρέχτε να βρείτε ποιος το αποκάλυψε για να τον εκδικηθούμε και μην ψάχνεται αν πράγματι παρανόμησα»!!
    Παράδειγμα
    Αν αύριο για παράδειγμα κάποιος ανώνυμα αποκαλύψει τον κλέφτη εκατομμυρίων μιας μεγάλης Τράπεζας, τότε ο κλέφτης μπορεί να πει «με εκβιάζουν», άρα δεν υπάρχει κλεψιά!! Χα χα!!
    Οι έντιμοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης οφείλουν να προστατεύσουν όσους έδρασαν νομίμως υπέρ του δημοσίου και απεκάλυψαν και κατήγγειλαν τις παρανομίες της κ. Μπότσαρη. Επομένως αν κάποιος επίορκος λειτουργός της Δικαιοσύνη αν κάποτε αποκαλύψει ποιοι απεκάλυψαν τις παρανομίες της κ. Μπότσαρη είναι συνεργός των παρανομιών της και συνεργός στο σχέδιο της κ. Μπότσαρη να εκδικηθεί, εκβιάσει, στιγματίσει και δολοφονήσει αυτούς που την αποκάλυψαν!
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ....
    Μαζέψτε την και προφυλακίστε την και βρείτε πώς έγινε σε μια νύχτα Καθηγήτρια λίγο πριν τις εκλογές του 2004, αν είχε νόμιμες εγγραφές στα Πανεπιστήμια που φοίτησε, και τι έκανε τα χρήματα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Επιμορφώσεων και πόσους τυράννησε επί δεξιάς και να αφήσει τα «κόλπα» των δήθεν απόπειρας εκβιασμών κλπ.! Πώς πέθανε ξαφνικά ο πρώην Πρόεδρος της ΑΣΠΑΙΤΕ κ.Σπυρέλλης Καθηγητής Πολυτεχνείου, που γνώριζε την κ. Μακρή Μπότσαρη πολύ καλά? Ο κ. Σπυρέλλης ήταν Πρόεδρος όταν χτιζόταν το εμπορικό κέντρο The Mall στα «σύνορα» της ΑΣΠΑΙΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ? Για ψάξτε τι συμβαίνει εκεί αν δεν μπορείτε! Μπορεί να βγουν πολλά!
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. κυριε Παναρετε ακομα ψαχνετε τισ παρανομιεσ τησ Ευανθιας μακρη μποτσαρη?

    μα τι ειχε νομιμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ...
    Νομολογία
    Νομολογία υπέρ δημοσιογράφων και πολιτών αποτελεί η απόφαση αθώωσης δημοσιογράφου από την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά ιατρού.
    Ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι ο «γιατρός, είναι μονίμως σε άδεια» και παράλληλα τον αποκάλεσε «γιατρό-φάντασμα». Ο γιατρός τον είχε μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση και το δικαστήριο είχε κρίνει θετικά το αίτημα του μηνυτή με αποτέλεσμα να κρίνει ένοχο τον δημοσιογράφο και να του επιβάλει 50.000 € αποζημίωση στον εν λόγω γιατρό.
    Όμως η ομόφωνη απόφαση του Εφετείου Αιγαίου stiw 21-12-2010 αποφάσισε ότι σύμφωνα με πρωτοποριακή νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων:
    "Οποιοσδήποτε πολίτης και πολύ ........περισσότερο ο επιφορτισμένος με την ενημέρωση του κοινού δημοσιογράφος, δικαιούται να προβεί σε κριτική για τις πράξεις και τις παραλείψεις των προσώπων που ασκούν δημόσια καθήκοντα και δη αυτών, που σχετίζονται με την υγεία των πολιτών".
    Τέλος, το Εφετείο επιδίκασε στον γιατρό να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα στον δημοσιογράφο, ως εκ τούτου αυτή η απόφαση αποτελεί νομολογία, η οποία αφορά χιλιάδες δημοσιογράφους, αλλά και απλούς πολίτες, που αντιμετωπίζουν αγωγές.
    spnews
    ………………………………….
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ....
    του ΣΕΕΔΔ.
    Ζητώ τη εξαίρεση από την υπόθεση όλων των Εισαγγελέων και Ανακριτών του Πρωτοδικείου Αθήνας (χωρίς τώρα να τους προσάπτω κάτι) γιατί ήδη εκκρεμούν μηνύσεις εναντίον τους και η υπόθεση να πάει στον Εισαγγελέα Εφετών, λόγω πείρας.
    Ζητώ την διαδικασία «προστασία μάρτυρα», για μένα και όλους τους μάρτυρες.
    Παρατήρηση: Αν δεν μπορείτε να συγκρουστείτε με την «μαφία» δεν πρέπει να το δηλώσετε?
    Η πρώτη υπόθεσή της . Μπότσαρη Μακρή Β 07/2328 δεν μπήκε στο αρχείο της κ. Ράϊκου»!! Δεν την έβαλε την υπόθεση στο αρχείο η ίδια η κ. Ράϊκου, αλλά ο Εισαγγελέας κ. Ιωαννίδης Κωνσταντίνος (25-6-2009)! Πρώτον δεν σημαίνει ότι όταν μια υπόθεση μπαίνει στο αρχείο ότι ο υπόλογος είναι αθώος και δεύτερον θα δούμε γιατί και πώς μπήκε στο αρχείο!
    Σε αναφορά μου στην Εισαγγελέα κ. Βλάχου στις 28-12-2009 (αρ. πρωτ. 89638) ζήτησα με τα πρόσθετα στοιχεία που προσκόμισα (την προϋπηρεσία της κ. Μπότσαρη Μακρή που μου είχε δώσει η κ. 24η Ανακρίτρια) να βγει η υπόθεση από το αρχείο. Ανάλογες αναφορές μου εντός του Δεκεμβρίου 2010) έχουν ήδη πάει στον Εισαγγελέα ΣΔΟΕ, Αρείου Πάγου και Εφετών. Περιμένω την απάντησή τους. Επίσης έχω υποβάλει άλλες 20 μηνύσεις κατά της κ. Μπότσαρη Μακρή και κατά παντός που είναι σε εξέλιξη. Τον τελευταίο μήνα υπέβαλλα συνολικά άλλες 4 μηνύσεις και κατά της κ. Μπότσαρη Μακρή και κατά παντός Εισαγγελέα και ανακριτού που αναμιγνύεται! Άρα η διαδικασία δεν μπορεί να συνεχιστεί στο Πρωτοδικείο αθήνας για λόγους δίκαιης δίκης, νομολογίας, συναδελφικής αλληλεγγύης κλπ…ας πάει στο Εφετείο ή στον Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ...
    Έχω ήδη κάνει νέα καταγγελία υπ. αρ. πρωτ. καταγγελία 87746/Β2 της 19-7-2010 προς το Υπουργείο Παιδείας και την αρ. πρωτ. 2/19-7-2010 προς τον νέο Πρόεδρο της Ασπαιτε Χρυσουλάκη Γιάννη. Έχω στείλει την υπόθεση και στο ΣΔΟΕ και στο ΣΕΕΔ εκ νέου.
    Η μήνυση έγκληση αυτή στρέφεται και εναντίον αυτών που πιθανά καθυστέρησαν, έστειλαν αδικαιολόγητα στο αρχείο την υπόθεση (ΑΣΠΑΙΤΕ ΜΠΟΤΣΑΡΗ κλπ.) και σχετίζονται με τις καταγγελίες μου στο ΣΕΕΔΔ, στο Υπουργείο Παιδείας, που κοινοποιήθηκαν και στην ΑΣΠΑΙΤΕ, οι μηνύσεις μου εναντίον της κ. Μπότσαρη Ευανθίας, η αναφορά μου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και ποιοι ευθύνονται για τη μη αποκάλυψη της υπόθεσης ή της συγκάλυψης ή την αρχειοθέτησή της ή αργοπόρησή της...
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προσοχη

    η υποθεση Μακρη Μποτσαρη εχει πολυ ψωμι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΔΙΩΞΑΝ
    1. ΕΙΧΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΠΤΥΧΙΑ
    2. ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΣΟΝΟΣ
    3. ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΕΛΦΗ
    4. ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΕΣ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΟΙΡΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    5. ΗΣΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΣ
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ειναι αδικες οι επιθέσεις εναντίον του υφυπουργού ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ θα πρέπει να σημειωθούν τα ακόλουθα:
    1. ο όποιος γενικός γραμματέας οφείλει να ακολουθεί την κυβερνητική πολιτική , εάν διαφωνεί παραιτείται δεν τον παραιτούν ΑΠ ΄ΟΤΙ ΓΩΝΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ

    2. ο υφυπουργός ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ έχει δείξει δείγματα γραφής
    *έχει εοέμβει στα όσα έχουν γίνει στο τμήμα του "ΘΕΟΥ" ΣΤΟ ΕΚΠΑ με την προτροπή του ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ
    * έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία στο τμήμα των μωρών του ΕΚΠΑ μετά από τη γνωστή παραίτηση στο ΥΠΔΜΘ
    * έχει δρομολογήσει καταργήσεις Πανεπιστημίων που ανησυχούν έντονα μέλη της πολιτικής ηγεσίας που επιλέχθηκαν με τη "διαδικασία" της opengov
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ... ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

    Κατά τα άλλα είναι βέβαιο ότι πολλοί ανησυχούν στον οικόπεδο που συνοερεύει με το οίκημα της οδού ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτοί που είναι εναντίων του φράχτη στον Έβρο ως φαίνετε δουλεύουν για να πραγματοποιηθεί το συντομότερο το Δόγμα ΟΖΑΛ, που όταν οι στρατηγοί του είπαν να επιτεθούν και να αρπάξουν ότι μπορέσουν εκείνος τους είπε , μην βιάζεστε, με ένα δυο εκατομμύρια λαθρομετανάστες δικούς μας ανθρώπους στην Ελλάδα θα κάνουμε την δουλειά μας χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ξέμειναν οι βρυκόλακες από αίμα, δηλαδή από ερευνητικά κονδύλια και άρχισαν να σκούζουν όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:CG9MVfEaXiEJ:epikaira.files.wordpress.com/2010/02/f260_pages_1-5.pdf+%CE%9C%CE%9A%CE%9F+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%BA.+%CE%A1%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B7+%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%B7+%E2%80%93+%CE%94%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF+%CE%93%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD+%CE%95%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82,+%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%B7+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%BA.+%CE%94%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7+%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82&hl=el&gl=gr&pid=bl&srcid=ADGEEShf1DTw-OfNQ1qv5oUBwtlcffU0kVjTH5tRC9UGkTEZ2Autb-74eYbMR8bSdEs8QhiR2G0HTDlB-GaL2jpdD09-78LF_6Sa-cHhJX_3rrlSSfhtN5UHn3hNZsZdP27Hu3wC_nHf&sig=AHIEtbR4qkETVunzEHfF83dMzinsFrdRIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΡΕ ΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΟΤΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΚΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ!
    ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΑΝ
    1.ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΞΕΝΕΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΕΜΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
    2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΑ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΣΤΡΩΠΟ
    3. ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΕΖΑΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 'ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ"
    4. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΚΕΙΔΩΝΑΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ
    5. ΣΙΣΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΛΠ...

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Η ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑΣ ΛΕΝΕ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ ΚΑΘ ΕΒΡΑΙΟ!

    ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ.
    ΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ MAΡIΑ THN SVMATEMPORA ΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΡΩΠΟΣ?
    ΤΟΥ ΠΑΣΣΑΡΑΝΕ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ?
    ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜA!

    DAMANAKI MARIA PROXENETE!
    DAMANAKI MARIA PORNO MAFIA STREEP!!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤE ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

    ΑΝΤΙ-ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση