GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουσουλμανική ασπίδα προστασίας των χριστιανών...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/    Ανθρώπινη μουσουλμανική ασπίδα προστασίας των χριστιανών κοπτών της Αιγύπτου. Απόψε, ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/  
Ανθρώπινη μουσουλμανική ασπίδα προστασίας των χριστιανών κοπτών της Αιγύπτου.
Απόψε, Χριστούγεννα για τους χριστιανού κόπτες και οι χριστιανικές εκκλησίες βρίσκονται σε ένα προστατευτικό κλοιό προστασίας από τους μουσουλμάνους!
Ναυαγούν τα σχέδια της αμερικανικής Cia και της Μοσάντ (βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στην Αλεξάνδρια –σύντομα σχετικό άρθρο), μιας και ο μουσουλμανικός κόσμος συμπαραστέκεται στους...
 χριστιανούς κόπτες…

8 σχόλια

  1. Οι ισλαμιστές πρώτα σε χτυπούν και μετά σε γλύφουν , μετά σε ξαναχτυπούν και σε ξαναγλύφουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o mousoullmanikos kosmos symparastekete stous koptes xristianous::::::::::
    re oust koproskila ke esis ke ta siferonta pouexipiretite.isovia thelete giati doulevete gia to kako tis patridas mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρωτας κανενα κουταβι .."αριστερο" ,"πρωωδεφτικο"κλπ παπαριες τι ειναι .."Δεξια"??

    Και σου αραδιαζει οτι μαλακια του κατεβει..

    Δεν τοχει σε τιποτα να φτασει στο 1821 και να συνδεσει την .."δεξια" με τους κοτζαμπασηδες, τους γενιτσαρους τους αλογοκλεφτες κολοκοτρωναιους (ιδε απομνημονευματα Μακρυγιαννη) .. κλπ κλπ.

    Η αληθεια ποια ειναι?
    Οτι "δεξια" και "αριστερα" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    Απολυτως τιποτα.

    Αριστεροι αυτοονομαστηκαν οι κλεφτοκοταδες ,κατσικοκλεφτες κλπ αχρηστα κορμια που ο Ι.Μεταξας μετα την επιβολη της δικτατοριας θελησε να συμμορφωσει.
    Ξυλο,φυλακη,ξανα ξυλο μεχρι να γινουν ανθρωποι.
    Οι αλητες κλεφτοκοταδες λοιπον βρεθηκανε απεναντι απο την κυβερνηση,σφοδρα δυσαρεστημενοι..

    Εκεινη την εποχη βρηκε την ευκαιρια ο Σταλιν πληρωσε καμποσους και ιδρυσαν το ΚουΚουΕξω.
    Παρανομα.
    Και απο και περα αρχιζει το παραμυθι.

    Ατελειωτα ψεμματα,κατασκευασμενοι μυθοι κλπ που διοχετευονταν στα "κρυφα" και ο λαουτζικος τα πιστευε...

    Και να σου .."αγωνες" οι αριστεροι που στην συνεχεια απεκτησαν και αλλες ιδιοτητες "προοδευτικοι" δημοκρατικοι, αγωνιστες και αει στο διαολο οι λεχριτες..

    Καπηλευτηκαν το Κιλελερ ,το φορτωσαν στην .."δεξια" χωρις να σκεφτουνε ΠΟΙΑ κυβερνηση το δημιουργησε.
    Οικειοποιηθηκαν το Γοργοποταμο,ασχετα αν ο Βελουχιωτης ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να παρει μερος..
    Δολοφονησαν τον Μπελογιαννη,και το φορτωσαν στην .."δεξια" ασχετα ποια κυβερνηση τον εκτελεσε..
    Και λοιπα και λοιπα..

    Και ολα πηγαιναν ρολοι για την ..'αριστερα"(μην χεσω) μεχρι που ενας ελληνοπολωνος τους κατακλεψε την .."ιστορια" τα"συνθηματα" τους μυθους" και τους αφησε φαντη μπαστουνι..

    Και ετσι μας προεκυψε η αλητοσυμμορια πασοκ .."αριστερα" και οι ΚουΚουΕδες εμειναν ..γνησιοι αριστεροι..

    Αει σιχτιρ .."αριστεροι" κλεφτοκοταδες αλιτηριοι μπασταρδοι...
    Στο διαολο ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λένε όλοι οι "δημοκράτες" οι ..
    "αριστεροι" οι .."προοδευτικοι" ότι ο Ιωάννης Μεταξάς ήταν δικτάτορας, και γι' αυτό πρέπει να τον καταδικάσουμε.
    Σύμφωνοι. Απόλυτα σύμφωνοι.

    Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει με τον ίδιο ζήλο να καταδικάσουμε και τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, και φυσικά τον δωσίλογο Πλαστήρα. Γιατί; Μα γιατί ήταν εξίσου θερμότατοι οπαδοί της δικτατορίας. Αλλιώς έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Έτσι δεν είναι; Κι αυτό είμαι σίγουρος πως δεν το θέλετε καθόλου.

    Μα ήταν όλοι αυτοί οπαδοί της δικτατορίας;
    Μόνο ήταν;
    Κατ' αρχήν, ο Βενιζέλος ήρθε στην εξουσία από την πρώτη δικτατορία, που γνώρισε το Ελληνικό κράτος, δηλαδή από το κίνημα στο Γουδί, του 1909.

    Και μάλιστα, επειδή αυτοί ήταν άμαθοι και είχαν αφήσει την βουλή να λειτουργεί, ο Βενιζέλος τους έγραψε από την Κρήτη ένα γράμμα, που κυριολεκτικά τους ξευτέλιζε, γιατί δεν είχαν τολμήσει να κηρύξουν εξ αρχής κανονική δικτατορία, ώστε να κλείσουν την βουλή και να κυβερνούν μόνον με διατάγματα (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τόμος ΙΔ΄, σ. 267).

    Αυτά μπορεί κανείς να τα δει πολύ παραστατικά και στην υπέροχη ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η οποία ξεκινάει ακριβώς με τα μπινελίκια που ρίχνει ο Βενιζέλος στους πραξικοπηματίες αξιωματικούς, γιατί δεν είχαν κηρύξει δικτατορία.

    Για να γίνουν απόλυτα κατανοητά αυτά που λέω, θα παραθέσω το ξεκατίνιασμα του Βενιζέλου και του Αλέξανδρου Παπαναστασίου μέσα στην Εθνοσυνέλευση το 1924, για το ποιος είχε κυβερνήσει πιο... δικτατορικά από τον άλλον!

    Πιο συγκεκριμένα, στις 29 Ιανουαρίου 1924 ο πρωθυπουργός Βενιζέλος κατηγόρησε τον Παπαναστασίου πως προσεταιρίζονταν ορισμένα στοιχεία, μερικά από τα οποία δεν ήταν καθόλου δημοκρατικά.
    Τότε ο Παπαναστασίου του απάντησε πως ο Βενιζέλος ήταν ο τελευταίος που θα είχε το δικαίωμα να του κάνει τέτοιες παρατηρήσεις, μιας και όσο κυβέρνησε, κυβέρνησε μόνον με την δύναμη των όπλων!

    Λέει ο Βενιζέλος στον Παπαναστασίου: «Κύριε Παπαναστασίου λυπούμαι με τας αντιλήψεις τας οποίας έχετε, αι οποίαι μας οδηγούν εις μίαν Στρατοκρατίαν αντί να μας οδηγούν εις την Δημοκρατίαν. Δι' αυτό δεν δύναμαι παρά να εκφράσω την λύπην μου διότι χάριν της εγκαθιδρύσεως της Δημοκρατίας προσηταιρίσθητε στοιχεία στρατοκρατικά».

    Θόρυβος επικράτησε στην αίθουσα από την δριμύτητα της επίθεσης και διαμαρτυρίες ακούσθηκαν. Τα Πρακτικά διέσωσαν, ότι «ο κ. Βενιζέλος αποχωρεί της αιθούσης εν ταραχή».

    Ο Παπαναστασίου απάντησε αμέσως, απόντος πλέον του Βενιζέλου, ότι τα στοιχεία που υπαινίχθηκε ο πρωθυπουργός, (δηλαδή οι στρατιωτικοί), έσωσαν την Ελλάδα από εσωτερικό και εξωτερικό κίνδυνο! Και τόνισε: «Οφείλω να διαμαρτυρηθώ δια την τοιαύτην αντίληψιν του κ. Προέδρου της Κυβερνήσεως, ο οποίος άλλωστε κατά το παρελθόν έχει εις το ενεργητικόν του βιαίας επαναστάσεις, τας οποίας ενήργησε τη συνδρομή των στρατιωτικών»!!!!

    Δεν είναι υπέροχοι και οι δυό τους... Ε?
    Aυτοί ήταν οι ηγέτες της Δημοκρατικής Παράταξης. Διαγωνισμό στην δικτατορία κάνανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7 Ιαν 2011 3:50:00 μ.μ.

    ΕΛΛΗΝΟ-ΠΟΛΩΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ
    ΕΒΡΑΙΟΣ, ΣΑ ΤΟ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΣΕΕ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ....
    ΣΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΓΓΟΝΟ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ, ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ(ΙΟΥΔΑΙΚΟ) ΜΠΕΝΑΚΗ (ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΙΑΜΗΝ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤ3), ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ-ΖΕΛΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.
    ΟΠΩΣ Η ΧΡΙΣΤΟΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΕΛΕΡ, ΟΠΩΣ Ο ΧΗΤΗΡΗΣ, Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, Ο ΑΛΕΥΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΜΑΣ, ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
    ...
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΡΟΥΘ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΛΟΜΟΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΛΟΜΏΝ, ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΛΟΜΟ, ΤΟ ΨΑΡΙ ....
    ...
    ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ... ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ....ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ... ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φτου σας φασιστες να μη σας ματιασω,εισαστε και θρησκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε άντε από εδώ που θα μας πεις ότι η Μοσάντ και η CIA είναι οι υπαίτιοι για αυτό το χτήπημα.

    Ξέρουμε για τους μουσουλμάνους. Δεν χρειάζεται να μας πεις πόσο καλά ζώα είναι.

    Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Αν ήξερα παλαιότερα πόσο ζώα είναι οι Έλληνες θα τους διοικούσα από την εποχή, που ήμουν δεκανέας» (Στρατηγός Γεώργιος Κονδύλης, πρωθυπουργός της Ρωμιοσύνης 1925-1926).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση