GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/    Σύλληψη οδηγού διακινητή και παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα Ένας 46χρονος, οδηγός φορτη...

Από το http://epirusgate.blogspot.com/
  
Σύλληψη οδηγού διακινητή και παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα
Ένας 46χρονος, οδηγός φορτηγού οχήματος, συνελήφθη, στις 22:20 χθες, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου, διότι μετέφερε κρυμμένους στην δεξιά παλετοθήκη τρεις (03) αλλοδαπούς (όλοι άνδρες), οι οποίοι δεν είχαν στην κατοχή τους νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, διενεργεί την προανάκριση, κατά την...
 αυτόφωρη διαδικασία.

6 σχόλια

  1. Ε τι αλλο φυσικα θα εκαναν...
    Αυστηροι ελεγχοι σε οσους πανε να φυγουν απο τη χωρα και "μπατε σκυλοι αλεστε σε οσους μπαινουν"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΑΒΑ ΕΝΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπη!!
    Αφηστε τους λαθρομεταναστες να φυγουν
    Στυλτε τους βολευτες εξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα των Πολιτικών μας δεν τους κόβει το νιονιό ή έχουν βαλθεί κάποιοι από αυτούς να μας στείλουν όλους στην κόλαση, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ, Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ Β! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ?
    Και εξηγούμαι. Αυτές τις μέρες τέθηκε το Μέγα Ζήτημα αν η μη απόδοση του ΦΠΑ είναι Διαρκές έγκλημα ή Στιγμιαίο, ( Θυμίζει τον Καραμανλή με τους Χουντικούς!)
    Που τους αθώωσε με το ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ!
    Έτσι γίνετε η συζήτηση αν πρέπει να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο ο μη αποδίδων, κλέπτων κατ’ εξακολούθησην τον ΦΠΑ ή όχι, αφού τη ΣΤΙΓΜΗ που αποκαλύφτηκε από τους ελεγκτές το αδίκημα του, στην διάρκεια του ελέγχου, δεν προέβαινε σε κλοπή! Πως? ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝΕ?
    Θεέ και Κύριε! Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και να πει ότι σε μια χώρα σαν την δική μας που έχει μπει στο λάκο με τα φίδια και εξ αιτίας τους, με τις άστοχες επιλογές τους, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΕΡΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, και χωρίς να βγούνε από την αίθουσα της Βουλής, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ούτε για πιουν νερό, να έχουν ΨΗΦΙΣΕΙ την λύση η οποία θα είναι μία και μόνη.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΠΑ!
    Και το Εθνικό Τυπογραφείο να είναι σε συναγερμό έτσι που μόλις τους πάνε το κείμενο, όχι με κουτσό γάιδαρο αλλά με PORSE και οδηγό αγώνων, να το τυπώσουν και να γίνει το γρηγορότερο Νόμος του Ελληνικού Κράτους.
    Γιατί αυτός που δεν αποδίδει τον ΦΠΑ, κάνει ένα έργο που είναι ΔΙΑΡΚΕΣ, δεν το κάνει μια φορά, αλλά ξανά και ξανά και ξανά γιατί πιστεύει πως έχει να κάνει με ΚΟΠΑΝΟΥΣ!!!
    Και από που και ως που θα συλλαμβάνατε ο μη αποδίδων τον ΦΠΑ, μόνο αν το ποσό υπερβαίνει τις 75.000 ΕΥΡΩ? Μα η μεγαλύτερη συνολικά ποσότητα μη αποδιδόμενου ΦΠΑ, τα ΔΙΣ, είναι στις εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους και άλλους.
    Όχι λοιπόν από τις 75.000ΕΥΡΩ, αλλά κάθε επιχείρηση μέσα σε τρεις μήνες να τον αποδίδει αλλιώς σύλληψη! ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
    Και στο κάτω κάτω αφού ζούμε στην εποχή της Πληροφορικής, άσχετο αν σε αυτή την Χώρα οι έχοντες τελειώσει Ανώτατη Σχολή Πληροφορικής δεν έχουν καθορισμένα από το ρημαδιασμένο Κράτος καθορισμένα επαγγελματικά δικαιώματα, συνδέστε όλες μα όλες τις ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και θα έχουμε μείωση απόδοσης ΦΠΑ τουλάχιστον 80/100.
    Και επίσης Κυρίες και Κύριοι Βουλευτίνες και Βουλευτές εδώ και τώρα είναι Εθνική ανάγκη να αλλάξει ο Νόμος περί Αυτοφώρου, και Αυτόφωρο να θεωρείτε κάθε αδίκημα μέχρι και την παρέλευση πέντε ετών από την τέλεση του.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    Γιατί κυρίες και κύριοι κάθε κλέφτης φοβάται το Αυτόφωρο, αυτό τον καίει, καθώς αν πάει σε Δικάσιμο και να την κοπανήσει μπορεί, και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά, και να καθυστερήσει την εκδίκαση για καμιά δεκαριά χρόνια, και με Βούλευμα να απαλλαγεί, και Χάρης να τύχη, άσε που μπορεί να έχει και Μπάρμπα στην Κορώνη, και ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Πολιτικοί μας λένε όλοι τους πως θέλουνε να πατάξουνε την φοροδιαφυγή!

    Όμως η λύση αυτού του δύσκολου προβλήματος όπως τους είπε κάποιος σοφός είναι στην κορφή ενός ψηλού μα πολύ ψηλού βουνού γραμμένη σε ένα χαρτάκι που ίσα ίσα χωρά σε μια παλάμη κρυμμένη κάτω από μια πέτρα.
    Βρήκανε όμως οι φωστήρες μας το βουνό, τι τσακάλια θα ήταν άμα δεν το βρίσκανε, αλλά όπως κοιτάξανε προς την κορφή του, τους έπιασε ζάλη, πώς να βγούμε εκεί πάνω ρε μπαγάσα ρωτά ο ένας τον άλλο και η μια την άλλη για να πάρουμε το χαρτί και να δούμε τι γράφει;
    Είπανε πολλά και διάφορα, καλέσανε και τους κρατικούς συμβουλάτορες, συσκεφτήκανε όλοι μαζί και χωριστά, για να δούνε ποιος έχει την καλύτερη ιδέα για το εγχείρημα της αναβάσεως, μαλώσανε ξανά και ξανά, γίνανε από δεκαπέντε χωριά χωριάτες, και στο τέλος για να μην υπάρχει και περίπτωση κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας είπαν να γράψουν όλοι τις ιδέες τους σε ένα χαρτί, να το βάλουν σε ένα φάκελο, να τον σφραγίσουν με την μεγάλη σφραγίδα του κόμματος τους, και ανοίγοντας μετά όλους μαζί τους φακέλους να ακολουθήσουν την καλύτερη.
    Έτσι συμφώνησαν και είπαν να προχωρήσουν στην δουλειά του ο καθένας.
    Πέρασαν τα τρία τέρμινα που είχαν ορίσει προθεσμία, αυτό ξέχασα να σας το πω, και ξανασυναντήθηκαν μπροστά στο βουνό όπου επί τη ευκαιρία και για να μην πλήττουν είχαν στρώσει ένα γερό τραπέζι για τους κοιλιόδουλους συναδέλφους.
    Αφού φάγανε και ήπιανε είπαν τώρα είναι και η ώρα να ανοίξουμε τους φακέλους μας να διαβάσει ο κάθε εκπρόσωπος τα δικά του, του κόμματος του.
    Άρχισαν λοιπόν οι εκπρόσωποι να διαβάζουν τα σχετικά και δεν θα το πιστέψετε, όλοι, μα όλοι, είχαν ακριβώς την ίδια ιδέα, πως έγινε αυτό κανείς δεν ξέρει, ούτε και αυτοί οι ίδιοι, που τελικά αφού σταμάτησαν να λέει ο ένας τον άλλο κλέφτη, απατεώνα και λοιπά, ομονόησαν και το θεώρησαν θέλημα Θεού.
    Έτσι θα σας γλυτώσω και εγώ από τις πολλές ιδέες αφού τελικά ήταν μία και θα σας την περιγράψω.
    Θα βρούμε λέει η ιδέα τους, ένα σοφό υπεραιωνόβιο άλογο, θα ανεβούμε όλοι μας πάνω του καβάλα, το πώς θα γίνει αυτό θα μας το λύσουν οι τεχνικοί σύμβουλοι, και θα ξεκινήσουμε για την κορφή.
    Παρεμπιπτόντως οι ομάδες εργασίας που θα έχουμε ορίσει θα ξεκινήσουν έργα διευκόλυνσης για την πορεία μας να μην κουράσουμε και πολύ το άλογο, το οποίο βρέθηκε μεν αλλά είχε και τα κουσούρια του, δηλαδή είχε χάσει το ένα του μάτι στην μάχη του Μαραθώνα, είχε σπάσει δυο σπονδύλους στον αυχένα στην άλωση της Κωνσταντινούπολης, είχε χάσει τα μισά του δόντια από μια οβίδα στον πρώτο Παγκόσμιο, στον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο το ένα του πόδι από το γόνατο και κάτω, αλλά κατά τα άλλα εντάξει .
    Έτσι η ομάδα Άλφα, που θα αποτελείτε από έμπειρους καραβομηχανικούς, από τα ριζά του βουνού μέχρι και την κορφή του, προσέξετε το αυτό, θα στρώσει την πλαγιά με βιομηχανικό γράσο αρίστης ποιότητος και σε πάχος τριάντα εκατοστά., χαλάλι και δεν θα λυπηθούμε τα λεφτά,
    Η ομάδα Βήτα που θα αποτελείται από επίλεκτους των ΕΚΑΜ, θα τοποθετήσει κυκλικά και σταυροειδώς αγκαθωτό σύρμα αυτό με την πεταλούδα, ανά πενήντα μέτρα μέχρι και την κορυφή, χαλάλι και δεν θα λυπηθούμε τα λεφτά.
    Η ομάδα Γάμα, που θα αποτελείτε από έμπειρους Αμερικανούς λαθροκυνηγούς, που θα τους έχουμε καλέσει εκτάκτως, θα τοποθετήσει εκατοντάδες παγίδες όπως αυτές που χρησιμοποιούν για να πιάνουν βουβάλια, χαλάλι και δεν θα λυπηθούμε τα λεφτά.
    Έτσι τα τσακάλια μας αφού έγιναν όλα αυτά ανέβηκαν όλοι στο άλογο, του ευχήθηκαν καλό δρόμο, πριν του είχαν προσφέρει και ήπιε για να μην διψάσει στο δρόμο και τους καθυστερήσει μπόλικο ρετσινόλαδο, και του είχαν φορέσει πέταλα πέντε νούμερα μεγαλύτερα του για να μην χρειαστεί από την φθορά άλλα στο δρόμο, αλληλοευχήθηκαν και ξεκίνησαν άδοντας το ενθουσιώδες τραγούδι¨ Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε.........¨

    ΥΓ. Δεν το γράφω για να προσβάλω, αλλά για καταλάβουν ότι έχουμε πόλεμο, ότι δεν πάει άλλο…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελληνική Κυβέρνηση και το Πασόκ, Η Νέα Δημοκρατία, Το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Το ΛΑΟΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, Η Δημοκρατική Αριστερά, ΟΙ Οικολόγοι Πράσινοι, Η Δημοκρατική Συμμαχία, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ των Φαρμακοποιών να μην μειωθεί το ποσοστό κέρδους τους!
    Ρε που ζούμε ! Μπας και Αληθινή Κυβέρνηση και Κράτος είναι οι Φαρμακοποιοί και οι παραπάνω που το δεχτήκανε αμίλητοι και με σκυμμένο κεφάλι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *