GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση περί λαθρομεταναστών...

Από το http://tamgr.blogspot.com/    Ψηφισανε οι δικοι μας, τα σαϊνια, σχετικα με τους λαθρομεταναστες, πως οποιος συλλαμβανεται θα π...

Από το http://tamgr.blogspot.com/  
Ψηφισανε οι δικοι μας, τα σαϊνια, σχετικα με τους λαθρομεταναστες, πως οποιος συλλαμβανεται
θα πρεπει να στελνετε πισω στην ΑΡΧΙΚΗ χωρα υποδοχης τους!
Ποια όμως μπορει να ειναι αυτη η ΠΡΩΤΗ χωρα; ........ Στο 90% των περιπτωσεων ειναι
η Ελλαδα μας, φυσικα!!! Ειναι η ΠΟΡΤΑ στην Ευρωπη η καλυτερα ο ΦΡΑΚΤΗΣ για την "εξευγενισμενη" Δυση, Γερμανια, Γαλλια, Ολλανδια και αλλες χωρες που εχουν την ΤΥΧΗ να βρισκονται ΜΑΚΡΙΑ . . . .
Αφου, λοιπον, η Ελλαδα λογω της γεωγραφικης της θεσης (υπο)δεχεται αυτα τα κυματα των μεταναστων και μια και ο χωρος μας ειναι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ, αφου, οπως μας λενε...., δεν ειναι σωστο να αρνουμαστε την εισοδο(!) στους...
 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ κλπ., κλπ., τοτε ας κανουμε μια ΔΙΚΑΙΗ μοιρασια μεταξυ ΟΛΩΝ των κρατων της Ευρωζωνης ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ καθε μιας!
Μπηκαν 40.000 "νομιμοι" αυτον τον μηνα; Ειμαστε 400.000.000; Αρα καθε 10.000 κατοικους αντιστοιχει ενας μεταναστης. Οι Ελληνες ειμαστε 10.000.000 επομενως μας αντιστοιχουν 1000! Οι υπολοιποι 39.000 να ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ στην Ευρωζωνη. Π.χ.: Γερμανια,πληθυσμος 85.000.000, να παρουν 8.500! Ιταλια, πληθυσμος 60.000.000, να παρουν 6.000, Ισπανια, 45.000.000 να παρουν 4.500 και παει λεγοντας.
ΓΙΑ να δουμε τι θα πουν και τι θα κανουν οι κάλοι μας Ευρωεταιροι σε αυτην εδω την δίκαια προταση!
Για να ξερουμε κι εμεις δηλαδη τι βιολι τραβανε.
Κατα ποσο ειναι στ' αληθεια φιλοι και συμμαχοι και θελουν το κοινο καλο.
ΕΔΩ θα το δειξουν.
Ολα τα αλλα ειναι ναζακια!
verstehen;
ΤΑΜΙΣ

8 σχόλια

  1. Να κλείσουν τα σύνορα και οσοι έχουν ήδη μπει να γυρισουν από εκεί που ήρθαν με συνοπτικές διαδικασίες. Τέλος. Ο κόσμος και η χώρα δεν αντέχουν άλλο. Έχουν ρημάξει τον κόσμο στο κλέψιμο και στην άσκηση βίας. Για να μην βάλω τις αρρώστιες. Τί στο διάολο τους έχουν αφήσει ελεύθερους ανάμεσα μας δεν έχω καταλάβει. Έξω όλοι τώρα και δεν μπαίνει κανείς. Στην Τουρκία με τα 75.000.000 κατοίκους να μείνουν. Άει σιχτίρ πια. Και ο άλλος ο ΓΑΠ θέλει να τους δίνει και χαρτιά και ιθαγένεια. Ρε ουστ από δω. Άμα τους αγαπάει τόσο πολύ να πάει να μείνει μαζί τους στο Αφγανιστάν και στο Μπαγκλαντές. Καθόμαστε και το συζητάμε ακόμη τί θα κανουμε με το 1,5 δις των εξαθλιωμένων του πλανήτη που θέλουν να έρθουν και να μείνουν στην Ελλάδα. Τον στρατό τί τον έχουμε και τον πληρώνουμε δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Imagine if Muslims in Europe were being arrested for nothing more than peacefully practicing their religion. Imagine if Muslims in South America were being sentenced to death for “insulting” Jesus. Imagine if mosques were being bombed and burned by terrorists in a growing list of Christian-majority countries.

    Now here’s what you don’t need to imagine because it is all too real: In recent days, Christian churches have been bombed in Egypt, Iraq, Nigeria and the Philippines. In Indonesia a mob of 1,000 Muslims burned down two Christian churches because, according to one commentator, local Islamic authorities determined there were "too many faithful and too many prayers." In Iran, scores of Christians have been arrested. In Pakistan, a Christian woman received the death penalty for the “crime” of insulting Islam; the governor of Punjab promised to pardon her – and was then assassinated for the “crime” of blasphemy ......συνεχεια εδω http://townhall.com/columnists/CliffMay/2011/01/13/the_war_against_the_christians

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mε τις συνθήκες του Σένγκεν και του Δουβλίνου η χώρα μας έχει καταντήσει η αποθήκη "τριτοκοσμικών" ψυχών της Ευρώπης. Αλλά είναι επίσης γεγονός οτι οι Ευρω-πέη δεν μας θεωρούν και τόσο Ευρωπέους. Περισσότερο μας θεωρούν τριτοκοσμικούς και ανατολίτες. Άρα εισπράττουμε οτι μας "αξίζει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταπληκτική πρόταση. Αφήνω ανοιχτό το παράθυρό μου και μπαίνουν λαθρομετανάστες στο διαμέρισμά μου.

    Με την ίδια λογική δικαιούμαι να ζητήσω και από τους άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας μου να τους μοιραστούμε, ανάλογα με το ποσοστό ιδιοκτησίας του καθενός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 21-1-11. 3:24 μμ
    ==========
    ΕΤΣΙ το καταλαβες εσυ ;
    ............
    Οταν μπαινουν ΚΡΥΦΑ στην ΕΥΡΩΠΗ, πρωτη-πρωτη η Ελλαδα, και ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ, αφου ειμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τους το δωσουμε,
    τοτε:
    ΓΙΑΤΙ να μην μοιραζονται αυτα τα πληθη οι υπολοιποι Ευρωπαιοι αλλα να μας τα φορτωνουν σε εμας;

    τοπιασες τωρα;
    η εισαι αλλοδαπος και περιμενεις κι αλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστά. Να τους δώσουμε αντί εξόφληση του δανείου που πήραμε, ............. 800.000 λαθρομετανάστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τους πάρει η Παπαρήγα να δουλέψουν στην Τυποεκδοτική με 1400 Ευρώ το μήνα και επιδομα Χριστουγ...ωχ λάθος ραμαζανιου ολόκληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. It's so hard to get backlinks these days, honestly i need a backlink by comments on your blog / forums or guestbook to make my website appear in search engine. I am getting desperate Now! I know you'll laugh while reading this comment !!! Here is my website penis enlargement I know my comments do not relate to the topic, but PLEASE HELP ME!! APPROVING MY COMMENT!
    Regards: PoormanBH2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση