GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα μικρά ΑΕΚάκι, στα μεγάλα ΑΕΚάρα!

Από το http://www.sportsecrets.gr/    Οι κυκλοθυμικές τάσεις της ΑΕΚ από παιχνίδι σε παιχνίδι μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ σημαντικ...

Από το http://www.sportsecrets.gr/  
Οι κυκλοθυμικές τάσεις της ΑΕΚ από παιχνίδι σε παιχνίδι μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ σημαντική έρευνα για την επιστημονική κοινότητα! Η Ένωση έχει τη μοναδική ευχέρεια να σαρώνει στα ντέρμπι και τα πολύ μεγάλα ματς και στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια με αντιπάλους μικρότερης αξίας να πατώνει…
Προσέξτε δε λέω να μην μπορεί να κερδίσει από ατυχία ή γιατί δεν μπαίνει η μπάλα στα πλεχτό, αλλά πατώνει! Δε κάνει ούτε ευκαιρία. Αυτό το φαινόμενο δεν είναι φετινό για την ομάδα, αφού κάθε χρόνο την πατάει σε παιχνίδια μικρότερου βαθμού δυσκολίας.
Φέτος, όμως, το πράγμα έχει γίνει καθεστώς. Σούπερ εμφανίσεις επί...
 Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη, όπου είναι αήττητη σε πέντε παιχνίδια και από την άλλη τραγικά ματς σε Πάτρα και ΟΑΚΑ με Κέρκυρα, σε Βόλο, σε Καυτανζόγλειο, σε Καβάλα κτλ!
Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα. Πως μπορεί μια ομάδα που ρίχνει τέσσερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον Άρη, να μην μπορεί να κερδίσει την Κέρκυρα και τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα της! Αυτή η αρρώστια πρέπει να ονομαστεί «αεκίτιδα»! Καλές οι νίκες στα ντέρμπι, αλλά τα άλλα ματς δίνουν το πρωτάθλημα και εκεί στην ΑΕΚ δεν λένε να το καταλάβουν αυτό τόσα χρόνια!
Είναι κρίμα γιατί η ομάδα που έχει φτιάξει ο Χιμένεθ με όλους αυτούς τους μέτριους παίκτες φαντάζει ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο! Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι εδώ και περίπου ένα μήνα η ομάδα του Ισπανού τεχνικού παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και σκοράρει ακατάπαυστα!
Να δούμε βέβαια, γιατί έρχονται πολλά ντέρμπι με ομάδες από την έκτη θέση και κάτω, γιατί για τα πραγματικά ντέρμπι δεν πρέπει να την φοβάται κανείς αυτή την ΑΕΚ.

1 σχόλιο

  1. Αυτό είναι ίδιον των μικρών ομάδων έχουν την ηλίθια άποψη ότι αν κερδίσουν πχ τον Ολυμπιακό εξιλεώνονται στα μάτια των οπαδών τους, σαν τον ΠΑΟΚ ας πούμε που αν κερδίσει τον Ολυμπιακό θεωρεί την χρονιά επιτυχημένη , Γι αυτό ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θα πάρουν ποτέ πρωτάθλημα όσο έχουν αυτήν την νοοτροπία.
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση