GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "ομερτά" ... των ενόχων!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός e-mail: prevejohn@yahoo.gr Εδώ και χρόνια στην πολιτική και όχι μόνο σκηνή αυτού του τόπου ακούμε για σκάν...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Εδώ και χρόνια στην πολιτική και όχι μόνο σκηνή αυτού του τόπου ακούμε για σκάνδαλα τα οποία στο τέλος κουκουλώνονται με ατέρμωνες και χρονοβόρες εξεταστικές επιτροπές οι οποίες βγάζουν αλληλοσυγκρουόμενα πορίσματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική σκοπιμότητα των κομμάτων που συμμετέχουν σε αυτές!
Άλλες φορές κρύβονται επιμελώς και ως κόρη οφθαλμού στα “ευρύχωρα” συρτάρια της ακριβοδίκαιης Δικαιοσύνης ενώ οι περισσότερες ..... εξαφανίζονται δια μαγείας με τον κουκουλομανδύα που έπλεξαν στα μέτρα τους!... οι ίδιοι οι Πολιτικοί και φέρει το όνομα “Παραγραφή.”
Τα παραπάνω είναι γνωστά σε όλους/ες και το καινούργιο στοιχείο της ταπεινής μου γνώμης έχει να...
κάνει με το λόγω της ατιμωρησίας η οποία πολλές φορές φτάνει να μας εξοργίζει και να μας κάνει να νιώθουμε ότι μας θεωρούν αφελείς και ηλίθιους με τα παραμυθάκια και τις αστείες δικαιολογίες που προβάλλουν σε οφθαλμοφανείς περιπτώσεις παράνομου και αδικαιολόγητου πλουτισμού των λογής λογής τρωκτικών που περιφέρονται ανάμεσα τους.
Κύριες/οι η ατιμωρησία είναι αποτέλεσμα μιας "ομερτάς" μεταξύ των και η οποία έχει να κάνει με τον “αν με πειράξετε θα βγάλω και τα δικά σας άπλυτα στην φόρα” ή “μη με παραπιέζεται γιατί έχω ράμματα για την γούνα σας” πιο απλά, κανένας τους δεν είναι "καθαρός" και ο ένας εκβιάζει τον άλλο!!!

5 σχόλια

  1. Ο Αλή Μπέν την κοπάνησε νύχτα.

    Οι Αλή-Τες της τρόϊκας και οι τσάτσοι τους (Γιωργάκις και Σια) πότε με το καλό ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλησμόνητος ο Παυλίδης που κουνουσε το δάκτυλο προς όλους στην βουλή στις κοτούλες τις λυράτες.
    Ασφαλώς δεν το κουνούσε μόνο προς τα έδρανα της ΝΔ αλλα σε ολο το ημικύκλιο του κυνο-βουλίου.
    Ασφαλώς οι κοτούλες κοιτουσαν η μία την άλλη να δουνε τι ξέρει ο ενας για τον άλλο. Μιλήσανε όμως τα μάτια πλήρης συννενόηση!!!
    άλλωστε "ένοχος ένοχον ου ποιεί". Γνωρίζονται μεταξύ τους καλά και ασφαλώς εχουν φάει απο την ίδια κατσαρόλα.
    Αυτο δεν είναι κοινοβούλιο είναι το καλύτερο PET SHOP της Αθήνας έχει όλα τα είδη των ζώων και δυστυχώς κάνενα είδος προς εξαφάνιση παρά την κλιματική αλλαγή, ανοσία έχουν πάθει τίποτα δεν τους πιάνει ακόμα και να τους φτύνεις αυτα πίνουν νερό τέτοια εκφυλιστική κατάσταση επικρατεί στο PET SHOP της πλατείας Συντάγματος.
    Εκείνο που θα μας σώσει είναι η απαγόρευση αναπαραγωγής αυτών των εκφυλιστικών ειδών. Καραντίνα και ταφόπλακα. Είναι φορτωμένοι διοξίνη που προμηθεύονται απο τους στάβλους της Γερμανίας και τους χορηγεί σε σακκουλάκια δόσεων το (Δ)ιεθνές (Ν)οσηρό (Τ)ερατούργημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ψαρι βρωμαει παντα απο το κεφαλι, η εκαστοτε πολιτικη ηγεσια εχει παντα τη μεγαλυτερη ευθυνη για οσα στραβα εχουν συμβει στην Ψωροκωσταινα αλλα η ελλειψη Παιδειας και κριτικης ικανοτητας του Ελληνικου λαου, επιτρεπει δεκαετιες τωρα στα εν λογω λαμογια να κυβερνουν και να κρυβουν τα απλυτα τους.
    Δυστυχως επειδη η πλειοψηφια του Ελληνικου λαου παραμενει απαιδευτη, η κατασταση θα διαιωνιζεται χωρις να ξεπεραστουν ποτε τα ορια εξεγερσης.
    Οι κυβερνωντες δεν ειναι προφανως μαλακες να εξαθλιωσουν τελειως τις μαζες, θα τους εχουν μαστιγιο-καροτο μια ζωη.
    Οτι κι αν γινει, οποιος κι αν ανεβει στην εξουσια, πρεπει το ΠΡΩΤΟ μελημα του να ειναι η εφαρμογη σωστης Παιδειας στα παιδια που μεγαλωνουν τωρα, για να μαθαινουν να αποφευγουν τις κακοτοπιες του μελλοντος και να γινουν πιο υπευθυνοι και ενεργοι πολιτες στην κοινωνια του αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DEN DIAFONO GIA TOUS XARAKTIRISMOUS
    EXIS IDEA OMOS POS XARAKTIRIZOUN AFTI EMAS TOUS POLITES KE TI GELIO RIXNOUN;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κε Πρεβενιέ,
    έγραψες καλά.Από καρδιάς.
    Τώρα εγώ πώς νά απαντήσω?
    Ότι "θά γυρίσει ο τροχός καί θά
    γαμήσει ο φτωχός"?
    Ή "πίστευε καί μή ερεύνα"?
    4 χρόνια πού γράφω εδώ,είδα μιά
    αφύπνηση τό 2010 καί τό 2011 στήν
    αρχή του,πού μάς δίνει μιά ελπίδα
    ότι υπάρχει πολιτική βούληση γιά
    ξεκαθάρισμα.
    Είδωμεν...
    Πάλι εμείς θά ψηφίσουμε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση