GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επαγρύπνηση...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο Τομεάρχη Υγείας Ν.Δ. Η τελευταία ένταση με επίκεντρο τα θέματα του νομοσχεδίου της υγείας και της κινητοπ...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο
Τομεάρχη Υγείας Ν.Δ.

Η τελευταία ένταση με επίκεντρο τα θέματα του νομοσχεδίου της υγείας και της κινητοποίησης του ιατρικού κόσμου γύρω από αυτό το θέμα, δεν έπρεπε να αφήσει χωρίς σχολιασμό και ενημέρωση τους πάντες για το πρόβλημα της τωρινής επιδημίας της γρίπης Η1Ν1.
Μέχρι σήμερα τα θύματα υπερέβησαν τα 45 και οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας έχουν περιέλθει σε πρακτική αδυναμία κάλυψης των αναγκών της χώρας.
Η επαγρύπνηση των υγειονομικών αρχών είναι επιβεβλημένη και...
στο σημείο αυτό καμία αμέλεια για την έγκαιρη εξασφάλιση υλικών, υποδομών και προσωπικού δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.

9 σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
    Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
    Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
    Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
    Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
    Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
    Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
    Ελευθερώστε τους Έλληνες από τα κλειστά επαγγέλματα!!!!!!!!!!!!!!!
    Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, με παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
    Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχορδία τριχών σκάλπ καί μύστακα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιόν λόγο ο κ. Λοβέρδος δεν καταργεί την κληρονομικότηα των Αδειών Φαρμακείων; Σε ένα "κλειστό" επάγγελμα δεν έχει αξία η επιχείρηση (π.χ. Φαρμακεία, ταξί, φορτηγά κ.τ.λ.), αλλά η Άδεια. Αυτονόητο και δίκαιο το ερώτημα κύριοι δημοσιογράφοι.
    Γιατί -μόνο- τα παιδιά των Φαρμακοποιών -με Φαρμακεία- να απολαμβάνουν το -φασιστικό- προνόμιο της κληρονομικής εργασίας;; Τι είδους απελευθέρωση έκανε στο φαρμακευτικό επάγγελμα όταν συνεχίζεται η φεουδαρχία και η κληρονομικότητα των κρατικών Αδειών Φαρμακείων; Υπάρχει στην Ευρώπη κληρονομική εργασία; Γιατί τόσα προνόμια για τα παιδιά των Φαρμακοποιών και μόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ποιόν λόγο ο κ. Λοβέρδος δεν καταργεί την -παράνομη- αγοραπωλησία -κρατικών- Αδειών Φαρμακείων; Με το νομικό τέχνασμα της συστέγασης και της ίδρυσης Ο.Ε. μεταξύ παλιού και νέου Φαρμακοποιού, νομιμοποιείται η -παράνομη- αγοραπωλησία των -κρατικών- Αδειών Φαρμακείων.
    Όσοι ιδιοκτήτες Φαρμακείων δεν έχουν παιδιά Φαρμακοποιούς (για να κάνουν χρήση του -προκλητικού- κληρονομικού δικαιώματος) ή δεν έχουν παιδιά, πουλάνε -παράνομα και "μαύρα"- σε νέους ενδιαφερόμενους Φαρμακοποιούς την -κρατική- Άδεια του Φαρμακείου τους που είχαν πάρει οι ίδιο δωρεάν. Την Άδεια πουλάνε -τον "αέρα" δηλαδή- και όχι την επιχείρηση, γιατί η Άδεια, όπως είπαμε, έχει αξία σε ένα "κλειστό" επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αξιότιμος κ. Δ. Ρέππας είχε καταργήσει το -χουντικό- προνόμιο των φορτηγατζήδων να πουλάνε -παράνομα και "μαύρα"- σε ενδιαφερόμενους τις -κρατικές- Άδειες των φορτηγών τους. Γιατί ο κ. Λοβέρδος προστατεύει προκλητικά την ευκατάστατη κοινωνική ομάδα των λίγων και παλιών ιδιοκτητών Φαρμακείων; Γιατί του αρέσουν τόσο πολύ οι συντεχνίες; Γιατί προχώρησε σε "δήθεν άνοιγμα" του φαρμακευτικού επαγγέλματος, ενώ ο κ. Πρωθυπουργός -και η Κυβέρνηση- μιλάει συνεχώς για πλήρη απελευθέρωση όλων των "κλειστών" επαγγελμάτων και για είσοδο όλων των νέων επιστημόμων στην αγορά εργασίας χωρίς αδικαιολόγητους περιορισμούς, όπως τα πληθυσμιακά και γεωγραφικά κριτήρια για την ίδρυση και τη λειτουργία νέων Φαρμακείων; Γιατί το φαρμακευτικό επάγγελμα είναι το μόνο "κλειστό" επάγγελμα που δεν "άνοιξε" και μάλιστα με ευθύνη του κ. Λοβέρδου; Γιατί δεν έχει μιλήσει με την Π.Ε.Φ.; Γιατί μόνο τα συμφέροντα του Π.Φ.Σ. ακούει και υπερασπίζεται; Γιατί έκανε πίσω στην δική του πρόταση για ίδρυση νέων Φαρμακείων κοντά στους Φ.Κ.Α. (π.χ. Ι.Κ.Α.); Γιατί είναι φανατικός οπαδός των συντεχνιών στην Ελλάδα; Γιατί δεν "ανοίγει" πλήρως το φαρμακευτικό επάγγελμα; Γιατί μας κοροϊδεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

    Ειναι δυνατον επιχειρησεις προ της πτωχευσης να πρεπει
    να δωσουν δωρα??!!!!!!
    Αυτο τις καταδικαζει σε σιγουρο κλεισιμο και πτωχευση

    Τυχαιο ειναι που μονο στην ελλαδα υπαρχει αυτη η
    πατεντα με τα δωρα?...

    Επισης πολλες επιχειρησεις θα μπορουσαν να προσλαβουν κι αλλο
    προσωπικο με τα λεφτα των δωρων, καλυπτοντας θεσεις που
    χρειαζονται στελεχωση και δινοντας ετσι και δουλεια σε πολλους δυσμοιρους ανεργους.

    Επιτελους πια να καταργηθει αυτο το αισχος με τα δωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Αριστερούληδες του Κόλου πληρωμένοι από τους μεγαλοεργολάβους είσαστε να κατεβάσουν την τιμή των διοδίων αλλά να πάρουν μια παράταση της εκμετάλευσης καμιά δεκαριά χρόνια; Ή μήπως έχετε και εσείς σχέση με αυτήν την υπόθεση και δουλεύετε και για πάρτη σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΤΕ.ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΤΕ.ΤΟΥΣ ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΑ.ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΝΕΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση