GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιλούν όλοι, μιλούν κι αυτοί για τους οποίους η Ελλάδα Πάσχει...

Του Nίκου Αναγνώστου Αγαπητό PRESS-GR , Ομολογώ ότι εξεπλάγην από προσφορά βήματος από μέρους σου για τη δημοσίευση κειμένου του κ...

Του Nίκου Αναγνώστου
Αγαπητό PRESS-GR,

Ομολογώ ότι εξεπλάγην από προσφορά βήματος από μέρους σου για τη δημοσίευση κειμένου του κ. Πάσχου. Κι αυτό, γιατί θεωρώ ότι κάποια στιγμή οφείλετε όλα τα blogs να θέσετε ένα όριο στην πρόκληση και να μην δημοσιοποείτε απόψεις των πάντων για χάριν της ελευθερίας του λόγου. Δεν είναι κακό, να υπάρχει ένα face control πια και στο διαδίκτυο, διαφορετικά κινδυνεύει κι αυτό να χάσει την όποια αξιοπιστία του. (Εξάλλου, ο κ. Πάσχος έχει βήμα που μπορεί να δημοσιεύει τις απόψεις του, το blog που διαχειρίζεται ο αδελφός του, το...
...newskarditsa.blogspot.com).
Προφανώς, ο κ. Πάσχος "παίρνει αέρα" από το νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό, με τον οποίο συνευρίσκεται συχνά πυκνά και συντρώγει, είτε πέριξ του κέντρου των Αθηνών (και συγκεκριμένα του Κολωνακίου που ο κ. Πάσχος υπήρξε καθημερινός θαμώνας τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια του νεοδημοκρατικού "εκσυγχρονισμού"), είτε στη Λάρισα, είτε στη Καρδίτσα (από όπου κατάγεται το πρώην υψηλόβαθμο νεοδημοκρατικό στέλεχος). Τελευταία, ευρέθησαν να τρώνε στο Πάρκο Ελευθερίας, μετά από συνεδρίαση που είχε ο κ. Αγοραστός με τους λοιπούς περιφερειάρχες και τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα να επιλέγει ο νεοκλεγέντας Περιφερειάρχης τους μυστικοσυμβούλους του, αν τους πληρώνει από την τσέπη του. Μπορεί, όμως, να μας γνωστοποιήσει ο συμπαθής κατά τα λοιπά, κ. Αγοραστός, αν ο γυμναστής κ. Πάσχος ασκεί και χρέη ειδικού συμβούλου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, είτε ως μετακλητός (με extra χρήματα) είτε ως νεοπροσληφθέντας;
Διερωτώμαι, γιατί αν πράγματι συμβαίνει -όπως υποστηρίζουν πολλοί στα κολωνακιώτικα και λαρισινά στέκια- τότε ο κ. Αγοραστός φαίνεται να αγνοεί -μεταξύ των άλλων- τις βουλές και τα θέλω του ευεργέτη του, κ. Σαμαρά, ο οποίος τον ανέστησε πολιτικά επιλέγοντάς τον για τη θέση του περιφερειάρχη. Θυμίζω, για τους μη γνωρίζοντες, ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ανακάλεσε την απόσπαση του κ. Πάσχου (ο οποίος στήριξε φανατικά τη Ντόρα Μπακογιάννη στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη αρχηγού) στη Ρηγίλλης και τον έστειλε να υπηρετεί ως γυμναστής σε σχολείο της γενέτειράς του, μιας κι αυτό είναι το επάγγελμά του.
Ο κ. Πάσχος μετά απ' αυτή την...δυσμένεια, αντέδρασε και ζήτησε τη διαγραφή του από το κόμμα της ΝΔ, ενώ δεν δίστασε να καταγορήσει ανοικτά τον κ. Σαμαρά σε εχθούς και φίλους του:
«Είναι απαράδεκτος ο Αντωνάκης.  Και καλά εμένα δεν με σεβάστηκε. Τη γυναίκα πρώην μεγαλουπουργού της Ν.Δ. που της ανακάλεσε την απόσπαση, γιατί δεν τη σεβάστηκε; Τη γυναίκα υποστηρικτή του Διοικητή ΔΕΚΟ γιατί την έδιωξε κι αυτή;
Και μην μου πει ότι θέλει αποσπασμένους για να δουλεύουν γιατί θα βάλουμε τα γέλια. Εμένα κοντά είκοσι χρόνια που είμαι αποσπασμένος στο κόμμα κανείς δεν  μου ζήτησε να εργαστώ. Αυτές οι θέσεις είναι βιτρίνα, για να εξυπηρετούμαστε εμείς και να επιβραβεύονται  βουλευτές, υπουργοί και κομματικά στελέχη. Είναι ντροπή του Αντώνη
».
Σου υπενθυμίζω, αγαπητό PRESS-GR, ότι ο κ. Πάσχος με μόνο προσόν του την βήμα βήμα ανέλιξη στον κομματικό σωλήνα της ΝΔ και δίχως το απαραίτητο βιογραφικό και τα εκπαιδευτικά ή επαγγελματικά προσόντα, διατέλεσε πρόεδρος του ΗΣΑΠ και του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας την περίοδο 2004-2009, επιστημονικός σύμβουλος του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Υπήρξε ακόμη στενός συνεργάτης του Θ. Αναγνωστόπουλου (ο οποίος διατηρεί καμπάνα στον Αστέρα Βουλιαγμένης, αν τον ψάχνετε και σας έχει λείψει) από τη θέση του διευθυντή της γραμματείας αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.
Αυτή, λοιπόν, τη περσόνα που δεν χρειάζεται τούτη τη στιγμή ο τόπος, της δίνεις την ευκαιρία αντί να απολογηθεί για την ασυμβατότητα των δυνατοτήτων της και της ειδικότητάς της με τις δοτές, υψηλόβαθμες και δημόσιες θέσεις που της δόθηκαν για χάριν της προσφοράς της απλά στη διοργάνωση κομματικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλία, να κρίνει και να μιλά ως αυθεντία της κεντροδεξιάς ιδεολογίας και όχι μόνον.
Μ' έναν εξοργιστικό τρόπο εσκεμμένης προσπάθειας δημιουργίας μαζικής ενοχής και ισοπέδωσης, γράφει (ασύντακτα και ανορθόγραφα) ο κ. Πάσχος:
"Δυστυχώς ζούσαμε όλοι μας μια καθαρά πλαστή οικονομική, κοινωνική και πολιτική ευημερία πέραν των δυνατοτήτων μας. Ζούσαμε στη χώρα των περισσοτέρων κατά κεφαλή καγιέν και μεγάλου κυβισμού αυτοκινήτων στην Ευρώπη."
Ο κ. Πάσχος σίγουρα ζούσε, εγώ όμως αγαπημένο blog και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού σίγουρα δεν ζούσε.
"Ζούσαμε στη χώρα της ρηχότητας και της απόλυτης απαξίωσης της αξιοσύνης και της συνέπειας
Ζούσαμε τα τελευταία χρόνια με λάθος πρότυπα όπου είχαμε αναγορεύσει και αποδεχθεί όλοι ότι... αυτοί που χρωστούν περισσότερα στην πατρίδα απαρνούμενοι την εφαρμογή των νόμων είναι οι «μάγκες».
"
Όντως, εδώ θα συμφωνήσω με τον κ. Πάσχο, μόνο που προσπερνά το γεγονός ότι και ο ίδιος αποτέλεσε διαχρονικό λάθος πρότυπο ρηχότητας και απόλυτης απαξίωσης της αξιοσύνης, αφού επιλέχθηκε όχι γιατί ήταν άριστος, αλλά γιατί ήταν αρεστός στους βουλευτές και υπουργούς που υπηρέτησε. Yπήρξε κι αυτός ένας καλοπληρωμένος "μάγκας".
"Δυστυχώς το κόστος της ασυδοσίας και του πάρτι του νεοπλουτισμού των ολίγων το πληρώνουμε όλοι ανεξαρτήτως άσχετα από το πόσο συνεπείς ήμασταν στην πατρίδα και στη χώρα μας οι ίδιοι.
Τα τελευταία χρόνια θυσιάσαμε όλοι το συλλογικό συμφέρον για το ατομικό μας.
"
Όχι, κ. Πάσχο, δεν θυσιάσαμε όλοι το συλλογικό συμφέρον για το ατομικό μας, παρά μόνο κάποια λίγα παρεάκια που κάποια στιγμή θα πρέπει να σας επιστραφεί ο λογαριασμός για να πληρώσετε το ποσό που ζημιώσατε τη χώρα.
ήμερα έχουμε τα πρώτα δείγματα και καλά μηνύματα από την κοινωνία και τους πολίτες που εξαντλούν την υπομονή τους και την ανοχή τους για κάτι που οι ίδιοι δεν έφταιγαν αισιοδοξώντας ότι οι κακές μέρες τελειώνουν και έρχονται και καλές μέρες."
Θα σας παρακαλούσα, κ. Πάσχο, να μην κάνετε και εσείς τα πάντα για να φθάσει η υπομονή του "κοσμάκη" στα όρια της και μην εξαντλείτε την καλή τη πίστει πρόθεση των blogs να σας δίνουν βήμα.
"Εφαλτήριο αισιοδοξίας λέγεται αυτό και το δημιούργησαν οι ίδιοι οι πολίτες με τη στάση τους και τη συμπεριφορά τους, με την ευπρέπεια τους και την καλοσύνη τους πιστεύοντας ότι δεν θα ξαναδούν στο μέλλον αυτούς τους φαύλους κύκλους εξουσίας από ανευθυνουπεύθυνους."
Κ. Πάσχο, πραγματικά πείτε μου αν μας θεωρείτε ηλίθιους ή τόσο μαλάκες;

8 σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Αναγνώστου,
    Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο σας.
    Θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να γράψετε και γιά τα έργα και τις ημέρες και γιά το άλλο φωτεινό παιδί του κοματικού σωλήνα της ΝΔ της Καρδίτσας τον κ. Παππά Νικόλαος που από τραυματιοφορέας ?, νοσοκόμος ?Υπάλληλος??? στον Ευαγγελισμό έγινε Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ κατά τη διάρκεια της τόσο επιτυχημένης διακυβέρνησης του Κουρασμένου και μάλιστα χρήστικε και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Καρδίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.


    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ..
    ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..
    ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ,
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ
    ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.

    ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΣΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΔΩΡΑ, ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ!

    ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ,
    ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!
    ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?

    ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
    ΟΣΟ ΤΟ ΤΡΕΝΑΡΕΤΕ ΑΠΛΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χέστηκε ο Ντόλι στό αλώνι.
    Παρεπιπτόντως ο Γκοσσινύ+ τού
    Λούκι Λούκ,είπε ότι τό άλογο Ντόλι
    είναι αρσενικό.
    Καί οί τάρανδοι τού Άϊ Βασίλη,είναι
    θηλυκοί,αφού οί αρσενικοί αλλάζουν-
    ρίχνουν τά κέρατά τους τόν χειμώνα.
    ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΡΑΦΩ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Αναγνώστου, τόση πικρία που βγάζετε στο άρθρο σας για την ΝΔ επιβάλετε κατά την άποψη μου να υπάρχει και η λέξη ΄΄τσίπα¨, (άγνωστη λέξη μεν υποχρεωτική δε για το κόμμα σας), για της ημέρες και έργα για το κόμμα που πρεσβεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χάρισμα σε πάρα πολλούς, μα πάρα πολλούς γιατρούς του ΙΚΑ και όχι μόνο!
    Λίγους μήνες μετά την επί Μητσοτάκη καθιέρωση της συμμετοχής 25/100 από τους ασφαλισμένους στα προς αγορά για χρήση τους φάρμακα, έτυχε η σύζυγος μου να έχει ένα οξύ πόνο προς την πλάτη στο ύψος των νεφρών και πήγαμε μαζί στο ΙΚΑ της περιοχής μας εκτάκτως χωρίς ραντεβού, εκεί επειδή ήταν και σε άσχημη κατάσταση προσφέρθηκαν οι έχοντες ραντεβού να περάσει στον γιατρό ο οποίος ευγενέστατος δεν είχε καμιά αντίρρηση.
    Την εξέτασε αμέσως χωρίς να μου ζητήσει μάλιστα να βγω έξω και σε λίγο είχε αποφανθεί περί τίνος επρόκειτο ( πρόβλμα στα νεφρά) και μας ζήτησε το βιβλιάριο του ΙΚΑ για να γράψει την συνταγή του.
    Ευγενέστατος και εγώ απέναντι στον ευγενέστατο γιατρό του το δίνω αμέσως το πήρε, το άνοιξε και άρχισε να γράφει…. Έγραψε μια σελίδα φάρμακα, γράφει μια δεύτερη σελίδα φάρμακα, και έγραψε και στην τρίτη δυο σειρές, έβαλε την υπογραφή του και το σφράγισε και μου πάρτε τα και σε λίγες μέρες θα είναι καλά.
    Τον ευχαριστήσαμε, ευχαριστήσαμε και αυτούς που μας είχαν δώσει την σειρά τους και πήγαμε στο φαρμακείο να πάρουμε τα φάρμακα.
    Ο φαρμακοποιός αφού μας γέμισε μια μεγάλη τσάντα με κουτιά μας λέει, η συμμετοχή σας είναι 5200 δραχμές… μου πέσανε τα αυτιά κυριολεκτικά αλλά τι να κάνω αυτά είπε ο γιατρός και στο κάτω κάτω ήταν για την σύζυγο μου. ( Το ποσό αυτό ήταν το ¼ του μισθού μου)
    Όταν βγήκαμε από το φαρμακείο και κρατούσα την τσάντα, μου βάραινε τόσο πολύ το χέρι που άρχισα να σκέφτομαι ότι αν σύζυγος μου τα πάρει όλα αυτά μπορεί να γίνει καλά με το νεφρό της που διαπίστωσε ο ευγενέστατος γιατρός ότι είχε πρόβλημα, αλλά κάπου αλλού θα την βλάψουν.
    Έτσι παρά τις έντονες αντιρρήσεις της ξεκίνησα με το αυτοκίνητο και πήγαμε στον Ευαγγελισμό που εφημέρευε , εκεί μας δέχτηκαν ένας επιμελητής μαζί με έναν ειδικευόμενο, δεν τους είπαμε για το ΙΚΑ αλλά μόνο για το πρόβλημα και τους αφήσαμε να μας πούνε αυτοί ανεπηρέαστοι τι συμβαίνει και τι πρέπει να γίνει.
    Έτσι σε λίγο ο επιμελητής σε ένα φύλλο χαρτί από το μπλοκάκι του γράφει δυο λέξεις και μου το δίνει, τον ρωτώ τι είναι αυτό και επειδή πρέπει να τα είχα χαμένα εκείνη την στιγμή και να φαινόταν, με καθησυχάζει λέγοντας μου δεν είναι ακριβό, πιθανόν να κάνει γύρω στις 220-230 δραχμές, τότε τα έχασα πραγματικά, τον ρωτώ τι φάρμακο είναι και μου λέει ένα διουρητικό είναι, θα πλακωθεί στο νερό και αυτό θα την βοηθά στην ούρηση για να φύγει λίγη άμμος που πιθανώς έχει και θα ησυχάσει.
    Τότε σηκώνω την τσάντα του την δίνω και τον ρωτώ, αυτά γιατί μας τα έδωσαν από το ΙΚΑ για τον ίδιο σκοπό;
    Πήρε την τσάντα σαν χαμένος τώρα αυτός και άρχισε να την αδειάζει στο τραπεζάκι του που γρήγορα γέμισε, κοιτούσε το ένα κουτί κοιτούσε το άλλο ξυνότανε, έσφιγγε το πηγούνι του και ξαφνικά βγαίνει στην πόρτα του ιατρείου του σφυράει σαν βοσκός και κάποιοι γιατροί που το ξέρανε το σφύριγμα βγήκαν στον διάδρομο να δουν τι θέλει.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ…..
    Ας μην αναρωτιόμαστε λοιπόν ποιοι κυρίως ρημάξανε τα Ασφαλιστικά ταμεία, γιατί πιθανότατα κάποιοι να άρπαξαν χοντρά λεφτά από αυτά μιας κι έξω, αλλά αυτό γινόταν καθημερινά και ίσως από χιλιάδες γιατρούς……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,
    ΑΘΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ,
    ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ,
    ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ "ΒΟΛΕΜΑ" ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ.
    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΩΝ "ΙΝΔΑΛΜΑΤΩΝ" ΣΑΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΑΦΟΥ, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΒΡΟΜΕΡΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΚΟΥΤΑΛΑ.
    ΔΟΥΛΟΙ, ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ, ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.
    ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ, ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κος Πάσχος όχι μόνο δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του αλλά ούτε και τώρα δουλεύει.
    Πληροφοριακά σπούδασε γυμναστής εκτός Ελλάδας (ήταν ανίκανος να μπεί σε ελληνικό πανεπιστήμιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση