GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σχέδιο Λιβύη»...

Του Θανάση Νικολαΐδη (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) ΘΑ καταργούσαν το «Σύμφωνο της Βαρσοβίας» οι Ρώσοι για να διαλυθεί κα...

Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
ΘΑ καταργούσαν το «Σύμφωνο της Βαρσοβίας» οι Ρώσοι για να διαλυθεί και το ΝΑΤΟ. Ήταν απαίτηση των Αμερικανών και προϋπόθεση. Για τον αφοπλισμό που θα όριζε το τέλος του ψυχρού πολέμου μεταξύ των πρωταγωνιστών και θα εξασφάλιζε την ειρήνη σε κάθε γωνιά της γης. Η «Συμμαχία» των ανατολικών δεν διαλύθηκε με νόμους και χαρτιά. Κατέρρευσε και θάφτηκε στα χαλάσματα των ίδιων των καθεστώτων. Όσο «ζούσαν», κάτι κατάφερναν οι Ρώσοι. Στο όνομα των λαών που ήσαν δεμένοι στο άρμα τους και παρά την αδυναμία των αρτηριοσκληρωτικών της Μόσχας να «πιάνουν» τα κόλπα και να ψυλλιάζονται τις παγίδες των Αμερικανών. Παρ’ όλα αυτά, όταν οι δεύτεροι το παραξήλωναν, οι πρώτοι έδειχναν τα δόντια τους και η ανθρωπότητα ανέπνεε. Μέχρι το επόμενο κόλπο, το επόμενο (εν ου παικτοίς) παιχνίδι “made in USA” και σχεδόν χωρίς αντίπαλο.
ΑΠΟ τότε, οι σύγχρονοι καουμπόηδες στρώνουν παιχνίδι μόνοι τους. Ξαμολήθηκαν για κυνήγι στο απέραντο χωράφι της γης κι όποιον πιάσει το… λάσο. Χωρίς αντίπαλο και με τα πρόβατα να… βελάζουν. Με λαούς κρεμασμένους στην κάννη των όπλων τους και το διεθνές δίκαιο για περιτύλιγμα των οβίδων τους. Διαλέγουν, λοιπόν, και...
 παίρνουν οι Αμερικανοί, λογαριασμό δεν δίνουν γιατί αντίπαλο δεν έχουν κι ας κάποιοι ευφάνταστοι της γης και υπεραισιόδοξοι ποντάρουν στους… κινέζους.
ΕΣΤΗΣΑΝ τον Καντάφι τους κι έβαλαν χίλιους μαστόρους να στρώνουν το προφίλ του. Με πινελιές στο πρόσωπο «σοσιαλιστικές» και υποδόρια ενέσεις… αμερικανικές. Μην ενδώσει στον (τότε) πειρασμό και δρομολογηθεί στη μόδα του αντιαμερικανισμού, με απέναντι τους Ρώσους να του γνέφουν. Κι έπεσε απάνω του με επίθεση φιλίας κόσμος και κοσμάκης της πολιτικής. Τον αναγνώρισαν ως ηγέτη και «φυσιογνωμία» απ’ τον Μιτεράν ως τον Ανδρέα κι απ’ τον Μπλερ ως τον Γιώργο (Παπανδρέου). Προσέτρεξαν με «δώρα» στο κονάκι του, παρατάχτηκαν έξω απ’ τη σκηνή και απαθανάτισαν με foto τη «μεγάλη στιγμή».
ΣΗΜΕΡΑ που όλοι τρέχουν, τρέχουμε κι εμείς. Με «πρωταγωνιστές» τους Γάλλους του Σαρκοζί και «βαστάζους» τους ευρωπαίους των «ηγετών». Και τους έλληνες του ΝΑΤΟ. Πιστούς μιας «συμμαχίας» που αρματώνεται με όπλα αμερικανικά και δολάρια ευρωπαϊκά. Στη Λιβύη θα πέσουν κορμιά, θα πέσουν και κεφάλαια αμερικανικά. Για την «μεταπολεμική» ανοικοδόμηση και για τη ροή του πετρελαίου σε καινούριες δεξαμενές. Όπως κάποτε τα αμερικανικά κεφάλαια με τη σφραγίδα «Σχέδιο Μάρσαλ». Για την ανόρθωση της κατεστραμμένης Ευρώπης και στο βάθος… αντικομουνισμός.

5 σχόλια

  1. ΘΑ καταργούσαν το «Σύμφωνο της Βαρσοβίας» οι Ρώσοι για να διαλυθεί και το ΝΑΤΟ. Ήταν απαίτηση των Αμερικανών και προϋπόθεση.

    (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)

    Και στη συνέχεια ο πυρηνικός αφοπλισμός ΤΩΝ????? ΜΕ εναπομείναντα ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ που ΔΕΝ διαθέτει πυρηνικά !!! για ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ της τρομοκρατίας των ΛΑΩΝ από τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ του ΝΑΖΙΣΤΟ-ΤΡΑΠΕΖΟ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ των ΡΟΤΣΙΛΔΙΚΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήτω σου Κανταϊφι !!
    ριξε κι αλλα αεροπλανα με αθώους οπως εκανες στο LOCERBIE, βαλε κι αλλες βομβες οπως στο μπαρ στο Βερολίνο.

    Αναμήξου και παλι στα εσωτερικά αλλων χωρων οπως εκανες με την Μ.Βρετανία οταν εδεινες όπλα στον IRA.
    Με την Ισπανία οταν εδεινες οπλα και λεφτα στην ΕΤΑ των Βάσκων.
    Όταν ξεφτύλιζες το London School of Economics δίνοντας στον προεδρό του 300.00 λιρες αγγλιας για να παρει ο γιός σου και συγκυβερνήτης ( με ποιανων ψήφους άραγε ?? μάλλον με τον δικό σου νεποτισμό) το διδακτορικο - πραγμα που ανάγκασε τον πρόεδρο να παραιτηθεί ντροπιασμένος κλπ κλπ κλπ ...

    Εμείς εδω σε εχουμε ΦΩΤΕΙΝΟ παράδειγμα πατριώτη και σε υποστηρίζουμε .....
    Γουσταρουμε να διώξουμε εκτος χώρας κι εμεις ολους τους διαφωνούντες οπως εκανες κι εσυ .. ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ..

    Αν σε στιμώξουν απλα πήγαινε στο βόρειο CHAD όπου εχεις ηδη κανει κατάσταση , σ αυτή την χώρα του μπαχαλου και της πλάκας , κι απο εκει εξαπέλυσε τα ηδη γνωστα σου τρομοκρατικα κτυπήματα, στις Δυτικές χώρες σε σταθμούς λεωφορείων , αεροδρόμια, μετρο κλπ κλπ ξέρεις εσυ απο τέτοια ,
    μην στα αναλύουμε εμεις οι θαυμαστες σου.....ΚΑΦΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ εγκρίνω και επαυξάνω το ..Ζήτω σου Κανταϊφι !! του
    που Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ γιατί ήταν απόφοιτος της στρατιωτικής σχολής των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ επί Παπαδόπουλου στην Ελλάδα!!

    Αλλά όπως κι Βρούτος όταν ήταν προστατευόμενος του Καίσαρα ήταν κι αυτός προστατευόμενος των ΗΠΑ, μόνο που όταν ο Καίσαρας, (καίσαρας κι Καντάφι στη Λιβύη του), ΜΑΛΑΚΟ-ΑΥΤΟΘΕΟΠΟΙΗΘΗΚΕ και θέλησε να βάλει έλεγχο στα οικονομικά της Αυτοκρατορίας του για τη διακίνηση του χρήματος του οι ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ του, του τη βγήκαν με τα στιλέτα τους.

    τα ψιλά στο άρθρο ... Του Θανάση Νικολαΐδη
    [Image] (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)

    Η ΑΟΖ του Ισραήλ πρέπει να έχει εναλλακτικές αντικαθεστωτικές ΕΝΕΡΓΕΙΟ-ΝΑΖΙΣΤΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ διαδρομές ὀταν περεκλείνουν οι δικτάτορές του και σηκώνουν ψιλά τον αμανέ!

    Γιατί αν ήταν ειλικρινής ο πόνος για τον συνάνθρωπο θα είχαν επιβάλει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και ναυσιπλοΐας ο Ο.Η.Ε. στο Ισραήλ εδώ και δεκαετίες, κι ούτε θα χρειαζότανε ένας Καντάφι για να επικαλεστούν ΤΩΡΑ την προστασία του Λαού της Λιβύης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΑΧ ΚΟΥΡΑΔΑ (ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ )

    ΑΝΤΕ ΚΩΛΕ
    ΠΑΝΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ
    ΚΑΝΤΑΙΦΙ...

    ΑΝΤΕ
    ΑΡΓΗΣΕΣ ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΚΑ
    ΠΡΑΣΙΝΟΠΦΡΟΥΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ >>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. - Η Ελλάδα είναι και θα είναι, πραγματικός πόλος αρχών, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή...!!!!

    χαχαχα ανεκδοτα που λεει
    ο Πινόκιο...ο Ανέκδοτος...

    - Εμείς ως φίλος του λιβυκού λαού οφείλουμε να σκεφτόμαστε και την επόμενη μέρα. Θα πρέπει να ξέρει ότι έχει ένα φίλο, με αρχές, ανιδιοτελή, έτοιμο να βοηθήσει τον λιβυκό λαό στην ανοικοδόμηση της πατρίδας του...

    Ημαρτον...
    Πρώτη φορά βλέπω F-16 με πυραύλους ανιδιοτέλειας...εδώ κολλάει η διαφήμιση...
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ...και απο μάσες πάνε καλά βλέπω..

    - τι skata λενε οτι δεν συμμετάσχουμε !!
    αφου ειμαστε μεσα !!
    ________________________________
    Εγώ πάντως μάγκες.. δεν τον ψήφισα αυτόνανε και μπορώ ακόμα και κοιμάμαι τα βράδια._
    ________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση