GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H HOL ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ‏...

Από τον Βασίλη Σίνη Έιμαστε μια μικρή αλλά αναπτυσσόμενη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών Ίντερνετ στην οποία απασχολούνται εφτά άτομα. Πλέ...

Από τον Βασίλη Σίνη
Έιμαστε μια μικρή αλλά αναπτυσσόμενη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών Ίντερνετ στην οποία απασχολούνται εφτά άτομα. Πλέον κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να ερθει στο γραφείο μας για να εργαστεί!
Ο λόγος; Τραγικό λάθος απο πλευράς HOL μας έκοψε κάθε επικοινωνία!
Δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο ούτε Ίντερνετ!
Το παρανοικό της όλης ιστορίας είναι ότι πάροχος της γραμμής είναι η fortnet και όχι...
 η HOL, και ουδέποτε κάναμε κάποια αίτηση για μεταφορά της συγκεκριμένης γραμμής!!
Τι συνέβη; Η HOL προσπαθούσε να μεταφέρει μια άλλη γραμμή άλλης διεύθυνσης αλλα του ίδιου ιδιοκτήτη!
Έκανε λάθος στην μεταφορά του βρόχου με αποτέλεσμα να διακοπεί η επικοινωνία μας όχι μόνο στο χώρο εργασίας μας αλλα και στην οικία!
Η HOL απο την μεριά της παραδέχτηκε πλήρως το λάθος και αποδέχτηκε την ευθύνη. Το ομολογουμένως εξυπηρετικό τηλεφωνικό της τμήμα μας διαβεβαίωσε ότι έχουν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες αποκατάστασης.
Στην ερώτηση όμως ποτε υπολογίζουν την αποκατάσταση η απάντηση μας σόκαρε!
Σε λιγότερο απο 30 ημέρες!!
Δηλαδή για περίπου 30 ημέρες η επιχείρησή μας δεν θα έιναι σε θέση να λειτουργήσει!
7 εργαζόμενοι δεν θα έχουν κανένα λόγο να πηγαίνουν στην δουλειά τους για 30 ολόκληρες ημέρες!
Κάνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε έχει την δύναμη να αναδημοσιευσει το παρόν κείμενο με οποιο μέσο διαθέτει!(Facebook, twitter, blogs, κτλ)
Σκόπος μας είναι φτάσει η φωνή μας επιτελους στα αυτιά κάποιου πραγματικά υπευθύνου στην απροσωπη εταιρεία HOL μήπως και καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην εργασία μας το συντομότερο δυνατό.
Επίσης να στειλουμε το μηνυμα οτι επιτέλους οι εταιρείες στην ελλάδα πρεπει να ανεβάσουν πραγματικά το επίπεδο και την ποιοτητα των υπηρεσιών τους και να προσφέρουν όλα αυτά για τα οποία ακριβοπληρωνται. Το Ίντερνετ μας δίνει την δύναμη να ακουστουμε.
Με αγανάκτηση

13 σχόλια

  1. ΣΙΝΗ ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ .

    ΣΙΝΗ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΗ.
    ΠΟΤΕ HOL ΠΟΤΕ FORTHNET ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.
    ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΑ BLOGS.
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΣΒΗΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν φιλοξενείτε servers και χρειάζεστε το Internet μόνο για την υπόλοιπη δουλειά σας και φυσικά αν βρίσκεστε εντός 3G κάλυψης, μια γρήγορη λύση είναι να βάλετε ένα router με mobile Internet (κινητής).

    Μια άλλη λύση είναι να αφήσετε τους υπαλήλους να δουλεύουν από τα στπίτια τους και να κάνετε ανακατεύθυνση των τηλεφώνων της εταιρίας σε κάποιο τηλέφωνο σπιτιού.

    Φυσικά τραβήξτε στους υπεύθυνους και μια μήνυση για διαφυγόντα κέρδη και δυσφήμιση επιχείρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι απατεωνες (ΓΟΝΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ) σε οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα θα ηταν φυλακη εμενα εκανε τα ιδια η fortnet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΘΡΩΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Η ΑΚΟΜΑ! ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΩΡΑ?

    ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,
    ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΤΛ?.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
    ΜΕΧΡΙ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΓΕΛΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ
    ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ?..
    ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ..
    ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ?

    ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ
    ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ
    ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη αλλά εμένα μου φαίνεται μαϊμού η επιστολή. Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για υπαρκτή επιχείρηση; Αν ναι, γιατί δεν αναφέρει την επωνυμία της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε τι λέει ο τύπος παραπάνω; Αναφέρει ο άνθρωπος το όνομα του και ότι έκαναν τρομερό λάθος οι ιδιωτικές εταιρίες, έχει το θάρρος να το πει και λιθοβολείς;Ρε ανώνυμε μήπως τελικά έχεις όνομα; ΕΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΑΜ ΑΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΧΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ??? ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ??? Η ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ...
    ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι εργαζόμενος στην επιχείρηση που αναφέρεται και σας διαβεβαιώ ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο απ'όσο φαίνεται. Στο γραφείο είναι οι υπολογιστές μας, μαζί με όλες μας τις δουλειές, αφού φτιάχνουμε web-sites. Άρα αποκλείουμε το ενδεχόμενο δουλειάς από το σπίτι. Οι συνδέσεις με στικάκια και 3G είναι πολύ αργές για διαμοιρασμό και για τις απαιτήσεις μας, ενώ προσπαθούμε να μεταφέρουμε κάποια sites πελατών μας σε άλλους servers μέχρι να φτιαχτεί η βλάβη. Το σημαντικότερο όλων είναι το γεγονός ότι δεν ζητήσαμε μεταφορά. Το έκανε η HOL αυτεπάγγελτα... Ο ιδιοκτήτης ζήτησε να αλλάξει πάροχο στο σπίτι του. Άλλος αριθμός, άλλος βρόγχος, άλλη διεύθυνση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ 10:51 δεν πρεπει να σαι καλα στο μυαλο. Ο ανθρωπος εχει μια επιχείρηση και οι αλλοι τον εχουνν κρεμάσει και εσυ φαντασιωνεσαι ιστοριες συνομωσιας.Βρε τρελλαθηκες.Το θεμα ειναι σοβαρο για να το ξεφτιλιζεις ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τραγική η έλλειψη σχεδιασμού της Εταιρείας σας.

    Απλά θα έπρεπε να έχετε και 2η γραμμή!

    Για 20 ευρώ το μήνα οικονομία????

    ΥΓ Πάρτε και κάνα backup και στείλτε το σε άλλο χώρο, ή σε σοβαρό data center, για να μη γκρινιάζετε σε περίπτωση φωτιάς ή κλοπής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριοι καλησπέρα

    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί μερικούς τους εκπλήσει το γεγονός ότι η Ηol έκανε αυτό το λάθος. Εγώ προσωπικά σε λίγο καιρό θα βρίσκομαι στα δικαστήρια με την εν λόγω εταιρεία καθώς επί 6 μήνες προσπαθούσα να διαχωρίσω το δικό μου λογαριασμό με αυτόν του γείτονά μου επειδή και οι δύο έρχονταν σε μένα!!! Είχαν γίνει 2 διαφορετικές αιτήσεις, για 2 διαφορετικά νούμερα, από 2 διαφορετικούς ανθρώπους και αυτοί έστελναν λογαρισμούς σε εμένα και για τους 2!!!Για να μην αναφέρω ότι εφόσον δεν πλήρωνα τους λογαριασμούς, αν δεν ξεκαθάριζαν την υπόθεση, μας έκοψαν τις γραμμές και στους 2 και συνέχιζαν να χρεώνουν πάγια επί μήνες!! Απίστευτο??? επικοινωνία στην επικοινωνία - τηλέφωνα,fax, e-mails επί μήνες- και ακόμα δεν έχουν λύσει το θέμα!!! Το λιγότερο που θα μπορούσα να χαρακτηρισω την HOL είναι Μ******Ο. Και αναφέρεσαι ρε μεγάλε για την οικονομία των 20 ευρώ? Μισό δεν θα έδινα σε τέτοιου τύπου εταιρείες. Αλλά βέβαια, κάτι τύπους σαν και εσένα βρίσκουν και τους τα παίρνουν με το ζόρι!! Ντροπή σου, έστω και αν έχεις συμφέρον από την Ηοl με οποιαδήποτε ιδιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα συμφωνήσω και εγώ, χειρότερη εταιρεία από την Ηellas On Line δεν υπάρχει, τουλάχιστον όσο αφορά την εξυπηρέτηση πελάτών ΚΑΙ τις χρεώσεις με το ζόρι. Είναι Κλέφτες οι άνθρωποι ρε παιδια, απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση