GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με…απλή αναλογική

Του Θανάση Νικολαΐδη (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) ΤΗΝ «κορυφή» την…εξαντλήσαμε. Καταγράψαμε κατορθώματα υπουργών μετά μ...

Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
ΤΗΝ «κορυφή» την…εξαντλήσαμε. Καταγράψαμε κατορθώματα υπουργών μετά μιζών, ασυλίας και παραγραφής των ανομημάτων τους, μουντζώσαμε το κοινοβούλιο, λοιδορήσαμε τους βουλευτές για τα προνόμιά τους, τσιρίξαμε που ΕΝΑΣ τους δεν βρίσκεται στη φυλακή. Καιρός για…παραπέρα. Στον «περίγυρο» με τους «εργαζόμενους» της βουλής που κανένας δεν σκέφτηκε να…πικράνει. Είναι, βλέπεις, «παιδιά» όλων των κομμάτων, κατά την «απλή αναλογική» που τόσο λάτρεψαν τα «αριστερά» κόμματα και ο διορισμός τους είναι καρπός σύμμειξης των «ιδεολογιών».
ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΣ τη ματιά, πάμε στους παρακάτω. Στους φοροφυγάδες της τεχνικής των «off schor», στους βαποράδες της «ξένης σημαίας» και στους...
 ωφελημένους των «διακανονισμών». Είναι οι ισχυροί-δεν είναι οι πολλοί. Κι αν θέλουν να μετακινηθούν, δεν παίρνουν το λεωφορείο. Αν χρειαστεί να ταξιδέψουν, δεν γουστάρουν το τραίνο.
ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ, φτάσαμε στον λαό, τον δυστυχή τον πένητα. Στον επαγγελματία που κλαψουρίζει κι ας το’ χε στη ζωή του βάλει σκοπό να κλέβει την εφορία. Δεν είναι ο ισχυρός-είναι οι πολλοί. Και δεν του καίγεται καρφί για την παιδεία και υγεία, ούτε για τη λακκούβα που σκοτώνει. Το’ χει στο αίμα του να δίνει «μάχες» και να αμύνεται. Με την Πολιτεία απέναντι να τον θέλει εκ προοιμίου κλέφτη και με την «ανταποδοτική» αυτή σχέση μακρινή όσο και η…τουρκοκρατία.
ΚΙ ύστερα, φτάσαμε στην…Πλατεία. Στο βαρύκεντρο της διαμαρτυρίας των ημερών μας. Είδαμε σαν σύνολο τους αγανακτισμένους και τους δικαιώσαμε προκαταβολικά. Αυτό πρέπει να κάνουν και το κάνουν σωστά. Κι έφτασε η «σιωπηρή» φωνή τους μακριά, συγκλόνισε, τους ταρακούνησε. Κι ύστερα τους «διασπάσαμε». Σκανάραμε τους συγκεντρωμένους νοερά, τους εντάξαμε σε σινάφια και επαγγέλματα και τους ρωτήσαμε πόσα δηλώνουν στην εφορία. Δεν μας απάντησαν και αναζητήσαμε τα στοιχεία από άλλη, έγκυρη πηγή, και μέσους όρους. Έχουμε, λοιπόν, λέμε και…κλαίμε. Υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι, «ζουν» με 5-6 χιλιάρικα το χρόνο-αυτά δηλώνουν-και η κλεψιά πάει σύννεφο. Των γιατρών το εισόδημα είναι κάτι παραπάνω και των δικηγόρων κάτι λιγότερο.
ΚΑΛΑ που δεν συναντήσαμε (στην Πλατεία) και τον κ. Βοσκόπουλο. Καλά που δεν «τρακάραμε» με την κα Βόζεμπεργκ και θα’ χε πλάκα. Λαός είναι και οι παραπάνω. Καλλιτέχνης απαλλαγμένος (μεγαλο)φοροφυγάς ο πρώτος, υπηρέτης του δικαίου η δεύτερη (12.000 ετήσιο εισόδημα) και περίμενε υγεία, παιδεία, δρόμους από εκείνα που…περίσσεψαν. «Όλοι μαζί τα κλέψαμε»; Και βέβαια. Με…απλή αναλογική.

6 σχόλια

  1. Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου .
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον μήνα , για τον κάθε έναν μετανάστη – λαθρομετανάστη
    Αναλυτικά : νοσοκομειακά έξοδα , παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή πλήρες διατροφής από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο. , επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ραγκούσης-Νταλάρας μας περνάει για ηλίθιους:
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ... Προτείνει έκτακτη και βαριά (sic),
    φορολόγηση σε όσους άσκησαν εξουσία από το 1974

    Τις προηγούμενες εβδομάδες που συζητιούνταν τα μέτρα που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ έκανε την πάπια και ήταν μουγγός...
    Τώρα που όλα έχουν τελειώσει και για άλλη μια φορά όπως γίνεται στο Σοσιαλισμό ® το λογαριασμό θα τον πληρώσουν οι ταλαίπωροι, εμφανίστηκε να λαϊκίσει και να κοροϊδέψει ,
    καναν ηλίθιο για να κερδίσει κανα σταυρό στις εκλογές που έρχονται...
    Έτσι μετά από τόσες εβδομάδες έκανε την καινοτόμα πρόταση να φορολογηθούν "βαριά",
    το "βαριά" για να τσιμπήσουν ακόμα περισσότερο οι ηλίθιοι,
    όσοι κυβέρνησαν πριν από τους άχρηστους που μας έστειλαν στο ΔΝΤ και υπογράφουν ότι τους δίνουν χωρίς καν να το διαβάσουν...

    Η πρόταση περιλαμβάνει άραγε και τους αμόρφωτους μουσάτους πρασινοφρουρούς της δεκαετίας του 80 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά “Φίλε Πλάτων, με τη φιλτέρα σου αλήθεια” της «off schor» των τσομπαναραίων μέχρι πότε θα τις εξαιρείς από την κατάχρηση της δημόσιας περιουσίας, και πότε θα προτρέψεις ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ...
    για στροφή στη ..
    ΓΝΩΣΗ που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ
    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    με την προτροπή ΣΟΥ ΤΟΤΕ για ένα ..
    ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

    Αφού σέβεσε και την προτροπή της Αθηνάς όταν λέει ότι θέλει αρετή και ίδρωτα για γνώση και αυτοπεπείθηση ο αγώνας στις πλατείες για φτάσει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ να ελέγχει τις αποφάσεις στις σκέψεις του κρανίο των δοσίλογων του ΔΝΤ και ΕΚΤ.

    Πέρα από τα άλλα τα θεματάκια του παιδαγωγηκού χαρακτήρα που θα πρέπει να γίνουν κτήμα γνώσης του κάθε ένα ...

    Το ΧΡΗΜΑ ως ΧΡΕΟΣ
    http://vimeo.com/5350419
    Οι ειδήμονες του χρήματος 1 μέρος
    http://video.google.com/videoplay?docid=439586221319126077#
    Οι ειδήμονες του χρήματος 2 μέρος
    http://video.google.com/videoplay?docid=1196961079151878998#
    Το ΔΟΓΜΑ του ΣΟΚ
    http://www.youtube.com/watch?v=bFx4gVul5WA

    Κάποτε Πλάτωνά μου είχες και γνώμη πέρα από τις κοντορομαχίες με τους ανεμόμυλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

    27 Ιουν 2011 10:03:00 μ.μ.

    Ο Έλληνας Kαραγκιόζης ο κουτοπόνηρος.
    Οι μετανάστες σε βάλανε στο μνημόνιο και σου τα φάγανε, σούργελο ε σούργελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Αθανασιάδη Ν. Κωνσταντίνε, είπα την αλήθεια μου-πείτε τη δικιά σας και τα λέτε καλά και επώνυμα.
    Νομίζω πως δεν εξήρεσα κανέναν και τίποτα (μέσα σε 30 αράδες...).
    Φιλικά
    Θανάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ώ ρε θράσος, να συνεχίζουν να μιλάνε οι δεξιοί νεκροθάφτες της χώρας, οι εγγονοί και γιοί των δοσίλογων, των ταγματα(σφα)λητών, των συνεργατών των ναζί, των Χουντικών Υπανθρώπων, των προδοτών του έθνους και του ελληνικού λαού ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ για την οικονομική πολιτική??

    Αυτά τα τρισκατάρατα δεξιά καθάρματα, που μέσα στα 5 χρόνια της καταστροφικής τους διακυβέρνησης, ανέβασαν το δημόσιο χρέος της χώρας από 180 δις (που ήταν το Μάρτιο του 2004- ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ!!!!) σε 300 δις ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009!!!

    120 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ, που μόλις έχασαν τον έλεγχο – ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ(!!!), ΕΛΛΕΙΜΜΑ 15,4% ΓΙΑ ΤΟ 2009 ?!?!?!?! (και μαζί τα αβγά και τα πασχάλια!!!), άρχισαν οι αχρείοι να λένε και ψέματα στην Ευρώπη, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΠΟ ΔΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ 20% ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ…
    ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση