GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κατά συνείδηση» ...ναι, θα ψηφίσει ο Σ. Βαλυράκης

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , Σήφης Βαλυράκης, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα Χανιά, ότι θα ψηφίσει κατά συνείδηση κατά τις...

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σήφης Βαλυράκης, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα Χανιά, ότι θα ψηφίσει κατά συνείδηση κατά τις ψηφοφορίες στη Βουλή για την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου. Ωστόσο, μίλησε για συμβιβασμό που πρέπει να γίνει.
"To μεσοπρόθεσμο, είναι ένας συμβιβασμός που πρέπει να γίνει. Εγώ δεν...
 έχω σοβαρές αντιρρήσεις σε τακτικούς συμβιβασμούς, αλλά δεν δέχομαι στρατηγικούς συμβιβασμούς και βεβαίως δεν θα σας κάνω δήλωση εγώ , τι ψηφίζω στη βουλή, ούτε και έχω κανενός είδους προκατάληψη. Είμαι από τους βουλευτές που ψηφίζω πάντα κατά συνείδηση. Δεν επηρεάζομαι ούτε από κομματικές γραμμές, ούτε από απειλές ούτε από φοβέρες. Θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω κατά συνείδηση", είπε.
Πηγή: http://www.enet.gr/

11 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ : Εξαιρούνται της ανωτέρω εισφοράς όσοι έχουν συνταξιοδοτηθεί λόγω αυτοδίκαιης λύσης της εργασιακής σχέσης ή αποστρατεύθηκαν με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΑΡΕΣ 2500 ως 4000 ευρω/μήνα ) κλπ κλπ Ν,1140/1981 (ΦΕΚ 68 Α΄), όπως ισχύει ή το επίδομα ανικανότητας του άρθρου 54 του π.δ.169/2007 (210 Α΄).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι Κρήτες πρέπει να σε χαίρονται παλιόπουστα βαλυράκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eχει κι αυτός την ίδια "συνείδηση" ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι εγινε ρε ?Αγορασε η Τροικα πινακες της γυναικα σου?Η σε πηρε τηλεφωνο ο Τρεπεκλης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γυναικουλες κρητικες,χαχαχα βγαλε τα παντελονια σου και αστα στο εδρανο ουστ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να ψηφίσεις κατά συνείδηση θα πρέπει πρώτα να έχεις.
    Και επειδή όποιος εισέρχεται στον μύλο που όλα τα αλέθει και που κατ' ευφημισμό ονομάζεται βουλή, αφού δεν εκπροσωπεί τον λαό γιατί εξαπατώντας τον εκλέχτηκε,το πρώτο πράγμα που θα πρέπει οριστικά να αφήσει πίσω του είναι η συνείδηση του,άρα η μετάφραση της ως άνω φράσεως είναι: θα μετρήσω το συμφέρον μου,θα το αντισταθμίσω με τα γιαούρτια που ενδεχομένως δεχτώ και μετά θα αποφασίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κι εμεις παιδια ... ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ...όπου τους πετυχαίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ¨ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ..ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ του νεο ναζι Pasok.

    "Κατά συνείδηση" [NAI], δήλωσε ότι θα ψηφίσει για το Μεσοπρόθεσμο ο Σήφης Βαλυράκης....

    "Κατά συνείδηση" [η οποία θα του επιβάλλει να ψηφίσει ΝΑΙ δαγκωτό]....

    θα ψηφίσει ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης κατά τις ψηφοφορίες στη Βουλή για την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου και του εφαρμοστικού νόμου, όπως δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Χανιά.

    Καθώς σκέφτηκε ότι δεν μπορούν να μονοπωλούν την επικαιρότητα τα νούμερα
    όπως ο Αθανασιάδης ο Ρομπόπουλος και ο Κουρουπλής, και να σιωπά αυτός,
    που είναι απ' τα παλιότερα νούμερα
    της Βουλής και έλυσε και το γρίφο της Siemens σαν Πρόεδρος της εξεταστικής..

    [αλήθεια τι έγινε μ΄αυτή την ιστορία;]....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. “Μου γράφεις να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Τι να κάνω εγώ σε μία χώρα που κατοικείται από οκτώ εκατομμύρια καγκουρώ;”
    Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
    (από επιστολή του στον κουμπάρο του Αδαμάντιο Πεπελάση το 1957)
    Με πόση ευκολία μπορείς να ασελγήσεις σε μία χώρα όταν απεχθάνεσαι τους κατοίκους της από κούνια;
    Πόσο “ιδιωτική” είναι η ιδιωτική ζωή των δημοσίων ανδρών; Σε ποιο βαθμό δικαιούται η κοινή γνώμη να πληροφορείται για την “κρυφή” ζωή εκείνων που διευθύνουν τις τύχες των λαών;
    Διαβάστε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Εύας Παπανδρέου, πρώην συζύγου του νυν πρωθυπουργού.
    Ο Γιώργος γνώρισε την Εύα στο Λονδίνο. Παντρεύτηκαν, αλλά κράτησε κρυφό το γάμο τους! Όχι μόνο από τον πατέρα του, αλλά και από τη μητέρα του. Δεν τόλμησε ούτε σ’ αυτήν να το πει.
    Ο Σήφης Βαλυράκης διόρισε τον θείο του Σταύρο (πρών μπακάλη) σύμβουλο στο υπουργείο Συγκοινωνιών! Δεν άφησε όμως απ’ έξω και τα αδέλφια του! Ο Γιάννης Βαλυράκης πήγε σε ανώτερη θέση τον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών και ο Ανδρέας Βαλυράκης διευθυντής σε ασφαλιστική Εταιρεία θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατά συνείδηση!
    Πέστο ντε!
    Γουστόζικος είσαι, αν και ολίγον σύχαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ώ ρε θράσος, να συνεχίζουν να μιλάνε οι δεξιοί νεκροθάφτες της χώρας, οι εγγονοί και γιοί των δοσίλογων, των ταγματα(σφα)λητών, των συνεργατών των ναζί, των Χουντικών Υπανθρώπων, των προδοτών του έθνους και του ελληνικού λαού ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ για την οικονομική πολιτική??
    Αυτά τα τρισκατάρατα δεξιά καθάρματα, που μέσα στα 5 χρόνια της καταστροφικής τους διακυβέρνησης, ανέβασαν το δημόσιο χρέος της χώρας από 180 δις (που ήταν το Μάρτιο του 2004- ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ!!!!) σε 300 δις ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009!!!
    120 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ, που μόλις έχασαν τον έλεγχο – ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ 54 ΔΙΣ(!!! ), ΕΛΛΕΙΜΜΑ 15,4% ΓΙΑ ΤΟ 2009 ?!?!?!?! (και μαζί τα αβγά και τα πασχάλια!!!), άρχισαν οι αχρείοι να λένε και ψέματα στην Ευρώπη, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΠΟ ΔΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ 20% ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ…
    ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση