GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφαγαν τα ψάρια απο την πιατέλα του Πάγκαλου επειδή ..."μαζί τα φάγανε"

Από το http://www.enimerwsi24.com/ Συνέβη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, όπου ο Πάγκαλος πήγε με παρέα φίλων. Ο ταβερνιάρης του έδωσε το...

Από το http://www.enimerwsi24.com/

Συνέβη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, όπου ο Πάγκαλος πήγε με παρέα φίλων. Ο ταβερνιάρης του έδωσε το... καλύτερο τραπέζι και η παρέα παρήγγειλε φρέσκα ψάρια. Μετά από μισή ώρα ο σερβιτόρος χαμογελαστός εναπόθεσε στο τραπέζι τη μεγάλη πιατέλα με τα ψάρια. Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόμων σηκώθηκε ένας, καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και...
 πήγε στο τραπέζι του Πάγκαλου. «Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;» Ο αντιπρόεδρος απάντησε ξερά "ναι".
«Κύριε Πάγκαλε να σας θυμίσω ότι είπατε ‘μαζί τα φάγαμε' συνέχισε ο καλοντυμένος κύριος και ο αντιπρόεδρος άρχισε να αισθάνεται κάπως άβολα. «Μην ξαναγυρνάμε στα ίδια» του είπε.
«Όχι κύριε Πάγκαλε, δίκιο έχετε, μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε! Μου επιτρέπετε σας παρακαλώ να πάρω την πιατέλα σας;», συνέχισε ο 35χρονος που χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το δίσκο με τα ψάρια και τον πήγε στην παρέα του για να τα φάνε.
Ακολούθως αναχώρησε και ο Πάγκαλος.

16 σχόλια

  1. Ωραίο το παραμύθι για να είναι αληθινό, πρώτον γιατί ο Πάγκαλος δεν κυκλοφορεί μόνος του σε ταβέρνες, δεύτερον διότι ο καλοντυμένος κύριος ήταν ο μπράβος του που έπρεπε να δοκιμάσει τα ψάρια μήπως τα είχε δηλητηριάσει η "κουζίνα".
    Όσο για το διάλογο είναι δημιούργημα της εταιρείας δημοσίων σχέσεων του αντιπροέδρου προκειμένου να δείξει ότι είναι ανθρώπινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ...
    ΕΙΠΑΜΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EPREPE TOU KALONTYMENOU KYRIOU NA TOU KOPANISI KAPOIOS THN PIATELA STO KEFALI KAI ENA PSARI STON KOLO. GIATI AN TOU UPOSXE8OUN MIA 8ESH STO DHMOSIO 8A TOUS XANAPSIFISI PALI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ...
    ΕΙΠΑΜΕ''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

    ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΦΑΙ
    ΠΑΓΚΩΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παράνομος ο διορισμός Πάγκαλου σαν Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης!!!

    Αντιγράφω από το ΦΕΚ (ΦΕΚ Α 214 / 07.10.2009) διορισμού του Πάγκαλου σαν Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης,το οποίο έχει και αναρτημένο στη σελίδα του:

    ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 187-Διορισμός Υπουργών και Υφυπουργών

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    Έχοντας υπόψη:

    1. Τις διατάξεις των άρθρων 37 παρ. 1 και 81 του Συντάγματος.

    2. Τις διατάξεις των άρθρων 39 και 47 του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα, που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του π.δ, 63/2005 «Κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά όργανα» (ΦΕΚ Α’ 98), με πρόταση του Πρωθυπουργού, αποφασίζουμε:

    Διορίζουμε τους:

    1. Θεόδωρο Πάγκαλο του Γεωργίου, στη θέση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης,

    Όπως βλέπουμε ο Πάγκαλος διορίστηκε Αντιπρόεδρος βάσει των άρθρων 37 και 81 του Συντάγματος. Το άρθρο 37 παρ. 1 είναι άσχετο και λέει μόνο ότι ο Πρόεδος της Δημοκρατίας διορίζει τον Πρωθυπουργό και με πρότασή του τα μέλη της Κυβέρνησης... ως εδώ όλα καλά... για να δούμε τώρα και τι λέει το Άρθρο 81 του Συντάγματος:

    Άρθρο 81

    1. Την Κυβέρνηση αποτελεί το Υπουργικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς. Νόμος ορίζει τα σχετικά με τη σύνθεση και τη λειτουργία του Υπουργικού Συμβουλίου. Με διάταγμα που προκαλεί ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης μπορεί να διοριστούν ένας ή περισσότεροι από τους Υπουργούς Αντιπρόεδροι του Υπουργικού Συμβουλίου. Νόμος ρυθμίζει τη θέση αναπληρωτών Υπουργών και των Υπουργών χωρίς χαρτοφυλάκιο, των Υφυπουργών, που μπορεί να αποτελούν μέλη της Κυβέρνησης, καθώς και των μονίμων υπηρεσιακών Υφυπουργών.
    ...
    5. Αν δεν υπάρχει Αντιπρόεδρος, ο Πρωθυπουργός ορίζει έναν από τους Υπουργούς προσωρινό αναπληρωτή του, όταν παρουσιάζεται ανάγκη.

    Το πιάσατε το πρόβλημα του παράνομου διορισμού του Πάγκαλου σαν Αντιπροέδρου;

    Το σύνταγμα λέει σε δύο σημεία ότι ο Αντιπρόεδρος πρέπει να είναι Υπουργός!!!

    Ας μας πούνε λοιπόν ποιανού υπουργείου υπουργός είναι ο Πάγκαλος!

    ΥΓ. Τόσοι Συνταγματολόγοι, τόσοι Βενιζέλοι και Λοβέρδοι και τους έστειλε ο Αναγνώστης μας που μας ενημέρωσε αδιάβαστους... και μας έστειλε και την εξής διευκρίνηση:

    Η μόνη περίπτωση που μπορεί να μην είναι Υπουργός ο Αντιπρόεδρος είναι η εξής βάσει του αρ 40 παρ. 4 Π.Δ 63/2005 :Ο υπουργός που διορίζεται ως αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης μπορεί με προεδρικό διάταγμα, ύστερα από πρόταση του Πρωθυπουργού, να απαλλαγεί των καθηκόντων του ως υπουργού. Αλλά και πάλι προϋποθέτει την προγενέστερη ιδιότητα του Υπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι εξυπνακισμοί δεν έχουν θέση στην πολιτική
    Μπράβο στον Πάγκαλο για τις ατάκες του
    Αλίμονο στους εξυπνάκηδες με τα στημένα 'χάπενιγκς' που τα θεωρούν 'ανατρεπτικό χιούμορ'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνεχίζεις να γράφεις τον ηλίθιο ηλήθιο, αυτό σημαίνει ότι είσαι και βλάξ καθώς και την δυστυχία δυστηχία.
    Δε σταματάς βρε αστοιχείωτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κοψτε την μαλακια

    και βαλτε δρ Κουτσουκο

    εχουμε ξενερωσει...

    4 Ιουλ 2011 8:24:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βαλτε δρ Κουτσουκο

    να γελασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΨΑΡΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kseroume mono na sxoliazoume...to hobby tou ellhnara..to koutsompolio kai h thewria..me ayta kai ayta..ta xeria mas afhsan thn ellada se ksena xeria..sxoliazoume poioi efagan kai ti efagan..h Ellada mas ksepoulithike ayto einai to apotelesma. Exoume mono to onoma twra..h xarh paei..Xwris kamia taytothta..tha sfiksoume ta matakia mas apo thn peina se ligo kairo..poly syntoma..sas thymizoun kati ta sfixta sxista matakia?..H anatolh ilthe kai sth dysh..Ayta einai..Oso gia ta psaria..oso gia ta lefta..oso gia thn Ellada..kapoios tha ta ekmetalleyotan..afou emeis eimaste anikanoi na ta exoume kai na ta xaroume..Filia!..apo edw kai epeita..tha milame English! dear!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση