GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για ποια ελληνική κοινωνία που κινδυνεύει να ακρωτηριασθεί ομιλεί ο Παναγιωτακόπουλος;...

Toυ Ανδρέα Ανδριανόπουλου Για ποιά ελληνική κοινωνία που κινδυνεύει να ακρωτηριασθεί ομιλει ο Παναγιωτακόπουλος του "βαθ...


Για ποιά ελληνική κοινωνία που κινδυνεύει να ακρωτηριασθεί ομιλει ο Παναγιωτακόπουλος του "βαθέως Πασόκ"; Προφανώς γι' αυτην των διορισμών στο δημόσιο, των συνταξεων -μαιμού, των εργατοπατέρων του δημόσιου τομέα, των κρατικών πανεπιστημίων με φοροφυγάδες πολλά μέλη του διδακτικού προσωπικού, με τους εθνικούς εργολάβους και προμηθευτες, για χάριν των οποίων κάθε ιδιωτικοποίηση ονομαζόταν...
 ξεπούλημα, και τόσα άλλα... Αγώνες λοιπόν για να μην χαθούν τα με κομματική εύνοια κατακτημένα δικαιώματα.

22 σχόλια

  1. Ντρεπομαι που ημουν καποτε συνδικαλιστης και βοηθησα και γω να γινει αυτο το εκτρωμα της νεωτερας Ελλαδας.Εγω ημουν της βαθεως αριστερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...της βαθείας αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ 4,34 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΣ ΒΑΘΕΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ?ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΙΟΥΜΟΡ,ΜΗ ΜΕΝΕΤΕ ΤΑΓΑΡΑΔΕΣ,ΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΧΩΡΕΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσένα σε πήρε τηλέφωνο και σου είπε ότι κάνει πλάκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ 4.48 ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βαθύ ΠΑΣΟΚ ζεί και βασιλεύει και τώρα με το καθυστερημένο, μήν τον βλέπετε που το παίζει χαζούλης δέν τον σηκώνει με την πολιτική που κάνει να επαναλαμβάνει τις αηδίες του πατέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ητε της βαθεως ητε της βαθειας μια ειναι η ουσια δεν υπαρχει αθανασια (Μ.Ρασουλης)Τσιπρα θεε παρε τη ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τετοιο καθυστεριμενο να βαλεις στο σπιτι σου να αγιαση ο κωλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΣ
    ΒΑΘΥ ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΣΥ,
    ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΝΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Aνδρέας είναι ο γνήσιος Νεοδημοκράτης.
    Μπράβο Ανδρέα πέστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΙΠΟΤΑ Κ. ΑΝΔΡΕΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αξιότιμε κύριε Ανδριανόπουλε,
    εκτός των προαναφερθέντων κατηγοριών, καιρός είναι,νομίζω,
    να μας μιλήσετε και για τους "τριψήφιους" μισθοσυντήρητους και συνταξιούχους και για τους χιλιάδες φτωχούς των πόλεων.
    Εσείς,βέβαια, δεν ανήκετε στους τριψήφιους (001-999 ευρώ) μηνιάτικο-σύνταξη. Ανήκετε στους "τετραψήφιους" (1000-9999 ευρώ), ίσως και στους "πενταψήφιους" (10000- συμπληρώστε εσείς τα επόμενα ψηφία)- με αφήνει παγερά αδιάφορο. Σας πληροφορώ, ωστόσο, πως αυτή η μεγάλη κατηγορία της ελληνικής κοινωνίας είναι ήδη πολλαπλά ακρωτηριασμένη και θα αυξάνεται ραγδαία αυτό το τμήμα του ελληνικού πληθυσμού, όσο εσείς και όποιοι άλλοι, δήθεν ασχολείσθε με όσα περιγράφετε στην ανάρτησή σας, όταν την ίδια στιγμή η συνολική διαχρονικά κρατική αναλγησία αφήνει όλο αυτόν τον κόσμο να αυτοσχεδιάζει για την κάθε μέρα της ζωής του και να προσπαθεί να αναπτύξει τεχνογνωσία της επιβίωσης.
    Και όπως ... αλήθεια έµαθε πρόσφατα η δηµοσιογράφος Φράνσις Μουρ Λαπέ σε ένα ταξίδι της στη Βραζιλία: πως η πείνα δεν προκαλείται από την έλλειψη τροφίµων, αλλά από την έλλειψη δηµοκρατίας. Χαίρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο στον 7.38

    Ετσι ακριβώς είναι.

    ο κ. Ανδριανόπουλος δεν ξέρει τίποτα για το φόνο !!!!!!

    Λες και δεν ήταν ποτέ το " γρανάζι " του ίδιου αποτυχημένου πολιτικού συστήματος.

    Δεν ήταν αυτός που σαν υπουργός επι κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν ανέβασε τη τιμή της βενζίνης μεσα σε μία νύχτα απο τις 50 δραχμές στις 150 !!!!!

    τουλάχιστον το Παναγιωτακόπουλο τον ξέρουμε.
    Λαμόγιο δεν ειναι.

    Τα λαμόγια του βαθέος καπιταλισμού ...............ειναι πολυ πιο επικίνδυνα απο τις ρομαντικές αντιλήψεις του " κρατισμού " του Παναγιωτακοπούλου.

    Το ζήτημα αγαπητέ Ανδριανόπουλε ειναι ποιός πληρώνει σήμερα τη κρίση του καπιταλισμού.

    Για τη ταμπακιέρα μίλα.......

    Εκεί ειναι το θέμα και οχι στις ιδεοληψίες του κάθε Παναγιωτακόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε, όχι και "των προαναφερθέντων κατηγοριών"φίλε 16 Αυγ 2011 7:38:00 μ.μ.!
    Προαναφερθεισών είναι το σωστό.
    Σε λίγο, έτσι όπως πάμε, θα ξεχάσουμε τα σωστά ελληνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχεις δίκιο 10:02. Ευχαριστώ για την επισήμανση. Για την ανάρτηση του κ.Ανδριανόπουλου δεν έγραψες κάτι! Συμφωνείς ή διαφωνείς;; Ή,μόνο,φιλτράρεις προσεχτικά τις αναρτήσεις για τα τυχόν ορθογραφικά,συντακτικά,υφολογικά λάθη τους - εξαιρετικά σύνθετη και ωφέλιμη εργασία, δε λέω - τις τυχόν απροσεξίες, λόγω της ζωντανής και άμεσης επικοινωνίας που παρέχει η διαδικτυακή επικοινωνία, ή έτσι απλά ... ντόρος να γίνεται;;
    Και κάτι ...δώρο για σένα:
    "Θυμήσου το πρόσωπο του πιο φτωχού και αδύναμου ανθρώπου που είδες ποτέ και ρώτησε τον εαυτό σου αν η πράξη που σκέφτεσαι να κάνεις πρόκειται να έχει κάποια αξία γι' αυτόν. Θα τον ωφελήσει άραγε σε κάτι; Θα του δώσει κάποιον έλεγχο πάνω στη ζωή του και στο πεπρωμένο του; Μ' άλλα λόγια, θα οδηγήσει στην αυτοδυναμία των εκατομμυρίων που πεινούν και λιμοκτονούν; Θα δεις τότε τις αμφιβολίες σου και το εγώ σου να διαλύονται".
    – Μαχάτμα Γκάντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Tην κοινωνια που δεν γνωριζετε ουτε γνωρισατε ποτε κυριε,αυτους που ξερετε τους χρημτοδοτει το προδοτικο πασοκ,τον λαο εχει φερει στα ακρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι "βαθέως Πασόκ" καθώς και οι οπαδοί του ΚΚΕ-Σύριζα πιστεύουν ότι τα 100 δίς δαπάνες (με 50 δις έσοδα) που είχε το Ελληνικό κράτος το 2009 ήταν κεκτημένο δικαίωμα που όφειλαν να το καλύψουν οι Ευρωπαίοι.

    Αν οι Γερμανοί είχαν αντιρήσεις για τις σπατάλες του Ελληνικού δημόσιου τομέα και τον ασύστολο δανεισμό, τότε οι παραπάνω γραφικοί ιθαγενείς δεν δίσταζαν να παρομοιάζουν τη Μέρκελ με το Χίτλερ και να μιλούν για την πρόθεση της Γερμανίας να κατακτήσει την Ευρώπη.

    Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα και για αυτό το λόγο το α' εξάμηνο του 2011 έκλεισε με αστοχίες στο περιορισμό του ελλείματος.

    Αυτή η χώρα με αυτούς τους ιθαγενείς δεν σώζεται με τίποτα.

    Καλύτερα λοιπόν να φύγουμε από την Ευρωζώνη και να γυρίσουμε στη λίθινη εποχή με πέτρινες δραχμές.
    Να ασχοληθούμε με τη γεωργία όπως λέει η Παπαρήγα - ξυπόλητοι βέβαια να βόσκουμε τα βόδια φορώντας προβιά, γιατί δεν θα μπορούμε να εισάγουμε ούτε ασπιρίνη μετά την παύση πληρωμών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γιωργος καρικας16 Αυγ 2011, 11:22:00 μ.μ.

    ...................

    βαθυ πασοκ

    βαθυ γαλαζιο

    .............

    βαθεια μεσανυχτα
    βαθεια μαλακια

    .................

    αβαθης μνημη

    αβαθης αγνοια

    ................

    (αλοιμονο στη κοινωνια που στηριζει ενα σαπιο και διατρυτο πολιτικο συστημα )

    αλλα καλα να παθει !!!!!!

    ( μετα εχει αδικο ο Παγκαλος )

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ....." ΑΠΑΧΗΔΕΣ" ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γιωργος καρικας16 Αυγ 2011, 11:28:00 μ.μ.

    ......
    διατρητο....

    συγνωμη ...πριν με προλαβει ο ορθογραφος της αναρτησης και μου τα ριξει για το λαθος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καρικα εχω δει μαλακες και μαλακες αλλα εσυ σπας καρυδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να και οι "αγορές"!!! το κανίς των τοκογλυφομασονοκοπρόσκυλων εθεάθη πάλι και αρχισε να γαυγίζει.
    Ο Ραν ταν πλαν της wall street και των hedge funds. Ηρέμησε βγαίνει ο μήνας θα σου στείλουν το κοκκαλάκι σου.
    Ο ξεπουλών τοις μετρητοίς ο μάγος του ανταγωνισμού που απο τότε που ήταν υπουργός και διπλασίασε τα καύσιμα αλλα....θα έπεφταν οι τιμές λόγω ανταγωνισμού αυτές δεν ξεκόλλησαν από εκεί και οι επόμενοι βρήκαν πρόσφορο έδαφος και βάζανε και αυτοί από πάνω. Που θα πάει δεν θα λειτουργήσει ο ανταγωνισμός; ποιος ανταγωνισμός ρε; που το κράτος εισπράττει το 80%και πλέον της αξίας του λίτρου; ανεβάζοντας καθετα το λειτουργικό ανελλαστικό κόστος στις επιχειρήσεις και κατ' επέκταση την αύξηση των τιμών των προιόντων με συνέπεια τις πληθωριστικές τάσεις στην οικονομία; μας πρήξατε με τον φιλελευθερισμό και την ελεύθερη αγορά σας μέχρι που καταντησατε την Ελλάδα σκουπίδι βλαμμένοι.
    Σε αυτό το σάπιο σύστημα έβαλες και εσύ το χεράκι σου με την συμμετοχή σου και τον ενεργό σου ρόλο.
    Και τι έκανες εσύ με τους μεγαλοεργολάβους του εργατοπατέρες τους νταβατζήδες; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ γιατί απλά ήσουν και εσύ ένας από αυτούς τους κρατικοδίαιτους γύπες που σήμερα αποδοκιμάζεις.
    Δεν προήλθες από παρθενογέννεση έχεις παρελθόν και μάλιστα μαύρο πίσσα.
    Περίμενε δεν τελείωσε το έργο του παγκόσμιου στοχαστή σε λίγο θα πανηγυρίζεις περισσότερο όταν θα πεταχθούν καμμιά διακοσαριά χιλιάδες ακόμη άνεργοι ώς το τέλος του χρόνου και τότε θα λειτουργήσει η αγορά των λουκέτων και της ανυπαρξίας...Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!! Άρε σανίδα βρεγμένη που θέλετε που αντί να έχετε λουφάξει στο καβούκι σας αμολάτε την μπουρδολογια σας λες και ειμαστε μαθητευόμενες μαιμούδες να φάμε την μπανανόφλουδα γιατί την μπανανα την τρώγατε πάντα εσείς.
    Να τα πουλήσουμε όλα να απολύσουμε όλο τον κόσμο να γίνει η αγορά μπάτε σκυλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε. Να γεμίσουμε από carefour lidl makro praktiker ξένες κατασκευαστικές εταιρείες ξένες,ξένες τράπεζες, εισαγωγής μεταλλαγμένα αγροτικά πρόιοντα, να πωλουν τοις μετρητοίς και να πληρώνουν με πίστωση 4-6 μηνες τους προμηθευτες να μην κάνουν καμμία επένδυση ακόμα και οι επιχειρήσεις τους σε προκατ κατασκεύες είναι έτσι ώστε όταν δοθεί το σήμα να την κοπανήσουν να μην αφήσουν πίσω τους αξιόλογα περιουσιακά στοιχεία αλλα έρείπια (βλέπε ALDI)να βγάζουν όλο το χρήμα έξω να εφαρμόζουν εργασιακές σχέσεις μεσαίωνα τρομοκρατίας και ανασφάλειας για να λειτουργήσει η αγορά ανταγωνισμού κατα το κλούβιο μυαλό σου. Και οι ΈΛΛΗΝΕΣ; μετανάστες,ντελιβεραδες,σερβιτοροι,αχθοφόροι. Τι ωραία πολιτική σκέψη έχεις ρε παιδί μου για τον τόπο!!!!μας έχεις ενθουσιάσει τι αστέρι έχασε ο ΓΑΠ έσενα έπρεπε να βάλει να μας στείλεις στο διάολο μια ώρα αρχύτερα.
    Όλα αυτά τα ωραία πράγματα σας μαθαίνανε στα πανεπιστημια της Αμερικής και της Αγγλίας; προχωρημένα πράγματα...υπέροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. της IJP, του Αντρίκου, του Μάνου, της Ξαφά και της μάνας σου!

    Μιλάμε για ισόβια δικέ μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση