GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι φόροι καταστρέφουν τον ιδιωτικό τομέα...

Από το dimsim.gr Από τα στοιχεία του οκταμήνου , προκύπτει ότι οι πρωτογενείς δαπάνες του κράτους και τον Αύγουστο συνέχισαν να αυξάνονται...

Από το dimsim.gr

Από τα στοιχεία του οκταμήνου, προκύπτει ότι οι πρωτογενείς δαπάνες του κράτους και τον Αύγουστο συνέχισαν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδα, αν και ελαφρά βελτιωμένα, παραμένουν μειωμένα στο σύνολο του οκταμήνου κατά 5%.
Με τα δεδομένα αυτά, για να επιτύχει η κυβέρνηση τους στόχους εσόδων του μεσοπρόθεσμου, θα πρέπει τους τελευταίους τέσσερεις μήνες του χρόνου τα έσοδα να...
αυξάνονται κατά 24% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2010.
Είναι προφανές ότι ο στόχος αυτός δεν θα επιτευχθεί και μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι καταστροφικές επιπτώσεις θα έχει στον ιδιωτικό τομέα, η απίστευτη αυτή αύξηση της φορολογικής πίεσης. Και όλα αυτά, για να συνεχίσει να αυξάνει το κράτος των 100 δισεκατομμυρίων τις δικές του δαπάνες.

13 σχόλια

  1. Ρε αλήτες ΠΑΣΟΚοι,
    γι αυτό μπορεί.....
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ..ΖΩΑΑΑΑΑΑ
    να φταίει ο Καραμανλής ;

    Μέσο spread αριστερά και πιθανότητα χρεοκοπίας δεξιά:
    για τη σύγκριση τον Ιούνιο του 2010 είχαμε:

    6/16/2010
    Entity Name Mid Spread CPD (%)
    ------------------------------------
    Venezuela 1359.27 58.41
    Argentina 1065.47 49.74
    __________________________________
    Greece 833.20 49.63 ***
    -----------------------------------
    Pakistan 769.20 39.70
    Ukraine 613.77 34.01
    Dubai/Emirate 469.87 27.24
    Iraq 03.10 24.26
    Portugal 313.48 22.99
    California 298.71 22.78
    Illinois/S 302.24 22.67

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΟΤΑΝ Η ΟΚΑ ΕΓΙΝΕ ΚΙΛΟ.ΠΟΙΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ,ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΟΙΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΗΓΕ ,ΠΟΙΟΙ ΨΟΦΙΟΙ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ ΕΡΩΤΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ 2,3,ΑΔΕΙΕΣ .ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΡΩΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο θίασος του Γιώργου θα καταφέρει τελικά να μας βγάλει από το ευρώ..

    Η συντεχνία των ανίκανων μας παίρνει στο λαιμό της. Ο θίασος της πτώχευσης παίζει τις τελευταίες πράξεις του έργου. Οι θεατές απαιτούν να κατέβει άμεσα το κακόγουστο θέαμα που παρακολουθούν και να πάρουν πίσω τα λεφτά τους.

    Ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του θα περάσουν στην Ιστορία ως ένα από τα πλέον ανίκανα κυβερνητικά σχήματα που ανέλαβαν τις τύχες του τόπου...

    Μέχρι χτες οι Ευρωπαίοι το ψιθύριζαν στα αυτιά μας υπό την μορφή απειλής: «Αν δεν κάνετε τα δέοντα θα βγείτε από την Ευρώπη».
    Σήμερα το λένε ανοικτά και προετοιμάζονται για μία Ευρώπη δίχως τους Έλληνες.

    Ο κυβερνητικός θίασος του κ. Παπανδρέου μας σπρώχνει ολοταχώς έξω από την ζώνη του ευρώ.

    Ένας θίασος ανίκανων και αναποτελεσματικών ανθρώπων, ανεπάγγελτων στην πλειοψηφία τους, οδηγεί την χώρα στην καταστροφή.

    Εδώ και δύο χρόνια όλοι τους λένε ότι το βασικό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι τα έξοδα του δημόσιου τομέα και η φοροδιαφυγή. Δεν έχουν κάνει το παραμικρό, ούτε για το ένα ούτε για το άλλο.
    Δεν θέλουν να κάνουν κάτι για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Δεν προσπάθησαν καν να σώσουν την χώρα από το «ατύχημα».

    Συμπεριφέρονται λες και το επιδιώκουν...

    Δεν πιστεύουμε πλέον ότι ο κ. Παπανδρέου και οι συνεργάτες του έχουν να προσφέρουν κάτι. Δεν τους εμπιστευόμαστε, όπως δεν τους εμπιστεύεται κάποιος αυτή την στιγμή σε ολόκληρη της Ευρώπη.

    Το κλίμα που επικρατεί στο εξωτερικό για την Ελλάδα είναι κακό. Μιλάνε ανοικτά για την χρεοκοπία. Πιο καθαρά δεν θα μπορούσαν να το πουν. Είναι σαφές ότι μόνο με ένα θαύμα θα μπορούσαμε να σωθούμε και δεν πιστεύουμε στα θαύματα. Ούτε και στα ατυχήματα.

    Κύριε Παπανδρέου η χρεοκοπία μιας χώρας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ατύχημα και δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη... + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ-ΔΡΑΧΜΗ-ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλώσεις Πρωθυπουργού
    Χ. Ράιχενμπαχ: «Είμαι εδώ για να υλοποιήσω το σχέδιο Α»
    __________________________________
    «Η ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή που θέτει τις προτεραιότητες και ορίζει τις ανάγκες και εμείς θα της προσφέρουμε την τεχνική μας υποστήριξη», είπε, μεταξύ άλλων,
    ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης«Τέλη Οκτωβρίου θα παρουσιάσει η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα την πρώτη έκθεσή της για τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί για την έξοδο από την ύφεση, παράλληλα με όσα ήδη έχουν γίνει από την ελληνική κυβέρνηση, τα οποία όμως δεν έχουν αναγνωριστεί όσο πρέπει από την Ευρώπη», τόνισε την Τετάρτη ο o ουσιαστικός Πρωθυπουργός της Ελλάδας και επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα για την Ανάπτυξη Χορστ Ράιχενμπαχ.

    Ο κ. Ράιχενμπαχ μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν τα Ελληνογαλλικό, το Ελληνογερμανικό και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο, με θέμα «Aνάκαμψη τώρα - ένας Ηράκλειος άθλος για την Ελλάδα».

    Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τα σενάρια για τη χρεοκοπία της χώρας μας, ανέφερε ότι «εγώ δεν μπορώ να κάνω εκτιμήσεις για το αν υπάρχει σχέδιο Β, είμαι εδώ για να υλοποιήσω το σχέδιο Α»............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ντορα παρε θεση για τους ταξιτζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να πληρώσουν αυτά που χρωστάει το δημόσιο γενικά (υπουργεία δήμοι κλπ) στα μαγαζιά για θα τους πάρει ο διάολος τον πατέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ?

    ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ??


    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΚΑΛΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1,5 εκατ. ευρώ!! στοίχισε η αστυνομική επιχείρηση στη ΔΕΘ

    ΤΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ,
    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΕΤΡΑ?

    ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΛΛΩΣΤΕ? ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ? ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝ
    ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ!! ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΘΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ?
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ?

    Αυξήθηκε τουλάχιστον κατά 800.000 ευρώ σε σχέση με πέρυσι!


    •"Λεφτά υπάρχουν.."
    Στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ αναμένεται να φτάσει το κόστος της πρωτοφανούς σε μέγεθος αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε για την... ασφαλή παρουσία του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη. Ο φετινός προϋπολογισμός των αστυνομικών μέτρων αυξήθηκε τουλάχιστον κατά 800.000 ευρώ σε σχέση με πέρυσι, λόγω του μεγάλου αριθμού των ανδρών που μετακινήθηκαν στην Θεσσαλονίκη αλλά και του αυξημένου χρόνου παραμονής τους εκεί.

    Σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ο μέσος όρος παραμονής των αστυνομικών που επιστρατεύτηκαν για την περιφρούρηση της ΔΕΘ στην ήταν επτά ημέρες γεγονός που «φούσκωσε» ακόμη περισσότερο τον λογαριασμό των δρακόντων μέτρων.

    Στον φετινό «προϋπολογισμό» ήρθαν να προστεθούν τα έξοδα σε καύσιμα των λεωφορείων που μετακινήθηκαν απ' όλη
    την Ελλάδα, ειδικά από την Αθήνα, για να μεταφέρουν τις διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ παράλληλα αυξημένο ήταν το κόστος της μεταφοράς των δεκάδων δικύκλων των ομάδων ΔΙΑΣ και Δέλτα από την πρωτεύουσα με μεταφορική. Στα ποσά αυτά προστίθενται και τα καύσιμα για τη διαρκή κίνηση των δικύκλων επί σχεδόν δέκα ημέρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

    Στη φετινή επιχείρηση της αστυνομίας δαπανήθηκαν χρήματα για τη μεταφορά του ειδικού οχήματος εκτόξευσης νερού, όπως επίσης επιπλέον δαπάνες έγιναν για τη μεταφορά του κινητού φράχτη που τοποθετήθηκε κάθετα στις οδούς Μανόλη Ανδρόνικου και Γ' Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, πληρώθηκαν για τρεις ημέρες στη Θεσσαλονίκη δέκα εργάτες, οι οποίοι ανέλαβαν να στήσουν τα οδοφράγματα μπροστά από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο. Είναι ενδεικτικό πως μόνο το συρματόσχοινο για το δέσιμο των κιγκλιδωμάτων κόστισε 1.800 ευρώ! Εργάτες πληρώθηκαν και για τη φόρτωση των δικύκλων στην Αθήνα.

    Και σε όλα αυτά δεν υπολογίζεται η ΤΕΡΑΣΤΙΑ οικονομική ζημία που προκλήθηκε στους καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης, καθώς λόγω των μέτρων θύμιζε τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή "πόλη - φάντασμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1,5% ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ;

    ΔΗΣΥ,

    ΕΧΕΤΕ ΔΥΣΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το νέο μέτρο συνιστά κοινωνικό εκβιασμό υπό την απειλή διακοπή ρεύματος, η οποία είναι αντισυνταγματική.

    Ρε εσκιτζήδες, ρε αλήτες, τί σχέση έχει η ΔΕΗ με τα χαράτσια σας;

    Γιατί δεν στέλνετε το νέο χαράτσι με κάποιο εκκαθαριστικό, για να πληρώσουν τα υποζύγια στο Δημόσιο Ταμείο της πόλης τους?

    Αν δηλ. κάποιος που έχει άρρωστο παιδί στο σπίτι και ζει το δικό του δράμα και δεν έχει να πληρώσει το νέο χαράτσι, που η ανεπάρκειά σας το επέβαλε όπως το προηγούμενο και τόσα άλλα που θα ακολουθήσουν, θα του κόψετε το ρεύμα ρε κοπρόσκυλα του κερατά?

    Τί είστε ρε αλητάμπουρες? ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ή εισπρακτικός μηχανισμός του ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS NTORA SIEMENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση