GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ζητούν άλλοι 28 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ...

Την επίτευξη μιας «μια εθνικής συμφωνίας στη βάση ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση», η οποία, όπως επισημαίνουν «στη μεταμνημονιακή εποχή ε...

Την επίτευξη μιας «μια εθνικής συμφωνίας στη βάση ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση», η οποία, όπως επισημαίνουν «στη μεταμνημονιακή εποχή είναι όρος επιβίωσης της χώρας», ζητούν με παρέμβασή τους 28 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Με κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος υποστηρίζουν ότι στόχος τους είναι να...
 ανοίξει ένας κύκλος διαλόγου «αυτογνωσίας και αυτοπροσδιορισμού για τη χώρα και το λαό μας».
Υπό την προϋπόθεση ότι η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής θα έχει θετική έκβαση, οι βουλευτές εκτιμούν ότι ο χρόνος είναι κατάλληλος για έναν τέτοιο διάλογο, καθώς, με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, συμπληρώνεται «μια δίχρονη περίοδος προσπαθειών για την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού σχεδίου ρύθμισης των δανειακών αναγκών και του χρέους της χώρας».
Αναλυτικότερα, προτείνουν ως κύριους άξονες του διαλόγου αυτού τα εξής:
-Την άμεση αποφασιστική ανακατανομή των βαρών της κρίσης μέσα από τον αναδρομικό έλεγχο και τη σύλληψη του πλούτου που αποκτήθηκε σε όλους τους τομείς της παραοικονομίας, που δρα για δεκαετίες στη χώρα. Στο επερχόμενο φορολογικό νομοσχέδιο πρέπει να υπάρξουν ουσιαστικά δείγματα γραφής, μιας αλλαγής πορείας.
-Την αντιμετώπιση της κρίσης του εθνικού μοντέλου συσσώρευσης μιας κρατικής οικονομίας διανομής με στόχο την εξειδίκευση ενός παραγωγικού αναπροσανατολισμού της οικονομίας και της κοινωνίας.
-Την ανασύνθεση του πολιτικού συστήματος της χώρας, του νέου μοντέλου οργάνωσης της δημοκρατίας, του κράτους και των κοινωνικών θεσμών από την αναθεώρηση του συντάγματος έως τις μορφές λειτουργίας μιας άμεσης συμμετοχικής δημοκρατίας .
-Την αντιμετώπιση της διεθνούς συστημικής κρίσης, της κρίσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενός ανεξέλεγκτου διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος με την οικοδόμηση διεθνών εναλλακτικών συμμαχιών της χώρας.
Οι βουλευτές που υπογράφουν το κείμενο είναι οι: Ηλίας Θεοδωρίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Λάμπρος Μίχος, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Όλγα Ρενταρή, Σάββας Εμινίδης, Στάθης Κουτμερίδης, Παύλος Στασινός, Νίκος Τσώνης, ʼγγελος Μανωλάκης, Γιώργος Κασσάρας, Φραγκίσκος Παρασύρης, Θόδωρος Παραστατίδης, Βασιλική Τσόνογλου, Δημήτρης Παπουτσής, Θανάσης Παπαδόπουλος, Μαρία Θεοχάρη, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Αμοιρίδης Αργύρης Λαφαζάνης, Ελένη Τσαούση, Χρήστος Μαγκούφης, Χρήστος Χάϊδος, Μιχάλης Παντούλας, Γιώργος Φραγγίδης και Αναστάσιος Σιδηρόπουλος.

10 σχόλια

  1. με παρέμβασή τους 28 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
    ==
    Λοιπον τα γαμας η οχι επιτελους αυτα τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ σκυλια??

    Ρε λεχριτες χτες ψηφισατε σαν προβατα ΤΩΡΑ τι θελετε και μας ζαλιζετε ταρχιδια κωλοπαιδια??

    Θανατος στην αλητοσυμμορια πασοκ σκυλια..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η Kourdistiri είπε...

    Πασόκοι

    χασίσι - GΑ ΜΗ ΣΙ
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ....χώμα +
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΕΙΝΑΙ και ε μ έ να ΤΗ...μαϊμου ΠΑΣΟΚ.



    Η καλύτερη Τ Ε Λ Ι Κ Η καντάφια λυντσαρισμένη
    ΛΥΣΗ _________________ σερνάμενη και δεμένη σε καρότσα
    datsun πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ayksisi toy mis8oy zhtane oi tempeloxanades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. exei kollisei to kolantero moy gamw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΙΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    Το μεγάλο πλιάτσικο των Γερμανών κατακτητών.
    _____________________________________
    Οι ομοιότητες με την σημερινή κατοχή
    από τους ομοϊδεάτες Νεοταξίτες του ΠΑssΟΚ-
    Δ.Ν.Τ είναι συγκλονιστικές!
    __________________________________


    Το Ράιχ είχε πάρει τη μερίδα του λέοντος από τη λεία κι έδινε πίσω λιγότερα από τους Ιταλούς.

    Αυτή ήταν η λογική συνέπεια της πολιτικής που στόχευε στο να χρησιμοποιηθούν οι πόροι της κατεχόμενης Ευρώπης για να προφυλαχθεί η Κυρίαρχη Φυλή από τις στερήσεις του πολέμου.

    Το χειμώνα του 1941-42, ενώ στην Ελλάδα χιλιάδες άνθρωποι πέθαιναν από την πείνα, το επίπεδο της κατανάλωσης τροφίμων στο Ράιχ παρέμεινε ουσιαστικά το ίδιο όπως ήταν και πριν από τον πόλεμο.



    ΒΟΟΕΙΔΕΣ...πασοκ


    ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ

    ΚΟΜΜΕΝΟ ΦΕΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟ..ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.


    Ο//ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ σύντροφος ...
    Ο ΚΑΝΤΑΪΦΙ
    ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ...ζώαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασόκοι

    χασίσι - GΑ ΜΗ ΣΙ
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ....χώμα +
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΕΙΝΑΙ για ΚΑΘΕ...μαϊμου ΠΑΣΟΚ.
    και τον ηλίθιο κρετίνο.............του μπλοκ



    Η καλύτερη Τ Ε Λ Ι Κ Η καντάφια λυντσαρισμένη
    ΛΥΣΗ _________________ σερνάμενη και δεμένη σε καρότσα
    datsun πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ομάδα Δράση 17 Νοέμβρη η παρακρατική εγκληματική συμμορία επιτέλους αποκαλύφτηκε !!!! στον ΛΑΟ ήλθε μέσον τον προσφάτων γεγονότων το παρακράτος είναι SSΠασοκ Παπ-τσηςς Χρυσο-δεις Παν-καλος Κακλα-μανης και αλλοι!!! τους χρησιμοποιούν ανάλογα όπως και η Αστυνομία. ΗΠΑ τους έχει Κατηγορήσει Δημοσίως αλλά ο κομματικός φανατισμός τους έχει Όλους Τυφλωμένους Γνωρίζουν αρκετοί και κάνουν μούγκα.
    Εχουν Ξεφτιληση την Χωρα και τον Λαο ειναι Χειροτερη και απο την ΚΟΣΑ ΝΟΣΤΡΑ!!!!!!
    Μοντρεαλ ΚΑΝΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. _____________________________
    παγωμενο... το μελλον σας ΠΑΣΟΚΙΑ +

    Λιβύη: Επιδεικνύουν σε κρεοπωλείο τη σορό του Καντάφι!
    ΤΟΥ ΣΎΝΤΡΟΦΟΥ ..αδελφού ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ διεθνους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ...ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ.

    Σε μακάβριο «τρόπαιο» έχει μεταβληθεί η σορός του πρώην «ισχυρού άνδρα» της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ...

    Oι άνδρες του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου επιδεικνύουν τη σορό του δικτάτορα σε ένα καταψύκτη κρεοπωλείου στην πόλη Μισράτα, ενώ από τις πληγές του καταδεικνύεται ότι δολοφονήθηκε εν ψυχρώ.

    Το πτώμα του Καντάφι παραμένει γεμάτο αίματα, φοράει μόνο ένα ζευγάρι στρατιωτικά παντελόνια και έχει πεταχτεί σε ένα φτηνό στρώμα, έχοντας γίνει μία φρικιαστική «τουριστική ατραξιόν» και ένα μακάβριο σύμβολο της βίας που μπορεί να αντιμετωπίσει η νέα Λιβύη και με το νέο καθεστώς.

    Εκατοντάδες Λίβυων πολιτών σχηματίζουν ουρά έξω από το κρεοπωλείο στη Μισράτα, με ένα φρουρό να επιτρέπει μικρές ομάδες Λίβυων να μπαίνουν σταδιακά στο δωμάτιο. Ποζάρουν με το πτώμα κάνοντας το σήμα της νίκης και φωνάζουν «Ο Θεός είναι μεγάλος».

    Ο Καντάφι φαίνεται ότι δολοφονήθηκε στα πρώτα λεπτά μετά τη σύλληψή του την Πέμπτη, όταν ανακαλύφθηκε να κρύβεται σε έναν αγωγό αποχέτευσης στην Σύρτη.

    Στο αριστερό μέρος του κεφαλιού του υπάρχει πληγή από σφαίρα που ο δικτάτορας φαίνεται ότι δέχθηκε εξ επαφής. Κηλίδες αίματος φανερώνουν άλλη μία πληγή από σφαίρα στο θώρακά του.

    Σημειώνεται ότι η δολοφονία του Καντάφι προκάλεσε την αντίδραση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Amnesty International, που ζήτησε από το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο να διεξάγει έρευνα για το ζήτημα, καθώς η δολοφονία τού αποτελεί έγκλημα πολέμου.

    Τη μοίρα του πατέρα του ακολούθησε και ο γιος του Μουτασίμ. Σε σκηνές ενός βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο Μουτασίμ καπνίζει ένα τσιγάρο φαινομενικά ήρεμος, αλλά κάποιος φαίνεται ότι τον σκότωσε λίγο μετά τη σύλληψή του.

    Η σορός του επιδεικνύεται σε άλλον καταψύκτη στην Μιζράτα, προκαλώντας και πάλι την παρέμβαση της συγκεκριμένης ΜΚΟ.

    ΠΑΣΟΚΟΙ.....ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ..ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποιος κουτσούκος βρε χαϊβάνια...τόσο βόδια ούτε στα χωριά σας δεν υπάρχουν...κοροιδεύετε τους εαυτούς σας...
    τσουτσουρεύουν εκ των υστέρων καμιά δεκαριά κλανιάρηδες πασοκοβουλευτές που φοβούνται την κατακραυγή της περιφερειάς τους και εσείς το κάνετε είδηση;εαν είχαν τα κότσια ας αρνιόντουσαν έστω και ένα άρθρο που στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που την παρακολούθησα καθόλη την διάρκεια, όλο γελάκια και κουβεντούλα ήταν και έξω άνοιγαν κεφάλια και έπεφταν νεκροί..τόση αναλγησία και ασέβεια μόνο στα φασιστικά καθεστώτα συναντάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση