GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση στο πολυνομοσχέδιο‏...

Από τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Ο κος Βενιζέλος ζήτησε τεκμηριωμένες θέσεις για τις πιθανές αλλαγές στο Πολυνομοσχέδιο. Παρατίθεται ιστορικ...

Από τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Ο κος Βενιζέλος ζήτησε τεκμηριωμένες θέσεις για τις πιθανές αλλαγές στο Πολυνομοσχέδιο. Παρατίθεται ιστορικά τεκμηριωμένο επιχείρημα που αντέχει στο χρόνο (1015 χρόνια), που μπορεί να γίνει σημαία και σύνθημα των εκδηλώσεων στην πλατεία Συντάγματος. - ΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ !!!
ΤΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ. Το 996 ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος με ένα διάταγμά του απαιτούσε την επιστροφή των εδαφών που είχαν...
 αφαιρεθεί με διάφορες μεθόδους, στους προηγούμενους κατόχους τους, που συνήθως ήταν μικροΐδιοκτήτες. Η πληρωμή του φόρου, θα γινόταν από τον πλησιέστερο πλούσιο κάτοχο γης, όταν κάποιος μικροϊδιοκτήτης αδυνατούσε να τον πληρώσει. ΄Ετσι, πολλοί μεγαλοϊδιοκτήτες βρέθηκαν χωρίς γη, η οποία κατέσχετο ή διαμοιραζόταν σε ακτήμονες γεωργούς.
Τελειώνοντας τη μικρή αναφορά στον μέγιστο της Ρωμιοσύνης με την κρίση των Ψελλού και Ζωναρά. "ο ηγεμών ούτος αφόυ και τους βαρβάρους γείτονας κατέβαλε την δε αριστοκρατία καθαιρέσας ισότιμον προς τας άλλας κοινωνικάς τάξεις κατέστησε και εν πολλή γνώμης ελευθερίας κυβερνών το κράτος ετύγχανεν... δαπανούσε μόνον τα αναγκαία εκ του δημόσιου ταμείου, αεί δε προσθέτων εις αυτό έξωθεν, ώστε δια είκοσι μυριάδων ταλάντων χρυσού επλήρωσε τα ταμεία των ανακτόρων... αλλ΄ουδενός απήλαυε διότι διατελούσε εν εκστρατεία τον πλείστον της αρχής αυτού χρόνον..."
"Δεν μετεχειρίζετο τους πολυτίμους λίθους, πλην ολίγων κοσμούντων την πορφύραν, ίνα διακρίνηται, ότε εις τας θρησκευτικάς τελετάς παρίστατο ή πρέσβεις εδέχετο, οι δε άλλοι πολύτιμοι λίθοι ήσαν εις τα ταμεία αποτεθειμένοι..."
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
Όλες οι απαντήσεις που χρειάζεται σήμερα η Ελλάδα είναι στο παραπάνω κείμενο, δηλαδή:
1. Δήμευση της εκκλησιαστικής περιουσίας. Πληρωμή μητροπολιτών και ιερέων με δικούς τους πόρους. Οι ιερείς δεν είναι κρατικοί υπάλληλοι, εκτός κι αν είμαστε θεοκρατικό κράτος!!!
2. Ολοκλήρωση του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ. Η εκκλησία έχει λόγους να μην το θέλει, αφού δεν διαθέτει χαρτώους τίτλους ιδιοκτησίας για το μεγαλύτερο μέρος των περιουσιακών της στοιχείων.
3. Χρήση γης, για να ξέρει ο επενδυτής σε ποιο περιβάλλον έρχεται για να επενδύσει.
4. Επιστροφή των κλοπιμαίων στο δημόσιο ταμείο και παραδειγματική τιμωρία, δήμευση της περιουσίας τους μέχρι τρίτο βαθμό συγγένειας.
5. Ρύθμιση των στεγαστικών δανείων, για τα οποία δεν γίνεται καμιά συζήτηση. Όταν οι τράπεζες δεν θα έχουν κεφαλαιακή επάρκεια θα στραφούν με αφόρητες πιέσεις προς τους δανειολήπτες που θα χρεοκοπήσουν!!!

13 σχόλια

  1. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
    ειναι κυριολεκτικα ζητημα ζωης η θανατου για εκατομυρια ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ….
    ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…..
    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Η ΕΥΛΟΗΜΕΝΗ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…
    ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ…ΕΦΤΑΣΕ… ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ…

    ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΥΓ.ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ…ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ…

    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ..ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΜΩΣ…
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και για να μην κάνουμε άστοχους παραλληλισμούς που αδικούν πρόσωπα,ο Τσολάκογλου,όταν του ζήτησαν να υπογράψει παραίτηση από τη εθνική κυριαρχία και να χωριστεί η χώρα σε 3 ζώνες κατοχής,
    αρνήθηκε και παραιτήθηκε.
    Επομένως,όποιος χρησιμοποιεί τον Τσολάκογλου για να τον παραλληλίσει με σημερινά πρόσωπα ή καταστάσεις,είναι υπερβολικός,
    ακραίος,ανακριβής και πάνω απ'όλα αδικεί τον Τσολάκογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπω ότι αντί να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη και να πείτε ως εδώ ΡΕ , αναπολείτε τα κόμματα και πρόσωπα που έφεραν την ΠΑΤΡΙΔΑ σε αυτό το χάλι, άλλοι με την πατρίδοθρησκεία σας , άλλοι με το παλαιοκομματισμό σας, άλλοι με το μίσος που μας- σας διέπει κατά τα προσωπικά μας-μας συμφέροντα δεν πάμε πουθενά..

    Οφείλομαι ως Έλληνες πατριώτες τώρα να κάνομε πραγματική αντίσταση και όχι κουβέντες της ηλίθιας αντίληψη που μας –σας διέπει όλους ..
    Αποδεδειγμένα το 90% σε ότι υπάρχει ΤΩΡΑ από κυβερνώντες και αντιπολίτευση, περιφερειάρχες, δήμαρχοι , πρόεδροι όλων τον οργανισμών , επιτροπών, του πολιτισμού , του αθλητισμού , της παιδείας, δικαιοσύνης κ.τ.λ είναι όλοι σάπιοι.. Και όλα στο όνομα της Ε.Ε Και στο σύστημα των ελευθέρων αγορών ,και μετακινήσεις ανθρώπων οι οποίοι αντί να κάνουν επαναστάσεις στης χώρες τους έρχονται ως άλλοι βάρβαροι να κατακτήσουν τούτο εδώ τον τόπο..

    Η Ελλάδα πρέπει να φύγει γρήγορα από το ευρω και από την Ε.Ε να ανακηρύξει { το χρέος } επαχθές χρέος, οι λαθρομετανάστες να φύγουν η με καλό η κακό τρόπο και να μείνουν εδώ αυτοί που μπορεί να σηκώσει η Πατρίδα νόμιμα και με κανόνες ,αυτή την στιγμή φεύγουν Έλληνες ως μετανάστες αλλά με ΚΑΝΟΝΕΣ σε χώρες που θέλουνε μετανάστες { ντροπή τους και ντροπή μας βέβαια} να έχομε 3.000.000 λαθρομετανάστες και μέσα σε αυτούς τους ποιο σκληρούς εγκληματίες όλης της υφηλίου.. Δεν είμαι ρατσιστής , αλλά όμως έως εδώ και μη παρέκει είναι σοβαρό θέμα για την πατρίδα και το Ελληνικό γένος ..

    Η φούσκα του ευρώ και της Ε.Ε έσκασε είμαστε σε κατοχή, και στην δραχμή εδώ και πολύ καιρό αν δεν το έχετε καταλάβει , όταν δεν υπάρχει ενιαίος μισθός και σύνταξη και αγορά αγαθών σε αυτό που λέγετε Ε.Ε .. Η Φούσκα αυτή έγινε για υποδούλωση των λαών της νοτίου Ευρώπης γιατί όσα χρήματα πήραμε από την Ε.Ε και τα έφαγαν όλα τα λαμόγια ,αν είχαμε τελωνειακούς δασμούς θα είχαμε διπλάσια κρατικά έσοδα , θα είχαμε πραγματική ανάπτυξη σαν μια από της μεγαλύτερες της Ευρώπης { με την θάλασσα μας } χώρα με τεράστιο ορυκτό και πετρελαϊκό πλούτο τον οποίο δεν άφησαν αυτοί που νοσταλγείτε να τον εκμεταλλευτούμε ως Έθνος .. Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας δεν μπορούμε να τα αναδείξουμε να τα βγάλουμε με τον φόβο τον γειτόνων μας , όμως η λύσει υπάρχει , οι δυνάμεις που έχουν αυτή την στιγμή και τα όπλα αλλά και την τεχνολογία είναι η, Ισραήλ, Ρωσία, Κίνα..

    Πολλοί θα πούνε τι λέω ,αυτό που διαβάζετε , αν είχαμε μια συμφωνία Ισραήλ που είναι δίπλα μας και έχομε και θαλάσσιο σύνορο ΑΟΖ { βλέπετε Κύπρο } και ενώσουμε τα συφαιροντα μας τι θα κερδίσουμε 1} καμιά απώλεια εθνικής κυριαρχίας 2} πραγματικές θέσεις παραγωγικής εργασίας 3} ασφάλεια και 4 καμιά μουσουλμανοπειηση της χώρας..

    Ένα απλό παράδειγμα φαντάζεστε όλα τα νησιά οι Βραχονησίδες με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκα!! Τι θέσεις εργασίας θα δίνουν; Τι πλούτο στην πατρίδα αλλά και στην αγορά ; και όλα αυτά με πραγματική ΑΣΦΑΛΕΙΑ..



    Η κρίση δεν είναι οικονομική αλλά βαθύτατα πολιτική. Μια χούφτα πολιτικοί ηγέτες μας έδεσαν στο άρμα της Φούσκας της Ε.Ε και στο διεθνή νόμισμα του ευρώ.

    Η σημερινή κατάσταση αν συνεχιστεί και είμαστε στην ζώνη του ευρώ με αυτόν τον τρόπο δεν είναι Η ΛΥΣΗ δεν είναι η μόνη λύση.. Κύριες και κύριοι Η δημοκρατία δεν είναι αριστερά η δεξιά .. Η είναι δημοκρατία χωρίς επίθετα.. Άρα ένα από τα διλήμματα που πρέπει σφήσουν από τον κόσμο ουσιαστικά από τον κόσμο είναι το αριστερά η δεξιά: Μην νομίζετε η δομή της αριστεράς είναι ότι καλλίτερο, ήταν πάντα στο δόγμα της ολιγαρχία εξου και τα λάθη της.. Για αυτό Η ΔΡΑΣΤΕ Η ΣΚΑΣΤΕ.. μην ρωτάς ΤΩΡΑ τον διπλανό σου τι ψηφίζει όταν μαζί ψάχνετε για δουλειά να θρέψετε της οικογένειες σας η παλεύετε μαζί ώστε να διώξετε ES ES του Δ. Ράιχ .. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    Mαζέψτε τον τρελλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ELLHNIDES, ELLHNES,
    APOFASHZWMEN KAI DIATASWMEN.

    NA KYRHX8EI EPEIGWNTOS STRATIOTIKOS NOMOS, GIATI ETSI OPWS PATE OI ELLHNES THS ELLADOS
    8A KATALH§ETAI SE EMFYLIO POLEMO. MONO ENAS DEYTEROS PAPADOPOULOS MPOREI NA SWSEI THN ELLADA.
    O ELLHNAS XREIAZETAI ARBILA STO SBERKO TOY ALOIWS DEN SYNERXETAI. KAI GI AYTO KALYTERA H ARBILA NA EINAI ALLHNIKH PARA EISAGOMENH.


    ZHTW H ELLAS
    ZHTW TO E8NOS

    ELLHN TOY E§WTERIKOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είμαι παπάς, ούτε σκέφτομαι να γίνω.
    Βλακείες όμως μπορώ να πω ότι έχω χορτάσει να διαβάζω.
    ΕΛΕΟΣ.
    Μερικούς από εσάς που τα γράφετε, να σας βάλουμε να κυβερνήσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΣΟΙ ΣΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΞΕΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.ΩΡΑΙΟΠΟΙΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ .ΤΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΕΙΣΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μας λες κύριε Παπαδόπουλε,
    για τις μαλακίες που γράφεις πληρώνεσαι;
    Άντε να γαμηθείς ρε μαλάκα, που πιάνεις στο στόμα σου την εκκλησία.
    Το 2000 η Αγροτική έκανε μελέτη, σύμφωνα με την οποία ολόκληρη η εκκλησία, εκτός Αγίου όρους έχει ένα εκατομμύριο στρέμματα.
    Το κράτος έχει πενήντα τέσσερα εκατομμύρια.
    Το ακούς ρε ξεκωλιάρη;
    54.000.000 στρέμματα. Γιατί δεν χαρίζει, παραχωρεί, νοικιάζει στον κόσμο;
    Δεν θέλετε τα κτήματα ρε ξεκωλιάρη, τα λεφτά θέλετε να τα φάτε. Άμα είσαι κλέφτης και λωποδύτης μια ζωή, δεν μπορείς να αλλάξεις σε μια μέρα.
    Έννοια σου και στον εμφύλιο που έρχεται, από την μία θα είναι ο λαός, και από την άλλη εσείς, οι αλήτες.
    Δεν θα μείνει κανένας σας. Άντρες, γυναίκες, παιδιά, γέροι θα σφαχτείτε όλοι.
    Ο τόπος θα ξεβρωμίσει, τα παραμύθια δεξιά-αριστερά τελείωσαν.
    Μαζί τους θα τελειώσουν και τα απομεινάρια των κοτζαμπάσηδων, για να ολοκληρωθεί η επανάσταση του '21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ELLHNIDES, ELLHNES,
    APOFASHZWMEN KAI DIATASWMEN

    Σε κλάνουμε μεγαλοπρεπώς όπως σου αρμόζει σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πλημμύρισε η Λάρισα από ... ξανθούς με πολιτικά που δεν είναι... πολίτες.
    Χιλιάδες άτομα, μια ολόκληρη ταξιαρχία κατέφθασε υπό άκρα μυστικότητα.
    Πρόκειται για στρατοχωροφύλακες που έφτασαν, όπως λέγεται, με ειδικά οχήματα και όλο τον εξοπλισμό τους αλλά κανείς δεν ξέρει γιατί.

    Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει πάντως κατηγορηματικά ότι αυτή η ταξιαρχία έχει έρθει στην Ελλάδα.
    Διαβάστε το ρεπορταζ-αποκάλυψη
    _____________________________ του Onalert.

    Μυρίστηκαν την εξέγερση του κόσμου και έφεραν ενισχύσεις για να μας βαρέσουν στο ψαχνό! Τελικά είναι γεγονός, είμαστε σε χούντα ΠΑSSΟΚ!

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ EUROGENDFOR.ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 800 ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ.
    ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ.

    ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ.
    ΑΝΤΕ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΜΑΤ.


    ΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗS ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ !!!

    ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ!!!!
    Έτσι.. Και μου αρέσει το χοιρινό από Γερμανία.. Φημίζεται!!
    Την άλλη βδομάδα έχουμε τσιμπουσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν θα είναι παρών ο πρωθυπουργός στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ; ... !!!

    Βενιζέλος: Ναι, έχει περιοριστεί η εθνική μας κυριαρχία !!!

    Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που είχε μεταδώσει την Πέμπτη το Newsit, ότι ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα για τις ΗΠΑ.

    Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο κ.Παπανδρέου αναμένεται να φύγει την Δευτέρα και παραμένει άγνωστο εαν θα έχει επιστρέψει την Πέμπτη που θα γίνει η κρίσιμη ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο.

    Υπενθυμίζεται επίσης οτι η κατάσταση στην χώρα θα είναι τεταμένη ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη που θα απεργεί σχεδόν όλη η Ελλάδα ενάντια στα σκληρά μέτρα.

    Και τίθεται το ερώτημα. Στην συζήτηση στην Βουλή πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου δεν θα είναι παρών ο κ.Παπανδρέου για να το υπερασπιστεί ;

    Κι αυτό γιατί είναι ίσως μια από τις κρισιμότερες ψηφοφορίες και μέχρι σήμερα έχουμε μια προαναγγελθείσα παραίτηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, του κ.Ρομπόπουλου και αρκετούς βουλευτές και πρώην υπουργούς που απειλούν να το καταψηφίσουν.

    - o κύριος πορδυπουργός κάνε δοκιμές,
    αν η χώρα μπορεί να αντέξει χωρίς την παρουσία του και επιπλέον μάλλον θα εχει ο κακόμοιρος πρόβλημα με ασθμα και φοβαται τα χημικά που θα πέσουν τριτη κ τετάρτη κοντά στο γραφείο του!
    Ή και μέσα.

    - kala den ton vlepete?
    pire to aeroplanaki kai egine louis !!
    opou figei figei !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση