GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε δημοπρασία το παπούτσι της πρωθυπουργού της Αυστραλίας...

Στο e-bay βρέθηκε , έστω και για λίγο, το παπούτσι της πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, η οποία φυγαδεύτηκε χθες από την αστυ...

Στο e-bay βρέθηκε, έστω και για λίγο, το παπούτσι της πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, η οποία φυγαδεύτηκε χθες από την αστυνομία κατά τη διάρκεια επίθεσης που δέχτηκε από ομάδα Αβοριγίνων διαδηλωτών στην Καμπέρα. Η πρωθυπουργός στην προσπάθεια της να ξεφύγει σκόνταψε και...
έχασε το παπούτσι της, το οποίο αποτέλεσε... λάφυρο των διαδηλωτών.
Το παπούτσι βρέθηκε στο e-bay με χτύπημα 2.000 αυστραλιανών δολαρίων, πριν αποσυρθεί, σύμφωνα με το AFP. Μία ακτιβίστρια κατέληξε με αυτό στα χέρια του και τόνισε ότι δεν πρόκειται να το επιστρέψει. «Δεν μπορεί να το πάρει πίσω, θα ανέβει στο e-bay» δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους.

Η αρχική τιμή στο e-bay ήταν 148 δολάρια. «Χτυπάτε, ένα χρησιμοποιημένο παπούτσι. Παρακαλώ, λάβετε υπόψη το γεγονός ότι πρόκειται για μονό παπούτσι, όχι ζευγάρι, όποτε θα είναι δύσκολο να περπατήσετε με αυτό, εκτός βέβαια, αν είστε η πρωθυπουργός» ανέφερε η ανάρτηση, σύμφωνα με την εφημερίδα, Sydney Morning Herald.
Ωστόσο το παπούτσι έμεινε στο e-bay μόνο για 25 λεπτά. Η υπηρεσία το κατέβασε καθώς φοβήθηκε ότι μπορεί να πρόκειται για απάτη αλλά και καθώς οι πωλητές μπορούν να ανεβάσουν μόνο αντικείμενα που τους ανήκουν ή αντικείμενα για τα οποία έχουν πάρει άδεια από τον ιδιοκτήτη.

«Ξέρουμε πως ιδιοκτήτης είναι η πρωθυπουργός» δήλωσε εκπρόσωπος του e-bay. «O πωλητής δεν ανέφερε ότι είχε άδεια, οπότε, το αφαιρέσαμε από τη σελίδα».

H Γκίλαρντ που μαζί με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης, Τόνι Άμποτ  βρισκόταν σε μια τελετή για την εθνική εορτή, «Ημέρα της Αυστραλίας» δέχτηκε επίθεση από διαδηλωτές για τα δικαιώματα των ιθαγενών. Οι δυο πολιτικοί φυγαδεύτηκαν από διπλανή πόρτα εστιατορίου της Καμπέρα, υπό τα συνθήματα «ντροπή» και «ρατσιστές».
Ηγέτες των Αβοριγίνων προειδοποίησαν ότι θα συνεχιστούν οι δυναμικές διαδηλώσεις τους, προκειμένου να ικανοποιηθεί σειρά αιτημάτων τους από την αυστραλιανή Πολιτεία. Το κύριο αίτημά τους είναι η υπογραφή ειδικής συνθήκης μεταξύ των Ιθαγενών και της αυστραλιανής Πολιτείας. Την ίδια στιγμή, άλλοι Αβοριγίνες -φερόμενοι επίσης ως ηγέτες των ιθαγενών- υποστήριξαν ότι αυτοί που προκάλεσαν τα θλιβερά επεισόδια την Ημέρα της Αυστραλίας, σε βάρος της πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι μια «μικρή μειοψηφία» που δεν εκπροσωπεί κανέναν.

8 σχόλια

  1. πουστηδες,πουλημενοι,πασοκοι..


    Summers is a brilliant moron and a hack for Wall Street. Obama should have known that much from Summers' years in the Clinton White House. A quick phone call to Brooksley Born would have disabused him of any other opinion of Summers. Obama's fault was that the election for him was mostly about beautiful speeches and victory meant that he could pivot to a rehash of the Clinton White House. He was at a key turning point in history but could not appreciate the extent to which it was so. He failed the test of greatness that other men did not (FDR?) because they understood the moment and did not let it pass them by.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΥΓΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ..
    η ζωη σας δεν θα αξιζει τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ'ότι μπορώ να γνωρίζω, η επίθεση δεν υποκινήθηκε απο αμερικανούς πράκτορες, αλλα απο εξωγήινα στοιχεία που στοχεύουν στην κατάληψη της Αυστραλίας. Μην τα βλέπετε όλα τόσο επιφανειακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αβοριγινες συριζαιοι..
    βγες παγκαλε να βρισεις..
    βγες διαμαντω να κουνησεις το δαχτυλακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πασοκικα κοττερα και ακινητα να βγουνε σε δημοπρασια..
    θα στεναξουν τα ευγενη προαστεια..
    πισω στα χωρια σας κλεφτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστας Καραμανλής...η επιστροφή

    Μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να σώσει την Ελλάδα....

    Όλοι οι υπόλοιποι άλλοι που παριστάνουν τους σωτήρες είναι προδότες αποδεδειγμένα πλέον τώρα.
    Όσο πιο γρήγορα επιστρέψει ο Κώστας Καραμανλής στην διακυβέρνηση της Ελλάδος υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Είναι λοιπόν στα χεριά μας να ζητήσουμε την επιστροφή του Κώστα Καραμανλή για να σωθεί η Ελλάδα μαζί με τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε καθυστερημένε
    Ρε κόπανε, ρε άρρωστε που καλείς τον Καραμανλή κάθε τόσο και γελάει μαζί σου μια Ελλάδα χαζέ, ρε βλάκα πήρε το 2004 και το υπουργείο Πολιτισμού και δεν πάτησε ποτέ του στο υπουργείο. Εβαλε τον παρατρεχάμενό του τον Ζαχόπουλο να μοιράζει τα δις όπου αυτός διέταζε, τον υφυπουργό τον Τατούλη τον είχε παροπλισμένο και έβγαλαν φτερά 2,4 δις ευρώπουλα σε 3,5 χρόνια. Ο κ. Χαρδαβέλας παρουσίασε ένα από τα τόσα παραστατικά που υπάρχουν για τα κλεμμένα αυτά, ότι δόθηκαν τάχα για την αιμοληψία του προσωπικού του Υπουργείου 75.000 ευρώ σε κάποιο νοσοκομείο. Ρωτήθηκε γι΄αυτό το νοσοκομείο και απάντησε ότι δεν πήρε ευρώ.
    Ψίχουλα βέβαια είναι τα 75.000 ευρώ στα δις αλλά δείχνει πια καθαρά χέρια διακίνησαν τα δις. Και έρχεσαι χαζέ να τον εμφανίσεις ηγέτη βλάκα, ντενεκέ.
    ΑΡΡΩΣΤΕ , ΑΡΡΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΒΛΑΚΑ, ΝΤΕΝΕΚΕ. –

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε καλόπαιδο πάλι λάθος χάπια πήρες και βγήκες σκαστός από το Δαφνί να πεις για τον Καραμαλέγκο τον Ήρωα σου, αθεράπευτε, βλαμμένε.
    Μην τον παρεξηγείται …… δεμένος ήταν αλλά μας έφυγε από το Θεραπευτήριο ψυχοπαθών.
    Ο ψυχίατρος που τον παρακολουθεί . -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση