GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη η (δραματική) δήλωση Βενιζέλου: "Tώρα να κάνουμε όλοι την επιλογή μας"...

Έκκληση προς τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πράξουν ότι είναι αναγκαίο ώστε την ερχόμενη Τετάρτη που...

Έκκληση προς τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πράξουν ότι είναι αναγκαίο ώστε την ερχόμενη Τετάρτη που θα συνεδριάσει εκ νέου το Eurogroup να πληρούνται οι προϋποθέσεις για την έγκριση του νέου προγράμματος βοήθειας προς την Ελλάδα απηύθυνε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, λίγο μετά τη λήξη των εργασιών του Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του είναι το εξής:
"Χθες το πρωί, όταν τελείωσε η τελευταία συνάντηση, που είχαμε με τον Πρωθυπουργό και την Τρόικα στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά από 15 ώρες συζήτησης και διαπραγμάτευσης, δήλωσα ότι φεύγω για τις Βρυξέλλες με την ελπίδα πως...
 η συνεδρίαση του Eurogroup θα πραγματοποιηθεί, και πως το Eurogroup θα εγκρίνει το νέο πρόγραμμα της Ελλάδας. Το πρόγραμμα στο οποίο βασίζεται η χρηματοδοτική επιβίωση της χώρας τα επόμενα αρκετά χρόνια.
Δυστυχώς το Eurogroup σήμερα δεν έλαβε την τελική απόφασή του για την έγκριση του νέου προγράμματος, το οποίο είναι απολύτως συνδεδεμένο με την επίσημη έναρξη και φυσικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του PSI , μέσα από την οποία η Ελλάδα θα απαλλαγεί από 100 δις δημόσιου χρέους, δηλαδή από το 47% του ΑΕΠ σε δημόσιο χρέος. Το Eurogroup σήμερα δεν έλαβε την τελική θετική απόφαση καθώς διατυπώθηκαν πολλές αντιρρήσεις από πολλές χώρες, αντιρρήσεις βασισμένες στο γεγονός ότι δεν ολοκληρώσαμε σε συνεργασία με την Τρόικα, πλήρως τον κατάλογο των πρόσθετων δημοσιονομικών μέτρων, που πρέπει να ληφθούν για να καλυφθεί ο δημοσιονομικός στόχος του 2012 καθώς παρέμειναν προς διευκρίνιση μέτρα συνολικού ύψους 325 εκατομμυρίων. Το κυριότερο όμως είναι πως το Eurogroup έλαβε σοβαρά υπόψη του το γεγονός πως δεν έχουν δοθεί ακόμη από τους Αρχηγούς όλων των κομμάτων έγγραφες, ρητές και ανεπιφύλακτες δεσμεύσεις για την υποστήριξη του προγράμματος αυτού.
Από σήμερα έως την επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup που κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, η χώρα μας, η πατρίδα μας, η κοινωνία μας πρέπει να σκεφθεί και να κάνει μία οριστική στρατηγική επιλογή: Εάν βλέπουμε τη σωτηρία και το μέλλον της χώρας μέσα στην ευρωζώνη, μέσα στην Ευρώπη πρέπει να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε ώστε το πρόγραμμα οπωσδήποτε να εγκριθεί. Και το PSI οπωσδήποτε να γίνει εμπροθέσμως πριν από τις λήξεις των μεγάλων ομολόγων του Μαρτίου.
Εάν η πατρίδα μας, ο λαός μας ευνοεί μία άλλη πολιτική που αναγκαστικά οδηγεί εκτός ευρωζώνης και άρα και εκτός ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, πρέπει αυτό να το πούμε ευθέως και στον εαυτό μας και στους συμπολίτες μας. Παρήλθε ο χρόνος της ασάφειας, της αβεβαιότητας, της αμφιθυμίας. Δεν μπορεί πλέον κανείς να κρατεί μία στάση που πατά σε δύο βάρκες. Δεν μπορεί κανείς να κρύβεται πίσω από άλλον.
Δεν μπορεί κανείς να θέλει να κάνει μονίμως τον «καλό» για λόγους εκλογικούς, για λόγους μικροπολιτικούς. Είναι ώρα δύσκολων αποφάσεων. Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε αποφάσεις δύσκολες και σε αποφάσεις ακόμα πιο δύσκολες. Έχουμε δυστυχώς να διαλέξουμε ανάμεσα σε θυσίες και σε ακόμα μεγαλύτερες θυσίες, σε ασύγκριτα πιο μεγάλες θυσίες. Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε ταπεινώσεις, που υφίσταται μία χώρα, ένα έθνος ιστορικό και υπερήφανο και ακόμα μεγαλύτερες ταπεινώσεις που θα αναγκαστεί να υποστεί εάν με την ψευδαίσθηση ότι διατηρούμε την υπερηφάνεια μας και την αξιοπρέπειά μας, οδηγηθούμε σε λύσεις που έχουν πολύ μεγαλύτερο κοινωνικό, οικονομικό και θεσμικό κόστος. Κόστος για τον κάθε πολίτη, για την κάθε οικογένεια, για την κάθε επιχείρηση. Πέρασε πια η εποχή της δημαγωγίας, της ευκολίας και των ψευδαισθήσεων. Πρέπει τώρα να πάρουμε αποφάσεις.
Θα ενημερώσω διεξοδικά τον Πρωθυπουργό, το Υπουργικό Συμβούλιο, τα πολιτικά κόμματα, την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στην οποία ανήκω και φυσικά ολόκληρη τη Βουλή των Ελλήνων. Ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Ο λαός, ο κάθε πολίτης, ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα πρέπει να έχει πλήρη εικόνα για να μπορεί να κάνει ελεύθερα την στρατηγική και ιστορική επιλογή, την οποία πρέπει να κάνει ο καθένας και ατομικά και όλοι οι Έλληνες πρέπει να κάνουν συλλογικά.
Αυτά που πρέπει να γίνουν από τώρα έως την άλλη Τετάρτη συνιστούν μία στρατηγική επιλογή για τα επόμενα πολλά χρόνια. Και πρέπει να ξέρουμε τι κάνουμε, γιατί φθάσαμε εδώ, γιατί αναγκαζόμαστε να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις, γιατί ταλαιπωρούμαστε όπως ταλαιπωρούμαστε σαν λαός, όχι μόνο οικονομικά και κοινωνικά αλλά και ηθικά. Και πρέπει να ξαναβρούμε την προοπτική μας, πρέπει να ξαναβρούμε έναν ορίζοντα ιστορικό ώστε να μπορούμε να κατευθύνουμε σωστά τα βήματά μας. Αυτό είναι το συμπέρασμα από το σημερινό Eurogroup. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, όλα τα στοιχεία που συνιστούν τον ελληνικό δημόσιο βίο, όλα βρέθηκαν στο τραπέζι του Eurogroup. Εκτιμήσεις για τον συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων, εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών, ερωτήματα για τη στάση όλων των κομμάτων και όχι μόνο των κομμάτων που μετέχουν στην κυβερνητική συνεργασία, ερωτήσεις για το ρόλο των κοινωνικών εταίρων, για το ρόλο των επιχειρήσεων, για το πώς αντιλαμβάνεται ο κάθε εργαζόμενος την ευθύνη του σε σχέση με τον κάθε άνεργο. Πώς αντιλαμβάνονται οι πολίτες τον δικό τους ρόλο πέρα από τις ευθύνες τις αναμφισβήτητες και κολοσσιαίες του πολιτικού κόσμου.
Όλα βρέθηκαν στο τραπέζι. Διότι πίσω από τα τεχνικά ζητήματα υπάρχουν μεγάλα πολιτικά, ιδεολογικά, θεσμικά και ιστορικά ζητήματα. Αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσουν επίσημα στη Βουλή με ψήφο τις επόμενες ημέρες. Εάν πιστεύουν κάποιοι ότι τώρα πρέπει να προταχθεί οποιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα, είναι ελεύθεροι να κάνουν την επιλογή τους. Αλλά πρέπει τώρα να κάνουμε όλοι την επιλογή μας".

14 σχόλια

  1. Mesa sta metra poy zhtoyn oi Eyrwpaioi einai kai to anoigma... olwn twn kleistwn... epaggelmatwn. Oi farmakopoioi einai oi prwtoi... sth lista... twn syntexniwn. Klhronomikothta kratikwn adeiwn leitoyrgias, mayro... kai paranomo emporio... aytwn twn adeiwn mesw metabibashs/systegashs kai antisyntagmatika plh8ysmiaka kai gewgrafika krithria einai merika mono apo ta kala... ths panisxyrhs ayths syntexnias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχιτρομοκράτη Ανδρέα Λοβέρδο, με θυμάσαι; είμαι Αριστείδης Δεσλής

    Εξ αιτιας σου εχω μπει τα τελευταια 30 χρονια σε ενα λαβυρινθο Νοσηλειας λογω των Σοβαρων Περιπλοκων Υγειας που με προξενησες με την εις Βαρος μου Τρομοκρατικην Ενεργειαν εις την Πολιν της Θεσσαλονικης στις 8 Οκτωβριου 1974.

    Ημουν ο πρωτος Φοιτητης -Θυμα της Μεταπολιτευτικης Τρομοκρατιας την οποια εσυ και οι Ομοιοι σου εγκαθιδρυσατε εις την Πατριδα μου.Εσυ ησουν ο Αρχηγος Χιλαδες αλλοι τιμιοι Αγωνισται -Πατριωτες και Εθνικισται -Εντιμοι Αξιωματικοι των Ενοπλων Δυναμεων και της Αστυνομιας κατεστραφησαν η δολοφονηθηκαν απο ομαδες Τρομοκρατων που εσυ και οι ομοιοι σου εκπαιδευσατε και κατευθυνατε!!!!!.


    Σ' εσένα μιλώ, ναι εσύ που κρύβεσαι, που γυρνάς την πλάτη και δεν δίνεις σημασία.

    Εσύ που τόσα χρόνια πέρναγες όμορφα, πλούσια στην υγεία των κορόιδων χωρίς ήθος, χωρίς φραγμούς, αδίστακτος όπως πάντα, σε εσένα μιλάω που τόσα χρόνια πλούτιζες εις βάρος μας...

    Φίλοι αστυνομικοί ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕ ΆΛΛΟ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    http://hellasvsntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_4858.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΕΝΙΖΈΛΟ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΆ; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΩΘΕΊ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΉΣ; ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ; ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ Μ.ΜΕ...

    ΑΚΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΊΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΌΓΕ...

    Δεν μπορούνε να μας βγάλουν από την ευρωζώνη δεν υπάρχει πουθενά τέτοιος όρος σε καμία συνθήκη..

    Δεν μπορούνε να μας βγάλουν από το ευρώ, αν τα πράξουν αυτά θα διαλύσει η ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΑΓΟΡΆ και από που θα πίνουνε το αίμα των ΛΑΩΝ;

    Πορταγαλία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο
    θα ακολουθήσουν ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ, θα χάσουν οι τοκογλύφοι εκβιαστές τα πάντα , οι παγκόσμιοι τραπεζίτες θα πρέπει να πληρώσουν τα ασφάλιστρα.

    ΛΥΣΗΣ: Στο τραπέζι τα δάνεια και οι αποζημίωσης της Γερμανίας ως συντεταγμένη Ελληνική δημοκρατία και όχι ως ιδιώτες ,οι ιδιώτες έχασαν στην Χάγη γιατί πήγαν ως ιδιώτες ... ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΚΈΡΔΙΣΑΝ ΩΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΈΝΑ ΚΡΆΤΗ ΈΘΝΗ, έτσι θα κάνομε ένα συμψηφισμό και ΌΧΙ ΚΟΎΡΕΜΑ..

    Αμέσως συμβάσεις με Ισραήλ, Ρωσία, Κίνα για την ΑΟΖ μας με μια γερή προκαταβολή...( άρα πάει και ο μύθος για καύσιμα η τρόφιμα που μας πουλάτε από τα ΜΜΕ} ΓΙΑΤΊ αν υπογράψετε όλοι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ PSI+ δεν θα έχετε δικαίωμα να συνάψει το Ελληνικό κράτος βοήθεια από άλλους πλην τούς δανειστές μας μέχρι να τα πάρουνε ΌΛΑ, μιλάμε για ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΎΛΩΣΗ ΠΑΝΌ ΑΠΌ 150-200 ΧΡΟΝΙΆ ΡΕ ΙΠΠΟΠΌΤΑΜΕ...

    Αυτά γιατί δεν τα ανακοινωνης στους Βουλευτές σου που θέλουν να σε κάνουν και αρχηγό ΒΑΡΕΛΆ, εσύ δεν μας έλεγες πριν 4 μήνες ότι έβαλες ΠΑΤΏ ΣΤΟ ΒΑΡΈΛΙ!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΩ ΔΙΑΔΟΣΤΕΩ ΣΤΗΛΕΤΕΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ... ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Η ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΎΡΙΟ ΌΤΙ ΔΕΝ ΉΞΕΡΕ..

    Μπούτζουκας Θ.Τ ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην στεναχωριέσαι Βενιζέλος.

    Ο .Γ.Α.Π , ο Σαμαράς , ο Κοφερανσίε ,η Ντόρα θα τα καταφέρουν και πάλι έχουν ακόμα κολαούζους ψηφοφόρους που μέχρι ΚΩΛΟ θα τους δώσουνε …

    Πια Βουλγαρία και μαλακές λέτε ότι θα γίνομε; Αυτά τα λένε κάτι ηλίθιοι γιατί εκεί ο μισθός είναι 200 ευρώ αλλά οι τιμές στα προϊόντα και στης υπηρεσίες τους είναι 20 φορές πιο κάτω από την ΕΛΛΑΔΑ, εδώ θέλουν να μας κάνουνε να έχομε μισθούς Βουλγαρίας, αλλά ότι αγοράζουμε με τιμές Βρυξελλών..

    Έτσι Μαθηματικά θα αναγκαστούμε γίνομε όλοι κλέφτες, άλλοι θα κλευόμασται μεταξύ μας, άλλοι οι μεγάλοι αρχικλέφτες το Κράτος, και όχι ανάπτυξη δεν θα δούμε, αλλά θα φάει ο ένας τον άλλων μας.

    Σιγά σιγά αλλά σταθερά κάθε 3-4 μήνες θα τους δίνομε ΣΆΡΚΑ γη και ύδωρ , θα αρχίσουνε οι κατασχέσεις έτσι θα περνά η περιούσια του Ελληνα πολίτη ΤΑΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, όμως το κράτος θα χρωστά στους εταίρους του και τοκογλύφους του και για να τους αποπληρώνει περιούσια ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΊΤΗ (νόμιμα)..

    Το έχετε ακούσει από πουθενά ΑΥΤΟ το βρώμικο σχέδιο τους; να το σχολιάζουν κάποιοι ιδικοί; η να το προβάλουνε τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης, οι οικονομολόγοι, οι πολιτικοί , τα από-κόμματα , οι αναλυτές του ΜΕΚΑ Η ΤΟΥ ΣΚΑΪ; ΟΧΙ, Γιατί αλήθεια !!

    άντε και το έγραψα εγώ εδώ θα το αναδημοσιεύσουν τα ΜΜΕ Η τα μεγάλα σαιτ; ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ;

    Σήμερα στην Ελλάδα δρουν πάνω από 5000 χιλιάδες ξένοι μυστικοί πράκτορες ξένων κρατών, επενδυτών, και περιμένουν σαν κοράκια ώστε να δώσουν το σύνθημα ώστε αρπάξουν το γωνιακό μαγαζί του πλανήτη με εκατοντάδες νησιά , με χιλιάδες χιλιόμετρα παράλιες, με ήλιο , με νερό ,με καλό κλίμα, με ορυκτό πλούτο, με γόνιμη γη που παράγει ΤΑ ΠΑΝΤΑ κ.τ.λ κ.τ.λ ,και αυτοί θέλουν θα μας παρομοιάσουν σαν πρώην χώρες του ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ!!!! Που έχουν μόνο πάγους!! ΓΙΑΤΙ ΆΡΑΓΕ;..

    ΚΑΙ αυτά τα δέχονται οι αλήτες οι δικοί μας πολιτικοί ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ, χωρίς να πούνε ΕΝΑ ΟΧΙ..

    Κύριοι βουλευτές σηκώστε επιτέλους την φωνή σας, γιατί δεν θα τους γλιτώσετε ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ, θα μας στρέψουν εναντίον σας και θα σας σφάξομε σαν τα αρνιά και εσάς και τα παιδιά σας ..κάθε μέρα αυτοκτονούν άνθρωποι, φαντάζεστε να την δούμε και αλλιώς κάποια στιγμή; να γίνομαι ζωντανές βόμβες 1.000 αστυνομικοί οι μπράβοι οι κολαούζοι να σας προστατεύουν θα σας παίρνουν μαζί για στο μεγάλο ταξίδι..
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΨΑ ΣΤΟ ΕΠΆΝΩ ΚΕΊΜΕΝΟ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ..

    Μπούτζουκας Θ. Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kalimera sto "Bourdello Republic of Greece". There is red light at the end of the tunnel. No hope what so ever. Η Julia Alexandratou Και Σια Α.Ε ειναι η πιο καλύτερη λύση για την σωτηρία της Ελλαδας. Θα την σώσει με τα πιο συγχρονα προβλεπόμενα κοκκινα συστηματα σε όλη την χώρα με κεντρικό γραφείο στην βουλή τον ελλήνων. Τελία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες
    Πασοκ Νέα Δημοκρατία Πασοκ Νέα Δημοκρατία ψευτές απατεωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλακα ψευτη
    Επιστροφη αμεσα στην δραχμη , ο μονος τροπος για να σβηστει μονομερως το χρεος μεσω οηε (διεθνες δικαιο) και να επανακινηθει η οικονομια

    Η εσωτερικη υποτιμηση ειναι χειροτερη απο την νομισματικη


    http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AC-%CE%B7-%CE%B9%CF%81%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο το χοντρο απεχθες κητος τουρκογλου-μπενιζελ ,πρεπει να συληφθει και να εκτελεστει παραυτα..

    Δεσιμο στη κοτσαδουρα ενος τρακτερ και συρσιμο ,με 50 χιλιομετρα την ωρα, μεχρι να ψοφησει..

    Σε χαλικοδρομο...

    Αμεσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τούρκικε καμπινέ
    χαλέ (στην γλώσσα σου)
    απόπατε μαζί με τον βόθρο μαζί

    άντε πνίξου στα σκατά σου

    Πριν σε γδάρουμε ζωντανό
    Γουρούνα του όλον παΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βενιζέλος: " Να αποφασίσουμε αν θέλουμε ευρώ ή δραχμή "!!
    _______________________________________________

    ... Ε κάντε εκλογές ρε κερατάδες να το δούμε!!
    _______________________________________________


    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο χοντροΜΑΛΑΚΑΣ.. ΘΕΕ ΜΟΥ !!!

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ.
    ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΚΙΜΩΟΥΣ ΧΙΟΝΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βενιζέλος ο Χοντρομπαλάς :« …Είμαστε και γ@μημένοι και δαρμένοι….»

    Bουβουζέλος ο γ@μημένος :
    ...Το κυριότερο όμως είναι πως το Eurogroup έλαβε σοβαρά υπόψη του το γεγονός πως δεν έχουν δοθεί ακόμη από τους Αρχηγούς όλων των κομμάτων έγγραφες, ρητές και ανεπιφύλακτες δεσμεύσεις για την υποστήριξη του προγράμματος αυτού…

    Από ποτε οι “ γ@μημένοι” και οι “φούστιδες “ έχουν μπέσα ;;;

    Σε όποια χώρα πάει το ΔΝΤ του Εurogroup , οι άντρες γίνονται αλκοολικοί και καταθλιπτικοί, οι όμορφες γυναίκες πόρνες και οι φούστιδες πολιτικοί ( οι γ@μημένοι) ορτινάτζες !

    Βοιδοκέφαλος : … Δεν μπορεί πλέον κανείς να κρατεί μία στάση που πατά σε δύο βάρκες.
    Δεν μπορεί κανείς να κρύβεται πίσω από άλλον...

    Πολιτικοί μας ηγέτες παγκόσμιοι πρωταθλητές στο πίσω - κολλητό...

    «Στα τέσσερα και με κατεβασμένα τα βρακιά »

    Το ότι oι σημερινοί σπουδαρχίδες πολιτικοί μας είναι γ@μημένοι το ξέραμε, το δαρμένοι όμως μένει να το απολαύσουμε σύντομα στην γνωστή πλατεία των αγανακτισμένων …

    Ο Βουβουζέλος θα είναι ένας ο πρώτος αρχηγός του ΘΑΣΟΚ που δηλώνει " γ@μημένος ”!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΕΝΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΤΙΜΙΕΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ........ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ase mas re vodi, xaftila...pou tha pas meta den xero

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση