GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

250.000 λίρες η "πρόσβαση" στον Κάμερον...

Υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας υπέβαλε την Κυριακή την παραίτησή του μετά τις καταγγελίες ότι πρόσ...

Υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας υπέβαλε την Κυριακή την παραίτησή του μετά τις καταγγελίες ότι πρόσφερε πρόσβαση στον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον έναντι ανταλλάγματος ύψους 250.000 λιρών.
Η εφημερίδα Sunday Times έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, μαγνητοσκοπημένο κρυφά, το οποίο...
παρουσιάζει τον Πίτερ Κράντας, έναν από τους ταμίες των Τόρις, να κάνει αυτήν την προσφορά σε δημοσιογράφους, τα στοιχεία των οποίων δεν αποκαλύφθηκαν.
Στην ανακοίνωσή του, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο Κράντας υποστηρίζει ότι οι δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους δεν ήταν παρά «κομπασμοί», προσθέτοντας ωστόσο ότι παραιτείται από τη θέση του.
«Λυπούμαι βαθύτατα για τη λανθασμένη εντύπωση που προκάλεσαν οι κομπασμοί μου κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης. Προφανώς δεν τίθεται θέμα για την ύπαρξη χορηγών ικανών να επηρεάσουν την πολιτική ή να έχουν αδικαιολόγητα πρόσβαση σε πολιτικούς. Για να σκορπίσω κάθε αμφιβολία, δυστυχώς αποφάσισα να υποβάλω την παραίτησή μου, κάτι που έχει άμεση ισχύ» τονίζει στην ανακοίνωσή του.
Στο βίντεο ο Κράντας ακούγεται να λέει ότι ένα ποσό γύρω στις 200.000-250.000 λιρών θα έδινε σε κάποιον «πρόσβαση πρώτης κατηγορίας» («Premier League»), καθώς θα του εξασφάλιζε δείπνο με τον Ντέιβιντ Κάμερον και πιθανόν τη δυνατότητα να επηρεάσει την κυβερνητική πολιτική.

3 σχόλια

  1. "Προκλητικοί μισθοί των φίλων Σαμαρά στην πτωχευμένη ΝΔ - Πιο... σεμνοί ακόμα και οι Πασόκοι!"

    (Τίτλος κυρ. εφημερίδας)

    Δηλαδή για να καταλάβω...

    ο "πτωχευμένος" νεολαίος της ΠΟΛ.ΑΝ. και τώρα της ΝΔ, αυτό το "συμπαθητικό" αγόρι με τα γυαλάκια, που μοιάζει με το Βασιλάκη Λεβέντη, θα μας βγάλει απ'τη χρεοκοπία??

    Μα, αυτός ούτε μια πολιτική νεολαία του 5% δεν μπόρεσε να σώσει απ'τη χρεοκοπία, θα σώσει τη χώρα???

    Αμάν από ανίκανους, άεργους, κωλοτούμπες μεγάλων τζακιών...

    Αμάν πια, από καλομαθημένους, 60-χρονους βουτηρομπεμπέδες, φλώρους της Βοστόνης και του Χάρβαρντ, από μεγάλα τζάκια, που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους, δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο, "εκτοξευμένους" από Αβέρωφ, ευεργετηθέντες απ' τον Μητσοτάκουλα, προδίδοντας τον, από... κακομαθημένο καπρίτσιο ματαιοδοξίας και εν συνεχεία, βαρώντας μύγες στον τοίχο για 10 χρόνια (τρώγοντας τα έτοιμα, αδούλευτα λεφτά του "τζακιού" τους) και εκλιπαρώντας άλλους άεργους, βουτηρομπεμπέδες, φλώρους να τους αφήσουν να ξαναδιαβούν το κατώφλι του "κόμματος-μαντρί", της "ιερής αγελάδας", που θα τους ξαναφέρει "το όνειρο" της "παιδικίστικης ματαιοδοξίας" τους για εξουσία, σε ένα κράτος, που αυτοί οι ίδιοι κατέντησαν - ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ"!

    ΚΑΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εἰναι καινοὐργιο στην Αγγλἰα, προ ετὠν ο Εβραἰος λὀρδος Λεβἠ πουλοὐσε τἰτλους ευγενεἰας σε τριτοκοσμικοὐς ἐναντι παχυλἠς συνδρομἠς στο εργατικὀ κὀμμα. Πἀντως ο Κἀμερον χρησιμοποιεἰ για εἰσπραξη χρημἀτων δὐο Εβραἰους κολλητοὐς του, τον βιομἠχανο Ἀντριου Φρἠντμαν και τον χρηματιστἠ Στἀνλευ Φισκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΟΡΥΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ "ΛΟΥΚΙ", ΑΙΣΧΟΣ. ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΙΖΟΔΡΟΜΟ, ΔΗΛ. ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση