GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέες συλλήψεις στρατιωτικών στην Τουρκία

Νέο κύμα συλλήψεων στρατιωτικών στην Τουρκία σήμερα  σχετικά με τις κατηγορίες για την  απόπειρα πραξικοπήματος της  28ης Φεβρουαρίου 1997...

Νέο κύμα συλλήψεων στρατιωτικών στην Τουρκία σήμερα  σχετικά με τις κατηγορίες για την  απόπειρα πραξικοπήματος της  28ης Φεβρουαρίου 1997.

Όπως μεταδίδεται από τα τηλεοπτικά δίκτυα  και όπως καταχωρήθηκε στις ιστοσελίδες τους  ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 08:00 το 30 κύμα επιχειρήσεων στο πλαίσιο των ανακρίσεων για την απόπειρα πραξικοπήματος της 28ης Φεβρουαρίου 1997 εναντίον των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών.

Οι επιχειρήσεις πραγματοποιούνται σε Αγκυρα,  Κωνσταντινούπολη , Σμύρνη και στο Κάρς . Εγινε γνωστό πως εξεδόθησαν αποφάσεις για να τεθούν υπό κράτηση 13 άτομα εκ των οποίων οι 7 εν ενεργεία αξιωματικοί και οι 6 εν αποστρατεία. Σημειώνεται πως πραγματοποιείται έρευνα στην κατοικία του στρατηγού ε.α. και πρώην Διοικητή της Στρατοχωροφυλακης κ. Φερζί Τούρκερι ο οποίος είχε ασκήσει καθήκοντα στην «Δυτική Ομάδα Εργασίας» . Ο στρατηγός ε.α. Τούρκερι ετέθη υπό κράτηση.

Πηγη

1 σχόλιο

  1. Οι τουρκαλάδες είχαν την τύχη να βρεθεί ο ερτογάν και να τους νοικοκυρέψει.
    Μ΄εμας να δούμε, πότε θα εναποθέσουμε την ελπίδα μας για καλύτερες ημέρες σε άλλους. Νεοέλληνες της μαγκιας και της κουτοπονηριάς έρχονται εκλογές τι άλλο θέλετε !!!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΡΝΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση