GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι αποκαλύπτει στο (απολογητικό) υπόμνημά της η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου...

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού παραμένει προφυλακισμένη η Αρετή Τσοχατζοπούλου, κόρη του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, μετά την απ...

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού παραμένει προφυλακισμένη η Αρετή Τσοχατζοπούλου, κόρη του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή. Kατηγορείται για συμμετοχή στην υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πατέρα της.
Η ίδια παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα 23 σελίδων στον ανακριτή της υπόθεσης, στο οποίο διατυπώνονται οι θέσεις της για την κατηγορία που αντιμετωπίζει.
Όπως εξηγεί η Αρετή Τσοχατζοπούλου «δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι παρά την αρχική μου επιστροφή στην Ελλάδα το 1994 - σε εποχή που ο πατέρας μου είχε εκλεγεί βουλευτής και είχε αναλάβει εκ νέου υπουργικά καθήκοντα - επέλεξα να εργαστώ για το διάστημα 1997-1998 στις Βρυξέλλες, προκειμένου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου υπέρ ατόμων με ειδικές ανάγκες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και για να ξεφύγω από θλιβερές οικογενειακές διενέξεις, οι οποίες ξεκίνησαν μετά την σύναψη της εξωσυζυγικής σχέσεως του πατέρα μου με την Βίκυ Σταμάτη και την διάσπαση της έγγαμης συμβίωσης του με την μητέρα μου ήδη από το έτος 1996.
Η σύναψη της σχέσεως αυτής, η οποία συνομολογείται εξάλλου και από την ίδια την κα Σταμάτη στην από 14 Ιουλίου 2011 ανωμοτί εξέτασή της ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών κας Κυβέλου, απασχόλησε και απασχολεί έντονα τη δημοσιότητα και έδωσε, δυστυχώς, άφθονη τροφή για σχόλια επί 15 συναπτά έτη. Καίτοι αφορά αμιγώς τον ιδιωτικό βίο της οικογένειας μου, αποτελεί κοινό κτήμα στη συνείδηση όλων των γνωστών και φίλων, αλλά και του κάθε πολίτη το γεγονός ότι εν όψει της σχέσης αυτής, της πικρίας που η μητέρα μου αντιμετώπισε, όλων των δυσάρεστων σχολίων, ενώπιον των οποίων η οικογένεια μου ήταν εκτεθειμένη επί δεκαετίες, οι σχέσεις μου με τον πατέρα μου από τη διάσπαση της έγγαμης συμβίωσης του με την μητέρα μου και μετά έγιναν, δυστυχώς, περισσότερο τυπικές και λιγότερο ουσιαστικές».
Παρά ταύτα, η Αρετή Τσοχατζοπούλου σπεύδει να διευκρινίσει ότι «βεβαίως αυτό δεν θα πρέπει να ερμηνευθεί ότι φείδομαι συναισθημάτων έναντι του πατέρα μου, τον οποίο αγαπώ ειλικρινώς και για τον οποίο αγωνιώ. Ωστόσο, οι προσωπικές επιλογές του με έφεραν, δυστυχώς, αντιμέτωπη με την νέα σύντροφό του και μου αποστέρησαν από πολύ νωρίς την καθημερινή επαφή μαζί του».
Μάλιστα, η Αρετή Τσοχατζοπούλου, θέλοντας να καταδείξει την αλήθεια των ισχυρισμών της τονίζει ότι «δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι και μετά την οριστική επιστροφή μου στην Ελλάδα, τη γέννηση των τριών τέκνων μου και καθ' όλο το χρονικό διάστημα έως σήμερον οι κοινές εμφανίσεις μας είναι ανύπαρκτες και η προσωπική μας επικοινωνία έως ελάχιστη, δυναμιτιζόταν αυτή καθημερινά από την ένταση στις σχέσεις μεταξύ των γονιών μου. Συνειδητά δεν παρευρέθην στο δεύτερο γάμο του το έτος 2004, αλλά ούτε και προσκλήθηκα στη βάφτιση του υιού τους με την Βίκυ Σταμάτη, ενώ η παρουσία του ιδίου στις βαπτίσεις των υιών μου ήταν ολιγόλεπτη κατά τη διάρκεια των μυστηρίων. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι μετά τη γέννηση του πρωτότοκου υιού μου την 31η -12-1998 και την εγκατάσταση μου στο επίδικο ακίνητο της οδού Δεινοκράτους αρ. 60 ο πατέρας μου μας επισκέφθηκε δυο χρόνια μετά, με αφορμή τα γενέθλια του υιού μου».
Βάσει όλων των παραπάνω, η Αρετή Τσοαχατζόπουλου επισημαίνει ότι «είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ταύτιση του προσώπου μου με την ιδιότητα μέλους μιας οργανωμένης ομάδας ξεπλύματος χρημάτων υπό διερεύνηση παράνομες δραστηριότητας του πατέρα μου στο ΥΕΘΑ, τις οποίες παντελώς αγνοώ, αλλά και δεν θα μπορούσα καν να υποψιάζομαι εν όψει της μακράς διαβίωσής μου στην Γερμανία, της πολύχρονης επαγγελματικής προσφοράς μου, εντός κι εκτός Ελλάδος, στον ευαίσθητο χώρο των ατόμων με ειδικές ανάγκες, της αυτόνομης οικονομικής δραστηριότητας μου κατά την τελευταία 10ετία, όταν πια ο πατέρας μου είχε φύγει πλέον οριστικά από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά και από την οικογενειακή εστία, τηρώντας μεγάλες αποστάσεις από την μητέρα μου, τον αδελφό μου κι εμένα, είναι αυθαίρετη τόσο δογματικά, καθώς θεμελιώνει μια νομικά πρωτόγνωρη έννοια "Οικογενειακής-Αντικειμενικής Ευθύνης", όσο και κατά τον κοινό νου».
Για το σπίτι της Δεινοκράτους Για το επίδικο ακίνητο επί της οδού Δεινοκράτους στο Κολωνάκι η Αρετή Τσοχατζοπούλου υποστηρίζει ότι το αγόρασε με χρήματα από πώληση 5όροφου ακινήτου στην Καλλιθέα το οποίο αρχικά είχε αγοραστεί ως οικόπεδο και στη συνέχεια κτίστηκε με δανειοδότηση. Από την πώληση του σε μεγάλη εταιρία, έλαβε ποσό περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο, όπως αναφέρει έχει δηλώσει σε φορολογικές της δηλώσεις και έχει εξηγήσει επακριβώς τον τρόπο διάθεσης του.
Πριν προχωρήσει στην αγορά του το εκμίσθωνε από εταιρία που εκπροσωπούσε ο θείος της, προσωρινά κρατούμενος, Νίκος Ζήγρας.
«Αποδείξαμε με στοιχεία ότι το ακίνητο το αγόρασε με χρήματα από πώληση άλλου ακινήτου, έχει δηλωθεί στο πόθεν έσχες. Καμία σκιά δεν έμεινε στην υπόθεση. Αποδομήθηκε το κατηγορητήριο. Για μένα όλα έγιναν επειδή φέρει το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Σύμφωνα, πάντως με το πόρισμα των εισαγγελέων, το ακίνητο, πριν φτάσει στα χέρια της κόρης του πρώην υπουργού, πέρασε πρώτα στην off-shore Bluebell, η οποία είχε ως έδρα τη Μονρόβια Λιβερίας. Διαχειριστής στην εν λόγω εταιρεία, κατά το πόρισμα ήταν ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νικόλαος Ζήγρας, με τον πρώην υπουργό να είναι ο πραγματικός δικαιούχος.

12 σχόλια

  1. 15% ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ.
    15% ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 19 ΚΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΟ 15.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΨΙΛΟΝΟΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2009,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009,ΚΑΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΤΑ #$%%%%%%%
    ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΕ,ΤΑ ΙΔΙΑ #$$%%%%% ΘΑ
    ΠΑΡΕΙΣ.
    ΚΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ 30% ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ.
    ΑΠΟ 15% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
    Η 6Η ΜΑΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΑΕροψεκασμένοι δεν βγήκε τυχαία...
    Για να ανήκεις στους ΑΕ πρέπει να είσαι πραγματικός ΑΕροψεκασμένος... Από τον Πρόεδρο μέχρι τους οπαδούς.
    -----------------------------------
    Απάντησε στο twitter ο Προεδρεύων των ΑΕροψεκασμένων για τους τελευταίους ΑΕροψεκασμούς!!!

    Τα σχόλια περιττεύουν...
    -----------------------

    Παίδες τους αεροψεκασμούς τους κάνει ο Σαμαράς για να σας υπνωτίσει προσοχή προσοχή ο αρχηγός θα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα, μην ακούτε κανέναν, γιατί σας παραμυθιάζουν..
    Ένας είναι ο αρχηγός ο Καμμένος ο ...(βάλτε εσείς ότι θέλετε)..

    Σε πείραν πρέφα ρε βλήμα!!!!
    αμααααανννννννννννν γιαούρτια με πέτσα αγελαδιτσα της ΦΑΓΕ

    Ρε πατριώτες μήπως σας βάρεσε γερά το κανόνι του ΑΕροψεκασμού γιατί βλέπω πολλά λαθάκια να κάνετε μήπως λέω μήπως σας πείραξε το νέφος;

    Η ΓΕΛΟΙOΤΗΤΑ βάρεσε ΚΟΚΚΙΝΟ
    ...ο Τσίπρας υπέρ της συνεργασίας με Καμμένο!!!...
    Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... τύφλα να 'χουν οι ηλίθιοι που θα ψηφίσουν Τσίπρα μέσω ΑΕ.
    Τη θέση ότι μια μεγάλη και ριζική αλλαγή των συσχετισμών είναι δυνατή σε αυτές τις εκλογές διατυπώνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Tvxs του κ. Κούλογλου.
    Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται διεξοδικά στη ενότητα της Αριστεράς και στο ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας των αριστερών πολιτικών δυνάμεων λέγοντας...χαρακτηριστικά ότι το πιο σημαντικό είναι να προκύψει ένας «σκληρός κοινοβουλευτικός πυρήνας» της Αριστεράς που θα επιδιώξει την ανατροπή του Μνημονίου ακόμη και με την Αλέκα Παπαρήγα πρωθυπουργό!

    Ο Α. Τσίπρας αναφέρεται αναλυτικά και στο «άνοιγμα» του Πάνου Καμμένου στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ξακαθαρίζοντας ότι οι δύο πολιτικοί χώροι έχουν διαφορετική διαδρομή αλλά «επειδή είναι ιστορικές στιγμές, εάν χρειαστούμε πέντε ψήφους του κυρίου Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε…».
    Είπατε τίποτα ;

    - Έχει ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας ο Καμμένος

    Τέρατα νοημοσύνης οι ψηφοφόροι του!

    Μας ψεκάζουν !
    Είναι αλήθεια.
    Έχετε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό το μέτωπο του Σαμαρά;
    Δεν διακρίνετε μια πεντάλφα πάνω από το δεξί του μάτι;
    Το 666 κάτω από το σαγόνι του;
    Είναι αυτός.
    Το μοχθηρό υποχείριο του Μπαχομέχ, που θα εξολοθρεύσει η Λευκή Αδελφότητα του Πάνου Καμμένου.
    Έσεται ήμαρ νενέκοι νεοδημοκράτες, προδότες, δοσίλογοι, τσολάκογλου, ρουφογάληδες.
    Έσεται Πάνος ! ήγγιγε γαρ η βασιλεία των Ανεξάρτητων.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ
    _____________________________
    ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΣ: "DE SYNERGAZOMAI
    ME TSIPRA".....
    FROYYYYPPPPPPPPP KOLOTOYMPA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑΑΑΑ ΚΑΤΆΣΧΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ,...ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΑΕροψεκασμένοι δεν βγήκε τυχαία...
    Για να ανήκεις στους ΑΕ πρέπει να είσαι πραγματικός ΑΕροψεκασμένος... Από τον Πρόεδρο μέχρι τους οπαδούς.
    -----------------------------------
    Απάντησε στο twitter ο Προεδρεύων των ΑΕροψεκασμένων για τους τελευταίους ΑΕροψεκασμούς!!!

    Τα σχόλια περιττεύουν...
    -----------------------

    Παίδες τους αεροψεκασμούς τους κάνει ο Σαμαράς για να σας υπνωτίσει προσοχή προσοχή ο αρχηγός θα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα, μην ακούτε κανέναν, γιατί σας παραμυθιάζουν..
    Ένας είναι ο αρχηγός ο Καμμένος ο ...(βάλτε εσείς ότι θέλετε)..

    Σε πείραν πρέφα ρε βλήμα!!!!
    αμααααανννννννννννν γιαούρτια με πέτσα αγελαδιτσα της ΦΑΓΕ

    Ρε πατριώτες μήπως σας βάρεσε γερά το κανόνι του ΑΕροψεκασμού γιατί βλέπω πολλά λαθάκια να κάνετε μήπως λέω μήπως σας πείραξε το νέφος;

    Η ΓΕΛΟΙOΤΗΤΑ βάρεσε ΚΟΚΚΙΝΟ
    ...ο Τσίπρας υπέρ της συνεργασίας με Καμμένο!!!...
    Αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... τύφλα να 'χουν οι ηλίθιοι που θα ψηφίσουν Τσίπρα μέσω ΑΕ.
    Τη θέση ότι μια μεγάλη και ριζική αλλαγή των συσχετισμών είναι δυνατή σε αυτές τις εκλογές διατυπώνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Tvxs του κ. Κούλογλου.
    Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται διεξοδικά στη ενότητα της Αριστεράς και στο ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας των αριστερών πολιτικών δυνάμεων λέγοντας...χαρακτηριστικά ότι το πιο σημαντικό είναι να προκύψει ένας «σκληρός κοινοβουλευτικός πυρήνας» της Αριστεράς που θα επιδιώξει την ανατροπή του Μνημονίου ακόμη και με την Αλέκα Παπαρήγα πρωθυπουργό!

    Ο Α. Τσίπρας αναφέρεται αναλυτικά και στο «άνοιγμα» του Πάνου Καμμένου στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, ξακαθαρίζοντας ότι οι δύο πολιτικοί χώροι έχουν διαφορετική διαδρομή αλλά «επειδή είναι ιστορικές στιγμές, εάν χρειαστούμε πέντε ψήφους του κυρίου Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δε θα τον πετάξουμε, δε θα του πούμε δεν τις θέλουμε…».
    Είπατε τίποτα ;

    - Έχει ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας ο Καμμένος

    Τέρατα νοημοσύνης οι ψηφοφόροι του!

    Μας ψεκάζουν !
    Είναι αλήθεια.
    Έχετε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό το μέτωπο του Σαμαρά;
    Δεν διακρίνετε μια πεντάλφα πάνω από το δεξί του μάτι;
    Το 666 κάτω από το σαγόνι του;
    Είναι αυτός.
    Το μοχθηρό υποχείριο του Μπαχομέχ, που θα εξολοθρεύσει η Λευκή Αδελφότητα του Πάνου Καμμένου.
    Έσεται ήμαρ νενέκοι νεοδημοκράτες, προδότες, δοσίλογοι, τσολάκογλου, ρουφογάληδες.
    Έσεται Πάνος !
    ήγγιγε γαρ η βασιλεία των Ανεξάρτητων.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ
    ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ,

    σαν τους αποχαζεμένους Νεοταξίτες Γιανναράδες του Σημίτη τους παλλουκαράδες


    ___________________________
    ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ME TSIPRA".....
    φρουυυυυυυυυυυυυυυππππππππ
    KOΛΟΤΟΥΜΠΑ.... ΟΛΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. . οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαβάστε τι γράφει ο αξιοσέβαστος Χρήστος Γιανναράς , για τον κωλοτούμπα, μίστερ "Νάντια Κομανέτσι", Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!

    ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ!!

    Αφού ξεκινάει με την διαπίστωση, ότι θα μπορούσε να γίνει ο τέταρτος, κατά σειρά ΑΕΡΓΟΣ πρωθυπουργός – κοινώς… ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, γράφει τα εξείς:

    "...Στην πρώτη κιόλας ομιλία του, όταν σε φίνο μοντέρνο ντεκόρ εξήγγειλε την ίδρυση της "Πολιτικής Άνοιξης", όλα έδειχναν ότι το καινούργιο, το ανυπότακτο στις φθαρμένες συμβάσεις, του ήταν απρόσιτο.

    Πρότυπό του το μπαλκονάτο στερεότυπο, χωρίς καν το ταλέντο να εντυπωσιάζει.
    Λόγος ξύλινος, τετριμμένος, θρίαμβος της κοινοτοπίας. Ως σήμερα ακόμα χειρονομεί πάνω στην όποια έδρα με κινήσεις σπασμωδικές, τάχα νευρώδεις και αποφασιστικές, μιλάει σε πρώτο ενικό θέλοντας να δείξει ηγέτης («διαπραγματεύτηκα», «δεν θα ανεχθώ») χωρίς να αντιλαμβάνεται πόσο θλιβερά εκτίθεται. (..)

    Δεν έχει το ηγετικό χάρισμα να διαβλέψει το καινούργιο. Μπορεί και ο A. Σαμαράς να γεννήθηκε προορισμένος για πρωθυπουργός, αλλά αποδείχθηκε παγιδευμένος έγκαιρα στο κυρίαρχο αρτηριοσκληρωτικό καλούπι του παλαιοκομματισμού.

    Δεν υπάρχουν ερείσματα για να ελπίσουμε κάτι καινούργιο από τον A. Σαμαρά. Ως υπουργός (Οικονομικών, Εξωτερικών, Πολιτισμού), ήταν τόσο κοινότοπος, όσο οποιοσδήποτε μετριότατος ομόλογός του.

    Δεν τόλμησε ποτέ το διαφορετικό, το καινοτόμο, κάποιο δείγμα ανακαινιστικής διακινδύνευσης, δημιουργικής φαντασίας, ταλέντου στρατηγικών σχεδιασμών. Έζησε τα ολέθρια σφάλματα του προκατόχου του αρχηγού στη N. Δ. και όμως τα αναπαράγει από την πρώτη στιγμή, ωσάν θεληματικά να αυτοκτονεί:

    Οι ίδιοι χιλιοφθαρμένοι, ανίκανοι και φαύλοι στο κομματικό προσκήνιο, το πιο αποκρουστικό δείγμα παλαιοκομματισμού στη Γενική Γραμματεία, προκλητικής φτήνιας επιλογές υποψηφίων στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα κομματικά γραφεία πάντοτε αρένα αλληλομαχαιρωμάτων και μικρονοϊκών αντιπαλοτήτων.

    Ίδια θανατερή απουσία κοινωνικών στοχεύσεων, καίριων μεταρρυθμιστικών προτάσεων, τόλμης για ριζική ανάταξη της κομματικής λειτουργίας..." κλπ. κλπ.

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ, ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ???

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. +
    ___________________________________________________
    MAYΡΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ
    ΑΙΩΝΙΟΝ
    ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ
    ___________________________________________________

    Άκης: Σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!
    Δεσμεύθηκαν τα ακίνητα..
    ΩΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ΑΧΧΧΧΧΧΧ ΒΑΧΧΧΧΧΧ

    +
    Νέα κατηγορία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση απέδωσαν οι δικαστικές αρχές στον Άκη Τσοχατζόπουλο, στον εξάδελφό του Νικόλαο Ζήγρα, μέλη της οικογένειας του και στενούς συνεργάτες του πρώην υπουργού.

    Παράλληλα, με διάταξη του ανακριτή δεσμεύτηκαν προσωρινά ακίνητα της ιδιοκτησίας του Άκη Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του.
    ////////////////////////////////////////////////////////

    _________________________________
    Γεια σου ρε Τράγκα αντιμνημονιακέ
    με σπίτι στη Ριεβιέρα !

    Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο Ταμτάκος της ελληνικής δημοσιογραφίας (ειλικρινά sorry Ταμτακό!), αυτός ο Ξανθόπουλος, το παιδί του λαού που οι αντιμνημονιακές του ιαχές σχίζουν τον άνεμο των ερτζιανών και τραντάζουν τις τηλεοράσεις μας κάθε βραδάκι στις 8 και 10 ... ποιος λοιπόν θα το λεγε ότι αυτό το τρελό μαχίμι , αυτό το παλικάρι της δημοσιογραφίας ετών 70 έχει κάνει τόσο γερό κομπόδεμα που να έχει σπίτι στις Κάννες, στη Γαλλία ντε!

    Τουλάχιστον ας το έπαιρνε λίγο παραδίπλα στη Νίκαια όπου πέφτει αισθητά το τετραγωνικό !

    Όχι τίποτα άλλο απλά για να μη σκανδαλίζει το κοινό του που τον λατρεύει και για να μην του χαλάσει το image του αντιμνημονιακού λεβέντη....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με την γυναίκα του ήταν οι "Μπόνι και Κλάιν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση