GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΜΕ;...

ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΜΕ; Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ. Αλήθεια που οδηγούμαστε; Η αριστερά ή η άκρα δεξιά; Η κρίση που είναι οικ...

ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΜΕ;
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ.

Αλήθεια που οδηγούμαστε; Η αριστερά ή η άκρα δεξιά; Η κρίση που είναι οικονομική και τώρα γίνεται και πολιτική. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές και δεν έχουμε ακούσει μια πρόταση για το πώς θα βγούμε από την κρίση, γιατί αυτή η κρίση αν γίνει και πολιτική η Ελλάδα θα βουλιάξει.
Ένα παράδειγμα, στην Ελλάδα η τέχνη, η κουλτούρα, η φιλοσοφία που είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος που πολλές φορές χρηματοδοτήθηκαν από το κράτος για να πρεσβεύουν την Ελλάδα, σήμερα που έχουμε οικονομική κρίση όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι απών, δεν μιλούν, δεν τραγουδούν, μα τόσο βουβοί. Χάσανε την φωνή τους; Μήπως είναι σαν τους φιλάθλους της Barcelona και τηςReal που απογοητεύθηκαν από τον αποκλεισμό τους στο Champions League.
Μα τόσο φτωχή η Ελλάδα;
Η αριστερά που συμμετέχει στις εκλογές λέει φύγετε εσείς να έρθουμε εμείς. Η πρόταση της αριστεράς είναι το γιαούρτι, τις άκρας δεξιάς τα ρόπαλα και τις άλλης αριστεράς το άρθρο 99 και μην κουνηθείτε γιατί στις κόκκινες σημαίες έχουμε χοντρά ρόπαλα.
Αλήθεια αυτό με το γιαούρτι δεν είναι αστείο. Είναι μια πρόταση της αριστεράς που όταν μιλούσα με τον καλό μου φίλο Δημήτρη Α. μου έλεγε πως έτσι στην Τουρκία νομιμοποιήθηκαν οι " Γκρίζοι Λύκοι" και το γιαούρτι έγινε πέτρα, μετά μαχαίρι, μετά ρόπαλο και οι φασίστες ήθελαν να αποκαταστήσουν την τάξη. Έτσι οι φασίστες νομιμοποιήθηκαν. Το γιαούρτι και το ρόπαλο.
Που είναι λοιπόν η λέξη δημοκρατία όταν η ευκαιρία γίνεται πολιτική κρίση;
Η ευκαιρία του δημοψηφίσματος, ένα δημοψήφισμα που θα είχε ως θέμα 10 ερωτήσεις, για παράδειγμα <Μέσα στο ευρώ ή έξω από το ευρώ;>. <Πόσο θα είναι ο κατώτατος μισθός και η κατωτάτη σύνταξη;>. <Θέλετε να καταργηθεί η Βουλευτική ασυλία ή όχι;> και άλλα τέτοια ερωτήματα που πηγάζουν από την αγανάκτηση και την πρόταση της Ελληνικής κοινωνίας.
Τώρα σε αυτές τις εκλογές δεν ξέρουμε ποιες θα είναι οι προτάσεις. Μου θυμίζει την εκπομπή την Ανίτας Πάνια, αυτή είναι απών, αλλά την εκπομπή την παρουσιάζει η αριστερά και η άκρα δεξιά και φυσικά έχει ευθύνες η αριστερά γιατί είπε όχι στο δημοψήφισμα. Συμφώνησαν με την πρώην αριστερή της Ανατολικής Γερμανίας και σήμερα πρόεδρο της καπιταλιστικής Γερμανίας Άγγελα Μερκελ και διέγνωσαν πως ο λαός δεν είναι έτοιμος.
Δεν θέλει η Ευρώπη δημοκρατία γιατί ποτέ δεν είχε…
"Γιατί όταν ζεις την δημοκρατία έστω και μια ώρα προσπαθείς μέχρι θανάτου να μην την χάσεις".
Και τώρα η αριστερά που ο λαός είναι ψύχραιμος τι του προτείνει η αριστερά και η άκρα δεξιά; Γιαούρτι και ρόπαλα;
Δεν μας ρωτήσατε, δεν μας προτείνατε.
Πάντα όταν οδηγούσα και περνούσα την Κατάρα (δρόμος προς τα Ιωάννινα) υπήρχε μια βρύση, σταματούσα και έπινα νερό και ήταν τόσο δροσερό που με ανανέωνε. Το νερό της Κατάρας δεν έχει στερέψει ακόμα, οι ιδέες της αριστεράς στέρεψαν.
Όταν λοιπόν η κουλτούρα και η τέχνη δεν μιλούν, όταν η αριστερά δεν προτείνει τότε ο Σαμαράς λέει όχι αλλά λέει και ναι γιατί ο στόχος της συντηρητικής παράταξης δεν είναι να υπηρετεί τις δημοκρατικές αξίες και τα εθνικά συμφέροντα, πολλές φορές τα επικαλείται και άλλες φορές τα απαρνιέται. Μόνος στόχος της είναι η εξουσία της και τα δικά της παιδιά. Τους ενώνει μόνο η λεηλασία του πλούτου.
Όταν η δημοκρατική παράταξη δεν είναι ενωμένη τότε η Ελλάδα θα χάσει πολλά.
Ιστορικά όταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος τα είχε όλα κερδίσει η συντηρητική παράταξη τον ανάγκασε να πάει σε εκλογές και η Ελλάδα τα έχασε όλα τότε. Σήμερα φοβάμαι ότι θα κάνουμε το ίδιο λάθος. "Θα διαμαρτυρηθούμε ή θα κυβερνηθούμε;"
Η δημοκρατική παράταξη πρέπει να είναι ενωμένη γιατί έχουμε χρέος απέναντι στην γενιά που δεν της δώσαμε τίποτα και στην γενιά που έρχεται.
Στην Γαλλία ο Φρανσουά Ολλάντ αναφέρεται συνέχεια στην Ελλάδα και εμείς αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, να δώσουμε την μάχη με τις καινούριες δυνάμεις στην Ε.Ε. που έρχονται, για να βγούμε από το αδιέξοδο.
Αξιοποιώντας το φυσικό πλούτο της χώρας, τον τουρισμό, το αγροτικό προϊόν, τις Ελληνικές εξαγωγές, το ανθρώπινο δυναμικό, το επιστημονικό δυναμικό της χώρας και την σύγχρονη τεχνολογία. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε πλούτο στην χώρα και τον πλούτο αυτό τον διανέμουμε με σωστό τρόπο στους Έλληνες.
Η δημοκρατική παράταξη μπορεί να εγγυηθεί τώρα μια αξιόπιστη πρόταση για να βγούμε από την κρίση.
Ο εκλεγμένος κοινοτάρχης
Βασίλειος Τζήμας

19 σχόλια

  1. Δηλαδή ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Πες το με δικά σου λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμουν μεταξύ Καμμένου και ΧΑ αλλά τελικα βλέποντας τον πόλεμο που γίνεται στην ΧΑ
    απο τα ΜΜΕ και τους Ευρωπαίους πείσθηκα οτι αυτο θα τους πονέσει πιό πολύ.
    ΧΑ και όποιον πάρει ο χάρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιά το λέγαμε για την οργάνωση Χι.(Χίτες)
    ---------------
    Χρυσή αυγή
    της μαμάς σας το μουνί
    που το γαμάν οι Γερμανοί
    κάτω στην αυλή
    για μια μπουκιά ψωμί
    και της πιάνουν το βυζί
    και της χώνουν το καυλί
    και βελάζει σαν αρνί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω αλλά μαλάκυνση μου φαινεται οτι πρέπει να εχει κάποιος που ψηφίζει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τον Τσίπρα που όλα καλα τα λέει αλλά θέλει καν μου βάλει κανα δυό Πακιστανούς στο σπίτι μου, τον κουβέλη που δεν συνεργάζεται με κανέναν, δεν καταλαβαίνει κανένας τι λέει και έχει πάρει όλους τους Πασόκικά σκουπίδια, και το Κωλοτούμπα Καρατζαφέρη που έχει για βουλευτή πλστογράφο απατεώνα που δεν πήγε στρατό.
    Και τον Καρατζαφέρη ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ακροδεξιο φασίστα τον λέγανε και μου προέκυψε οργανο του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαύρο στο χαρατσοπασοκ.
    Τιμωρήστε τους σκληρά με τη ψήφο σας.

    Μας χρεοκόπησαν και εσείς θα τους ψηφίσετε πάλι ; Σας βίασαν και εσείς θα ψηφίσετε τους βιαστές σας ;
    ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ, ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΕΛΑΣΑΝ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΙΝΤΖΑΡΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΟΠΟΙΟ ΆΛΛΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟ Ή ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.


    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ!

    θα τιμωρησεις σιγουρα..
    αν ψηφισουν αρκετοι
    θα αλλαξουν πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Τρίτη,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω
    απ'τα επίπεδα του 20% κι ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5%),
    θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες
    για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πως λέει το Σύνταγμα ότι θα γίνει πρωθυπουργός ο Τσιπραμμένος... (λέμε και καμιά παπαριά...)

    Το Σύνταγμα (άρ. 37, παρ.1) ορίζει ότι εάν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης που θα απολαμβάνει τη συνεργασία της Βουλής.
    Εάν δεν διαπιστωθεί η δυνατότητα αυτή, ο ΠτΔ παρέχει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του δεύτερου κόμματος σε κοινοβουλευτική δύναμη και εάν δεν τελεσφορήσει και αυτή, ο ΠτΔ δίνει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος.

    Κάθε διερευνητική εντολή διαρκεί τρεις ημέρες. Αν οι διερευνητικές εντολές δεν τελεσφορήσουν, ο ΠτΔ καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων και αν επιβεβαιωθεί η αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, επιδιώκει τον σχηματισμό κυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Βουλής, για τη διενέργεια εκλογών και σε περίπτωση αποτυχίας, αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου τον σχηματισμό κυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές και διαλύει τη Βουλή.
    Ακόμη, όπως ορίζει το Σύνταγμα στο ίδιο άρθρο (ερμηνευτική δήλωση), στις διερευνητικές εντολές, αν κόμματα είναι ισοδύναμα σε βουλευτικές έδρες, προηγείται εκείνο που έλαβε περισσότερες ψήφους στις εκλογές.
    Νεοσχηματισμένο κόμμα με κοινοβουλευτική ομάδα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής, έπεται του παλαιότερου με τον ίδιο αριθμό εδρών.
    Στις δύο αυτές περιπτώσεις, δεν παρέχονται διερευνητικές εντολές σε περισσότερα από τέσσερα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν και συμπαθω τον Συριζα πιστευω στην εντιμοτητα και στην σταθεροτητα των λογων και πραξεων του ΚΚΕ ..και φυσικα δεν επιδιδεται ποτε στο αθλημα της ..κωλοτουμπας ΚΚΕ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΝΤΑΤΑ.
    ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
    3Η Η ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ.
    4ο ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάθε ψήφος στο χαρατσοπασοκ είναι θηλιά στο λαιμό των παιδιών μας και των γονιών μας, σε όλους τους Έλληνες.
    2000 αυτοκτονίες
    χιλιάδες θάνατοι από καρδιακά και εγκεφαλικά
    έκαναν την Ελλάδα ένα απέραντο νεκροταφείο.
    μαυρίστε τους.

    Ελεύθεροι και ανεξάρτητοι Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,ΘΛΙΒΕΡΕ ΒΛΑΚΑ!
    ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΗΜΕΝΕ...
    ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ.
    ΤΑ %^^%^&&& ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ!!!
    ΕΓΩ ΜΑΥΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ!!!
    ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΕΤΕ!!!
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι μουφα αρθρο ειναι κι αυτο; Ο τυπας μας λεει να κατσουμε να μας γ@@σουν οι ίδιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΚΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ..ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ..ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ..ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κινδυνολογία και μόνο. Άκου τώρα το αποτέλεσμα της Κυριακής

    ΝΔ 24%, Σύριζα 16%, Πασοκ 14%, ΚΚΕ 11%, Καμμένος 9%, Κουβέλης 7%, ΧΑ 6% ΛΑΟΣ 4%. Οι λοιποί μένουν έξω!

    Κυβέρνηση Τσίπρα λοιπόν με στήριξη όποιων θέλουν! Και μια χαρά θα πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Popular Posts

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *