GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακατάλληλο βίντεο με γνωστή ελληνίδα ηθοποιό στο διαδίκτυο...

Ακατάλληλο βίντεο με γνωστή ηθοποιό κυλοφόρησε στο διαδίκτυο χωρίς τη θέληση της και τώρα η νεαρή ηθοποιός τρέχει και δεν φτάνει. Η νεαρή ...

Ακατάλληλο βίντεο με γνωστή ηθοποιό κυλοφόρησε στο διαδίκτυο χωρίς τη θέληση της και τώρα η νεαρή ηθοποιός τρέχει και δεν φτάνει.
Η νεαρή ηθοποιός είναι ένα κορίτσι 24 μόλις ετών που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα η ηθοποιός συμμετείχε σε σίριαλ τόσο του ΑΝΤ1 όσο και του MEGA. Μάλιστα για να τα βγάλει πέρα δουλεύει part time σε γνωστό στέκι της πόλης.
Το κακό έγινε όταν η γνωστή ηθοποιός εμπιστεύτηκε κάποιον και ξαφνικά είδε τον εαυτό της φάτσα κάρτα στο διαδίκτυο. Από τότε που κυκλοφόρησε το καυτό βίντεο, διάρκειας 9 λεπτών, η νεαρή ηθοποιός έχει κλειστεί στο σπίτι της και αναζητεί τρόπο να προφυλαχτεί.
Το καλύτερο που έχει να κάνει η ηθοποιός στο βίντεο είναι να απευθυνθεί στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να ψάξει να βρει ποιος το ανέβασε.
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει όντως μια επιθυμία πολλών ζευγαριών να καταγράφουν τις ερωτικές περιπτύξεις τους. Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του, αρκεί αυτό που κάνει να μένει μέσα σε τέσσερις τοίχους. Το να βιντεοσκοπεί όμως κάποιος τη σύντροφό σου και μετά να το ρίχνει σε γνωστά τσοντο-site στο διαδίκτυο είναι άλλο πράγμα. Και θα πρέπει κάποια στιγμή ο νόμος ν΄αλλάξει και οι παραβάτες και τιμωρούνται παραδειγματικά.
Πηγή: www.fimes.gr

10 σχόλια

  1. Το έσοδα του κράτους έπεσαν στο μισό το μήνα Απρίλιο. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν βουλιάξει και θα χρειάζονται και άλλα μέτρα. Αυτή είναι η αλήθεια.

    O ΣΥΡΙΖΑ, στο βωμό μιας διαφαινόμενης ( αλλά όχι σίγουρης ) πρωτιάς, θυσίασε την ευκαιρία να παίξει κυβερνητικό ρόλο και να ανατρέψει το μνημόνιο με στροφή στην ανάπτυξη και στην άμεση ανακούφιση των ασθενέστερων στρωμάτων.

    Τώρα αυτή την ευκαιρία έχει η ΝΔ, η οποία μπορεί να ζητήσει τη στήριξη Ανεξάρτητων Ελλήνων και Δημ. Αριστεράς, που δέχονται το ευρώ και ζητούν ΑΜΕΣΗ αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, χωρίς κατάρρευση της οικονομίας με νέες εκλογές σε 1,5 μήνα ! Ας αλλάξουν 10 τομείς της οικονομίας που συμφωνούν και, αφού σταθεροποιήσουν την οικονομία και την ανάπτυξη,και τη ΑΜΕΣΗ προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων, και τις αλλαγές στο μνημόνιο και στις δανειακές συμβάσεις, ας κάνουν μετά εκλογές. Δεν υπάρχουν χώροι για εγωισμούς και προσωπικά κίνητρα και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Σε 1,5 μήνα, τίποτα μπορεί να μην είναι όρθιο.

    108+33+19= 160 ( και + 41 αν δεχτεί και ο χαρατσοΒενιζέλος ψήφο ανοχής )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ανεξαρτητοι ειπαν δεν συνεργαζονται με Ν.Δ ..
    Δεν το ακουσες/ειδες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα εδω ο Χριστος Βασιλοπουλος παιζει στην αμερικη με πραγματι διασημη πορτνοσταρ ( κορμαρα )

    http://planetsuzy.org/showthread.php?s=005cde0aac1f6d83c31beeba3ec08167&t=462455&pp=10&page=12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις 18 Ιουνίου δεν θα έχει το πασοκ ούτε τους μισούς βουλευτές εκεί, γιατί
    1) έρχεται το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012 στους λογαριασμούς, ενώ
    ξέρεις ότι δεν μπορούν να το πληρώσουν 1, 5 εκατομμύρια άνθρωποι, αυτό
    του 2011
    2) Άρχισαν οι φορολογικές δηλώσεις, ΚΑΝΕΙΣ δεν παίρνει επιστροφή με τα νέα τεκμήρια και τα μειωμένα αφορολόγητα, αλλά τους έρχεται να πληρώσουν και φόρους 500 , 1000 και άνω ευρώ, εκεί που πέρσι δεν πλήρωναν, αλλά έπαιρναν επιστροφή !
    3) Έρχονται οι αναδρομικές μειώσεις σε συνταξιούχους τον Ιούνιο, ενώ όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι με το ενιαίο φτωχολόγιο, έχουν χάσει από 500 έως 1.500 ευρώ το μήνα.
    4) Αυξάνεται ραγδαία η ανεργία, ενώ σε λίγες μέρες καταρρέουν οι κλαδικές συμβάσεις και έρχονται νέες μειώσεις παντού.
    5) Η αγορά δεν κινείται, ο τουρισμός δεν κινείται, λόγω της πολιτικής που εφάρμοσε ο κ. Βενιζέλος και όλα τα σπίτια δεν έχουν ρευστό, αλλά αντιθέτως ξοδεύουν τις καταθέσεις για να πληρώνουν φόρους, έκτακτες εισφορές και χαράτσια
    6) Έρχονται και οι παλιοί φόροι στα ακίνητα, οπότε η πλειοψηφία του 13, 1 % που ψήφισε πασοκ θα αλλάξει κόμμα, μη αντέχοντας αυτή τη φορολαίλαπα. Σάπισε την Ελλάδα, σάπισε το κόμμα, σάπισαν οι Έλληνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μη τους κρεμάσουμε και στο σύνταγμα. Να μάθουν οι γκόμενες να μη ποζάρουν την ώρα του σεξ, δε τους φταίει κανένας μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλιά τέχνη αυτοδιαφήμησης,

    γιατι και αν ακόμη βρει ποιος το "ανέβασε"
    δεν μπορεί να του κάνει απολύτως τίποτα
    αφού η ίδια και εκουσίως τα "κατέβασε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ
    ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΡΠΑΖΕΣ ΤΟΝ Ψ#lo ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ.

    ΞΕΚwliasmΕn@ ΤΣΟΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τζωωωων, που είσαι λούγκρα μου???

    Γλείφεις καλά τα χρυσά αρχίδια του άεργου μεγαλοτζακιού από τη Μεσσηνία???

    Κωλόγερε, δεν έχεις να φας και χειροκροτείς τα "τζάκια"???

    Να ρωτήσω κάτι??

    Το Πολιτικό Πτώμα, ο κωλοτούμπας Σαχλαμαράς, γιατί έχει αυτήν την χεσμένη φάτσα, αυτό το θλιμμένο ύφος, σαν να τον πάτησε ελέφαντας???

    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΖΟΜΠΙ!

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    Το Πολιτικό Πτώμα - ο κωλοτούμπας διαρκείας, κ. Σαμαράς, καλεί σε... Κεντροδεξιό μέτωπο (!?!)

    Μα πόσο ανεγκέφαλοι κωλοτούμπες είναι επιτέλους εκεί στη Συγγρού???

    Δεν πήραν το μήνυμα??? Δεν κατάλαβαν ότι είναι τελειωμένοι, οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ "σάπιε" και "Κομανέτσι" Σαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα σας πάρει ΚΑΙ τα σώβρακα!!!

    Τζων $$$$$$$$$, πουτάνας γιέ, δεξιό αρχίδι της Συγγρού, τώρα που τα σκάτωσε ο κωλοτούμπας σου, ερωτοτροπείς με τη Χ.Α., έέέ?

    Και μην λες ψέματα παλιοαρχίδι, ότι ψήφισες Καμμένο, γιατί θα σε πάρουν με τις πέτρες...

    Τζων $$$$$$ και Kourdistiri, ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗθΕΙΤΕ, ΔΕΞΙΕΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,
    ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!!

    Τζωωων, Kourdistiiiiiri,
    ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 06.22# Καλα εισαι τοσο ''κουτος'' ανθρωπε μου που πιστεψες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εμπαινε σε οποιαδηποτε κυβερνηση (ακομη και αριστερη) και το κυριοτερο οτι θα εκανε καταγγελια του μνημονιαου?? το πιστευεις στ'αληθεια?? Οι ανθρωποι ειναι τυχοδιωχτες και τους βολευει η αντιπολιτευση να επιδιδονται σε γιαουρτοπολεμο, να κανουν μπαχαλο το κεντρο της Αθηνας και προπηλακιζουν βουλευτες και Υπουργους. Αυτο ειχαν και αυτο εχουν στο μυαλο τους. Θα το διαπιστωσεις στις εκλογες που θα ειναι πρωτο κομμα που παλι θα βαλει αλλα 5 σημεια ανεφικτα για να στριψει παλι δια τον εκλογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. The airport should turn-on all its red lights for the preparation of the new international red light zone. This way we will pay all our debts........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση