GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ή αυτοί ή εμείς...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ . Κλείνουμε σήμερα μία σειρά άρθρων που γράφτηκαν με αφορμή την διενέργεια τω...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/.
Κλείνουμε σήμερα μία σειρά άρθρων που γράφτηκαν με αφορμή την διενέργεια των προώρων Βουλευτικών εκλογών 2012. Η στήλη από την αρχή πήρε ξεκάθαρη θέση:
Δεν ψηφίζουμε όσους άνοιξαν την πόρτα για να έρθει το ΔΝΤ και η...
περιβόητη Τρόικα στην χώρα μας. Άρα δεν ψηφίζουμε με τίποτε τους κηπουρούς του Γιώργου Παπανδρέου, γιατί αυτή η παρέα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για τα χάλια που βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας.
Δεν ψηφίζουμε νεοφιλελεύθερα κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Συμμαχία, Δράση… Είναι το ιδεολογικό άρμα του ΔΝΤ, της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης που θέλει να επιβάλει το διεθνές εβραϊκό χρηματιστηριακό κεφάλαιο και το βόρειο-ευρωπαϊκό βιομηχανικό τόξο.
Δεν ψηφίζουμε ακροδεξιά κόμματα όπως το ΛΑ.Ο.Σ και τη Χρυσή Αυγή. Διαχρονικά και ιστορικά η ακροδεξιά και ανεξάρτητα από τις δημόσιες θέσεις της, ήταν μίσθαρνο όργανο του κάθε λογής εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου.
Δεν ψηφίζουμε τους κρυφό-φιλομνημονιακούς, τους κάθε λογής νεοφιλελεύθερους και ακροδεξιούς που βρήκαν στέγη και πολιτεύονται με την Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία θα βγει όπως όλα δείχνουν πρώτο κόμμα. Δεν είναι ανάγκη στην κοινοβουλευτική της ομάδα να κυριαρχούν κρυφό-φιλομνημονιακοί, νεοφιλελεύθεροι και ακροδεξιοί. Υπάρχουν στους συνδυασμούς της Νέας Δημοκρατίας συντηρητικοί πολιτικοί, ευπρεπείς, δημοκράτες και πατριώτες.
Ψηφίζουμε συνεπείς Έλληνες που στάθηκαν όρθιοι απέναντι στην μνημονιακή και νεοφιλελεύθερη λαίλαπα. Είναι γεγονός ότι σε όλο το πολιτικό φάσμα αναδείχθηκαν και αναδεικνύονται καθημερινά μικροί ήρωες που προτιμούν να χάσουν ένα σίγουρο μέλλον παρά να σκύψουν στην Τρόικα.
• Ψηφίζουμε και στηρίζουμε πατριωτικά, αντιμνημονιακά κόμματα και κινήσεις.
Ψηφίζουμε και στηρίζουμε τα κόμματα που από την πρώτη στιγμή είπαν το μεγάλο ΟΧΙ και στέκονται από τότε δίπλα στον δοκιμαζόμενο λαό μας.
Ας μην γελιόμαστε. Οι εκλογές της Κυριακής είναι ένας ενδιάμεσος σταθμός στην πάλη του λαού μας ενάντια στο μνημόνιο. Πριν δύο χρόνια οι αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις ήταν μειοψηφία. Μετά τις εκλογές της Κυριακής θα είναι πλειοψηφία.
Μπορεί το εκλογικό σύστημα να δώσει μία ερμαφρόδιτη φιλομνημονιακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά και μέχρις εκεί. Στη Νέα Δημοκρατία ένα σημαντικό ποσοστό των στελεχών της προέρχεται από την εθνοκεντρική πατριωτική δεξιά, που μόνο για φιλομνημονιακή δεν μπορεί να κατηγορηθεί. Άρα οι αντιμνημονιακές δυνάμεις θα είναι συντριπτική λαϊκή και κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Συνεπώς από την Κυριακή και πέρα ο αντιμνημονιακός αγώνας θα διεξάγεται με ευνοϊκότερους όρους και προϋποθέσεις.
Μέχρι σήμερα οι δύο φιλομνημονιακές κυβερνήσεις, του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου, με τον μπαλτά στο χέρι πετσόκοβαν Λαϊκά Δικαιώματα και κατακτήσεις. Την Κυριακή κρατάμε εμείς -για μία και μόνο φορά- τον μπαλτά στο χέρι. Πετσοκόψτε τους! Ή αυτοί ή εμείς!

29 σχόλια

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο GUARDIAN!!!

    νικη ολαντ στη γαλλια θα αμφισβητησει το ευρωπαικο συμφωνο λιτοτητας-ΑΛΛΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

    A François Hollande win in France would challenge the EU's austerity agenda – but if the Greek left does well it could set Europe on an entirely new path


    http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/may/01/greece-vote-european-spring

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μην χάσουμε τα λογικά μας σ΄αυτόν τον δύστυχο τόπο, θα τα πω με το όνομα τους.
    Ο κ. Λοβέρδος άξιος πολιτικός, παρέλαβε το υπουργείο Υγείας και έκανε μια σειρά από καινοτομίες απαραίτητες διότι γίνονταν πάρτι από αρπαχτές στο Υγείας. Ακούστηκε προμηθεύονταν τα νοσοκομεία με τιμές και 40 φορές ακριβότερα απ΄ότι οι πολιτισμένες χώρες. Και δεν είναι τυχαίο ότι ξέφυγαν, επί ΠΑ….ΣΣΟΚΚΚΚΚ το 2004 οι δαπάνες των νοσοκομείων ήταν 2,5 δις ευρώ και επί ΝΔ το 2009 έφτασαν 5,4 δις. Πέρασαν Υπουργεί, Κακλαμάνης, Αβραμόπουλος, Ξενογγιανακοπούλου, πως διάολο την έλεγαν, εκλεκτή του βλάκα του ποδηλάτη.
    Δεν κατάφεραν να συμμαζέψουν τις αρπαχτές, πες τω ότι έτσι το ήθελαν το πάρτι.
    Ρε νεοέλληνες της μαγκιάς και της κουτοπονηριάς, αυτοί οι ακατάλληλοι για την πολιτικοί πρέπει να παραμένουν ;
    Ερωτώ ρε λεηλατημένοι νεοέλληνες της ηλιθιότητας. Ξαναψηφίστε τους ρε μαλάκιδες και περιμένετε να λαδώσει ξανά το έντερό σας, περιμένετε να φτιάξει ξανά ο τόπος μας. Όσοι αποδεικνύονται ανίκανοι στο σπίτι τους επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΓΚΑΛΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΓΚΑΛΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο GUARDIAN!!!

    ''Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης θεωρούν πλέον ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα είναι ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος στην εφαρμογή του μνημονίου''

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;;;

    ''Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ''!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο GAP!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΛΑΜΙΩΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΙ ΔΡΑΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΕΕΕΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ.ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΜΙΑ ΡΟΤΑ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΩ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΩΣ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ.ΜΟΝΟ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΧΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή σύμφωνα με τον πολυδιαβασμένο αλλά σίγουρα ιδιοτελή Δευκαλίωνα είναι λογικό να ψηφίσουμε Κακλαμάνη, Αβραμόπουλο που διέλυσαν το υπουργείο υγείας αλλά όχι Λοβέρδο που πήρε όσα μέτρα χρειαζόταν για να ξαναγίνουν λογικές οι δαπάνες υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψήφος στον κωλοτούμπα Σαχλαμαρά και στον Μπενιζέλο, δηλαδή σε αυτούς, που κατέστρεψαν τη χώρα, οδηγώντας την στα μνημόνια και την εξαθλίωση, είναι ψήφος σε μισθούς και συντάξεις 200-300 ευρώ!

    Είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι εκεί μας οδηγούν τα μνημόνια τους και μην τρώτε το παραμύθι τους και την κινδυνολογία τους!

    Εάν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πάρουν πάνω από 40% στις εκλογές της 6ης Μαϊου, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!

    Θα είμαστε οι κακομοίρηδες, οι προσκυνημένοι της Ευρώπης!

    Και επιπλέον, σκεφτείτε, τώρα που κάτι φαίνεται να αλλάζει στην Ευρώπη, που αρχίζει να αμφισβητείται η πολιτική της Μέρκελ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΤΙΣ ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΘΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ????

    Ε, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ,

    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επισκεφτείτε tompempe.blogspot.com για περισσσοτερη πολιτικη σατιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ REUTERS ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    ΝΔ+ΠΑΣΟΚ: ΟΡΟΦΗ ΤΟ 38%.
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.
    ΑΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 35%

    2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
    ΤΗ ΝΕΑ ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ
    ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις
    Καμμένου: Οι τοκογλύφοι μπορούν να κατασχέσουν τους τενεκέδες... όχι τους δικούς μου, αλλά τους κανονικούς...

    Πριν από λίγο ο Π. Καμμένος δήλωσε τα εξής:
    «Όπως έχω πει και σύμφωνα με την υπόθεση Πατσίφικο, πριν από 160 χρόνια, αν ισχύσει το 2ο μνημόνιο, οι πιστωτές μας μπορούν, σε περίπτωση χρεοκοπίας μας και μετά από απόφαση αγγλικού δικαστηρίου, να δημεύσουν τα ελληνικά πλοία μέσα στο ωκεανό.

    Το ίδιο ισχύει και για τους τενεκέδες....όχι αυτούς που θα με ψηφίσουν αλλά τους κανονικούς.
    Οι πιστωτές μας μπορούν να μας δημεύσουν τους τενεκέδες ελαιολάδου που εξάγουμε αν αυτοί έχουν επάνω τους την ελληνική σημαία, μιας και ο τενεκές υπό ελληνική σημαία θεωρείται περιουσία του ελληνικού κράτους!»

    Συμπέρασμα: Μην βάζετε την ελληνική σημαία πάνω στους τενεκέδες ελαιολάδου... βάλτε τη μόνο στο κούτελο των άλλων "τενεκέδων"...

    - Πώς παραμυθιάζει έτσι τους μπουνταλάδες οπαδούς του αυτός ο μπούλης ;
    Πάντως.. Ειναι ηδη τελειωμενος και το ξερει καλα!

    Αυτοι που δεν το ξερουν ακομα ειναι οι οπαδοι του που ακομα ονειρευονται επαναστασεις παρεα με τον Τσιπρα!
    Ειναι τοσο βλακες που δεν εχουν παρει χαμπαρι τοσα χρονια πως οι Αριστεροι δεν εχουν εθνικη συνειδηση αλλα μονο ταξικη συνειδηση!

    Οι πρωτοι που θα τουφεκισουν οι Συριζαιοι θα ειναι οι τενεκεδες του Καμμενου που τους βοηθησαν να ανεβουν στην εξουσια!
    ___________________
    Το μυστηριο λυθηκε !

    Ειναι αληθεια οτι μας ψεκαζουν αλλα υπαρχει μια λεπτομερεια!
    Το αερολυμα επιδρα μονο στον Καμμενο και τους ολιγους οπαδους του, της Χρυσής Αναγουλιασμένης!

    Κατι παιζει μαλλον με τα γονιδια τους!
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μωρή Τζων, γριά πουτάνα της Συγγρού,

    ετοιμάσου από το βράδυ της Κυριακής να αναζητάς νέο αρχηγό, γιατί ο κωλοτούμπας σου, Σαχλαμαράς, ΚΛΑΤΑΡΕ!!

    Το βράδυ στα γραφεία της Συγγρού, θα είσαι μόνο εσύ και ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ για να τον παρηγορείτε...

    Άντε να 'ρθει και κανένας Φαήλος...

    Ξέρεις... όταν βουλιάζει το καράβι, το εγκαταλείπουν τα ποντίκια...

    ΚΛΑΜΑ, ΚΛΑΜΑ, ΚΛΑΑΑΑΑΜΑΑ...

    Ουστ γελοίοι κακομοίρηδες της Πολιτικής Άνοιξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης θεωρούν πλέον ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα είναι ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος στην εφαρμογή του μνημονίου.

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;;;

    Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο GAP!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επίθεση Τσίπρα σε όλους... εκτός Καμμένου φυσικά..

    [Για νέο «συνασπισμό εξουσίας, με πυρήνα τον ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο ο νέος Καραγκιοζοπαίχτης της πολιτικής... και φυσικά εννοούσε ότι το ηλεκτρόνιο γύρω από τον πυρήνα θα είναι ο Καμμένος...
    ενώ επισήμανε πως «είμαστε πια στην ίδια όχθη του ποταμού», προφανώς απευθυνόμενος στον Καμμένο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης δεν έκανε καμία αναφορά στο ευρώ και την ΕΕ... η ώρα είναι δύσκολη και δεν σηκώνει γκάφες για δραχμή κ.λπ... θα έχει χρόνο μετά τις εκλογές να μας τα αναλύσει... ...περαστικά μας].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΖΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ!

    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

    ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ!

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΖ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ!

    ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΔ!

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!

    ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ!!!

    ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΩΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ Ή ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ !

    ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΘΑΨΑΝ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ( ΠΟΥ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ, ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΔΕΙ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΑΥΡΗ ΖΩΗ, ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ, ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΟΦΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ). ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ,ΕΘΝΟΣ, ΝΕΑ, ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΚΛΠ ΚΆΘΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΑ, ΚΑΝΑΛΙΑ,ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ( ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΤΣΕΛΟΥ ; )ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ "ΦΙΛΙ ΖΩΗΣ" ΣΤΟ ΚΩΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΥ ΡΟΥΦΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 20 ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 500.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ !

    ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ, ΚΑΘΕ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ( ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ,ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ) ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ;

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΔΗΜΑΡΑ- ΜΑΡΙΑ
    ΣΥΡΙΖΑ

    ΑΡΑ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ, ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ( ΟΧΙ ΌΜΩΣ ΛΑΟΣ, ΝΤΟΡΑ, ΜΑΝΟ ), ΌΠΩΣ

    ΚΚΕ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΕροψεκασμένοι και δραχμή πάνε μαζί
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -Αναγνωστάκος: Το ευρώ δεν είναι αυτοσκοπός. Το υπονοούν όταν μιλάνε για κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος προκειμένου να ασκήσουν νομισματική πολιτική κάτι που δεν συμβαδίζει με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ευρώ... κάπου κάπου όμως τους ξεφεύγει και το λένε ευθέως.
    Έτσι αυτή τη φορά την γκάφα δεν την έκανε ο προεδρεύων αλλά ο υποψήφιος βουλευτής Γ. Αναγνωστάκος ο οποίος δήλωσε:"Για μας το ευρώ δεν είναι αυτοσκοπός. Η Ελλάδα μπόρεσε να αναπτυχθεί και να προσχωρήσει και με και χωρίς ευρώ. Το ζήτημα είναι η Εθνική αναπτυξιακή πολιτική"..
    ...Με γειά η δραχμή λοιπόν αν και ευτυχώς όπως δείχνουν τα τελευταία γκάλοπ θα περιοριστούν σε ρόλο παρατηρητή.

    ______________________________
    Τους Καμμενους τους εχει εγκαταλειψει ακομα και το Καμμενικης ιδιοκτησιας Ολυμπια και επειδη δεν εχουν που να γραψουν αρχισαν να γραφουν εδω!
    Και να ξερουν καλα πως δεν προκειται να παρουν φραγκο απο τον Καμμενο για το τρολινγκ!
    Τα λεφτα πανε σε λιγους και εκλεκτους!
    - Εχουνε βεβαια την επιλογη να ξαναγυρισουν κλαιγοντας στον Καρατζαφερη και να τον παρακαλεσουν να τους παρει πισω!
    - Ειναι τα ιδια ατομα που το 2004 τρολαραν στο ιντερνετ και ελεγαν παντου οτι το ΛΑΟΣ θα ειναι πρωτο κομμα στις εκλογες!
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!


    σημείωση:
    ______________________________
    DONT FEED THE (KAMMENA) TROLLS!

    Βρωμιζουν τα μπλογκ οπως βρωμισαν την θεσσαλονικη με αφισες τυπου Σανταμ Χουσειν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΝΔ...
    ΣΤΟ 17,5% ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ,ΜΕ ΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.
    ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.

    Από τη Δευτέρα 7 Μάη οι εξελίξεις στη ΝΔ θα είναι ραγδαίες.
    Το καζάνι βράζει.
    Σειρά στελεχών και πολλές τοπικές οργανώσεις κάνουν υπομονή μέχρι την Κυριακή.
    Ο Σαμαράς θα αμφισβητηθεί ανοιχτά από αρκετά στελέχη,ενώ ανεξέλεγκτη είναι η οργή για συγκεκριμένα μέλη της ηγετικής ομάδας.
    Πολλοί προεξοφλούσαν εδώ και καιρό ότι 'ο Πρόεδρος δεν βγάζει το '12'.
    Όμως ο δραστικός καταλύτης που ξεχειλίζει το ποτήρι στο εσωτερικό της άλλοτε κραταιάς Κεντροδεξιάς παράταξης και δρομολογεί άμεσες εξελίξεις είναι η ορμητική ανάπτυξη
    των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία αποδίδεται ευθέως από στελέχη σε καταστροφικούς χειρισμούς τόσο του Σαμαρά όσο και 'της αυλής του'.
    'Από τότε που ανέλαβε Πρόεδρος μετράμε 4 κόμματα στην Κεντροδεξιά.
    Κοντεύουμε να χάσουμε το μέτρημα.
    Δεν πάει άλλο ο κατακερματισμός.
    Κοντεύουμε να γίνουμε ΠΟΛΑΝ',λένε χαρακτηριστικά.
    Αν μάλιστα,όπως δείχνουν ως σήμερα,
    Παρασκευή,τα πράγματα,η ΝΔ κινηθεί κάτω απ'τα επίπεδα του 20% και ελάχιστα πάνω απ'το μισό της εκλογικής επίδοσης του 2009 (περί το 17,5% με ελαφρά πτωτικές τάσεις)
    θεωρείται βέβαιο ότι οι διαδικασίες
    για αλλαγή ηγεσίας θα ξεκινήσουν άμεσα.
    Κάποιοι υποστηρίζουν δηκτικά ότι το ένστικτο αυτοσυντήρησης της παράταξης,έστω και αργά,πρέπει να ενεργοποιηθεί...
    Σε κάθε περίπτωση,οι ραγδαίες μετεκλογικές εξελίξεις στη ΝΔ,όπως και στο ΠΑΣΟΚ που αντιμετωπίζει ανάλογες εσωκομματικές συνθήκες,
    προσθέτουν ακόμη έναν αστάθμητο παράγοντα στο εντελώς ρευστό τοπίο στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να ξέρετε ότι όλα τα σχόλια κατά του Σαμαρά ( λες και αυτός κυβερνούσε την Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια ), χωρίς να υπάρχει η ίδια σκληρή κριτική για τον χοντροχαρατσοΒενιζέλο, τα γράφει ο ένας και μοναδικός πασοκος ( ο υμνητής του δόκτορα Ζιβάγκο ) που αλλάζει ονόματα και ψευδώνυμα και χαρακτήρες, για να στηρίξει ότι πιο σάπιο υπάρχει σήμερα στο πολιτικό σύστημα. Ξερνάει κανείς βλέποντας τους διαπλεκόμενους μεγαλοεκδότες ( δείτε πρωτοσέλιδα ), μεγαλοδημοσιογράφους και μεγαλομπλογκερς ( έπεσαν πακέτα τις δύο τελευταίες εβδομάδες και έκαναν ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ; Μήπως αυτοί θα δώσουν χαρτζιλίκι στα παιδιά μας ή θα μας πληρώσουν το ρεύμα ή το χαράτσι ; ) να προσπαθούν να στηρίξουν τον γλειώδη, μουλονίνι της πολιτικής ζωής με στημένα δημοσιεύματα, προβοκατόρικες δημοσκοπήσεις.

    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ τη ΚΥΡΙΑΚΗ για να κρατήσουν κουτάλες και καρέκλες με παρακρατικούς μηχανισμούς ! Γι' αυτό βάλλουν κατά του Καμμένου και του Τσίπρα και ρίχνουν τόνους λάσπης και συκοφαντίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης θεωρούν πλέον ότι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά θα είναι ο πλέον αξιόπιστος σύμμαχος στην εφαρμογή του μνημονίου.

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;;;;;

    Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο GAP!!

    ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

    Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ,ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!

    ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ
    ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ
    Η ΝΕΑ ΔΝΤ-ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 04 Μαΐου 2012 - 11:20

    ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ...

    Οι δράστες και αυτής της "δολοφονίας" είναι αυτοί που θα πάτε (κάποιοι από εσάς) να ψηφίσετε την Κυριακή.

    Σήμερα το ξημέρωμα στην κεντρική πλατεία του Γκύζη και συγκεκριμένα επί της οδού Παπαστράτου βρήκε κρεμασμένο τον 40χρονο αυτόχειρα το ίδιο του το ανήλικο παιδί....

    Ο άνδρας κρεμάστηκε.....

    στο σπίτι του πλησίον της κεντρικής πλατείας του Γκύζη στις 5 τα ξημερώματα και ο γιος του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, ύστερα από το ισχυρό σοκ που υπέστη.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ακόμα ένα θύμα της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας και προστίθεται στην αυξανόμενη λίστα των χιλιάδων ανθρώπων που αυτοκτόνησαν την τελευταία διετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάψτε τους με Καμμένο και Δημαρά~
    Κόψτε τους τα @@@. ΣΥΡΙΖΑ !

    Όλοι στις κάλπες για να τιμωρήσουμε τους διαπλεκόμενους, τους ανθρώπους που χρεοκόπησαν την Ελλάδα από το 1981 !
    Στη κάλπη οι κεντρώοι και δεξιοί
    Ανεξάρτητους Έλληνες, οι αριστεροι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ.

    Σκεφτείτε ότι τους έχει απομείνει εδώ μέσα ένα μόνο σούργελο, που αλλάζει ονόματα και ψευδώνυμα, για να στηρίξει τον χαρατσοβενιζέλο.

    Τελευταία , διάφορα μπλογκς, που υποστήριζαν τους αγανακτισμένους έκαναν ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και στηρίζουν υπογείως τα σάπια παλιά κόμματα του μνημονίου ! Οι διαπλεκόμενες φυλλάδες και τα κανάλια προσπαθούν να τρομοκρατήσουν. Παίζουν με το πόνο μας, με το πόνο για το μέλλον των παιδιών μας. Αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπουν σε ποσοστά και ψήφους, ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ρίχνοντας το χαρατσοΒενιζέλο στη 4η ή 5η θέση, από ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ. ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15Ο ΕΔΡΕΣ, ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ ΤΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΙΕΡΟΣΥΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΕΝΩ ΒΙΑΖΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ,ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΙΕΣΤΕΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ 2 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΕΚΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !

    ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ :
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ, ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΌΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΜΠΛΟΓΚ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    ΝΔ:ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ 12% ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ,13% ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ 10% ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 20% ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΚΑΤΩ.
    ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ 500 ΦΟΡΕΣ 500 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ,
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑΙ...
    ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ 20% ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ.
    ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΑΜΑ ΠΙΑΣΕΙ 18% (ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ).
    ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (2ο ΒΛΕΠΩ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 15% ΚΑΙ 3ο ΚΑΜΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ),
    ΠΑΝΤΩΣ 20ΑΡΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ
    ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΘΑ'ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΗ...
    ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕ ΜΙΛΑΩ...ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΨΟΥΝ ΟΙ ΡΕΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...ΚΑΤΩ ΚΙ ΑΠ'ΤΟ ΚΚΕ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ...οσα δεν λενε τα φερεφωνα οι εγκαθετοι οι ραγιαδες..ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030 προβλεπει τη σαρωτικη αλλαγη στην ασφαλιση ωστε να μειωθουν στο ελαχιστο οι δαπανες για την υγεια,να μειωθουν οι ασφαλιστικες δαπανες των εργοδοτων και να αυξηθουν οι εισφορες των αυτοαπασχολουμενων θα καταργηθουν σταδιακα θεραπειες ,ιατρικες εξετασεις και φαρμακα που μεχρι τωρα καλυπταν τα ασφλ.ταμεια. Αυτο θα φερει σαφη επειδεινωση στους ορους ζωης ολοκληρης της κοινωνιας..στελεχη του ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και συμφωνησε Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ και ολοι εμεις οι ραγιαδες..ασχετο..στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ με το ΔΝΤ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 25% ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ..ολε...ετσι στο ασχετο ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ-ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΕΣ ... ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ-ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΟΚΑΤΣΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ(ΔΕΚΑΝΙΚΙ) ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μόνο εμείς μπορούμε :
    - να αφήσουμε ορφανά 2000 οικογενειών από αυτοκτονίες!
    - να βάζουμε χαράτσια και έκτακτες εισφορές και να μην μπορείτε να αγοράσετε βασικά είδη διατροφής και να ξεπληρώσετε τα δάνεια σας, όπως σας κάνουμε κατάσχεση μισθων, συντάξεων, καταθέσεων,ακινήτων !
    - να αφήσουμε 1,2 εκατομμύρια άνεργους και να στείλουμε άλλους τόσους μετανάστες στο εξωτερικό !
    - να φορολογήσουμε αύριο και τα οικόπεδα, αγροτεμάχια, καταθέσεις, ενοίκια και να διπλασιάσουμε τις αντικειμενικές αξίες, ώστε να πληρώνετε ακόμα μεγαλύτερους φόρους!
    - να κόψουμε όλα τα κοινωνικά, τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα
    - να έχουμε στείλει 200.000 ανθρώπους στα συσσίτια
    - να σας θεωρούμε τόσο βλάκες, ώστε να ελπίζουμε ότι θα μας ξαναψηφίσετε για να αυξήσουμε την ύφεση, την ανεργία και τους θανάτους λόγω κρίσης και μνημονίου !
    - να παραβιάζουμε 2 χρόνια το Σύνταγμα και τους νόμους, να ραντίζουμε εκατομμύρια Έλληνες με χημικά και ξύλο!
    - να σας καταργήσουμε όλο το αφορολόγητο για τα παιδιά και τις εκπτώσεις φόρου, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ !

    Είμαστε "αληθινοί άνθρωποι" ! Εμπιστευτείτε μας. Σας καταστρέψαμε, αλλά μόνο εμείς μπορούμε να σας σώσουμε, στέλνοντάς σας νωρίτερα στη Βασιλεία των Ουρανών !

    πασοκ,ποτέ κανείς δεν εξαπάτησε τόσους ανθρώπους μέσα σε 32 χρόνια !

    πασοκ, δύναμη βαζελίνης. Για 4 χρόνια, είναι τόσα τα μέτρα, ώστε θα σας χρειαστεί μπόλικη για "λάδωμα παχέος εντέρου" ! 1 χρόνο σας "πηδούσε", φανταστείτε τι έχει να γίνει τη Δευτέρα, αν πάρει κάνα υπουργείο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ GAP.

    ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ
    ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ).

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    Οι Νεοταξίτες συμφοιτητές της Βοστώνης,GAP ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ,φορέθηκαν από τους παγκόσμιους πάτρωνές τους στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!

    ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ!

    Αυτούς θέλανε για ''συνομιλητές''.

    Προώθησαν όσο δεν πήγαινε τον George,τους έκανε την αρχική δουλειά,και μετά όταν δεν στεκόταν άλλο τον σούταραν.

    ΤΩΡΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΓΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

    ΟΣΟ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ,ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ
    100% ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    Βλέπετε,ο χοντρός (και ο Αβραμόπουλος που θα διαδεχτεί άμεσα τον Σαμαρά στη διαλυμένη ΝΔ)
    ανήκει στον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό,
    ενώ οι συμμαθητούληδες ανήκουν στον Αμερικάνικο.

    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    Έφυγε ο ένας.

    Κυριακή βράδυ φεύγει και ο άλλος.

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΗ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

    ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ,
    ΨΗΦΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ!

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!

    ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΖ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ
    ΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΤΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...

    ΑΝΕΒΑΣΑΝΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΕ ΤΟΝ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ
    ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ...

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ...

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΤΙ ΕΙΝ'ΤΟΥΤΟΙ;

    Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ 4,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΑΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ:ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ (ΕΛΕΟΣ!!!),ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟΝ
    ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ!!!

    ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ!!!

    ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΣΥΜΠΑΘΩ ΒΕΒΑΙΑ,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *