GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το θέμα της έκθεσης στις σημερινές πανελλαδικές εξετάσεις...

Πολλά παιδιά δάκρυσαν από απογοήτευση όταν είδαν στο μάθημα της έκθεσης το θέμα που δεν ήταν άλλο από τις ειδικές γνώσεις και απόψεις της κ...

Πολλά παιδιά δάκρυσαν από απογοήτευση όταν είδαν στο μάθημα της έκθεσης το θέμα που δεν ήταν άλλο από τις ειδικές γνώσεις και απόψεις της κας Αρβελέρ. Αυτό το δύσκολο θέμα με την απίθανη περίληψη θα μπορούσε να απευθυνθεί σε μεταπτυχιακούς φοιτητές φιλοσοφίας και όχι σε υποψηφίους που ποτέ δε διδάχθηκαν ή συμμετείχαν σε αναλύσεις και σχέσεις ανώτερου ή ιδεατού κοινωνικοφιλοσοφικού περιεχομένου. Έλεος κύριοι της επιτροπής εξετάσεων.
Διονύσης Στ.

6 σχόλια

  1. ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ρεεεεε:


    http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8

    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ηθελα και εγω να πω συγχαρητηρια στην υπουργο στο Μπαμπινιωτη και σε ολουΣ που αφησε πισω του στο υπουργειο.Εμαθε κανεισ ποτε στα 17χρονα ποια ειναι η Αρβελερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.Η ΟΓΔΟΝΤΑΡΑ ΤΗΣ ΣΟΡΒΟΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΩ ΣΟΥ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ.ΒΑΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ
    ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΚΟΚΚΑΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΤΡΥΦΕΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του καλουπαρίσματος από άσχετους καθηγητές και φροντιστές. Τα παιδιά όχι μόνο αγνοούν την Αρβελέρ, αλλά δεν είναι ούτε σε θέση να διατυπώσουν τις απόψεις και κρίσεις τους επί ενός κειμένου, οποιοσδήποτε και αν το έγραψε. Ουδείς πλέον ασχολείται με τα βιβλία, απ' το δημοτικό τα παιδιά παροτρύνονται να βρίσκουν πληροφορίες απ' το ιντερνετ, μασημένη τροφή... Δυστυχώς την ίδια αδυναμία θα επεδείκνυαν ακόμα κι αν τους έβαζαν κείμενο του Ζαχαρία Παπαντωνίου ή του Ελύτη. Γιατί δεν έχουν διαβάσει τίποτε πέρα απ' την "ύλη". Ούτε εφημερίδα! Στην έκθεση όμως ΟΛΑ είναι η ύλη. Εκεί ξεχωρίζει ο παπαγάλος απ' το παιδί με ανοιχτούς ορίζοντες και ευρύτερες γνώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση