GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Lady Gaga στο τελευταίο επεισόδιο των Simpsons...

Η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga πρωταγωνιστεί στο τελευταίο  για τη σεζόν επεισόδιο των Simpsons που προβλήθηκε την  Κυριακή από το Fox.

Η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga πρωταγωνιστεί στο τελευταίο  για τη σεζόν επεισόδιο των Simpsons που προβλήθηκε την  Κυριακή από το Fox.

5 σχόλια

  1. Μέσα στις επόμενες μέρες μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται σε όλους τους Έλληνες, και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

    Οι φορολογικές δηλώσεις ( έργο των Βενιζέλου- Σαχινίδη ) έρχονται και τσακίζουν τα ήδη εξαντλημένα ( από το χαράτσι στη ΔΕΗ και τις έκτακτες εισφορές ) ελληνικά νοικοκυριά. 8 στα 10 εκκαθαριστικά φέρνουν φόρους απίστευτους, εκεί που πέρσι είχαν επιστροφές 1000, 2000 και άνω ευρώ ! Πραγματικός Αρμαγεδώνας που θα εξουθενώσει τους Έλληνες !
    Τι έκαναν ; Μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις, άφησαν 1,5 εκ. άνεργους, και τριπλασίασαν τα τεκμήρια, ώστε ΟΛΟΙ να πληρώνουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ενώ έχουν τα μισά εισοδήματα ! Μείωσαν και το αφορολόγητο, κατάργησαν τις επιστροφές λόγω αποδείξεων και ετοίμασαν έναν φρικτό καλοκαίρι για τους Έλληνες. Τέτοια νοσηρότητα δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα, μέσα σε ένα χρόνο !

    Επιπλέον, έχουν σταματήσει όλες τις επιστροφές του δημοσίου προς τους πολίτες εδώ και 3 χρόνια, για να παραγραφούν, από 23/05 σταματούν τα φάρμακα και έρχονται και οι περιορισμοί στις ιατρικές εξετάσεις ! Πογκρόμ σε βάρος των Ελλήνων, καλά μελετημένο από το δίδυμο Βενιζέλου- Σαχινίδη- πασοκ, ακόμα και προς τους έρμους τους ψηφοφόρους τους !

    Τέλος, από το Μάιο και Ιούνιο έρχονται οι αναδρομικές κρατήσεις σε συντάξεις, και οι συνταξιούχοι παίρνουν συντάξεις με ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις. Επίσης, μαζί με τον Κουτρουμάνη, έχουν συμφωνήσει τη περικοπή σε 200.000 κοινωνικά,τριτεκνικά, πολυτεκνικά επιδόματα, φόρο ιδιοκατοίκησης, φόρο σε οικόπεδα, αγροτεμάχια, ενοίκια, φόρους καταθέσεων και ότι άλλο, χωρίς να διαπραγματευτούν ποτέ ! Εδώ και 2 χρόνια οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και στα μνημόνια και στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

    Συμπέρασμα : αν υπάρχει λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μεταλλαγμένο πασοκ του κ. Βενιζέλου και των συνεργατών του. Οι κεντρώοι θα στραφούν προς τη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι αριστεροί θα στραφούν προς Δημ. Αριστερά και ΣΥΡΙΖΑ. Για να μπορέσει να ανασυγκροτηθεί η κεντρώα παράταξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της σημερινής ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, που δεν είναι άλλοι από Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο, Σαχινίδη, Κουτρουμάνη και όλους όσους βάζουν πλάτη στο μεταλλαγμένο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΠΗΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ .ΛΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4 ΚΑ 2 ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Η ΑΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 21 Μαϊ 2012 4:20:00 μ.μ.

    Καλά δεν καταλαβαίνεις ; Ο αρχηγός σου μας φόρτωσε 2 χρόνια των Παπανδρέου. Αν σου "φορτώσει" τον Τσίπρα με τα καμώματά του, πόσο ξύλο θα του ρίξετε εσείς οι ψηφοφόροι του ; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στον αρχηγό και να του πεις ότι κάνει κι άλλη βλακεία, τρίτη ή τέταρτη μέσα σε λίγους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. >>Η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga πρωταγωνιστεί στο τελευταίο για τη σεζόν επεισόδιο των Simpsons

    Στην τροφαντή μας καραπουτσακλάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση