GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο "χτύπημα" από τον Αντώναρο...

28 σχόλια

  1. Ο Αντώναρος δεν ξέρει τι λέει. Ο Αντώνης δεν πάτωσε την ΝΔ, αύξησε τα ποσοστά της ΠΟΑΛΑΝ.

    (Ο Αντώναρος – και λοιποί κουμπάροι – σαν φιλοξενούμενος της ΠΟΛΑΝ οφείλει να προσέχει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XAΡΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΡΠΟΥΖΟΚΕΦΑΛΕ .ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΤΟ ΑΡΓΕΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΩΝ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως δείχνουν τα πράγματα κυβέρνηση συνεργασία δεν υφίσταται από της εντολές τον αρχηγών , ΑΝ θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας θα ύπαρξη όταν θα πάνε όλοι οι αρχηγοί στον ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και με της δύναμης του ΠΑΣΟΚ,Ν.Δ, ΔΥΜΑΡ.. και προβλέπω ότι θα πέσουν μέσα σε έξι μήνες και δεν θα ξανασηκωθούν...

    Όμως η γνώμη μου και η εμπειρία μου λέει ότι αυτό δεν θα συμβεί και θα πάμε σε εκλογές στης 10-17 Ιουνίου ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΎΣ { ΦΑΣΑΡΙΕΣ , ΝΟΘΕΊΑ , ΛΑΣΠΟΛΟΓΊΑ κ.τ.λ} Όσοι βιαστήκατε να πείτε ότι καθαρίσαμε από αυτούς κάνετε λάθος ΤΑ ΣΥΝΕΦΕΡΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΆΣΤΙΑ μην τους κρύβετε άλλο τα ονόματα τους οι οικογένειες που είναι σε ΛΕΣΧΕΣ, ΣΕ ΣΥΛΟΓΓΟΥΣ, ΣΕ ΣΤΟΕΣ είναι γνωστές στο πανελλήνιο και κάνουν κουμάντο ΣΧΕΔΌΝ όλους τους πολιτικούς και πολιτική ,αν δεν είσαι τσεκαρισμένος από αυτούς δεν ανεβαίνεις σε υψηλά κλιμάκια ,και αν ανέβεις έχουν ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΝΤΌΠΙΟ ΚΑΙ ΞΈΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ να σε εξοντώσουν... Δεν υπάρχει θέμα χρέους η Γερμανία χρωστά 5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ , αλλά εμάς τρομοκρατούν γιατί δεν έχομε πολιτικούς με ΓΌΝΑΤΑ, τους έδιναν οι τράπεζες λεφτά και τους άφηναν και έκαναν επένδυσης σε Βουλγαρία, σε Σκόπια, σε Κόσοβο, σκεφτείτε αγόραζαν τράπεζες στην Τούρκια η το ξεχάσατε; ΚΑΙ ΑΦΟΎ ΤΑ ΦΆΓΑΝΕ καλούν ΣΗΜΕΡΑ τον απλό Ελληνα να τους πληρώσει ...

    Ο κόσμος θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη , για να γίνει ΑΥΤΟ χρειάζονται πολιτικές εξελίξεις και πολιτικούς κόμματα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ {ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ}..

    ΟΧΙ ΚΌΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΗΤΙΚΟΥΣ που δεν έχουν πιάσει ούτε το όριο του ΦΠΑ 23% που μας έχουν επιβάλει ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΆΝΕ ΤΟ ΔΆΧΤΥΛΟ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΠΑΡΆΤΗΣΑΝ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΆΝΟΥΝ ΑΕΡΟΤΟΥΜΠΕΣ ...

    Εχομε δρόμο ακόμα σήμερα μας είπε ο Τόμας Στραουμπχάαρ , η Ελλάδα πρέπει να μετατραπεί σε Γερμανικό προτεκτοράτο ''η Ελλάδα είναι ένα αποτυχημένο κράτος, και το πρόβλημα της δεν είναι η έλλειψη χρημάτων, αλλά θεσμών''

    ΤΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΝΑ Μ.Μ.Ε , ο πρόεδρος της δημοκρατίας; ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ;

    ΚΑΛΏ ΑΓΏΝΑ ...Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''η Ελλάδα είναι ένα αποτυχημένο κράτος, και το πρόβλημα της δεν είναι η έλλειψη χρημάτων, αλλά θεσμών''
    Συγνώμην αλλά εσύ που διαφωνείς με την ρήση αυτή? Σε σκάει που το είπε Γερμανός? Ο καθρέφτης μας φταίει ή τα χάλια μας τα μαύρα με το ανύπαρκτο καί φοροβόρο-δανειοβόρο κράτος με τους μυριάδες (μέχρι προσφατα καλοπληρωμένους) αργόσχολους και διεφθαρμένους υπαλλήλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ, ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κώστας Καραμανλής και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι οι μόνοι που μπορούν να ΕΝΩΣΟΥΝ την παράταξη που έχει γίνει χίλια κομμάτια εξαιτίας της παιδικής χαράς της ΠΟΛΑΝ.
    Πρέπει να υπάρξουν ΑΜΕΣΑ εξελίξεις
    ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
    Η παράταξη διαλύεται.Κι άμα έχουμε εκλογές σε ένα μήνα,μην γελιέστε,
    ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ 18,8% που μόλις και μετά βίας μαζέψαμε.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΟΛΛΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ,
    ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ 20% ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΝΕ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΜΟΝΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεσα στο γενικωτερο αλαλουμ που επικρατει στην Ελληνικη κοινωνια παιρνιοταν αυτο το χοντρο σιχαμερο κητος με την γουρουνισια μουρη τουρκογλου/μπενιζελο οτι εχει καποια αξια..

    Μπαρουφες,ασχετες αερολογιες ,χωρις νοημα τις πιο πολλες φορες ,παπαγαλιστικα κρεμμυδια καροτα τοματες σαλατα και πιτα γυρο καποιοι πιστεψανε οτι εχει καποια αξια αυτο με το γουρουνισιο μουτρο..

    Οποια πλανη αγαπητοι μοι..

    Αυτο το χοντρο σιχαμερο κητος τουρκογλου απο αποψη ποιοτητος και αξιας ειναι μηδεν ..
    Απο τη μερα που εγινε αρχηγος της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια φανηκε η ανεπαρκεια του και η ασχετοσυνη του,φελλος ητανε και ειναι ρε το γουρουνι ..

    Και αν καποοιος δεν πειστηκε ακομα αρκει να ξαναδει δει το βιντεο με τις δηλωσεις του μετα το κλεισιμο της καλπης και των πρωτων αποτελεσματωνν..
    Και μαλιστα εκεινο το ηλιθιο σιχαμερο (υποτιθεται) χαμογελο οταν ζητησε τη βοηθεια του Θεου της Ελλαδος το κητος!!

    Φτου! Τζογλανια αν προσεχε ο θεος της Ελλαδος θα σας ειχε ξεπαστρεψει εδω και χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχεις άδικο σε αυτό 5.57.
    Τι μαλακία και αυτή του Αβραμό.
    Εννοείται ο Κώστας Καραμανλής είναι η καλύτερη λύση.
    Αυτόν θέλω και γω.Και να σου πω και κάτι.ΚΑΚΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 2009.
    Έπρεπε να ανοίξει τις διαδικασίες για εκλογή αρχηγού,να βάλει κι ο ίδιος υποψηφιότητα και να κριθεί για το έργο του.Αλλά μάλλον είχε δεχτεί τέτοιο πόλεμο που αηδίασε.
    Τον καταλαβαίνω αλλά τώρα που έχει πια φανεί τι πραγματικά συνέβη τότε στην Ελλάδα (πραχτόρια,φωτιές κλπ),πρέπει να το ξανασκεφτεί και να βγει μπροστά.
    Η παράταξη τον χρειάζεται.
    Αλλά πρέπει να βιαστούν ρε γαμώτο.
    Διαλυόμαστε.
    Αυτός ο Σαμαράς έχει ανοίξει βεντέτα με τη μισή κοινωνία,
    προσκολλήθηκε στους ακροδεξιούς και στους σαλταδόρους,έφερε στο κόμμα το φασίστα τον Βορίδη,έδιωξε τους κεντρώους,έκανε μαγκιές στους αριστερούς και τους απειλούσε για τις διαδηλώσεις κλπ,ΕΛΕΟΣ!
    ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!!
    Με την Αριστερά ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ αλλά ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ,και αυτήν και κυρίως ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ όπως κάποιοι καριόληδες σύμβουλοι δίπλα στον Σαμαρά.Άμα θέλουν να λύσουν τα ψυχολογικά τους και τις εμμονές τους με την αριστερή ιδεολογία,να πάνε στο γιατρό ή στη Χρυσή Αυγή.
    Πατριώτες υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις.Άμα κάποιοι ψάχνουν για εθνικόφρονες και μιάσματα,σε λάθος παράταξη βρίσκονται.Η ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ μεγάλο,σύγχρονο,ευρωπαϊκό
    ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απλά λέω 5.57 ότι αν δεν θέλει για οποιοδήποτε λόγο ο Καραμανλής,πρέπει οπωσδήποτε να κινηθεί ο Αβραμό.Όσο μένει ο άλλος πάνω,την κάτσαμε τη βάρκα.Θα μας περάσει κι ο Καμμένος
    σε λίγο.

    6.39

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειμαι σιγουρος οι λαπαδες γεροντια,λελεδες και λοιπες κλαπατσες στη βουλη θα σκεφτονται δυο φορες να πουνε ξανα ψεμματα..
    Αμα δουνε και σηκωνεται κανενας της Χρυσης Αυγης θα παθαινουν γλωσσοδετη..
    Θα κατουριουνται, θα χεζονται πανω τους απο το φοβο..

    Υ.Γ
    Τελικα μετανοιωσα που δεν τους ψηφισα..Θα το κανω στις επαναληπτικες.
    Επι λογω τιμης.

    Μονο οταν φοβουνται θα βαλουν μυαλο οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6:39 δέχθηκε βρώμικο και άθλιο πόλεμο μετά το 2007 ειδικά απο τον βλακογιώργο και το ελεεινό συνάφι του που ήθελε πάση θυσία να γίνει πρωθυπουργός για να βάλει μπροστά τα σχέδια του αλλά και μέσα απο το κόμμα του Τατούλης και ΣΙΑ. Έπρεπε να παραμείνει αρχηγός αλλά πιστεύω σιχάθηκε υπερβολικά απο τον βρώμικο πόλεμο και δέν ήθελε να συνεχίσει γι'αυτό δέν έχει μιλήσει ποτέ απο τότε φοβάμαι οτι στην ίδια κατάσταση είναι ακόμα και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΩΝΑΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΟΣ.
    ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΟΣΟ ΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!!!
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΟΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ!!
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
    ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 18%,8%!!!
    Ε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ;
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!
    ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;
    ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ;;;
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΡΕ;ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ,ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6.49 Πήρε χαμηλό ποσοστό τότε,αλλά πρέπει να καταλάβει ότι ο πολύς κόσμος δεν μπορεί να ξέρει τι σκατά παιχνίδια παίζονται πίσω απ'τις κουρτίνες της εξουσίας.Για την καθημερινότητά του παλεύει και τα φέρνει δύσκολα βόλτα.Αυτό ίσχυε και τότε,και ισχύει φυσικά 10 φορές πιο πολύ σήμερα!
    Είναι κι αυτός σφίγγα,δεν έλεγε τίποτα,οπότε τι να σου κάνει κι ο κόσμος που πιεζόταν;
    Μην τον τιμωρεί τώρα τον κόσμο επειδή πλανήθηκε το 2009.
    Να βγει μπροστά.
    Ο κόσμος τον χρειάζεται.
    Κι όχι μόνο οι της παράταξης.
    Μιλάω με αριστερούς,ακόμα και με έξαλλους,κι άμα τους ρωτήσεις ποιον ''αστό πολιτικό'' βρίσκεις πιο συμπαθή,σου λένε κατευθείαν τον Κώστα Καραμανλή.
    Ο άνθρωπος μπορεί να ενώσει όλη την Κεντροδεξιά και να έχει και ''κανονικές σχέσεις'' που λέμε,με την αντίπερα όχθη,χωρίς βεντέτες.
    Αυτό θα πει εθνικός ηγέτης.
    Και μην κάνουν καμιά μαλακία να τον πάνε για Πρόεδρο Δημοκρατίας για να τον αποστρατεύσουν πρόωρα.
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΗΓΕΤΗ χρειαζόμαστε.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    Για τα σχέδια που λες,πιστεύεις ότι εκτός απ΄τον Τζορτζ τα ήξεραν και κάποιοι μέσα στη ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 7:09 δέν νομίζω να υπήρχαν και απο την Νέα Δημοκρατία κάποιοι στο κόλπο απλά πολλοί πλανήθηκαν απο την προπαγάνδα και τα ΜΜΕ, στα άλλα έχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τζων πουστρα ψαχνεις για γαμιαδες αφου σου εδωσαν παπουτσι απο τη ΝΔ.
    Ξαναγυρνα στους πιθηκους στο αφρικα.
    Αυτοι θα σε βολεψουν μια για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8 Μαϊ 2012 7:27:00 π.μ.
    ==
    Πουστρακι εισαι για καμμια πιπα στα γρηγορα?

    Να ηρεμησεις κιολας βρωμοπουστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 7.16

    Δίκιο έχω αλλά πού να τό'βρω :))
    Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάτι γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΕΧΙ ΘΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ Η ΘΑΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΚΑΥΜΕΝΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. να σοβαρευτει η δεξια,να βαλει πλατη και λεφτα,για να βγουμε απο το ευρω..
    ΑΝ ειναι πατριωτικη δεξια και δεν βολευτηκε στη θεση του ανθυπατου των βρυξελων,πουλωντας τη λαικη της βαση..

    απο τους new york times

    ""1.η ελλαδα μαλλον δεν μπορει ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ στο ευρω.
    2.αν η ελλαδα γυριζε στη δραχμη,θα γινοταν σε ολους σαφες οτι η ευρωπη βαδιζει χωρις ρεαλιστικο σχεδιο,και θα οδηγουσε σε χαοτικο τελος την ευρωζωνη.""

    οι τσιπραιοι τα ξερουν αυτα,αλλα δεν εχουν τους ψηφους,τα φραγκα,τις γνωριμιες που εχει η αρχουσα ταξη.



    The Greek election and ensuing political tumult showed that “it’s not clear how they can survive within the euro over the longer term,” said Kenneth S. Rogoff, a professor of economics at Harvard and a former chief economist at the International Monetary Fund. That could have grave implications for the rest of Europe.

    “A Greek exit,” Mr. Rogoff said, “would underscore that there’s no realistic long-term plan for Europe, and it would lead to a chaotic endgame for the rest of the euro zone.”

    https://www.nytimes.com/2012/05/08/world/europe/greece-in-chaos-faces-possible-new-elections.html?_r=2&partner=rss&emc=rss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μονη φορα που συμφωνω με καποιον 8.30.
    η ελληνικη δεξια ειναι το προβλημα..
    χαραμοφαηδες,στοκοι,αεριτζηδες,αμορφωτοι,τραμπουκοι,απατεωνες,κομπλεξικοι,αλαζονες,βουλγαρακηδες,τρελαντωνηδες,καραμανληδες,ντορολαβρεντιαδηδες,μονοι και μανοι..

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ,
    ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η πλειοψηφια αποφασισε οτι δεν πρεπει να υπαρχουμε ως χωρα...Η κριση της πρεπει να γινει απολυτα σεβαστη απο όλους!!!
    ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.. Η ΕΛΛΑΣ.. ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ

    Σε προηγουμενο σχολιο μου εγραφα για το φρενοκομειο της Ελλαδας βασει των δημοσοκοπησεων.. δυστυχως η καλπη το επιβεβαιωσε με το χειρότερο τροπο.. Εγραφα τοτε:

    Συμφωνα τουλαχιστον με τις δημοσκοπησεις (πλεον και επισημα), αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα:
    -το 15% (τελικα το 14 %) των Ελληνων εμπιστευεται το κομμα που του ειπε χοντρα ψεμματα πριν απο 2 χρονια, και μετα κατεστρεψε την Ελλαδα, εβαλε μεσα το ΔΝΤ, μειωσε μισθους, οδηγησε στην ανεργια 1,5 εκ. ανθρωπους..
    -το 12% (επισημα το 17%) θελει να συνεχισουν οι αναρχικοι να καινε την χωρα, η πλειοψηφια της χωρας να αποτελειται απο υπηκοους Πακισταν-Μπαγκλαντες, να συνεχισουμε να ζουμε απο δανεικα αγνωστου προελευσεως..Μαλιστα ιδιως επιθυμουν οι κατοικοι της Αθηνας να γινουν μειοψηφια σε ενα κρατος πακιστανων..
    -το 11% (τελικα μονο το 8%) % επιθυμει να γινουμε Βορεια Κορεα..
    -το 10% (τελικα μονο το 6%) εμπιστευεται οτι και το πρωτο 15%, αλλα ντρεπεται να το πει.
    -το 9% (και επισημα) θεωρει οτι μπορουμε να συνεχισουμε να ζουμε με δανεικα, πινοντας φραπε στο καφενειο και κλεβοντας το κρατος, αφου θα μας δανεισουν οι.. κινεζοι (ξερετε, αυτοι με το ημερομισθιο των 2 ευρω), και βρουμε το .. πετρελαιο στο Αιγαιο..
    -το 5% (τελικα το 7%) θεωρει οτι πρεπει να διωξουμε τους λαθρομεταναστες αμεσα (αγνωστο πως), να παιζουμε ξυλο με τους αντιεξουσιαστες και αυτο θα λυσει αυτοματως ολα τα υπολοιπα προβληματα (α, και να στεκομαστε προσοχη οταν εισερχεται ο αρχηγος του κομματος).
    -το 3% εμπιστευεται για αρχηγο εναν κατ' επαγγελμα πολιτικο κωλοτουμπα..
    -το 10% (δυστυχως επισημα το 20%) παει στις εκλογες για χαβαλε ειτε ψηφιζοντας μικρα κομματα ειτε ριχνοντας ακυρο..
    -και αρκετοι αλλοι (κανενα 20%) δεν πανε καθολου να ψηφισουν, αλλα προτιμουν εκεινη την ημερα να πιουν το φραπε τους, συζητωντας για τους πολιτικους που τα παιρνουν...


    Οποτε , αφου μιλησε πλεον ο πανσοφος ελληνικος λαος, πρεπει να πουμε τα μπραβο μας:
    α) ΜΠΡΑΒΟ στους δεξιους που χθες πηγαν για μπανακι ή φραπε.. τοσο καλο καιρο ειχε, μην χασουν την ευκαιρια... τωρα μπορουν να απολαμβανουν απ' την ξαπλωστρα τους τον τσιπρα..
    β) ΜΠΡΑΒΟ στους δεξιους που ψηφισαν τα μικρα κομματα (δραση, κοινωνικη συμφωνια, κοινωνια κτλ)...και αυτοι ας απολαυσουν τωρα το ωραιο εκλογικο αποτελεσμα..
    γ) Ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ στους δεξιους που εμπιστευτηκαν τον Καμμενο.. τωρα βεβαια με το ποσοστο τους και 6 κομματα στη βουλη θα ηταν κυβερνηση η νδ, αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες.. αυτοι εκαναν το κομματι τους, και τωρα μπορουν να απολαυσουν .. τους καρπους τους....
    δ) ΜΠΡΑΒΟ στους ελληνες που ψηφισαν χρυση αυγη.. η λυση προφανως τους προβληματος της λαθρομεταναστευσης γι 'αυτους δεν ειναι να καταργησουμε το νομο Ραγκουση και να τους απελασουμε, που προτεινε η νδ, αλλα να παιζουμε ξυλο μαζι τους και με τους αριστερους που τους υποστηριζουν στις γειτονιες της Αθηνας,...
    ε) Και βεβαιως το μεγαλυτερο ΜΠΡΑΒΟ ανηκει στους νεοελληνες που μετα το 2009 ξαναπιστεψε το λεφτα υπαρχουν, του Συριζα αυτη τη φορα..

    ΥΓ Μετα απ' αυτα δεν νομιζω οτι υπαρχει σωτηρια για την ελλαδα..αφου οι νεοελληνες δεν εχουν προβλημα να χρεωκοπησουμε, να ειμαστε σε μια δεκαετια μειοψηφια ενος πακιστανικου κρατους, τα συνορα μας να εκτεινονται απο Πελοππονησο μεχρι Κατερινη, να ζητησουμε συγγνωμη απ 'την Τουρκια για το συνωστισμο που προκαλεσαμε στη Σμυρνη, δεν υπαρχει καμμια λογικη να προσπαθησει η νδ να σωσει αυτη τη χωρα... αφου δηλωσει οτι σεβεται την κριση του "πανσοφου ελληνικου λαου", μπορει να τονισει τι θα συμβει στην Ελλαδα σε καμμια δεκαετια, να προτρεψει οσους μπορουν να σωθούν απο μονοι τους και να αυτοδιαλυθει..

    Δυστυχώς η πλειοψηφια αποφασισε οτι δεν πρεπει να υπαρχουμε ως χωρα...
    Η κριση της πρεπει να γινει απολυτα σεβαστη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Pasok

    Αρχισαν τα αργανα στην ΝΔ
    Ο Σαμαράς παρέδωσε την εντολή και παραλαμβάνει το εσωκομματικό πρόβλημα


    Το ιστορικό χαμηλό στα ποσοστά της ΝΔ φέρνει γκρίνια στη ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς, αν και ήταν ο πρώτος που πήρε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, τώρα είναι... στριμωγμένος στα σχοινιά.
    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Pasok

    Εγγεγραμμένοι: 9.949.401 Ψηφίσαντες: 6.476.751

    Αποχή: 34,90%

    αυτο το 34% ηταν οι περισσοτερι απο το βαθυ ΠΑσοκ που τελικα δεν πηγαν να ψηφισουν
    οπως θα αναμενετο, ειπε ο δρ Κουτσουκος...

    αρα το Πασοκ μποριουσε να κερδισει αλλαλ λιγοψυχισε στην τελικη ευθεια..


    μαρικοι απο αυτους ηταν και τυχοδιωκτες που πανε με τον πιο ισχυρο αλλα σημερα προτιμησαν αποχη για να ειναι αλι μεσα στα πραγματα
    τελος καποιοι απο την επαρχια δεν ψηφισαν γιατι δεν ειχαν χρηματα να πανε!

    Οχι τωρα δευτερες εκλογες

    αν γινουν εκλογε ςθα ανεβουν τα ακρα


    ας γινει οποιαδηοτε κυβερνηση και σε 6 μηνες η νικη θα ερθει απο την Γαλλια

    Τακης Πασοκ

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ
    ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κουτσούκο, τ' αρχίδια μου θα πιάσει το ΠΑΣΟΚ.

    Νίκος ΑΜΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κουτσούκο, τ' αρχίδια μου θα πιάσει το ΠΑΣΟΚ.

    Νίκος ΑΜΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση