GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκόπηση metroweekend: Πρώτη η ΝΔ με 23,6%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,4%

Σημαντικά στοιχεία για τη συμπεριφορά του εκλογικού σώματος, ενόψει της 17ης Ιουνίου, προκύπτουν από τη νέα μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπησ...

Σημαντικά στοιχεία για τη συμπεριφορά του εκλογικού σώματος, ενόψει της 17ης Ιουνίου, προκύπτουν από τη νέα μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας RASS, που δημοσιεύει αύριο η «metro weekend».
Μεταξύ άλλων, η κοινή γνώμη φαίνεται να τοποθετείται ξεκάθαρα υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, με τη συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων να τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ. Ειδικότερα, το 85,9% απαντά θετικά, ενώ το 10,4% αρνητικά, σύμφωνα με το parapolitika.gr
Στο πλαίσιο αυτό 6 στους 10 θεωρούν ότι μια κυβέρνηση που θα υλοποιούσε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα έθετε σε κίνδυνο τη θέση της χώρας μας στην ευρωζώνη.
Ειδικότερα, στο ερώτημα αν η κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς να βάλει σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας στο ευρώ, το 65,7% απαντά αρνητικά και το 29,1% θετικά. Χαρακτηριστικές είναι οι απαντήσεις που δίνουν οι πολίτες και στο ερώτημα ποιο κόμμα μπορεί να διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Το 32,8% επιλέγει τη Ν.Δ., το 16,2% το ΠΑΣΟΚ, το 12,1% τον ΣΥΡΙΖΑ και το 3,5% τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Σχετικά με τη συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με τη Δημοκρατική Συμμαχία, το 56,6% θεωρεί ότι θα βοηθήσει στην αύξηση της εκλογικής επιρροής της Ν.Δ., ενώ το 40,9% διαφωνεί. Στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. το ποσοστό των θετικών κρίσεων ανέρχεται στο 75%, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι και το 42,5% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ κρίνει ότι η εξέλιξη αυτή θα βοηθήσει τη Ν.Δ. Παράλληλα, το 47,2% είδε θετικά την απόφαση του κ. Σαμαρά για επανένωση της Κεντροδεξιάς, το 38% αρνητικά, ενώ το 10,5% ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Αναφορικά με την ευρωπαϊκή περιοδεία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σε Παρίσι και Βερολίνο, όπου ακούστηκε και το περίφημο «Ολαντρέου», η συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα έκανε αρνητική εντύπωση ακόμα και στους ψηφοφόρους του κόμματός του.
Στο σύνολο των ερωτηθέντων, το 34,3% χαρακτηρίζει την κίνηση αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «αφελή, γιατί είναι ακόμα πολιτικά άπειρος», το 31,3% «επικίνδυνη, γιατί τέτοιες συμπεριφορές βάζουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα της χώρας» και το 27,5% «δυναμική, γιατί έτσι φέρονται οι πολιτικοί αρχηγοί στο εξωτερικό». Σημειώνεται ότι το 18,5% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είδαν τη συμπεριφορά του κ. Τσίπρα ως «αφελή, γιατί ακόμα είναι πολιτικά άπειρος».
Στην πρόθεση ψήφου:
πρώτη είναι η Ν.Δ. με 23,6% και ακολουθούν:
ΣΥΡΙΖΑ 21,4%,
ΠΑΣΟΚ 13,1%,
Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,8%,
ΚΚΕ 4,8%,
Χρυσή Αυγή 3,8%,
Δημοκρατική Αριστερά 6,2%,
Οικολόγοι Πράσινοι 1,8%,
ΛΑΟΣ 0,8%,
Δημιουργία Ξανά 2,4%,
άλλο κόμμα 1,7%,
Άκυρο-Λευκό 1,5%,
ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 13,1%.
Τέλος, στην παράσταση νίκης η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 60,6% και ο ΣΥΡΙΖΑ 35,2%.
[title]Νέα πρόσωπα στο ΛΑΟΣ[title]

22 σχόλια

  1. Γαμώτο, πάλι θα τη σκαπουλάρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Πάλι βολική αντιπολίτευση θα κάνει...

    όρνια ΝΔκράτες και κωλοΠΑΣΟΚοι, πώς σας παίζει στα δάκτυλα ο Τσίπρας!!!

    Πάλι στρίβειν δια της αντιπολιτεύσεως και 'δεν έχω απαραίτητους βουλευτές'.

    Πάλι εκτός ευθυνών. Μα δεν καταλαβαίνετε ότι για να σωθεί ο τόπος πρέπει να κυβερνήσουν 2 μήνες Τσίπρας και ΚΑμενος με όποιο κίνδυνο κι αν εχει αυτό; Μόνο έτσι θα φανεί ότι μόνο μνημόνιο έχουμε σίγουρο στο χέρι.

    Αλλά τη σκαπούλαρε κι φανατικός μνημονάρχης πια Σαμαράς. Από αντιμνημονιακός ηγέτης με μεγάλη άνεση περασε χωρίς κόπο στο κανονικό ορθόδοξο στρατόπεδο της λογικής.

    Α ρε ΓΑΠ πρωτοπόρε, όλοι στα χνάρια σου είναι αλλά κατά τα άλλα σε βρίζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίζουν τα ρέστα τους ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΥΜΕΡΙΔΕΣ με αφεντικά τους που εχουν πολλα ΜΜΕ φωβουντε αυτό που είπε ο ΖΥ.ΡΙΖ.Α ΟΤΙ οι συχνότητες ανήκουν στο Ελληνικό ΛΑΟ και θα πρέπει να ΠΛΕΙΡΩΣΟΥΝ ...

    Οι τέσσερις αυτές μεγάλο εφημερίδες ΘΑ ΔΕΊΞΟΥΝ 1.5% με 2% μπροστά την Ν.Δ από τον ΖΤ.ΡΙΖ.Α...

    Να κάνει την προσευχή του ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΧΆΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και να στακει η πατατα στα χερια τους..Ας ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ αλλοι

    Μπούτζουκα Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης

    25 Μαϊ 2012 9:17:00 μ.μ. είμαι μάγος!! είμαι προφήτης!!! ΟΧΙ... ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ..ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΟΥΝ ΟΧΙ;;; ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΜΕΕΙΣ ..ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λε ρε φίλε, άσε, δε τη γλιτώνουν από το λαό ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Θεοδωράκης ούτε ο Γλέζος ούτε ο ΚΑμένος ούτε ο ΜΑρκόπουλος.

    Μονόδρομος το μνημόνιο και ομλαός θα τους πάρει με τις πέτρες.

    Δυσάρεστο το μνημόνιο αλλά κορσές χωρίς εναλλακτική απλώς γιατί αυτή είναι η τρέχουσα Ελλάδα.

    Με τις πέτρες θα τους πάρουν τους αντιμνημονιακούς που είναι δήθεν φιλόδοξοι να αλλάξουν και καλά τη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oloi mazi me ton syndyasmo "DRASH - DHMIOYRGIA 3ANA"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπούτζουκα Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης



    25 Μαϊ 2012 9:39:00 μ.μ.΄΄ έχεις απολυτό δίκιο .. διάβασε την δανειακά χέσε το μνημόνιο ... και όλοιΙΙΙΙ αυτοί μας λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ ..Τα ισοδύναμα του Σαμαρά βενζολίου είναι να παθαίνουν άμεσα ΑΜΕΑ..ΓΕΡΟΝΤΕΣ..ΑΡΩΣΤΟΙ..

    Λυπούμε αυτούς που αυτοκτονούν μόνοι σαν δειλοί!!!!πηγεναι με δυο τρις χειροβομβίδες να κάνεις την αναταστη σου .. εγώ είμαι έτοιμος αν με φτάσουν εκεί .. παίζουν άσχημα και δε τους βγάλαμε ακόμα κόκκινη κάρτα ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ..ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ !!!!ΑΑΑΑΑ ΤΑ ΣΥΝΉΘΙΣΑΝ ΑΥΤΆ..ΓΕΛΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 25 Μαϊ 2012 9:45:00 μ.μ.skopiane iexvba grafe ellhnika malaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκατόγυφτοι!!!!!
    Γυφτοσκοπιανοί!!!!

    Ονειρεύεστε γκουβέρνο
    με Τσιπρόγυφτο και πασοκ-σκυλιά


    Εγώ θα λέω πάντα
    δαγκωτό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!
    ουουουστ!!!



    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπαλάφας (ΣΥΡΙΖΑ):
    Μειώνουμε τις αμυντικές δαπάνες
    και ____________________________
    ρισκάρουμε επεισόδιο με Τουρκία!
    (βίντεο)

    Ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
    ο Γ. Μπαλάφας στην εκπομπή «επί του Πιεστηρίου» στο Contra channel τόνισε πως θα περικοπούν οι αμυντικές δαπάνες ρισκάροντας ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία...................!!

    Δείτε το βίντεο:Γ. Μπαλάφας 24-5-2012
    Δημοσιεύτηκε στις 25 Μάι 2012 από Realgrportal

    - Το κόμμα "θα το ρισκάρουμε"......νομίζει ότι
    η Ελλαδάρα μας είναι καζίνο !
    Πρέπει να είσαι 10 κιλά μαλάκας για να τα λες αυτά !

    Τι στο διάολο λές ρε αληταρά;
    Οι Τούρκοι χθες ολοκλήρωσαν τεράστια αποβατική άσκηση απέναντι από τη Χίο και εσύ θα το ρισκάρεις;

    Τι λέει ο μαλακας !!!
    Μάλλον θέλει τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ να τον περάσουν ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ...

    ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ...ΓΑΜΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κραχ στις ελληνικές οικογένειες από τις νέες φορολογικές δηλώσεις, εφεύρεση του Βενιζέλου με τα "τεκμήρια" ! Σύμφωνα με ακροατές του real fm που τηλεφώνησαν για να διαμαρτυρηθούν :
    Πολύτεκνος με 5 παιδιά και εισόδημα 25.000 ευρώ ενώ πέρσι είχε επιστροφή φόρου, φέτος υποχρεώνεται να πληρώσει ( λόγω τεκμηρίων και μείωσης του αφορολογήτου ) 4.500 φόρο !
    Άνεργος με 8.000 εισόδημα, υποχρεώνεται να πληρώσει φόρο σαν να είχε εισόδημα 17.000 ευρώ( λόγω τεκμηρίων )!!!
    Προβλέπω άγριες καταστάσεις. Βλέπω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να πολιορκούν τα γραφεία των υπουργών και βουλευτών τους , με τα εκκαθαριστικά στο χέρι, και να γίνεται η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου. Και η οργή εξαπλώνεται κάθε μέρα σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις επόμενες εκλογές, αφού μέχρι τις 15 Ιουνίου, όλοι θα έχουν μάθει το νέο χαράτσι που τους φόρεσε ο Βενιζέλος και το επιτελείο του, ενώ ακόμα δεν έχει έρθει το χαράτσι στη ΔΕΗ του 2012, το ΕΤΑΚ του 2009 και όσους άλλους φόρους ετοίμασε για τους Έλληνες το πασοκ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ, ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ.

    ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ; ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΙ, ΔΙΑΒΑΖΑΖΟΝΤΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΑ" ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ,ΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ 25 -30 ΜΑΘΗΤΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ !!!

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ. ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ, ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ;

    ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΩΝΤΑΙ - ΜΕΤΑ- ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oloi mazi me ton syndyasmo "DRASH - DHMIOYRGIA 3ANA"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και στην ευρωζώνη θέλουμε να είμαστε,και 1.000.000 δημόσιους υπάλληλους να έχουμε,και επίπεδο ζωής πάνω από τις δυνατότητες μας να απολαμβάνουμε.

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.

    Απίθανοι δεν είμαστε?

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΚΑΙ ΕΡΧΕΕΕΕΤΑΙΙΙ.

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.

    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!! ΣΤΙΣ 17 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    Ο ΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΣΕΨΙΟΝΙΣΤ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ VIP ΜΙΚΡΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ. ΑΓΗΜΑ ΑΠΟ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΧΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΝΑ ΤΙς ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΝΤΕ ΜΠΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 22 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μουνοσκυλο τζων θα σε τελειώσω ρε καργιόλας παιδί, πες που είσαι να ερθω να σου γαμησω οτι εχει και δεν εχεις σιχαμενο τραβέλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ONΕΙΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ Η ΝΔ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτή την ωρα μιλά ο Σαχλαμάρας.
    Οτι και να λεει το ποταμι δεν γυριζει πισω.
    Οχι να ψηφησουμε τους προσκηνημένους.
    Δαγκωτο ΣΥΡΙΖΑ και πασης Ελλαδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α Ν Ε Κ Δ Ο Τ Ο

    Γιατι λεει ο Σαμαρας εχει καταρακτη στα μάτια???

    Γιατι εχει Τσίπρα(Τσίμπλα)
    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί γουστάρω: -αναρχία και ανομία -κατάργηση στράτευσης -Αλβανούς,Σκοπιανούς,Τούρκους -μείωση χωρικών υδάτων σε 1 ν.μ -να σπάνε και να καίνε την Αθήνα -αναρχικούς και τρομοκράτες -υπεράσπιση αναρχικών σε Δικαστήρια -διδασκαλία Τουρκικων -προδότες πάσης φύσεως -να ψηφίζουν οι λαθρο -μεγάλη Αλβανία και Τσαμουριά -αποποινικοποίηση των ναρκωτικών -αναγνώριση τον Σκοπίων ως Μακεδονία -Σκόπια με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη -αυτονόμηση της θρακης -το μισό Αιγαίο κι όλη την Κύπρο Τουρκική..
    ___________________________________________________
    Με τις νέες συμμαχίες με Β.Κορέα, Κούβα, Βενεζουέλα,
    που θα δημιουργήσει η Τσιπρο"κυβέρνηση",
    θα έχουμε τα ΑΝΕΥ εγκεφαλά μας ήσυχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aποκαλυψη

    Ο Γενικος Γραμματεας του Παιδειας ειναι λεει Φυσικος ο Βασιλης Κουλαιδης πως δεν ειδε το λαθος?

    Ο τυπος ηταν φιλος της Γιαννακου και μετα της Δαμανακη και μετα...ΤΗς δΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΥΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΞΞΟΥΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ τΣΙΠΡΑ ΚΛΠ.. με ολους ...
    Gnvrizei poly kala kai thn ypouesh Aspaite eyh mPotsarh allla kalyptei me anatllagh to paizei kai o gkomenow sto paideiaw lene...

    Αντε κοροιδα σας δουλευουν ολοι

    ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ
    ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ ΚΛΠ....

    Ντροπη

    26 Μαϊ 2012 12:43:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aποκαλυψη

    Ο Γενικος Γραμματεας του Παιδειας ειναι λεει Φυσικος ο Βασιλης Κουλαιδης πως δεν ειδε το λαθος?

    Ο τυπος ηταν φιλος της Γιαννακου και μετα της Δαμανακη και μετα...ΤΗς δΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΥΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΞΞΟΥΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ τΣΙΠΡΑ ΚΛΠ.. με ολους ...
    Gnvrizei poly kala kai thn ypouesh Aspaite eyh mPotsarh allla kalyptei me anatllagh to paizei kai o gkomenow sto paideiaw lene...

    Αντε κοροιδα σας δουλευουν ολοι

    ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ
    ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΕΣ ΚΛΠ....

    Ντροπη

    26 Μαϊ 2012 12:43:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1)Σκέψου μεγάλε 26 Μαϊ 2012 10:45:00 π.μ. να είναι λέει ο τζων κάνας χτισμένος 2μετρος και εσένα πριν στην χώσει να του λες: "ρε τζων λέμε και καμιά μαλακία κάπου- κάπου"...
    2) Αν το πασοκ πάρε τούτη τη φορά πάνω από 7.5% εγώ να γίνω σαν κι αυτόν που τσάμπα μάγκικα βρίζει τζων.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση