GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μια ανάσα μπροστά το κόμμα που τάσσεται υπέρ του ευρώ»...

Αναμετάδοση των πρώτων exit polls από τις εκλογές στην Ελλάδα έκαναν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Η εφημερίδα la stampa αναφέρει ότι: «Η συν...

Αναμετάδοση των πρώτων exit polls από τις εκλογές στην Ελλάδα έκαναν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Η εφημερίδα la stampa αναφέρει ότι: «Η συντηρητική παράταξη της ΝΔ που τάσσεται υπέρ του ευρώ προηγείται μια ανάσα του ΣΥΡΙΖΑ που αντιτίθεται στο μνημόνιο και που έρχεται δεύτερος. Τρίτο το ΠΑΣΟΚ, ενώ ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με τη Χρυσή Αυγή να καταλαμβάνει το ίδιο περίπου ποσοστό με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση».
Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρεται στο μπόνους των πενήντα εδρών που λαμβάνει το πρώτο κόμμα σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο. Η εφημερίδα αποδίδει στη Χρυσή Αυγή τον χαρακτηρισμό «νεοναζί» τονίζοντας ότι κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ποσοστό ανάλογο των προηγούμενων εκλογών στις 6 Μαΐου.
 «Μια ανάσα μπροστά το κόμμα που τάσσεται υπέρ του ευρώ»

5 σχόλια

  1. Εφημερίδα: La Stampa
    Owner: Fiat SpA
    Τα συμπεράσματα: Δικά σας.

    Καπετάν Μακρύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σημασια τι ψηφισε ο λαος,αν ο λαος ειναι μαλακας.

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!!!
    ΟΕΟ! ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!
    μηπως ειχε κανενα σοφο σχεδιο ο λαος μας και κατεληξε στη ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ?

    και πολυ συντομα
    οτι και να ψηφιζει ο αδουλωτος λαος μας,
    οσες ανθρωποθυσιες και να κανει,
    οτι και να λενε οι ευρωπεη πολιτικοι που τους πιστευει και τους ψηφιζει
    ΔΡΑΧΜΗ

    αυτος ο μαλακας λαος,
    που παραχωρει την ελευθερια του
    με ανταλλαγμα αοριστες υποσχεσεις των πλουσιων που θαυμαζει,
    δεν αξιζει να επιζησει
    και δεν θα επιζησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς. Γι αυτό το μπάχαλο φταιει για τη μεγαλη υφεση και όχι η συνταγη. Το 'κλιμα'. Πραγμα που παραβλεπουν οι 'εγκριτοι' οικονομολόγοι. Να αγιασει ο στομας του ολοένα και καλυτερου Παπανδρεου. Διαβαστε:

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, στον οποίο συμμετέχει και η Αυστραλία, η Ελλάδα έρχεται πρώτη στην εφαρμογή μεταρρυθμίσεων, οι Έλληνες βρίσκονται στη δεύτερη θέση σε ώρες εργασίας, ενώ έχουν εφαρμοστεί πολιτικές και μέτρα ενδεικτικά για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και την αντιμετώπισης φαινομένων διαφθοράς στο σύστημα συνταγογράφησης, που όμως απαιτούν χρόνο για να ευοδώσουν». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέουσε εκτενή συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Lateline του αυστραλιανού ABC.

    Ο Γ. Παπανδρέου, υποστήριξε ότι «όχι τόσο η λιτότητα όσο η αβεβαιότητα διέβρωσαν την ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια εκδήλωσης της κρίσης, με το να δημιουργούν συνθήκες κάθε άλλο παρά πρόσφορες για επενδύσεις και με το να αποτρέπουν τους πολίτες από το να δανείζονται, να δανείζουν ή να καταναλώνουν, ώστε να κινηθεί η αγορά».

    Ο πρώην πρωθυπουργός εκτίμησε ακόμα ότι «παρά τις αντιρρήσεις της Α. Μέρκελ, η προοπτική έκδοσης ευρωομολόγου είναι η μόνη ρεαλιστική προς την κατεύθυνση της επιβίωσης και εμβάθυνσης της νομισματικής ένωσης όπως και η ενοποίηση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος».

    Τέλος, στην τοποθέτηση της δημοσιογράφου ότι «σε αντίθεση με την Ιταλία και την Ισπανία που βρίσκονται στην ίδια δεινή θέση, η Ελλάδα δεν προχωρά στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, αλλά κυβερνάται από την διαφθορά και την φοροδιαφυγή» απαντά ότι «η πραγματικότητα έρχεται σε αντίθεση με το στερεότυπο που έχει επικρατήσει».

    Πηγή: ΑΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τζωωωων, γαμημένο δεξιό τραβέλι της Συγγρού,

    Χαίρεσαι παλιομπάσταρδε φασιστόμουτρο, που έφερες τον χερ Σόϊμπλε στην κυβέρνηση, κωλόγερε φτωχομπινέ;;;;;

    Τώρα που θα σου την "φορέσουν" με τους φόρους του Μνημονίου και δεις την σύνταξή σου να εξανεμίζεται... τότε θα σε δω γαμημένο δεξιό τραβεστί !!!

    Κωλόγερε, πουτάνας γιε, μπάσταρδο γκεσταπίτη της κατοχής. Γαμημένε!

    Γαμώ τη Συγγρού σου και το Μεσσηνιακό τζάκι- κωλοτούμπα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΓΕΡΟΙ, ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ - ΑΥΤΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!

    ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 45%!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση