GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Αυτή είναι η «τέταρτη κυβέρνηση Σημίτη»

Για στημένο παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις τις κυβέρνησης. Ο ...

Για στημένο παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις τις κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση ως την «τέταρτη κυβέρνηση του Σημίτη».
Η τρόικα φαίνεται να είναι πιο ευχάριστος συνομιλητής από τον ελληνικό λαό, πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ειπε ότο έγινε για να μην τιμωρηθεί κανείς και να σβήσουν τα σκάνδαλα.

7 σχόλια

  1. ΕΛΑ ΡΕ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΕ!!
    -ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ;
    -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
    -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 10 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ;
    -ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΙΤΑΚΤΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΑΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ..ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙΟΥΧΟΙ;
    -ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ 33%
    -ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 198 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΑ 302;
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ;
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΑ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ;
    -ΟΤΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΑ ΤΟΥ 6 ΚΑΙ 36 ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΙΚ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να συλληφθούν αμέσως αυτοί οι δύο προδότες που φωτογραφίζονται αγκαλιά με τον Ναζί!!

    Να φέρει το θέμα στη Βουλή
    ο Τέρενς-Σπένσερ-Μάικελ-Κουίκ!

    Στη Λέρο υπάρχει πυρήνας νεοναζί που δέχθηκε όχι μόνο να αγκαλιάσει αλλά και να φωτογραφηθεί γελώντας με τον ναζί σφαγέα των Ελλήνων, διευθυντή της ναζιστικής Bild που ήρθε να ρουφήξει το Αιγαίο μας και να απορροφήσει τον ήλιο μας!.

    Δείτε φώτο να φρίξετε:

    ΑΕροψεΚαμμένοι !!!
    Οι μασκότ της..Ιστορίας" ΜΑΠΑ SHOW ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιάννης Μανώλης και οι "μνημονιακοί καραγκιόζηδες".

    Η παραίτηση Νικολόπουλου ήταν βούτυρο στο ψωμί της λαϊκίστικης αριστεροδεξιάς (βλ. Τσιπροκαμμένοι). Μέσα σε όλα, δεν άντεξε ο παρ' ολίγον βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και μέγας συνδικαλιστής (γνωστός και ως "Φωτόπουλος της δεξιάς") Γιάννης Μανώλης και βλέπετε παραπάνω τι έγραψε στο twitter.

    ΑΕροψεκασμένε γελοτοποιέ,
    με όλη την καλή διάθεση,
    άσε να κρίνει καλύτερα ο κόσμος και οι δεξιοί ψηφοφόροι ποιος έπαιξε το ρόλο του καραγκιόζη συνεχώς και αδιαλείπτως από το 2007 κι έπειτα.

    Ποιος υπηρέτησε την πατρίδα και τα συμφέροντα της και ποιος είχε ως προτεραιότητα τα......συμφέροντα του κλάδου του και ως στόχο το να πολεμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάστε το παρακάτω να καταλάβετε πόσο μας δουλεύουν οι "επαναστάτες" του σΥΡΙΖΑ, του Καμμένου και του Μίκυ Θεοδωράκη. Οι ... σωτήρες μας Ρώσοι, εναντίον των ανθελληνικών αδελφοτήτων της υφηλίου, παρακαλούσαν για 18 χρόνια να γίνουν μέρος του δειθνούς κλαμπ (ενός από τα πολλά που συμμετέχουν απολύτως συμβατικά)... Και οι συνωμοσιολόγοι επιμένουν για τα "κακά συμφέροντα της διεθνούς μαφίας που με τους υπαλλήλους της πολιτικούς χαντάκωσαν τον τόπο"...


    Οι Ρώσοι βουλευτές επικύρωσαν σήμερα, Τρίτη, το πρωτόκολλο ένταξης της Ρωσίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, γεγονός που εντάσσει τη χώρα στο «κλαμπ» των χωρών που καθορίζουν τους κανόνες του εμπορίου παγκοσμίως, μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις 18 ετών.

    Η Κάτω Βουλή (Δούμα), με πλειοψηφία 30 ψήφων, επισφράγισε την ένταξη της Ρωσίας στον ΠΟΕ, με βάση τη συμφωνία που επιτεύχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και η οποία υποχρεώνει τη Μόσχα να περικόψει τους δασμούς στις εισαγωγές και να ανοίξει βασικούς τομείς της οικονομίας της σε ξένους επενδυτές. Παρά την αντίδραση πολλών βουλευτών, κυρίως των κομμουνιστών, το πρωτόκολλο έλαβε 238 ψήφους υπέρ και 208 κατά. Ένας βουλευτής απείχε.

    Η Ρωσία, η ένατη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, θα γίνει πλήρες μέλος του ΠΟΕ 30 ημέρες μετά την επικύρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μίκι Μάους και η παρέα του έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην τηλεόραση της Βόρειας Κορέας, σε αποσπάσματα από μία εκδήλωση όπου παρευρίσκονταν ο καινούργιος ηγέτης της χώρας και οι στρατηγοί του.

    Ωραία είδηση, αλλά να θυμίσω ότι ο Μίκυ Θεοδωράκης ο "Αλτσχάιμερ" έχει φθάσει και στη Β. Κορέα πολύ νωρίτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η φωτογραφία που περίμενε όλος ο πλανήτης...
    και απευχόταν ο Τσίπρας!!!!

    [ Η Ρένα στη αγκαλία του Ούγκο υπό το βλέμμα των "καλών" συνταγματαρχών
    ... Πάρτα Αλέξη...]

    Με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής την βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ρένα Δούρου. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των εργασιών του 18ου «Φόρουμ του Σάο Πάολο», στο οποίο συμμετέχουν κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς από τη Λατινική Αμερική και όλον τον κόσμο.

    Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε επίσης με τον Ζαν Λυκ Μελανσόν, υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας στις εκλογές του Μαΐου, τον Βίλι Μέγιερ, ευρωβουλευτή της Ενωμένης Αριστεράς της Ισπανίας, τον διανοούμενο, Ιγνάθιο Ραμονέ κ.ά.
    Η Ρένα Δούρου με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ησυχο.


    - άντε βάλτε και τους ΚΟΑ με τις κομμουνιστικές σημαίες και το γερο χούφταλο τον αγνωστή του ..κώλου πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
    Μ Γλέζο.
    το εμφυλιοπολεμικό λείψανο εν έτη
    2012 να φωνάζουν
    ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

    Διεθνείς £ύριζα...Clown.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση