GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΔΟΕ: 1727 Έλληνες “έβγαλαν έξω” τεράστια ποσά προεκλογικά...

Ένα CD, το οποίο περιέχει τα ονόματα 1.727 Ελλήνων, οι οποίοι πριν από την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου έστειλαν σε ξένες τράπεζες αδήλωτα ...

Ένα CD, το οποίο περιέχει τα ονόματα 1.727 Ελλήνων, οι οποίοι πριν από την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου έστειλαν σε ξένες τράπεζες αδήλωτα χρήματα ύψους άνω των.. 3 δισ. ευρώ, βρήκε στο γραφείο του ο νέος επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, Στέλιος Στασινόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη θέση αυτή μόλις λίγα 24ωρα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες, λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες του Μαΐου, όταν οι φήμες για χρεοκοπία της Ελλάδας και επιστροφή της χώρας στη δραχμή είχαν φουντώσει με αποτέλεσμα χιλιάδες καταθέτες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους είτε σε θυρίδες, είτε σε τράπεζες του εξωτερικού.
Μετά από τη φυγή τόσων χρημάτων, το υπουργείο Οικονομικών ζήτησε τη λίστα με τα ονόματα που έβγαλαν από την Ελλάδα ποσά άνω των 300.000 ευρώ και στη συνέχεια έδωσε τη λίστα στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων προκειμένου να ελεγχθούν οι φορολογικές τους δηλώσεις.

1 σχόλιο

  1. Γιατί μονο ποσά άνω των 300.000 ευρώ;

    Αν καποιος ζει με μια ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

    και εβγαλε 250.000 , ειναι λίγα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση