GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακόμη 32 αλλοδαποί επιστρέφουν στις χώρες τους

Ακόμα 32 αλλοδαποί, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, από το ...


Ακόμα 32 αλλοδαποί, διαφόρων υπηκοοτήτων, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το ΑΠΕ, στις χώρες τους επέστρεψαν τέσσερις πολίτες Κίνας, ένας πολίτης Αρμενίας, ένας πολίτης Λιθουανίας, δύο πολίτες Ρουμανίας, ένας πολίτης Σιέρα Λεόνε και 23 πολίτες Αλβανίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Κίνας, Αρμενίας, Λιθουανίας, Ρουμανίας και Σιέρα Λεόνε, πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς τη Σανγκάη, το Γερεβάν, το Βίλνιους, το Βουκουρέστι και το Μιλάνο, αντίστοιχα.
Οι αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας επέστρεψαν οδικώς στη χώρα τους, μέσω της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.
Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.

1 σχόλιο

  1. Κι άλλος αλλοδαπός επιχείρησε να βιάσει 19χρονη..

    Για απόπειρα βιασμού, σε βάρος 19χρονης Ελληνίδας, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Διδυμότειχο, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας.

    Η 19χρονη επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι της, στο Διδυμότειχο, όταν άγνωστος με άσκηση σωματικής βίας, προσπάθησε να τη βιάσει, έγινε όμως αντιληπτός από περιοίκους και τράπηκε σε φυγή.

    Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι, λίγη ώρα αργότερα, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο αλλοδαπό.
    ----------------------

    Ντοκουμέντο-σοκ:Η απολογία του κτήνους χωρίς περικοπές.

    Δείτε τίνος τέρατος το πρόσωπο μας "κρύβουν" οι Αρχές της Σύρου!

    Διαβάστε το πιο σοκαριστικό απόσπασμα από την κτηνωδία του Πακιστανού βιαστή, χωρίς περικοπές.

    Το πρόσωπο αυτού του κτήνους αποφάσισαν να "κρύψουν" οι Αρχές της Σύρου για να τον "προστατέψουν".

    Ένα ντοκουμέντο-σοκ>

    http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5972.html


    ..Φρίκη αποτροπιασμός κτηνωδία, για αυτούς τους υπάνθρωπους η ανθρωπινή ζωή δεν έχει καμία άξια και έχει να κάνει με την όλη θρησκευτικοκοινωνικη κουλτούρα τους.

    ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ...ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση