GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μεγάλη καλοκαιρινή αθλιότητα έχει και … τηλεοπτικό σποτ!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός Όλοι ξέρουμε ότι διαχρονικά οι κυβερνώντες τις νομοθετικές και κοινοβουλευτικές τους “μαιμουδιές” τις...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Όλοι ξέρουμε ότι διαχρονικά οι κυβερνώντες τις νομοθετικές και κοινοβουλευτικές τους “μαιμουδιές” τις έκαναν εν μέσω θέρους όπου ο λαός συνήθως βρίσκεται σε κατάσταση χαλάρωσης έως και ύπνωσης λόγω των καλοκαιρινών του διακοπών.
Λειτουργώντας με την ψυχολογία και την νοοτροπία των κοινών κλεπτών που …
εκμεταλλεύονται την απουσία των καλοκαιρινών αδειούχων και μπουκάρουν στα σπίτια τους ξαφρίζοντας τα πάντα έτσι και……..
αυτοί φέρνουν στα θερινά τμήματα της Βουλής απίθανες τροπολογίες αλλά και κατάπτυστες υπουργικές αποφάσεις που πολλές φορές αναδύουν την μπόχα της συναλλαγής και της εξυπηρέτησης των χορηγών και των φίλων τους!
Είμαι σίγουρος ότι καθένας από εμάς που παρακολουθεί στοιχειωδώς όλα αυτά τα χρόνια τα καλοκαιρινά κοινοβουλευτικά δρώμενα είναι γνώστης πολλών τέτοιων ενεργειών οι οποίες φυσικά δεν λείπουν και από την φετινή καλοκαιρινή περίοδο της οποίας τον απολογισμό θα ολοκληρώσουμε με στοιχεία τον ερχόμενο μήνα.
Όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω την κορυφαία για εμένα μέχρι τώρα  αθλιότητα που διέπραξε η εγχώρια τρόικα των Σαμαροβενιζελοκουβούληδων και η οποία έχει να κάνει με την αλλαγή του αριθμού κλίσης (της πλειονότητας των ασφαλισμένων) για κάποιο ιατρικό ραντεβού.
Μάλιστα έχουν το θράσος και τις τελευταίες ημέρες την διαφημίζουν συνεχώς με ένα καλοφτιαγμένο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο όμως δεν αναφέρουν την χρέωση φωνητικά αλλά την γράφουν με ψιλά γράμματα! Μια χρέωση η οποία από 0.10 λεπτά χρέωση στο παλιό 184 εκτοξεύτηκε στο 1.10 €!!!
Ξέρουμε και έχουμε βιώσει όλοι τα πόσα τηλεφωνήματα χρειάζονται για να κλείσουμε ένα ιατρικό ραντεβού (το οποίο μάλιστα θα είναι μετά από πολύ καιρό) οπότε καταλαβαίνετε τα πόσα χρήματα θα εισπράττουν αυτοί οι λήσταρχοι (μέσω των εταιριών των φίλων τους που πήραν την δουλειά) από τους ήδη εξαθλιωμένους συνταξιούχους και όχι μόνο.
Λαμόγια, αλήτες και κλέφτες σε πλήρη συγχρονισμό απλώνουν το μακρύ τους χέρι
στο πολυτιμότερο και σημαντικότερο ενός λαού δηλ. στην Υγεία του…. Αίσχος!!! 
 e-mail: prevejohn@yahoo.gr


5 σχόλια

  1. Ο...μονόφθαλμος, ο...αντιμνημονιακός
    ο...επαναδιαπραγματευτής
    ο...αναπτυξιολάτρης
    ο Ελληνόφωνος πρωθυπουργός τι σκατά κάνει και τα ανέχεται όλα αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταλαβαίνω τον πόνο του "πεθαμένου"
    ΛΑΜΟΓΙΟΥ αλήτη του πασοκ, με τα επιδόματα "τυφλας" και "ανικότητας" στα σχόλια που σκούζει....

    Αλλά πλέον για τους ομοίους του..
    ___________________________________
    Το 1517 δέχεται τηλεφωνικές καταγγελίες για επίορκους δημοσίους υπαλλήλους.
    Μετά και την εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τις απολύσεις των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων επιταχύνονται όλες οι διαδικασίες και ανοίγουν ξανά όλες οι υποθέσεις που αφορούν σε καταγγελίες για χρηματισμό και μίζες.

    Ταυτοχρόνως το υπουργείο Οικονομικών ενισχύει τις υπηρεσίες που διαχειρίζονται τον τηλεφωνικό αριθμό 1517 στον οποίο οι πολίτες μπορούν να καταγγέλλουν επωνύμως ή και ανωνύμως επίορκους δημοσίους υπαλλήλους. «Οι υπηρεσίες παραμένουν σταθερά προσηλωμένες στον δύσκολο στόχο της αύξησης των εσόδων, στο πλαίσιο της νομιμότητας και της ίσης μεταχείρισης όλων των πολιτών. Δεν μπορούν λίγοι να αμαυρώνουν την εικόνα των πολλών», δήλωσε στέλεχος του υπουργείου.

    Στο πλαίσιο αυτό, εως το τέλος του έτους αναμένεται να ανοίξουν ξανά όλες οι υποθέσεις που παραγράφονται στις 31 Δεκεμβρίου του 2012 και για τις οποίες υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για σημαντική απώλεια εσόδων του κράτους.

    Πρόκειται για διερεύνηση καταγγελιών που αφορούν σε χρηματισμό και παράνομο πλουτισμό, παράτυπους ελέγχους επιχειρήσεων, μη υποβολή εκθέσεων ελέγχου, παραλείψεις σε διαχειριστικούς ελέγχους, παράλειψη άσκησης καθηκόντων κ.α.. Παράλληλα, διατάχθηκαν έλεγχοι περιουσιακής κατάστασης στις περιπτώσεις που συνέτρεχε το στοιχείο του αθέμιτου πλουτισμού.

    Επιπλέον, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει ζητήσει διαχειριστικούς ελέγχους σε δημόσιους φορείς και δημοτικές και άλλες επιχειρήσεις, κατόπιν σχετικών καταγγελιών πολιτών για κακοδιαχείριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη μου εχουν κοψει το τηλεφωνο πηρα απο το κινητο μου να κλεισω ραντεβου για παθολογο του ΕΟΠΥΥ για να να μου γραψει φαρμακα για την γυναικα μου..Αφου λοιπον μου ζητησαν τον αριθ.μητρωου και το ΑΜΚΑ με εβαλαν στην αναμονη και αφου ηδη ειχαν περασει 10 λεπτα και ειχα χρεωυει γυρω στα 12 ευρω στην συνεχεια μου ζητουσαν πατρωνυμα ,μητρονυμα και οτι αλλου ηθελαν απλα να τσεπωσουν οσα πιο πολλα γινετε.Αφου τους εχεσα πατοκορφα εκλεισα το τηλεφωνο νιωθωντας αηδιασμενος που ειχα την ατυχια να γεννηθω Ελληνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι πολλα τα λεφτα Βουδουρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9,53 ποσο κοστιζει το τηλεφωνο της
    ρουφιανιας να καρφωσω τους κουμπαρους
    με τα ομολογα της δικυβερνησης ΝΔ
    Τα φιλαρακια του Χριστοφορακου,τα
    καλαθακια με τα σοκολατακια και τα
    ποτακια της ζημενς στον Αντουαν.τις υπογραφες για τις ανταλλαγες κλπ
    Η μηπως σε πληρωνουν αλλα προσεχε το
    τελος του Ιουδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση