GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαλεί η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ-Ουν...

Το γύρο του κόσμου έκανε η φωτογραφία της συζύγου του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν στην οποία εμφανίζεται με μια τσάντα πολυτελείας, τ...

Το γύρο του κόσμου έκανε η φωτογραφία της συζύγου του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν στην οποία εμφανίζεται με μια τσάντα πολυτελείας, τη στιγμή που η χώρα της μαστίζεται από χρόνια ανεπάρκεια τροφίμων και ακραία φτώχεια.
Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από βορειοκορεατικά μέσα ενημέρωσης.
Η Ρι Σολ-Γιου φορά μαύρο ζακετάκι και λευκό φόρεμα και εικονίζεται καθισμένη δίπλα στο σύζυγό της κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης ενός στρατιωτικού συντάγματος.
Πίσω τους διακρίνονται υψηλόβαθμοι αξιωματικοί. Στην καρέκλα της είναι τοποθετημένο ένα μαύρο τσαντάκι που το ντιζάιν του θυμίζει έντονα τις τσάντες του παρισινού οίκου μόδας Christian Dior. Στην αλυσίδα της τσάντας φαίνεται το γνωστό «D», το σήμα κατατεθέν του οίκου. Ωστόσο δεν είναι δυνατόν να διευκρινιστεί αν η τσάντα είναι αυθεντική ή αν πρόκειται για απομίμηση.

Η Βόρεια Κορέα, μια χώρα είκοσι φορές φτωχότερη από τη γειτονική Νότια, είναι αντιμέτωπη με ελλείψεις κάθε είδους. Η οικονομία και η γεωργία της καταστράφηκαν λόγω της κακής διαχείρισης των περασμένων δεκαετιών και επειδή όλοι οι πόροι κατευθύνονταν στο πυρηνικό πρόγραμμα. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν από την πείνα, σύμφωνα με πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις.
Στα τέλη του 2011 τα Ηνωμένα Έθνη υπολόγιζαν ότι τρία εκατομμύρια άνθρωποι –σε συνολικό πληθυσμό 24 εκατομμυρίων– εξακολουθούν να χρειάζονται επισιτιστική βοήθεια καθώς η ξηρασία έχει εντείνει τα προβλήματα της χώρας.

3 σχόλια

  1. Τσαντα πολυτελειας και καρεκλες
    πολυτελειας!!!!!! τι λες ρε
    καραμητρο αλλη μαλακια εξω απο
    τα προβληματα μας δεν εχεις για αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο μαυρο πηρε την τσαντα, δεν κανατε καλο ρεπορταζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *