GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρέλλος πέταξε αυγά στον Τόμσεν και έφαγε 4 μήνες φυλακή

Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η αυτόφωρη διαδικασία του κατηγορούμενου Δ. Ρέλλου, για «απόπειρα απρόκλητης έμπρακτης εξ...

Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η αυτόφωρη διαδικασία του κατηγορούμενου Δ. Ρέλλου, για «απόπειρα απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης» στον εκπρόσωπο της τρόικα στην Αθήνα, Πολ Τόμσεν.
Το δικαστήριο καταδίκασε τον συνταξιούχο Δημήτρη Ρέλλο σε 4 μήνες φυλάκιση, εφέσιμη με τριετή αναστολή.
Το χρονικό της επίθεσης
Ο Ρέλλος είχε στηθεί στο απέναντι καφενεδάκι από το υπουργείο Οικονομικών και περίμενε στον πεζόδρομο της οδού Νίκης 10Α.
Όταν είδε τον Τόμσεν να βγαίνει, εκσφενδόνισε προς το………..
μέρος του μία πεντάδα αυγά.
Ο Ρέλλος συνελήφθη (αφού το αδίκημα θεωρείται αυτεπάγγελτο) και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
Πήρε προθεσμία και δικάστηκε την Παρασκευή από το Β Αυτόφωρο Μονομελές.
Στην ακροαματική διαδικασία ζήτησε μέσω του συνηγόρου του, Φώτη Μήτση, ή την απαλλαγή του ή την κλήτευση του ίδιου του Τόμσεν, όπως έχει δικαίωμα.
«Είμαι συνταξιούχος και καρκινοπαθής. Έστειλα επιστολές διαμαρτυρίας σε πολλούς πολιτικούς. Δεν πήρα απάντηση και αποφάσισα να δράσω. Πήρα τα αυγά και του τα πέταξα», ανέφερε στην απολογία του ο Δ. Ρέλλος.
Μία ακραία αλλά δικαιολογημένη αντίδραση από έναν ακόμα αγανακτισμένο Έλληνα.
Ο κ. Ρέλλος ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε το γνωστό επεισόδιο που σημειώθηκε το Σεπτέμβριο του 2007 κατά την άφιξη του Ευ.Βενιζέλου στη Χ.Τρικούπη, όπου πραγματοποιείτο η κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου για τη διαδικασία εκλογής προέδρου.

5 σχόλια

  1. Για .... στα ΧΕΡΙΑ σου κ. Ρέλλο! Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλοι (όταν μας δίνεται η δυνατότητα) τους ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ αλλά και αυτούς που τους επιτρέπουν να σουλατσάρουν στα υπουργεία και να υπαγορεύουν τα μέτρα της εξαθλίωσης μας. Ελπίζω σύντομα να βρεθούν και άλλοι "θαρραλέοι" (που βρίσκονται στους χώρους που κινούνται αυτά τα καθάρματα) και να πράξουν τα δέοντα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν φτάσουμε στην τρόικα πρέπει να φάνε γιαούρτι εκατοντάδες δικοί μας, ίσως και παραπάνω, από το 80 και μετά.
    Να μην τα ξεχνάμε αυτά...
    Κυκλοφορούν ακόμα στην κοινωνία και μας λένε τώρα πως οι άλλοι, οι ξένοι φταίνε!!!
    Άμα το σπίτι σου το κάνεις μπουρδέλο θα σου φταίνε οι άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο στο Ρέλο. Είχε την τόλμη να κάνει αυτό που εκατομύρια Έλληνες θέλαμε αλλά δεν τολμούσαμε.
    να αγιάσουν τα χέρια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όλους τους παρακμιακούς λαούς με τέτοια τους δουλεύουν για να ετοιμάσουν την επόμενη κομπίνα οι μάγκες μας ...
    Ελληναράδες κουνάτε λίγο το κεφάλι κάποτε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ, 3:35:00 μ.μ.
    "Μας φταίει το γαϊδούρι και...".
    Η μαγκιά πληρώνεται και περίσσεψαν οι μάγκες στην πατρίδα μας.
    Έφυγαν οι Τόμσεν κ.ά. Ε, και; Θα μας φάνε οι ντόπιοι, που δεν θέλουν...αβγά,θέλουν κελί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *