GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαράζ συναντήσεων για τον Α. Σαμαρά

Μπαράζ συναντήσεων έχει ο πρωθυπουργός λίγες ημέρες πριν την άφιξη της τρόικας και την ανακοίνωση του πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ. Ο ...

Μπαράζ συναντήσεων έχει ο πρωθυπουργός λίγες ημέρες πριν την άφιξη της τρόικας και την ανακοίνωση του πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ.
Ο Α. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, ο οποίος και θα τον ενημερώσει για το χθεσινό τετ α τετ με τον Β. Σόιμπλε. Παράλληλα στο επίκεντρο θα βρεθούν μέτρα και παρεμβάσεις που θα άρουν τα νομικά και θεσμικά εμπόδια προκειμένου να μπορέσουν να γίνουν οι πρώτες μεγάλες αποκρατικοποιήσεις στη χώρα.
Παράλληλα, σήμερα το απόγευμα στις 18:00, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας και εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Χ. Φούχτελ.
Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΕΕ, Χέρμαν βαν Ρομπάι, ενώ κρίσιμη συνάντηση με τον επικεφαλής της ΕΚΤ, Μ. Ντράγκι, αναμένεται να έχει στη Φρανκφούρτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να θέσει στον διοικητή της ΕΚΤ θέμα αγοράς κρατικών ελληνικών ομολόγων βραχυπρόθεσμης διάρκειας, ενώ δεν αποκλείεται να συζητήσει και την πιθανότητα άμεσης ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών από τον ΕSM, προκειμένου να ελαφρυνθεί το ελληνικό χρέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση