GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γίνεται της ...κακομοίρας στη Συγγρού!

Αντιμέτωπη με την οργή των συνδικαλιστών της Ν.Δ. και την έντονη δυσφορία των «γαλάζιων» βουλευτών βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση ενόψει της ορ...

Αντιμέτωπη με την οργή των συνδικαλιστών της Ν.Δ. και την έντονη δυσφορία των «γαλάζιων» βουλευτών βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση ενόψει της οριστικοποίησης του νέου σκληρού πακέτου μέτρων.
Στα γραφεία της Ν.Δ. επί της Λεωφόρου Συγγρού βρίσκονται αυτή τη στιγμή, πριν από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, για «φροντιστήριο» και πολιτικό μασάζ, οι υπουργοί Ανάπτυξης και Εργασίας, οι Κ. Χατζηδάκης και Ι. Βρούτσης, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών  Χρ. Σταϊκούρας που προσπαθούν να εξηγήσουν στους βουλευτές για τα μέτρα, παρουσία του γραμματέα του κόμματος Εμμ. Κεφαλογιάννη και του γραμματέα της Κ.Ο. Αθ. Μπούρα.
Πριν την κομματική σύναξη, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 100 βουλευτές, αλλά και υπουργοί, υπήρξε ένταση στα γραφεία της Ν.Δ., καθώς ομάδα περίπου 70 συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ μοιράζει φυλλάδια και καλεί τους βουλευτές να μην ψηφίσουν τα μέτρα.
«Προσέξτε τι θα κάνετε», «Εμείς σας ψηφίζουμε με το ξεχνάτε», «Τι πάτε να κάνετε;»ήταν μερικές από τις φράσεις που υποδέχθηκαν τους υπουργούς οι συνδικαλιστές, λίγη ώρα μετά το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν στο Μέγαρο Μαξίμου από την πλατεία Κολοκοτρώνη οι απόστρατοι και εν ενεργεία αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων που αποτελούν και εκλογική δεξαμενή της Ν.Δ.
Πολλοί βουλευτές είναι προβληματισμένοι με τις κινήσεις της κυβέρνησης, ενώ οι Γ. Βλάχος και Ν. Κακλαμάνης ζήτησαν την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. για να συζητηθούν τα μέτρα.

15 σχόλια

  1. Ανοιχτή πόρτα προς ΣΥΡΙΖΑ
    από ..Καμμένο.

    Ορθάνοιχτη άφησε την πόρτα της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της 77ης ΔΕΘ. «Δεν έχω πει ότι με τον κ. Τσίπρα δεν θα συνεργαστώ ούτε νεκρός», δήλωσε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε ερώτηση του «Ελεύθερου Τύπου».
    Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διαφορές με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα επιδιώξει να βρεθεί κοινή συνισταμένη με όλα τα κόμματα, με εξαίρεση τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, με στόχο τη δημιουργία «εθνικής διακυβέρνησης».
    «Ακόμη και χωρίς να γίνουν εκλογές»..είπε!!!!

    - ότι δικιο και να ειχε ο Καμμενος, το χανει με αυτή την δηλωση. Δηλαδη εχει κοινα σημεια με την Ακρα Μουσουλμανική Αριστερά και μπορει να συνεργαστεί???

    Bέβαια ο ΜΠΟΥΛΗΣ Καμμένος δεν θέλει να έχει σχέση με πατριώτες, ενώ με τον σταλινικὀ και αντεθνικό ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί συνεργασία, διότι προφανώς, συμφωνεί σε βασικά σημεία της πολιτικής του, όπως η απόδοση της ελληνικής ιθαγενείας σε εκατομύρια ξένους.

    Ο Καμμένος έχει ένα κοινό με τον Τσίπρα: Είναι και οι δυο γιοί επιχειρηματιών και δεν έχουν εργαστεί στη ζωή τους.

    Στους εξαρτημενους ΑΕροψεκασμένους ελληνες κανει κουμαντο εδω και καιρο η πτερυγα του Αρματος Πολιτων που απαρτιζεται απο Τροτσκιστες και πασης φυσεως ..Αριστερους του κώλου.

    Τον Καμμενο και την παρεα του, τον εχουν στην σφαλιαρα και αμα δεν κανει οτι του λενε τοτε θα φυγουν και θα μεινει ο Καμμενος με τα αποκαιδια του..

    Ο Καμμενος ειναι απλα η μαριονετα του Δημαρα, Χαικαλη, Μαρκατου κλπ και ειναι θεμα χρονου
    το κομμα-εκτρωμα να βαρεσει διαλυση

    Αφου ο Δημαρας θελει συνεργασια με Συριζα μπορει ο Καμμενος να πει ..οχι?

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.ΚΟΨΑΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΟΨΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΟΨΑΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΡΧΕΤΕ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΓΙΑΣΑΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ
    ΣΚΑΤΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
    ΣΑΠΙΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ.ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ.ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΣΚΥΛΙΑ Ο ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΣ .ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:11:00 ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΚΑΝΤΕΤΟ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α μιλας για τον αντιδημαρχο πρασινου αυτον το αδιστακτο τομαρι ,που μας συμπεριφερετε σαν ζωα αντωνοπουλο τον λενε και ειναι οπως τα γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στους εξαρτημενους ΑΕροψεκασμένους ελληνες κανει κουμαντο εδω και καιρο η πτερυγα του Αρματος Πολιτων που απαρτιζεται απο Τροτσκιστες και πασης φυσεως ..Αριστερους του κώλου.

    Τον Καμμενο και την παρεα του, τον εχουν στην σφαλιαρα και αμα δεν κανει οτι του λενε τοτε θα φυγουν και θα μεινει ο Καμμενος με τα αποκαιδια του..

    Ο Καμμενος ειναι απλα η μαριονετα του Δημαρα, Χαικαλη, Μαρκατου κλπ και ειναι θεμα χρονου
    το κομμα-εκτρωμα να βαρεσει διαλυση

    Αφου ο Δημαρας θελει συνεργασια με Συριζα μπορει ο Καμμενος να πει ..οχι?

    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    Όσο θα πέφτουν τα ποσοστά θα βλέπουμε σκηνές ροκ στο μαγαζί Καμμένου. Ο ίδιος είναι ικανός να συνεργασθεί με τους πάντες αρκεί να είναι στο προσκήνιο. Ο Καρατζαφέρης δεν είναι τίποτε μπροστά του όμως τα ποσοστά του θα φαίνονται βουνό μπροστά σ' αυτά που θα μαζέψει το συνοθύλευμα του αρχηγού Πάνου.
    Ο ίδιος ο αρχηγός άραγε τί δουλειά θα κάνει μετά;

    Ο Καημένος ισχυρίζεται ότι θα επιδιώξει να βρεθεί κοινή συνισταμένη με όλα τα κόμματα, με εξαίρεση τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, με στόχο τη δημιουργία «εθνικής διακυβέρνησης», «ακόμη και χωρίς να γίνουν εκλογές»;

    Δηλαδή περνάει έστω από το μυαλό του μια εθνική διακυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχουν οι ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ και η αφεντομουτσουνάρα του;

    Τι πίνει και δε μας δίνει;
    Ή μάλλον, ΜΕ ΤΙ ΤΟΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υ.Γ. Οι υπόλοιποι αεροψεκασμένοι έχουν πλάκα.
    Άρχισαν να βρίζουν.
    Χειρότεροι από τους Καρατζαφέρηδες στα τελεεταία τους.


    Quiz: Θα σβήσει κεράκι το καμμένο κόμμα ή θα του ανάψουν καντήλι πριν χρονίσει καν;

    Με τον αρχηγό του να περιφέρεται ως νέος Ζίγδης, φέροντας τον τίτλο, τη σφραγίδα και αναπολώντας τα περασμένα μεγαλεία του;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κακομοιρη μου 8.49..
    στην ΝΔ μπηκες,στην ΠΟΛΑΝ θα καταληξεις..
    να ζητησεις πολιτικο ασυλο στη μακεδονια του βαρδαρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ 8:11:00 ,,,έγραψες βρε μπαγάσα ΕΡΓΑΨΕΣ..

    Παιδιά επιχειρηματιών ο Τσιπρας και ο Καμμενος!!! Ο Σαμάρας τι είναι γιος πιτσαδορου; Ο ΓΑΠ γιος λιμενεργάτη; η Μπακογιαννη ο Μητσοτακης οι τρις Κεφαλογιαννιδες κ.ο.κ ήθελα και να ήξερα πόσο χρονών είσαι; αν πιστεύεις ότι με αυτά και με αυτά που γράφεις κάνεις καλώ στο κόμμα σου!!!!

    Δεν τα βλέπεται ότι όλα είναι στημένα!!! Σήμερα ο ανώτατο δικαστήριο πήρε απόφαση υπέρ του μηχανισμού στηρίξεις ΓΙΑΤΙ; γιατί αν στην Ελλάδα σηκώσουν κεφάλι οι νενεκοι κυβερνητική πολιτικοί μας θα γίνει σε ΌΛΗ η ΕΥΡΏΠΗΣ της ΤΑΤΙΑΝΑΣ..

    Ο Ραχοϊ στην Ισπανία είπε δεν δέχομαι υπόδειξης για της σύνταξης!!! εδώ; ΣΕ ΌΛΑ ΝΑΙ..ΡΕ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ..ΑΝΤΕ ΒΑΛΑΚΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...

    ΜποΎτζουκας Τηλέμαχος ..Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άγαλμα του...Εθνάρχη ζητά η Χρυσή Αυγή! (VIDEO)

    Δείτε όμως ποιου ...Εθνάρχη !!

    Αίτημα για να επανέλθει το άγαλμα του Ιωάννη Μεταξά, κατέθεσε σήμερα η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής Κεφαλλονιάς, στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    Εκπρόσωπος του κόμματος μίλησε στο inkefalonia.gr και είπε πως αυτό είναι το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση του..."Εθνάρχη"
    όπως αποκάλεσε τον Ιωάννη Μεταξά !

    Δείτε το βίντεo:Inkefalonia.gr: Η Χρυσή Αυγή για το άγαλμα Μεταξά

    Εν έτη 2012________________ ΝΕΟΝΑΖΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. DEN HTAN MONO O AXRHSTOS POYLHMENOS PAPANDREOY POU XEPOULHSE TH XORA ALLA HTHELE KAI O ALLOS O SYMATHITHS TOU APO TH DOXA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. Τεμπελόσκυλα ΔΑΚΕ:«Σε ψηφίσαμε και θα μας ακούσεις» -Τζαβάρας:«Βρε αει στο διάλο»..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση