GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ – Σχολικό 15μελές: Δεν θέλουμε Αλβανίδα σημαιοφόρο – Θα φωνάξουμε την Χρυσή Αυγή

Σάλος έχει προκληθεί στα Φάρσαλα από την αποκάλυψη πως δεν επέτρεψαν σε μία μαθήτρια να γίνει σημαιοφόρος του σχολείου λόγω της αλ...


Σάλος έχει προκληθεί στα Φάρσαλα από την αποκάλυψη πως δεν επέτρεψαν σε μία μαθήτρια να γίνει σημαιοφόρος του σχολείου λόγω της αλβανικής της καταγωγής.
Μάλιστα οι αντιδράσεις αυτές εκφράστηκαν και από τους ίδιους τους μαθητές οι οποίοι απείλησαν να φωνάξουν μέχρι και την Χρυσή Αυγή!
Όπως έγινε γνωστό οι μαθητές απαίτησαν να μην σηκώσει την ελληνική σημαία κατά την παρέλαση στην Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η μαθήτρια από την Αλβανία αλλά η δεύτερη στην βαθμολογία η οποία θα ήταν Ελληνίδα.
Όπως αποκαλύπτει ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Φαρσάλων, Κώστας Πάνος, απευθύνθηκε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Λάρισας, μεταφέροντας το όλο θέμα που είχε δημιουργηθεί. Η πρώτη απάντηση ήταν πως «πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος» που προέβλεπε πως τη σημαία θα έπαιρνε ο πρώτος σε βαθμολογία μαθητής.
Τελικά η μαθήτρια δεν σήκωσε την σημαία καθώς η ίδια παραχώρησε την θέση της στην επόμενη κοπέλα, από σεβασμό όπως είπε στο ελληνικό εθνικό σύμβολο και στον διευθυντή του σχολείου, αναφέρει το iefimerida.gr.

9 σχόλια

  1. ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ 3%, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ !

    ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ !

    ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΗΧΗΡΗ ΠΤΩΣΗ, ΕΝΩ Η Χ.Α , ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 15 %, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔΟΥΛΑ !
    ΟΙ ΑΝΕΛ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΝΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά είναι δυνατόν τα τέκνα των Ελλήνων και των ελληναράδων που έχουν στο DNA όλη τη σοφία των προγόνων τους, να τα ξεπερνάνε οι Αλβανοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασες να πεις και τη μαλακία των πατεράδων τους. τον νεοελληνικό τσαμπουκά, τον φασίζοντα τραμπουκισμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ελληνόπουλα μείνανε πίσω, γιατί κλωσούσανε τα χρυσά αυγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντε διαβαστε να την παρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αι βρε με τις κατευθυνομενες δημοσκοπησεις.
    Οι ιδιες εταιριες που προμοταραν μεχρι σημερα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ προμοταρουν ΧΑ...αλλαξε ο πελατης αλλα το ΑΦΕΝΤΙΚΟ ειναι το ΙΔΙΟ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. koitaxte me ti asxoleiste ekei stin ellada

    kai xeirokrotisan leei oloi epeidi apofasise na paradosei ti simaia...

    iste gia lipisi pragmatika (elpizo oxi oloi akoma)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΒΛΑΜΕΝΑ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΗΔΙΕΣ, ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΙΜΙΑ ΑΜΙΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ. ΤΟ 1940 ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ ΠΟΛΥ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΘΟΚΟΠΑΤΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.
    Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΙΤΙΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ Η "ΑΛΒΑΝΙΔΑ" ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΙ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ, ΝΤΡΟΠΗ!!!!
    ΥΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ Η ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση