GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γενική πρόγνωση καιρού για την Τρίτη 16 Οκτωβρίου

Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουμε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012, οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν κα...


Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουμε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012, οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και την δυτική Στερεά, αλλά και στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και νότια της χώρας και θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 15 έως 29 στη βόρεια Ελλάδα, 17 έως 30 στη δυτική Ελλάδα, 17 έως 26 στο βόρειο Αιγαίο και από 16 έως 30 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί εντάσεως 5 με 7 μποφόρ, ενώ τοπικά στο κεντρικό και βόρειο τμήμα η ένταση θα φτάσει και τα 8 μποφόρ.
ΠΗΓΗ: weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση