GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Εμμονή η συζήτηση για τα εργασιακά

Οι διαρθρωτικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό είναι πολύ μεγάλες ωστόσο το να εστιάζεται και πάλι η συζήτηση ...


Οι διαρθρωτικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό είναι πολύ μεγάλες ωστόσο το να εστιάζεται και πάλι η συζήτηση στις εργασιακές σχέσεις και το κόστος εργασίας είναι μια «εμμονή» που δεν βλέπει τα πραγματικά προβλήματα της ανταγωνιστικότητας, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο συνέδριο Greece: Investment Forum «Moving Forward».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα ενώ επεσήμανε την ανάγκη να κλείσει το ταχύτερο η εκκρεμότητα των συζητήσεων και η δόση να εκταμιευτεί ολόκληρη και εγκαίρως γιατί, όπως υποστήριξε, η καθυστέρηση λειτουργεί αρνητικά για την οικονομία και την εικόνα της χώρας.
Στο σημείο αυτό πρόσθεσε ότι το κόμμα του στηρίζει σθεναρά και ουσιαστικά την κυβέρνηση και την προσπάθειά της και πως επιλογή του ΠΑΣΟΚ είναι να υπάρχει ορίζοντας τετραετίας του κυβερνητικού σχήματος, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι τριτοκοσμική χώρα αλλά κράτος – μέλος της ΕΕ, είπε ότι η ανταγωνιστικότητα δεν θα διασφαλιστεί εκτός των ευρωπαϊκών διαγραφών και εκτός της συλλογικής αυτονομίας των κοινωνικών εταίρων.
Στη συνέχεια, επανέλαβε τη θέση του για ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση σε διαφορετική περίπτωση «δεν θα αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση» και υπογράμμισε ότι αν δεν κλείσουν οι θεμελιώδεις εκκρεμότητες και δεν σταλεί καθαρό μήνυμα για την αλλαγή της κατάστασης στην Ελλάδα, όλα τα άλλα θα θεωρούνται απλώς λόγια.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και πως το θέμα είναι η χώρα να βρίσκεται μέσα στο ευρώ πραγματικά με όρους κοινωνική συνοχής και ανάπτυξης.
Σχετικά με το θέμα της «λίστας Λαγκάρντ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι όταν το θέμα έφτασε στον ίδιο, η εντολή που έδωσε ήταν πολύ ξεκάθαρη, δηλαδή ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νόμιμο αρχείο αλλά μπορούν να αντληθούν πληροφορίες, όπως θα συνέβαινε και από μια ανώνυμη πληροφορία.
«Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος που υπήρξε αδράνεια της αρμόδιας υπηρεσίας και δεν υπήρξαν αποτελέσματα», σημείωσε.

7 σχόλια

  1. ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΧΑΡΑΤΣΑ ΑΠΛΗΣΤΕ ΑΨΥΧΕ ΕΡΡΙΞΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. ΕΙΣΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ .ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕΣ.ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΥΧΙΚΗ ΩΔΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΓΑΘΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΧΡΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ.ΦΟΡΟΙ ΒΑΡΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΧΑΤΑΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΣ ΠΟΙΟΣ .ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΛΗΣΤΗ ,ΓΙΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΔΥΝΑΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ 2004 ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΓΥΠΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΩΜΕΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΔΙΚΟΛΑΒΕ.ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΚΩΝ.ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ ΜΑΖΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξου μωρή ντυμένη αγελάδα, που έχεις μούτρα και βγαίνεις στο μεϊντάνι. ΞΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΛΟ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΙ'ΑΛΛΟ Ο ΞΕΧΕΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΒΟΘΡΟΣ!!!!!!!!!!

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 3%. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟΠΑΡΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ΑΔΕΛΦΕ 8.11 ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΩΔΕΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΖΗΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ρε κορόϊδο γιατί γίνονται όλα...
    Ο Φωτόπουλος πάει για πρόεδρος της ΓΣΕΕ

    Όχι μόνο δεν διεγράφη από την ΠΑΣΚΕ, αλλά βάζει πλώρη για πρόεδρος της ΓΣΕΕ ο Νίκος Φωτόπουλος.
    Στις εκλογές του προσεχούς Μαρτίου ο κ. Φωτόπουλος θα συγκρουστεί με τον Γιάννη Παναγόπουλο, ο οποίος, μάλιστα, προχθές, ζήτησε την διαγραφή του από την «πράσινη» συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΣΚΕ!...

    Σε πρόσφατη συγκέντρωση στελεχών της ΠΑΣΚΕ-ΓΣΕΕ, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος εισηγήθηκε στους συνδικαλιστές συντρόφους του τη διαγραφή του Νίκου Φωτόπουλου από την «πράσινη» ΠΑΣΚΕ.

    Αυτό λόγω των θέσεων που έχει υποστηρίξει το τελευταίο διάστημα, αλλά και της τακτικής που έχει επιλέξει με την κατάληψη δημόσιων κτιρίων και την «επαναστατική» μέθοδο αντίστασης στο νέο μνημόνιο.

    Η πρόταση του κ. Παναγόπουλου όχι μόνο δεν έγινε δεκτή αλλά προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παρευρισκομένων. Ας σημειωθεί ότι ο κ. Φωτόπουλος έχει παραδεχθεί ότι στις τελευταίες εκλογές δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ και αφήνει να εννοηθεί ότι έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση