GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ντρέπομαι ειλικρινά για την απόφαση»

Την προσπάθεια αυτών που «δημιούργησαν τη νέα φτώχεια να την ξεκάνουν» καταγγέλλουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μετά την απόφαση του υπουρ...

Την προσπάθεια αυτών που «δημιούργησαν τη νέα φτώχεια να την ξεκάνουν» καταγγέλλουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μετά την απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης να πωλούνται στα ράφια των σούπερ μάρκετ τα τρόφιμα που έχουν λήξει.
«Δόθηκε άδεια να πωλούνται ληγμένα τρόφιμα με δόλωμα χαμηλότερες τιμές. Ντρέπομαι ειλικρινά για αυτή την απόφαση. Αυτοί που δημιούργησαν τη νέα φτώχια, τώρα δυστυχώς φαίνεται ότι επιχειρούν προς χάριν κέρδους να την ξεκάνουν κιόλας. Να παρθεί η απόφαση πίσω» λέει σε ανακοίνωσή του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος.
Με τους νέους κανόνες διακίνησης/εμπορίας προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, η διάθεσή τροφίμων «περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας» επιτρέπεται πλέον νόμιμα σε ειδικά ράφια και υπό την προϋπόθεση ότι τα τρόφιμα δεν θα ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που αλλοιώνονται. Η διάθεσή τους θα επιτρέπεται μόνο σε καταστήματα λιανικής αλλά θα απαγορεύεται σε εστιατόρια και άλλα καταστήματα εστίασης.

3 σχόλια

  1. Σωστη προταση των εμπορων θα πεσουν οι τιμες θα γλυτωσουν τα ασφαλιστικα
    ταμεια συνταξεις !!!!!!!!!!!!
    Στα συσσιτια ληγμενα,στα νοσοκομεια
    ληγμενα,στο στρατο ληγμενα, και τελος

    Αλλα αντε εμεις οι ξεγραμμενοι γεροι
    τα ΦΤΩΧΑ παιδια ρε ΑΛΗΤΕΣ θα
    τρωνε ληγμενα και οι πνευματικοι
    ανθρωποι ,οι ακαδημαικοι με τα τενεκεδενια βραβεια ΣΙΩΠΟΥΝ !!!!!

    Κουφαλες νεκροθαφτες πολιτικοι
    ολα για το κερδος ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαια οχι στα εστιατορια μη γινει
    κανενα λαθος και φανε ληγμενα οι
    μπρουκληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε Παπαδοπουλε γιατι οταν
    τους μαζεψες τους πολιτικους δεν τους ταιζες ληγμενα........τωρα σε βριζουν
    οι Ελληνες γιαυτα τα λαθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση