GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εύχομαι ολόψυχα να νικήσει ο Ομπάμα»

Την προτίμησή του στον Μπαράκ Ομπάμα και την ολόψυχη επιθυμία του να βγει νικητής των αμερικανικών εκλογών εξέφρασε ο γάλλος υπουργός Ευ...

Την προτίμησή του στον Μπαράκ Ομπάμα και την ολόψυχη επιθυμία του να βγει νικητής των αμερικανικών εκλογών εξέφρασε ο γάλλος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μπερνάρ Καζνέβ.
«Όσον αφορά εμένα, το εύχομαι ολόψυχα και θα μού έκανε εντύπωση να εύχεται η κυβέρνηση κάτι διαφορετικό», δήλωσε ο υπουργός στο κανάλι της Βουλής (LCP).
Δεκαπέντε ημέρες πριν από τις εκλογές οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Ομπάμα και τον ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του Μιτ Ρόμνεϊ να δίνουν μάχη στήθος με στήθος.
Στα τέλη Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ερωτηθείς για την προτίμησή του, έθεσε εκείνος την ερώτηση στο δημοσιογράφο: «Η δική σας γνώμη; Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσουμε να τον δούμε και μετά το Νοέμβριο, φαντάζομαι» είπε.

1 σχόλιο

  1. ENAS MALAKAS KOLOKOUMOUNAS THELI ALLON MALAKA KOLOKOUMOUNA,,,,,, ANTE MALAKES GALLOI MONO GIA MALAKIA EISTE KALLY KAI KSERETE PAPARIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση